Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

bh.tornjak

#29676 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

BHCluster wrote: 20 i kusur godina nakon rata njma mrznja jos uvijek u glavama, sto jeos gore fasizam sve vise zamaha uzima. Toliko o nositeljima europskih vrijednosti! Međutim tradicija je tradicija.
de ba....to su samo mali ustasluci nekolicine desetina tisuca neodgovornih balavaca ... :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#29677 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

BHCluster wrote:Image
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hafis

#29678 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Rugala se ruga drugi.
Raspleli antifašisti i humanisti o fašizmu i mržnji, a ne silaze s teme o Hrvatima i takmiče se tko će se bolje iskenjati na njoj.
E tko vas ne zna :)
BHCluster

#29679 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

:lol:
Kad su im ovakvi akademici kakvi su im tek doktori?
:lol:
triconja

#29680 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by triconja »

Ja ne kontam te cirilice, sta mu znaci to srpanj? :D
Hafis

#29681 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

triconja wrote:
Ja ne kontam te cirilice, sta mu znaci to srpanj? :D
Na srpskom to znači jul.
GeeTnT

#29682 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

...znaci i Cezar je bio binsr....aferim
BHCluster

#29683 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

GeeTnT wrote:...znaci i Cezar je bio binsr....aferim
Kazem ja kad su im ovakvi akademici kakvi su im tek doktori... :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#29684 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

i cezar je srBin... jeboga sHa znadu oni u debilanama :mrgreen:

spreca

#29685 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Mi se ovdje svaki dan zajebavamo .....a shkuroriju izgleda stvarno zasvrbilo jedno mjesto....ko trazi i naci ce cepa guzici

https://www.klix.ba/sport/nogomet/u-sir ... /180716121
skupljac_zeljeza

#29686 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by skupljac_zeljeza »

Policija u Neumu žene u burkiniju otjerala s plaže?!

Žene su potom sa plaže otišle do mjesta gdje je bilo parkirano policijsko vozilo.

- Bila je patrola, četiri policajca. Pitala sam: "Molim vas, šta ovo treba da znači? Želim nalog, da mi neko da napismeno zbog čega moramo da napustimo? Jedan od njih mi je rekao: "Pogledajte na šta ličite! Idite tamo negdje, negdje drugo" - priča naša sagovornica.

Kako kaže, na ponovno pitanje: "Zar ovo nije Bosna i Hercegovina? Kakva vam je to oznaka na uniformama?" dobila je odgovor: "Ma, kakva Bosna i Hercegovina!"

https://faktor.ba/vijest/policija-u-neu ... lae-303837
Hafis

#29687 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Jao govana i medija :sad:

....kako nam je u telefonskom razgovoru ispričala jedna od akterki jedna od akterki ovog nemilog događaja
….ova Sarajka, koja ne želi da joj bude objavljen identitet
….tvrdi naša sagovornica
….kaže ova žena
….kaže naša sagovornica
….priča naša sagovornica
....pored brojnih pokušaja da ga kontaktiramo, nije odgovarao na naše telefonske pozive.

Vrh, nema dalje. Ovo zaslužuje posebnu nagradu - zlatnu plaketu ''Politika ekspres 1991''

A sad ozbiljno. Dosegli smo vrh dehumanizacije.
Trenutno smo svjedoci dopuštanja, pa čak i poticanja ovladavanja ovakve atmosfere u medijima, u kojoj govor mržnje predstavlja uobičajeni način izražavanja i jezičke prakse uopće. Malo pomalo, ovi ''neovisni mediji'' stvaraju uvjerenje da iskazivanje mržnje i nesnošljivosti naspram druge etničke skupine predstavlja slobodu govora.

Nadam se da autori ovog projekta imaju potpuno ispravne komande i solidne kočnice.
GeeTnT

#29688 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:

....kako nam je u telefonskom razgovoru ispričala jedna od akterki jedna od akterki ovog nemilog događaja
….tvrdi naša sagovornica
….kaže ova žena
….kaže naša sagovornica
….priča naša sagovornica
....pored brojnih pokušaja da ga kontaktiramo, nije odgovarao na naše telefonske pozive..
Jesu li cuo za zastitu identiteta ili vjerujes da si original Hafis, a ne Zvonko, ovaj gore zaista sakupljac zeljeza, inace Mirzet iz D. Grahova...
spreca

#29689 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:

….tvrdi naša sagovornica
….kaže ova žena
….kaže naša sagovornica
….priča naša sagovornica
....pored brojnih pokušaja da ga kontaktiramo, nije odgovarao na naše telefonske pozive.

Vrh, nema dalje. Ovo zaslužuje posebnu nagradu - zlatnu plaketu ''Politika ekspres 1991''

A sad ozbiljno. Dosegli smo vrh dehumanizacije.
Trenutno smo svjedoci dopuštanja, pa čak i poticanja ovladavanja ovakve atmosfere u medijima, u kojoj govor mržnje predstavlja uobičajeni način izražavanja i jezičke prakse uopće. Malo pomalo, ovi ''neovisni mediji'' stvaraju uvjerenje da iskazivanje mržnje i nesnošljivosti naspram druge etničke skupine predstavlja slobodu govora.

Nadam se da autori ovog projekta imaju potpuno ispravne komande i solidne kočnice.
a sto ocekivati od nekoga kao sto si ti.....znaci ne treba pricati o losim stvarima kad to UZP juzni rade i cak sredstva informisanja su po tvome pokvareni sto pisu nacionalizmu i nebi smjeli o tome pisati jer toboze zavadjaju ljude....a nesmetaju ti otvorene fasistoidne uvrede tvojih sugradjana .....ko trazi guzici cepa uvijek ce naci...ali nece moci birati cep koji mu odgovara nego ce biti slucjni cep pa kako mu bude
Hafis

#29690 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:
Hafis wrote:

….tvrdi naša sagovornica
….kaže ova žena
….kaže naša sagovornica
….priča naša sagovornica
....pored brojnih pokušaja da ga kontaktiramo, nije odgovarao na naše telefonske pozive..
Jesu li cuo za zastitu identiteta ili vjerujes da si original Hafis, a ne Zvonko, ovaj gore zaista sakupljac zeljeza, inace Mirzet iz D. Grahova...
Pa svaki lik može napisati ovakvu priču, samo s izmjenjenim ulogama i mjestom zbivanja.
Evo da ja probam:

.....kako nam je u telefonskom razgovoru ispričala jedna od akterki jedna od akterki ovog nemilog događaja
naša sugovornica koja je željela ostati anonimna pretrpjela teške batine od mesara u mesnici na Vracama, samo zato što je upitala imaju li svinjskog vrata.
Naime, sve je počelo ..,....kaže ova žena....bla bla.....imate li .......kaže naša sugovornica....što si to rekla....mene došla zajebavati ....m ti m....r ....tvrdi naša sugovornica....j....m .ti . m..ku u onu p....u rutavu.....bum...tras...pljas... priča ova Sarajka, koja ne želi da joj bude objavljen identitet....

Normalno kada smo zvali načelnika MUP-a u KS pored brojnih pokušaja da ga kontaktiramo, nije odgovarao na naše telefonske pozive.

I eto ga. imamo situaciju.

Samo mislim, da je već pomalo prekasno...dobro ovi dijasporci što nasjedaju, briga me za njih...svak svoj život, ali domaći ljudi...tu je problem.
Last edited by Hafis on 17/07/2018 12:52, edited 1 time in total.
Kejn

#29691 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

Just another day u vukojebini zvanoj škutoristan
Hafis

#29692 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tvrdi naš sagovornik :)
GeeTnT

#29693 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:
GeeTnT wrote:
Hafis wrote: Jao govana i medija :sad:

….tvrdi naša sagovornica
….kaže ova žena
….kaže naša sagovornica
….priča naša sagovornica
Pa svaki lik može napisati ovakvu priču, samo s izmjenjenim ulogama i mjestom zbivanja.
Evo da ja probam:

.....kako nam je u telefonskom razgovoru ispričala jedna od akterki jedna od akterki ovog nemilog događaja

Samo mislim, da je već pomalo prekasno...dobro ovi dijasporci što nasjedaju, briga me za njih...svak svoj život, ali domaći ljudi...tu je problem.
Zato ga je Portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić stavio na ignore te nije odgovarao na telefonske pozive....
tandmand

#29694 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Škobo Habu wrote:
Ne čudim se ja tim "martićevcima" iz Hercegovine, jer od njih ništa drugo ne očekujem, već me ljuti činjenica da tzv. pro-bosanska politika nema nikakav adekvatan odgovor na ovakva dešavanja niti na jednom nivou.

Al' zato trči maratone za "demokratiju" u Turskoj i sadi perivoje u znak sjećanja.
Probosanskoj politici ne treba neki poseban, adekvatan odgovor jer sve ide kako treba a tu se uklapaju i ona navijanja iz Širokog. Samo sabura.
Hafis

#29695 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

GeeTnT wrote: Zato ga je Portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić stavio na ignore te nije odgovarao na telefonske pozive....
Isto k'o i mene Kim Kardashian. Iskopao sam joj negdje broj telefona, i kad god je zovem ona ni mukajet. Bit će nepoznat joj broj, pa ne ferma.
Inače, zvali su oni portparola taman kolik' i mene.
Ne dao bog da se to stvarno desilo, strah bi me bilo upaliti FTV ili TV1...to bi gorilo.

Jebat ga, dosta je i bilo kenjanja po Stocu i Kiseljaku. Ljetna je sezona i sad je red na Neum.
Gdje mi je Sarafina da nam kaže ima li kakvog karindžanja u Neumu na krilima islamofobije.
Hafis

#29696 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tandmand wrote:
Škobo Habu wrote:
Ne čudim se ja tim "martićevcima" iz Hercegovine, jer od njih ništa drugo ne očekujem, već me ljuti činjenica da tzv. pro-bosanska politika nema nikakav adekvatan odgovor na ovakva dešavanja niti na jednom nivou.

Al' zato trči maratone za "demokratiju" u Turskoj i sadi perivoje u znak sjećanja.
Probosanskoj politici ne treba neki poseban, adekvatan odgovor jer sve ide kako treba a tu se uklapaju i ona navijanja iz Širokog. Samo sabura.
Ma mlad je on, brzoplet i ne sagledava stvari dugoročno.
GeeTnT

#29697 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:
GeeTnT wrote: Zato ga je Portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić stavio na ignore te nije odgovarao na telefonske pozive....
Isto k'o i mene Kim Kardashian. Iskopao sam joj negdje broj telefona, i kad god je zovem ona ni mukajet. Bit će nepoznat joj broj, pa ne ferma.
Ne dao bog da se to stvarno desilo, strah bi me bilo upaliti FTV ili TV1...to bi gorilo.

Jebat ga, dosta je i bilo kenjanja po Stocu i Kiseljaku. Ljetna je sezona i sad je red na Neum.
Gdje mi je Sarafina da nam kaže ima li kakvog karindžanja u Neumu na krilima islamofobije.
..hey, da budemo jasni i meni burkini je bezveze, kao i Kardashian i njena guzicetina, ali kad je u pitanju Neum onda sam svjestan da se od Bendera tamo mijenja samo klima i nista vise..
Hafis

#29698 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:
Hafis wrote:

..hey, da budemo jasni i meni burkini je bezveze, kao i Kardashian i njena guzicetina, ali kad je u pitanju Neum onda sam svjestan da se od Bendera tamo mijenja samo klima i nista vise..
Ma Neum k'o Neum.
Jebe ga što stvarno ima možda najvažniji geopolitički položaj u državi, s tim da ipak fokus interesa na njemu dolazi isključivo iz Federacije.
Za bošnjački nacionalni interes Neum se nalazi na pogrešnoj etničkoj ''adresi'' i da je kojim skučajem smješten u KS , USK ili bilo kojoj županiji s bošnjačkom većinom, iz njega bi stizale samo lijepe vijesti, vezane isključivo za turizam i prosperitet.
Na žalost, smješten je tamo gdje je smješten, i kao takav ostaje i dalje zamišljeni cilj jednog političkog projekta.
Zato i većinom sve vijesti koje dolaze iz Neuma i oko Neumna u bošnjačkoj političkoj javnosti imaju negativnu konotaciju. Tako da su i ovakve banalne i izmišljene vijesti samo sitni dijelić u mozaiku jednog složenog političkog koncepta.
skupljac_zeljeza

#29699 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by skupljac_zeljeza »

Hafis wrote:
Evo da ja probam:

naša sugovornica koja je željela ostati anonimna pretrpjela teške batine od mesara u mesnici na Vracama, samo zato što je upitala imaju li svinjskog vrata.
Naime, sve je počelo ..,....kaže ova žena....bla bla.....imate li .......kaže naša sugovornica....što si to rekla....mene došla zajebavati ....m ti m....r ....tvrdi naša sugovornica....j....m .ti . m..ku u onu p....u rutavu.....bum...tras...pljas... priča ova Sarajka, koja ne želi da joj bude objavljen identitet....

Normalno kada smo zvali načelnika MUP-a u KS pored brojnih pokušaja da ga kontaktiramo, nije odgovarao na naše telefonske pozive.

Imaš li link za gornju situaciju? Jedno je kada Informer prepravi priču koja se desila, a drugo je kada se ta priča izmisli. U posljednjoj godini dana se toliko toga desilo da ovu priču sa portala čini sasvim realnom. Čak me nije ni iznenadilo nego mi se uklopilo u temu. Plus što je Neum ostao priča za sebe. Što portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić nije kratko to demantovao ako su ovi novinari tražili info iz prve ruke. Ne bi ga ništa koštalo jer je poziv bio na njihov račun.
GeeTnT

#29700 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

..kako zenu u burkiniju identifikovat? Ljudevit je na mukama a, i pretoplo je...ev meni ipad isareti da je poceo kuhat te odoh do lijepe talijanke da narucim gelate ciocho i usput ohladim guzicu, a i ipad....

Ciao ragazzi...
Post Reply