Ovo je smiješno, Kojović vrijeđa inteligenciju vlastitih glasača. Ovaj anonimus je završio ekonomiju na univerzitetu koji je 17. u Velikoj Britaniji, i 189. u svijetu, dakle ništa posebno.baxul wrote:Imaš na engleskoj vikipediji još podataka (karijera u UNSCO, angažman za vrijeme agresije)karanana wrote:Jebo majku ja kad sebe guglam nadjem vise podataka nego guglajuci ovog momka. Iz ono sto se moze naci.....neki je profesor ili asiatent negdje, nisam siguran sta je zavrsio jer pedja spominje london school i harvard a meni iskace usa paris univerzitet. Mozda tu sada predaje. Od un pozicija, unesco i jos par organizacija, iz onog sto sam vidio nizi do srednji level pozicija. Ali iskreno, bilo kakva pozicija u un-u pa makar i sekretara butros butros galija, za mene nije nikakva referenca jer opste je poznato kakvi ublehasi to tamo vode. Propale diplomate, pijanice, korumpirani administratori koji za komad pichicha ili chundare rade sve. Meni bi to bila antireferenca, nisi mogo nigdje nista pa si se uhljebio u un, leglo korupcije, nerada, kurvarluka onog pravog a i onog operativnog.
Falatar was born in Sarajevo on 6 June 1975, and was raised in a mixed Christian and Muslim household. His parents are Miljenko, a mechanical engineer, and Dženana Falatar (née Balagija), a government economist related to both Džemal Bijedić and Nurija Pozderac, notable Bosnian political leaders.
Falatar attended elementary and secondary schools in Sarajevo. He graduated from the American University in Paris, France, where he earned a bachelors degree in Economics. While at AUP, he was assistant to professors Farhad Nomani and Ali Rahnema, economists and historians.
Falatar continued his postgraduate studies at the London School of Economics, where he studied with professor Fred Halliday, and earned his master of sciences degree in Economic Development and International Relations. His master's thesis was on complex humanitarian emergencies, using Sarajevo as case study.[1]
Later on, Falatar attended Harvard University's Kennedy School of Government as a Mason Fellow, where he studied with Professors Ronald Heifetz, Marshall Ganz, Ricardo Hausmann, Michael Porter and others.[2] Falatar earned his Master of Public Administration degree, and was elected class graduation speaker.[3]
Koji je manipulator Kojović, najbolje pokazuje ova izjava

Završio Harvard? Kako da ne. Lik je bio na sedmodnevnom seminaru, i to je sve što je on vidio od Harvarda

Svako ko se bavi naukom, zna da su ovakvi seminari najobičnija stvar, a da to nekome bude referenca za predsjednika države - to je na nivou politike narodnog poslanika Radeljaša.