GeeTnT wrote:Alfons Kauders wrote:PM72 wrote:Bošnju je lako kupiti.Par obećanja i leg'o je k'o kuja pod hambar.I zaprijetiš mu Božjom kaznom ako ne bude sluš'o.
Ako ne glasate za SDA, Srbi ce vas poklat, Allah ce vas kaznit i tako to...
A Bosnjo ko Bosnjo, dovoljno retardiran i lakovjeran da pusi price o 50,000 zaposlenih i kojekakvim devetocifrenim investicijama tipa Buroj Ozone.
Bosnjo nije bio retard kad je glasao za slucajnog prolaznika... ja ipak mislim da su retardi oni kojima je mrsko izaci na izbore...
Bio je i tad retard, samo malo manji, i barem je uradio nesto dobro. I ta vlada je uradila nesto dobro (i nesto lose). Mozemo to vagati kako hocemo, ali trenutna vlast nije uradila nista dobro, a nastavila je raditi lose ili gore.
Bosnjo je 2014 palio zgrade da s vlasti otjera mrski SDP i pola godine kasnije, Bosnjo je tako i glasao. Bosnji nije bilo pravo sto se SDP-ovci slikaju u tunelima i po mostovima na autoputu, pa je odlucio da glasa za ove koji svecano otvaraju trotoare umjesto tunela od 3 kilometra. Bosnji je smetalo sto Slucajni nije bio dovoljno patriJota i nije isao u dzamiju - pa je proglasen za Najgoreg, a njegova vlast za Najgoru Ikad. U skladu s tim, Bosnjo je i prosle godine izabrao SDA, da se slucajno ne vrate Najgori - oni sto grade ceste umjesto dzamija, i jos pride ukidaju vjeronauk. Bosnjo je znao da SDA nece graditi puteve, da ce dizati poreze i javnu potrosnju (sadaku), te da ce prodavati interes drzave za interes stranke.
Bosnjo ne da je glasao za SDA unatoc toga, vec upravo zbog toga.
Kada je Bosnjo 2010 glasao za SDP, i tad je bio retard, ali barem se nesto uradilo i izgradilo. Ono sto je SDP izgradio prije 5 godina, SDA danas nije u stanju ni odrzavati bez par stotina miliona prihoda od akciza.
Ukratko - Bosnjo je trenutno Full Retard bez nekih iskupljujucih osobina.
Stoga nek nastavi glasati za SDA, da mu slucajno Bakir ne liferuje nanu u dzehennem, ali onda neka mi ne cmizdri kako nema posla i kako se drzava raspada. Onda nek crkne.