Na Dobrinji sve ok, u pitanju je originalna Telemach ponuda.NediM17 wrote:
Evo trenutno mjerenje prema Frankfurtu:

Mjerenje prema Telemach serveru:

I ping test na klix i youtube:

Moderator: Benq
Na Dobrinji sve ok, u pitanju je originalna Telemach ponuda.NediM17 wrote:

Evo, sta znaci 'radit s narodom'. Do juce su prijetnje padale tu na forumu, od kamenovanja do ne znam samozapaljivanja pred skupstinom ako TM ne uvede module, a pazi sad ovog sa svojim komentaromdowydyenya wrote:Stvarno Telemach sa cam modulima ste nas vratili u 1970 godine da saltamo kanale i to je to sramot ,pa nemamo ni hebeni podsjetnik da mi se prebaci sa kanala na kanal.
Rugafet wrote: Evo, sta znaci 'radit s narodom'. Do juce su prijetnje padale tu na forumu, od kamenovanja do ne znam samozapaljivanja pred skupstinom ako TM ne uvede module, a pazi sad ovog sa svojim komentarom![]()

Zanemari, tek na računu se obračuna uspostava poziva.Reglan wrote:Sta ovo sad znaci, stoji da je cijena poziva 1,800 a zvao fixni broj![]()
![]()
![]()
Forum niko nije spominjao, a izašao je cjenovnik u kome se najavljuje start usluga VOD, 72 sata unazad i UniFon, od 5 maja, za više informacija pogledaj ova dva posta:SerijeSync wrote:Jeli zvanično da od 3 maja ide usluga VOD i UNIFON, takođe ide i zvanični telemah forum
Znači trio grande family dobija "72h unazad" bez naknade dok bi za VOD morao plaćati?!crnivrag wrote:Forum niko nije spominjao, a izašao je cjenovnik u kome se najavljuje start usluga VOD, 72 sata unazad i UniFon, od 5 maja, za više informacija pogledaj ova dva posta:SerijeSync wrote:Jeli zvanično da od 3 maja ide usluga VOD i UNIFON, takođe ide i zvanični telemah forum
http://forum.klix.ba/telemach-all-about ... #p12418665
http://forum.klix.ba/telemach-all-about ... #p12418603
Nažalost izgleda da je tako.Maharadza wrote:
Znači trio grande family dobija "72h unazad" bez naknade dok bi za VOD morao plaćati?!
Mislis u telemach mrezu, ma ja sam odmah pogledao ko je i informacije su od tog provajdera ali lokacija ip adrese je Sarajevo.crnivrag wrote:
Googlanjem sam otkrio da se radi o internet provajderu iz Austrije.
Kako li je on dospio u BHB mrežu je misterija.
Osim ako ne koristiš neki proxy ili Tor browser.
Moguće da su iznajmili IP adrese za korisnike novo pripojenih kompanija BHB, HS, HKB i M&H, jer je forumaš mirza_15 baš nedavno govorio o nedostatku ipv4 IP adresa u cijelom svijetu.axe22 wrote: (kako citam na netu, radi se o zakupu ip adresa, tako isto rade neki isp u Srbiji)
Ma VoD me iskreno i ne zanima pored torrenata!crnivrag wrote:Nažalost izgleda da je tako.Maharadza wrote:
Znači trio grande family dobija "72h unazad" bez naknade dok bi za VOD morao plaćati?!
Moguce da su uzeli set IP adresa od trece strane, pa se tako snasli dok ne realizuju CGN (Carirrer Grade NAT) u svojoj mrezi. Patnja dok Internet ne postane IPv6 onlycrnivrag wrote:Moguće da su iznajmili IP adrese za korisnike novo pripojenih kompanija BHB, HS, HKB i M&H, jer je forumaš mirza_15 baš nedavno govorio o nedostatku ipv4 IP adresa u cijelom svijetu.axe22 wrote: (kako citam na netu, radi se o zakupu ip adresa, tako isto rade neki isp u Srbiji)
Kaze mi drugar svako jutro takoRadar71 wrote:Internet ko polumrtav konj Telemach!!
A račun slobodno u punom iznosu ispostavite
Naravno da ću povjerovati tvom drugaru nego sebirecto-verso wrote:Kaze mi drugar svako jutro takoRadar71 wrote:Internet ko polumrtav konj Telemach!!
Drug ne zezam se stvarno, vec peti dan kaze da ujutru do 10 h skoro da ne moze stranicu da otvori.Radar71 wrote:Naravno da ću povjerovati tvom drugaru nego sebirecto-verso wrote:Kaze mi drugar svako jutro takoRadar71 wrote:Internet ko polumrtav konj Telemach!!