SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zateznistub

#29701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

sha_ba wrote:Dijete od 11 godina na reanimaciji.. Pokušaj samoubojstva :shock: :(
Boze dragi sačuvaj.....
Ma daj, gdje? Sa?
insomnia78

#29702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Capajebo wrote:Insomnia Dragan Dabic himself :mrgreen:
Dule Dabic Gluvaja, selo Gornja Suvaja
insomnia78

#29703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

zateznistub wrote:Inomnia,
ignore rjesava brdo problema! :thumbup:
:thumbup:
jao_situacije

#29704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

insomnia78 wrote:
jebi ga sad odluči se šta si
jesil muđahedin i đihatlija il si đikan :mrgreen:
sha_ba

#29705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sha_ba »

zateznistub wrote:
sha_ba wrote:Dijete od 11 godina na reanimaciji.. Pokušaj samoubojstva :shock: :(
Boze dragi sačuvaj.....
Ma daj, gdje? Sa?
Ma na pedijatriji :(
Tercius

#29706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Daryl Dixon wrote: najjači su ovakvi pojedinci brate "oš 'arane da se nađemo 'naaa da nam ka'eš ta te muči tamaguči?" oni našli nešto kao dokazivati, idi fataj se posla, uradi nešto za sigurnost grada, države, zasluži poštovanje građana, nemaš ti ništa od mene, ne predstavljam ja nikome prijetnju, možda samo nečijem intelektu, egu...imam par drugova sa kojima sam odrastao a rade godinama u jedinici za podršku, misliš da se zaje*bavaju po forumima, nemaju brate kad.. za ove lezihljebaroše mi je lahko.. ni brige ni pameti..
Ma imam nesto slobodnog vremena ovih dana i nije dokazivanje ocam mog jer vidim da prednjacis po mangupluku ovdje, nazivas nekoga p..ma pa ti eto dajem priliku da budes mangup i mimo foruma , izvini nisam nista lose mislio sta se palis odma.Btw, ti sa kojima si odrasto nikad nisu bili u Jed.za podrsku a neki od njih su tek odnedavno tamo, a dobro si me napomenuo da im pokazem sta pises o njima ovdje.LP.
kolegione

#29707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

Tercius wrote:
Daryl Dixon wrote: najjači su ovakvi pojedinci brate "oš 'arane da se nađemo 'naaa da nam ka'eš ta te muči tamaguči?" oni našli nešto kao dokazivati, idi fataj se posla, uradi nešto za sigurnost grada, države, zasluži poštovanje građana, nemaš ti ništa od mene, ne predstavljam ja nikome prijetnju, možda samo nečijem intelektu, egu...imam par drugova sa kojima sam odrastao a rade godinama u jedinici za podršku, misliš da se zaje*bavaju po forumima, nemaju brate kad.. za ove lezihljebaroše mi je lahko.. ni brige ni pameti..
Ma imam nesto slobodnog vremena ovih dana i nije dokazivanje ocam mog jer vidim da prednjacis po mangupluku ovdje, nazivas nekoga p..ma pa ti eto dajem priliku da budes mangup i mimo foruma , izvini nisam nista lose mislio sta se palis odma.Btw, ti sa kojima si odrasto nikad nisu bili u Jed.za podrsku a neki od njih su tek odnedavno tamo, a dobro si me napomenuo da im pokazem sta pises o njima ovdje.LP.
Ocat ??? hahahahahahaha koji drot
insomnia78

#29708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

jao_situacije wrote:
insomnia78 wrote:
jebi ga sad odluči se šta si
jesil muđahedin i đihatlija il si đikan :mrgreen:
Dvoumim se
Image
jao_situacije

#29709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

:lol:
Logovan

#29710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol:
zateznistub

#29711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

insomnia78 wrote: Dvoumim se
Image
lud frajer... :pisnuo:
Daryl Dixon

#29712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

Tercius wrote:
hvala ti velika na ukazanoj prilici cijenim to, da si mi to rekao prije deset godina prihvatio bih tvoj poziv bez razmišljanja da se nađemo ali da dođeš bez uniforme naravno u civilu, ne bi vjerovao kakav background imam i kakva priznanja krase zidove moje kuće :) ne prednjačim po mangupluku nigdje, ti dani su davno iza mene, pogotovo ne na forumu, drugo je sto bi ti to mozda volio, ja sve sto mislim kazem u lice svakome, mimo foruma, normalan sam momak, formirana ličnost i imam pravo na svoje misljenje... stvarno mi je žao što misliš da se ja nešto kurčim po forumu jer stvarno nije tako... možda ti je samo malo krivo što govorimo istinu kakva jeste, situacije iz svakodnevnog života, što smo svjesni šta se dešava u gradu i okolici, koliko toga se uradilo, koliko toga se moglo uraditi i šta se nije sve uradilo...

ovim pozivom da se nađemo si pokazao da se ne razlikuješ ni malo od šljama koji se povlači po crnoj hronici iz dana u dan... izvini nisam ništa loše mislio o tebi a ni o ljudima u uniformama šta se odmah pališ, ipak niko ne garantuje 100% da je policajac pisao taj izvještaj na stranici, mislim da je za njih upload pisanog dokumenta na sajt viša matematika (bez uvrede), možda neki pripravnik, neko ko stažira, možda ti to radiš pa si se našao uvrijeđenim, ne interesuje me, prava ekipa i pravi ljudi su okupirani poslom na terenu a ne zajebavanju po forumima, jedan sam od onih koji ih gotivi i znam dosta priča na šta svakodnevno nailaze i kazem im svaka im cast ali... sa ovim tvojim gestom si me pravo razočarao i na momenat sam se zapitao zasto vas gotivim, ne baš sve, ali nisi me pomeo u mojoj percepciji policije BiH.. :thumbup: :bih:

ma ne znaš ih ti 100% da ih znaš ne bi pričao to što pričaš... sad ćeš ti mene ubjeđivati da oni ne rade gdje rade godinama :lol: hoćeš da ti dam brojeve njihovih znački? hoš i sa njima da se biješ? :-D možda si ti odnedavno tu došao pa nisi upoznat, jedino možeš pokazati kolegama u običnim uniformama ove komentare, vjeruj mi ovi momci nemaju vremena kad da ih pogledaju.. ;-)

svako dobro. lp.
Tercius

#29713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Kad suzu nepustih sad bem ti zivot.
kolegione

#29714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

Tercius wrote:Kad suzu nepustih sad bem ti zivot.
Dragi forumski auditorijume nas policajac zeli da se bije sa, forumasima kada mu ljudi odgovore da ipak ne bi to radili onda im se izruguje, vrlo poznati diskurs i patern ponasanja (šta me gledaš?) Sarajevskih kapadahija u skladu sa tim ja mislim da nam je dobro kurac dobro odlicno, kakvi nam ljudi cuvaju pravni poredak, kriminalci su za njih gospoda eklatantan dokaz toga je nas dragi Tercius :)
radiša

#29715 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

Odakle vam to uopste da je policajac?Ako je nekad to reko sigurno se zajebavo,ovako policajci ne komuniciraju a kamo li da odaju preko foruma da se tim bave.Ne nasjedajte na svakakve suplje...
Daryl Dixon

#29716 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

kolegione wrote:
Dragi forumski auditorijume nas policajac zeli da se bije sa, forumasima kada mu ljudi odgovore da ipak ne bi to radili onda im se izruguje, vrlo poznati diskurs i patern ponasanja (šta me gledaš?) Sarajevskih kapadahija u skladu sa tim ja mislim da nam je dobro kurac dobro odlicno, kakvi nam ljudi cuvaju pravni poredak, kriminalci su za njih gospoda eklatantan dokaz toga je nas dragi Tercius :)
Nisam ni očekivao drugačiji odgovor od dotičnog, fol mu suza kanula. :thumbup: :lol: :lol:
Daryl Dixon

#29717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

radiša wrote:Odakle vam to uopste da je policajac?Ako je nekad to reko sigurno se zajebavo,ovako policajci ne komuniciraju a kamo li da odaju preko foruma da se tim bave.Ne nasjedajte na svakakve suplje...
ma izofiro se prije par mjeseci, trazio raju po forumu da igraju Call of Duty-ja, niko nije htio i od tada sikta na svakoga :lol:
kolegione

#29718 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

radiša wrote:Odakle vam to uopste da je policajac?Ako je nekad to reko sigurno se zajebavo,ovako policajci ne komuniciraju a kamo li da odaju preko foruma da se tim bave.Ne nasjedajte na svakakve suplje...
Ma klasicni drot, ima taj smek
radiša

#29719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

Ne znam sta je tad bilo ali 100% od pravog policajca neces saznat da je to, preko foruma.Mozda je nekad radio poslove neke pri policiji ali i to je pitanje.Ne vjerujte svakom,ljudi svasta pisu...
Daryl Dixon

#29720 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

da ne idemo u off samo ću još ovo reci...ima sve predispozicije, zelen, odmah bi da čeke pravi sa rajom iz mahale (njih peterica na jednog), vješto se koristi google-om kada treba potražiti kakav Zakon, poznaje rad u wordu i na pisacoj masini, moram još napomenuti da u 5 klikova zna uci na youtube i gledati klipove specijalne jedinice itd... pozz :izet:
radiša

#29721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

Otislo se u off davno...
Na internetu mozes naci sta hoces,mozda zavrsava pravo ili je zavrsio pa se razumije u neke tematike ali sve u svemu cinjenica je svako moze pisat sta hoce.Ja mogu reci da sam Barak Obama i da koristim gugl translate kako bi komunicirao sa vama. :D
Ja ovo ja ono,ovaj ovakav ovaj onakav,manite se toga....
Daryl Dixon

#29722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

i ta ti je na mjestu.. :thumbup: :bih:
Tercius

#29723 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

kolegione wrote:
Ti i ovaj ti gore guzni jaran ste eklatantni primjerci nekih ulicara u pokusaju ( sto je evidentno iz pisanja po ovom forumu obzirom da vam p...., i k... ne izlaze iz usta ), i sto dijaloge i monologe serije "Vidimo se u citulji" znaju napamet.

A sto se tice COD-a jbg.ne lozim se na te igrice, mada bi mogli baciti neki Rome Total war, kec dvica svejedno, da vas podavim ko macice ;)
kolegione

#29724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

Tercius wrote:
Ti i ovaj ti gore guzni jaran ste eklatantni primjerci nekih ulicara u pokusaju ( sto je evidentno iz pisanja po ovom forumu obzirom da vam p...., i k... ne izlaze iz usta ), i sto dijaloge i monologe serije "Vidimo se u citulji" znaju napamet.

A sto se tice COD-a jbg.ne lozim se na te igrice, mada bi mogli baciti neki Rome Total war, kec dvica svejedno, da vas podavim ko macice ;)
Nemam pojma šta pričaš ne igram igrice totalno, ja sam ulicar a ti pišeš kako pišeš, polupismen si i pričaš kao da kradeš po Europi brendiranu garderobu, jos usput i prijetiš. :)

samo bih volio da te pitam bi li nas podavio ocat* hahahahahahahah
ganjeta

#29725 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ganjeta »

Ovom bi i drot iz Vojkovića pozavidio, đesi ti prije davio ? :zoka:
Locked