sta dobijes za 1 euro ovo je zanemarivo
+ jos je u Beta fazi
Moderator: Benq

meni je gameplay i story dobar, ali optimizacija užasna što mi je pokvarilo ukupni dojamdale cooper wrote: ↑20/12/2019 22:08 Samo da kažem da je Control sjajna igra kao i sve što je do sada došlo od Remedya.![]()
Capcom žuri da sebi osigura legendarni status među gamerimaCapcom’s Dino Crisis could get a modern remake in the vein of Resident Evil 2 and 3.
Jebajiga u mene nije neka mašina spram ovih koje vi profiji ovdje spominjete, ali mi je lijep dizajn igre i ova priča.aditon wrote: ↑20/12/2019 22:25meni je gameplay i story dobar, ali optimizacija užasna što mi je pokvarilo ukupni dojamdale cooper wrote: ↑20/12/2019 22:08 Samo da kažem da je Control sjajna igra kao i sve što je do sada došlo od Remedya.![]()
quantum break mi je bolji, ukupno gledajući, od priče pa do svega ostalog ali i control je zaista dobar. Kažem da nije loše optimizacije, rekao bih da je igra odlična. Efekti u igri su zaista nešto posebno, taj mi je dio bolje odrađen nego QB. Nisam primjetio taj glitch u vezi pierce pistol-a, ja sam sklopio sva četri moda mada sam najviše koristio "obični" pištolj, ne znam sad kako su ga ono nazvalidale cooper wrote: ↑20/12/2019 22:33Jebajiga u mene nije neka mašina spram ovih koje vi profiji ovdje spominjete, ali mi je lijep dizajn igre i ova priča.aditon wrote: ↑20/12/2019 22:25meni je gameplay i story dobar, ali optimizacija užasna što mi je pokvarilo ukupni dojamdale cooper wrote: ↑20/12/2019 22:08 Samo da kažem da je Control sjajna igra kao i sve što je do sada došlo od Remedya.![]()
Ali primjetio sam da ima dosta bugova (barem mislim da su bugovi) Recimo onaj pierce pištolj nikako nisam mogao
sklopiti, iako sam imao sasvim dovoljno onog materijala. I ona prethodna igra od Remedya Quantum Break mi je bila nešto
posebno. Inovativna priča (time travel elemenat odlično izveden) i gameplay. Valjda ću jednoga dana dočekati i nastavak
Alana Wakea (fingers crossed)![]()

Ja dobio na steam neki kupon oko -4 Eura i uzmem Witcher Thronebreaker za 8 Eura, svakako je bio na popustu.ferratilis wrote: ↑22/12/2019 19:31 Htio sam nesto kupit na Epic storeu jer ovaj kupon od 10 eura zvuci primamljivo, ali nema nista zanimljivo. Toliko im je losa ponuda. Jedine igre koje su mi iole zanimljive su Metro Exodus i Control, ali prvu vec imam na Xbox Game Pass a druga ce uskoro biti dostupna na istom, Phil Spencer je to vec negdje spomenuo. Moraju oni jos dosta pure pojesti da se priblize Steamu![]()