Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Altsa

#29676 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Altsa »

izvrsni direktor wrote: 07/09/2025 15:44
Altsa wrote: 07/09/2025 15:36
Lug wrote: 07/09/2025 13:37

danas dobri jedino Nurkic i Roberson, ostali vrlo slabi, psihicki pali, kao da su se prepali pobjede. Na ovakva prvenstva mi bi morali voditi psihologa,najozbiljnije mislim, mentalno panemo i to u svim sportovima.
Ma tu Adis igra veliku ulogu ali je ocito u tom segmentu zakazao.
Nasa reprezentacija u psiholoskom segmentu nikad nije stojala bolje. Upravo je to najjaca stvar koju je adis ovoj reprezentaciji dao
Mozda do danas. Danas je pola ekipe bilo pogubljeno, nesigurno i u strahu(bez muda). Svaka ekipa mora da ima lidera i to treba da se zna. Kod nas to nije slucaj.
Edin H.

#29677 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

Altsa wrote: 07/09/2025 15:53
Nasa reprezentacija u psiholoskom segmentu nikad nije stojala bolje. Upravo je to najjaca stvar koju je adis ovoj reprezentaciji dao
Mozda do danas. Danas je pola ekipe bilo pogubljeno, nesigurno i u strahu(bez muda). Svaka ekipa mora da ima lidera i to treba da se zna. Kod nas to nije slucaj.
Lider se ispalio u Dubai :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29678 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Edin H. wrote: 07/09/2025 16:04

Ama druze Musa je zadnji igrac na svijetu kojeg treba prozivati sto nije dosao i tvrditi da je folirant. Kad bi znao sa kakvim je sve dijagnozama Musa igrao za reprezentaciju nikada ovo ne bi napisao. Ova operacija je bila neophodna nakon dva udarca koja je dobio u dvije pripremne utakmice i Musa bi dao lijevo mudo da je mogao da igra na EP. Cisto sumnjma da postoji i jedan igrac koji bi tako nesto eskivirao. Ali naravno da igraci moraju misliti i na svoje zdravlje. Evo sta smo imali od Halilovica koji je sve utakmice presjedio na klupi i to je po meni bilo strasno neposteno jer je mogao neki zdrav igrac uskociti umjesto njega
hrasno38

#29679 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Hahahahhahaah Gruzija ode dalje sta ti je sport ispade i treci favorit!!!!
MMM1977

#29680 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MMM1977 »

hrasno38 wrote: 07/09/2025 16:08 Hahahahhahaah Gruzija ode dalje sta ti je sport ispade i treci favorit!!!!
Baš nevjerojatno prvenstvo generalno :run:
spree

#29681 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

hrasno38 wrote: 07/09/2025 15:48
Nemoj zezati pa nas dvojica smo od pocetka bili za Adisa kad su mnogi prizvali Bosnica.
To je apsolutno tačno. Nego mnogi su poslije Španije i Italije prizivali njegov otkaz. Čini mi se da si i ti. Nebitno je sad. Super je da je i skepticima pokazao da ima znanje i da je top motivator. Ne znam da je pogrešnu ili neiskrenu stvar rekao od početka priprema. Vrlo realan, otvoren i iskren. Da je imao bobicu više talenta sad bi mi ganjali prevoz do Rige.
Chile17

#29682 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Chile17 »

A koji si ti kurac da si se Dzananu koji je milion puta do sada pokazao patriotizam i borbu za dres, ovoliko naklatio na kosti?
spree

#29683 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Jebem ti sudbinu bolje da smo bili cetvrti :skoljka: :mrgreen:
hrasno38

#29684 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

spree wrote: 07/09/2025 16:11
hrasno38 wrote: 07/09/2025 15:48
Nemoj zezati pa nas dvojica smo od pocetka bili za Adisa kad su mnogi prizvali Bosnica.
To je apsolutno tačno. Nego mnogi su poslije Španije i Italije prizivali njegov otkaz. Čini mi se da si i ti. Nebitno je sad. Super je da je i skepticima pokazao da ima znanje i da je top motivator. Ne znam da je pogrešnu ili neiskrenu stvar rekao od početka priprema. Vrlo realan, otvoren i iskren. Da je imao bobicu više talenta sad bi mi ganjali prevoz do Rige.
NE ja sam ga kritikovao nakon utakmice protiv Italije gdje smatram da je bio najveci krivac za poraz. Pisao sam da ja Adisa znam preko 45 godina i uvijek je fin i pristojan jedino sto se ne sjecam da je bio tada vjernik i mogao bi se zakleti da smo derali pive nakon treninga :)
hrasno38

#29685 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

spree wrote: 07/09/2025 16:12 Jebem ti sudbinu bolje da smo bili cetvrti :skoljka: :mrgreen:
Ovo samo pokazuje koliko smo bili jaki na ovom turniru i koliko nismo imali srece sa povredama! Ovo cak i potvrdjuje realnu pricu da smo bili kompletni da bi isli na medalju.
Edin H.

#29686 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

Chile17 wrote: 07/09/2025 16:11

A koji si ti kurac da si se Dzananu koji je milion puta do sada pokazao patriotizam i borbu za dres, ovoliko naklatio na kosti?
Budi pristojan, ovo je forum, postoje pravila.

Ako imaš neki problem imaš pp

Vi vjerujete da je morao zbog bola na operaciju, ja zbog vjerujem da je zbog kluba da bi bio spreman za početak, ali nećemo ni jedni ni drugi moći dokazati tvrdnje.
svi u napad

#29687 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by svi u napad »

Nismo imali dovoljno dobrih tj. raspolozenih igraca danas. Prvo poluvrijeme (2 cetvrtine) smo takticki igrali kako treba i imali smo snagu. Znaci igrali smo sa dva centra i Juka je stalno bio pod kosem i tad smo igrali kako su nam neki eksperti tj.poznavaoci igre Poljaka preporucivali. Drugi dio tekme je njihov trener ocitai lekciju Adisu koji na zalost nije znao odgovoriti na protivnicku taktiku. Dakle njihov plan koji je i uspio je bio da izvuku juku na vrh reketa i onda Vrabac i Lazic nisu imali sanse protiv njihovih visokih igraca tako da su nas nadskakali sto im to nije uspjelo u prvom djelu igre.
Nasi su se zbog malog rostera istrosili i nisu imali dovoljno koncentracije zadnjih 5 minuta. Pored toga dosla je i povreda Robersona tako da im je posao bio olaksan jer je preostao samo Juka na kojeg su utrostrucili.
Iskreno mjesaju mi se osjecanja jer smo bili tako blizu prolaza i jako smo dobro odigrali prvih dvadeset minuta. Obzirom na teskoce i iskustvo postigli smo dobar rezultat. Mene je Adis nervirao ovo prvenstvo jer nije izvukao usi Gegicu koji je iskreno bio najlosiji igrac. Pored toga nije mi jasno vodjenje povrijedjenog kapitena na turnir. Nije problem da se kapiten vodi na prvenstvo zbog ranijih zasluga i odnosa prema repki ali ne kao registrovani igrac.
Kao sto rekoh osjecanja mi se mjesaju od onih divnih trenutaka kad smo pobjedili 2 ozbiljne ekipe pa do sramote protiv Spanije. No bez obzira na osjecanja razum kaze da treba cestitati ekipi jer ipak su prosli u drugi krug. Zivjeli
Edin H.

#29688 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

svi u napad wrote: 07/09/2025 16:34 Nismo imali dovoljno dobrih tj. raspolozenih igraca danas. Prvo poluvrijeme (2 cetvrtine) smo takticki igrali kako treba i imali smo snagu. Znaci igrali smo sa dva centra i Juka je stalno bio pod kosem i tad smo igrali kako su nam neki eksperti tj.poznavaoci igre Poljaka preporucivali. Drugi dio tekme je njihov trener ocitai lekciju Adisu koji na zalost nije znao odgovoriti na protivnicku taktiku. Dakle njihov plan koji je i uspio je bio da izvuku juku na vrh reketa i onda Vrabac i Lazic nisu imali sanse protiv njihovih visokih igraca tako da su nas nadskakali sto im to nije uspjelo u prvom djelu igre.
Nasi su se zbog malog rostera istrosili i nisu imali dovoljno koncentracije zadnjih 5 minuta. Pored toga dosla je i povreda Robersona tako da im je posao bio olaksan jer je preostao samo Juka na kojeg su utrostrucili.
Iskreno mjesaju mi se osjecanja jer smo bili tako blizu prolaza i jako smo dobro odigrali prvih dvadeset minuta. Obzirom na teskoce i iskustvo postigli smo dobar rezultat. Mene je Adis nervirao ovo prvenstvo jer nije izvukao usi Gegicu koji je iskreno bio najlosiji igrac. Pored toga nije mi jasno vodjenje povrijedjenog kapitena na turnir. Nije problem da se kapiten vodi na prvenstvo zbog ranijih zasluga i odnosa prema repki ali ne kao registrovani igrac.
Kao sto rekoh osjecanja mi se mjesaju od onih divnih trenutaka kad smo pobjedili 2 ozbiljne ekipe pa do sramote protiv Spanije. No bez obzira na osjecanja razum kaze da treba cestitati ekipi jer ipak su prosli u drugi krug. Zivjeli
Možda su vjerovali da će se Halilović opraviti, ali opet ne bi bio spreman da ga odmah gurneš u vatru :-)
deer_hunter

#29689 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by deer_hunter »

Edin H. wrote: 07/09/2025 16:20

Vi vjerujete da je morao zbog bola na operaciju, ja zbog vjerujem da je zbog kluba da bi bio spreman za početak, ali nećemo ni jedni ni drugi moći dokazati tvrdnje.
“Na ultrazvuku su ljekari iz Minhena rekli da ovo ne mora biti ništa, ali da postoji veliki rizik da za sedam do 10-15 dana zahvati crijevo, pošto je hernija bila jaka na desnoj strani. Postojala je šansa da se mogu boriti za život i smrt, a kada sam to čuo, bilo me je strah, kao i svakog čovjeka. Koliko god volim košarku i sport, život je neka stvar koja se mora staviti na prvo mjesto.
A mozda da procitas sta je sam Musa rekao prije nego sto pocnes iznositi misljenje o tome da li je trebao ici na operaciju ili ne. Tako bi postedio sam sebe potrebe da dokazujes nesto sto se dokazati ne moze.
studeni76

#29690 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by studeni76 »

Pa zar jos obraćate pažnju na ovog EdinH. Lik je u svemu kontras, sta god da se dešava on piše u kontru. Ne vrijedi
Edin H.

#29691 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

deer_hunter wrote: 07/09/2025 16:43
Edin H. wrote: 07/09/2025 16:20

“Na ultrazvuku su ljekari iz Minhena rekli da ovo ne mora biti ništa, ali da postoji veliki rizik da za sedam do 10-15 dana zahvati crijevo, pošto je hernija bila jaka na desnoj strani. Postojala je šansa da se mogu boriti za život i smrt, a kada sam to čuo, bilo me je strah, kao i svakog čovjeka. Koliko god volim košarku i sport, život je neka stvar koja se mora staviti na prvo mjesto.
A mozda da procitas sta je sam Musa rekao prije nego sto pocnes iznositi misljenje o tome da li je trebao ici na operaciju ili ne. Tako bi postedio sam sebe potrebe da dokazujes nesto sto se dokazati ne moze.
Ok
Porodice Foht

#29692 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Porodice Foht »

svi u napad wrote: 07/09/2025 16:34 Nismo imali dovoljno dobrih tj. raspolozenih igraca danas. Prvo poluvrijeme (2 cetvrtine) smo takticki igrali kako treba i imali smo snagu. Znaci igrali smo sa dva centra i Juka je stalno bio pod kosem i tad smo igrali kako su nam neki eksperti tj.poznavaoci igre Poljaka preporucivali. Drugi dio tekme je njihov trener ocitai lekciju Adisu koji na zalost nije znao odgovoriti na protivnicku taktiku. Dakle njihov plan koji je i uspio je bio da izvuku juku na vrh reketa i onda Vrabac i Lazic nisu imali sanse protiv njihovih visokih igraca tako da su nas nadskakali sto im to nije uspjelo u prvom djelu igre.
De ziv bio reci koga je to mogao povesti umjesto Miralema? Sejfica, onog rekreativca? :?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29693 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by JoseMujica »

atmel wrote: 07/09/2025 13:05
JoseMujica wrote: 07/09/2025 13:03 Alibegović, Vrabac, Gegić, Lazić nisu za ovoga

zamjeniti s bilo kime...teško da može gore
Pogledaj samo gdje igraju i sve ti govori.
ma jebga...trebamo biti realni...s ovim rosterom i ovo je golem uspjeh
spree

#29694 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Evo par bravura. Ima toga još tonu.
chino wrote: 31/08/2025 13:26 Hernija ili kila, može biti abdominalna i preponska je bila i prije priprema. Mogla se prije sanirati. Mogla se svadba pomjeriti. Svašta se moglo.
Na kraju krajeva nije ga ni trebao zvati na prvenstvno ako je bio loš.
Tu se skroz mijenja taktika sa njim ili bez njega

Ali najmanje je oko Muse. Selektor trenutni nije dorsatao poslu.
Dovede lika na pripreme povrijeđenog i pred sami kraj zove zamjenu koja nije igrala zadnja 4 mj.
I još mnogo toga

Imamo igrački talenat ali ne znamo kako ga iskoristiti
Lug wrote: 31/08/2025 18:23
konektovan wrote: 31/08/2025 10:34
_BataZiv_0809 wrote: 31/08/2025 10:18

Slazem se sa ovim
Mnogi se slazu
kratko i jasno receno. 100% istina.
exsist12 wrote: 31/08/2025 21:10 Nurkicu karino bezvezna
Ludzak wrote: 31/08/2025 21:08 Nurkić taraba vazda
Boxii44 wrote: 31/08/2025 21:09 E moj nurkicu tarabo, naravno ovaj vec 20 ubacio, do kraja ovim tempom i 40 ce
chino wrote: 31/08/2025 22:15 Mogla se dobiti ali smo mi slabi i slab je trener. Sve poznato
Tromblon wrote: 31/08/2025 22:36 Akcije uigrana nemamo. Ho ruk u napadu bez koncepcije. Samopouzdanje na nuli. Odbrana ista. Ne lici ni na sta. Selektor kloc kakav je bio i kao igrac. Poklonili pobjedu koja nas je trebala odvesti u drugi krug.
hrasno38 wrote: 31/08/2025 22:36 PORAZ ADISA BECIRAGICA a onda Gegica, Kamenjasa i Lazica. Mi smo doslimna prvenstvu sa totalno suterski nespremnom ekipom a Adis je veceras pao na testu. Citavu zadnju cetvrtinu drzi Robersona na klupi koji je jedini pogadjao, drzi u igri Kamenjasa koji je pogubljen i totalno van forme, Gegic izgubljen u svemiru, Adis pokopa Atica koji je bio nas najbolji igrac, Penavu koji je odlicno odigrao nije vise uvodio. Kratko i jasno veceras ADISE JEBI SE!
Point. wrote: 31/08/2025 22:41 Može li se ova njuška Adis nogirati već večeras i ostatak turnira odigrati bez selektora?
vladimir_spajkic wrote: 31/08/2025 22:45 Pored saveza, najveći problem je selektor i stručni štab. Da je npr. Duško Vujošević ovo vodio, on bi iz svakog igrača izvukao maksimum a svaka rotacija bi imala smisla tokom utakmice. Prisjetimo se da je kod njega Ismet Sejfić imao barem 2 skoka po utakmici za 5,6 minuta koliko je dobivao. Naš Aziz ako i kada "ubode" petorku, onda na nešto i ličimo. Bez Muse, bez pleja, sa ovakvim selektorom, samo učešće je uspjeh.
baxus wrote: 31/08/2025 22:57 Evo jedna generalska poslije bitke:
Trebo je Garzu umjesto Robersona.

Mali je katastrofalan. Ništa nije odigrao, a puno je usro.

U suštini, Beciragicu hvala, ali dosta te je vise.
sumirprimus wrote: 31/08/2025 23:03 Aziz il kako se vec zove je pokazao da je totalna neznalica i laik. Kosarkaski safet susic za surotinju.
Lug wrote: 31/08/2025 23:17 i da kojim slucajem prodjemo grupu, sta cemo se sramotiti dalje, igrati sa prvim iz druge grupe, znaci siguran poraz. Nista nam taj prolazak iz grupe ne znaci. Ovako je bolje, da se pozdravi Becir taraba, i da se u repku vrati Sulejmanovic i Garza.
Igracima kapa dole, sva odgovornost je na Beciru i njegovom egu.
Tromblon wrote: 01/09/2025 07:28 Selektor veze nema. Igrači nespremni i kao takvi van forme. Nema se uigrana nista. Odbrana nivo igre iz skolskog dvorista. Mrs u pm.
Mustang1 wrote: 01/09/2025 07:34 Jel vrijeme da se prica o novom selektoru ili ovaj ima jos kredita? :D
Neno sljedeci?
Point. wrote: 01/09/2025 08:15 Što opra Pećanin Adisa. Doduše, svaka mu je na mjestu.
Altsa wrote: 01/09/2025 13:52 Kada kazem da jedino Vrabcu nemam sta da prigovorim, a njegov sam zesci kriticar onda je sve jasno. Beciragic ne moze ostati kao selektor i to je sasvim jasno jer je napravio previse gresaka.
last mohicans wrote: 01/09/2025 13:38 Ja čitam i ne vjerujem, igrao lik 18 minuta i postigao 6 poena. Kod nas povrijeđen? Izgleda da je ovaj Bekir jako svadljive prirode, valjda se lozi na staru gardu i boeme, Obradovica, Pešića i ostale, a ne bi im mogao drzati onu tablu na time outu. Kako god zavrsi, ovaj čovjek nas ne treba vise voditi, pokazao se tanak ko svila. Mene najvise iritiraju neke kurčevite izjave, bez totalnog osjecaja za izmjene, javno pranje igrača i malo vise lagi.
laik1981 wrote: 01/09/2025 14:00 Bosnic je za Beciragica Phil Jackson.
Thorgerson wrote: 01/09/2025 14:39 Zanimljivo je da u manjku igraca mi se tek tako odricemo nekih, zbog sujete ili ne znam cega.

Castaneda je odigrao 18min. Ok, pripremna. Al ocito je da lik igra. Ako je odigrao tu 18, mogao je vala i na EP 10.

Jer Roberson koji je ovdje dovucen sa plaze i lezaljke je ocaj.

Mislim, sve ok i hvala Beciragicu, ali nakon EP cao. Ne vidim njegovu neku viziju, niti je to tip i lik trenera da ga mi ovdje sad drzimo cikluse i cikluse.
medvjed23

#29695 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by medvjed23 »

Žao mi je zbog poraza. Al drago mi je što se sad rahat možemo vratiti na staru priču: ne znamo, loši smo, Poljaci nas odučili od košarke, nismo trebali ni izlaziti na teren, čudo je kako smo Kipar dobili...

Nastaviće se...
canvra888

#29696 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by canvra888 »

Pa ima i naša. Ali ne može Adis izaći na teren i odmah potegnuti loptu kad dobije pas. To je do igrača i što nema pouzdanja u šut. Ne može tu Adis previše, a crtao je akcije za razne igrače.
hrasno38

#29697 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Porodice Foht wrote: 07/09/2025 17:01
De ziv bio reci koga je to mogao povesti umjesto Miralema? Sejfica, onog rekreativca? :?
Vidi nije bitno koga ali bi poveo zdravog igraca koji bi mogao uci u igru i napraviti jedan potreban faul. Bolji je svaki zdrav igrac od onoga koji ne moze igrati. Imao je Manjgafica koji je visok 207, imao je Delalica iz Bosne 202, pa zasto ne i Sejfica koji je ubjedljivo najbolji centar nase lige i koji uvijek dodje na okupljanja. Taj isti Sejfic je vidis valjao Duletu Vujosevicu i on ga je znao iskoristiti. Dakle svaki od ova tri igraca je bolji izbor od povrijedjenog Halilovica.
hrasno38

#29698 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

spree wrote: 07/09/2025 17:21 Evo par bravura. Ima toga još tonu.
chino wrote: 31/08/2025 13:26 Hernija ili kila, može biti abdominalna i preponska je bila i prije priprema. Mogla se prije sanirati. Mogla se svadba pomjeriti. Svašta se moglo.
Na kraju krajeva nije ga ni trebao zvati na prvenstvno ako je bio loš.
Tu se skroz mijenja taktika sa njim ili bez njega

Ali najmanje je oko Muse. Selektor trenutni nije dorsatao poslu.
Dovede lika na pripreme povrijeđenog i pred sami kraj zove zamjenu koja nije igrala zadnja 4 mj.
I još mnogo toga

Imamo igrački talenat ali ne znamo kako ga iskoristiti
Lug wrote: 31/08/2025 18:23
konektovan wrote: 31/08/2025 10:34

Mnogi se slazu
kratko i jasno receno. 100% istina.
exsist12 wrote: 31/08/2025 21:10 Nurkicu karino bezvezna
Ludzak wrote: 31/08/2025 21:08 Nurkić taraba vazda
Boxii44 wrote: 31/08/2025 21:09 E moj nurkicu tarabo, naravno ovaj vec 20 ubacio, do kraja ovim tempom i 40 ce
chino wrote: 31/08/2025 22:15 Mogla se dobiti ali smo mi slabi i slab je trener. Sve poznato
Tromblon wrote: 31/08/2025 22:36 Akcije uigrana nemamo. Ho ruk u napadu bez koncepcije. Samopouzdanje na nuli. Odbrana ista. Ne lici ni na sta. Selektor kloc kakav je bio i kao igrac. Poklonili pobjedu koja nas je trebala odvesti u drugi krug.
hrasno38 wrote: 31/08/2025 22:36 PORAZ ADISA BECIRAGICA a onda Gegica, Kamenjasa i Lazica. Mi smo doslimna prvenstvu sa totalno suterski nespremnom ekipom a Adis je veceras pao na testu. Citavu zadnju cetvrtinu drzi Robersona na klupi koji je jedini pogadjao, drzi u igri Kamenjasa koji je pogubljen i totalno van forme, Gegic izgubljen u svemiru, Adis pokopa Atica koji je bio nas najbolji igrac, Penavu koji je odlicno odigrao nije vise uvodio. Kratko i jasno veceras ADISE JEBI SE!
Point. wrote: 31/08/2025 22:41 Može li se ova njuška Adis nogirati već večeras i ostatak turnira odigrati bez selektora?
vladimir_spajkic wrote: 31/08/2025 22:45 Pored saveza, najveći problem je selektor i stručni štab. Da je npr. Duško Vujošević ovo vodio, on bi iz svakog igrača izvukao maksimum a svaka rotacija bi imala smisla tokom utakmice. Prisjetimo se da je kod njega Ismet Sejfić imao barem 2 skoka po utakmici za 5,6 minuta koliko je dobivao. Naš Aziz ako i kada "ubode" petorku, onda na nešto i ličimo. Bez Muse, bez pleja, sa ovakvim selektorom, samo učešće je uspjeh.
baxus wrote: 31/08/2025 22:57 Evo jedna generalska poslije bitke:
Trebo je Garzu umjesto Robersona.

Mali je katastrofalan. Ništa nije odigrao, a puno je usro.

U suštini, Beciragicu hvala, ali dosta te je vise.
sumirprimus wrote: 31/08/2025 23:03 Aziz il kako se vec zove je pokazao da je totalna neznalica i laik. Kosarkaski safet susic za surotinju.
Lug wrote: 31/08/2025 23:17 i da kojim slucajem prodjemo grupu, sta cemo se sramotiti dalje, igrati sa prvim iz druge grupe, znaci siguran poraz. Nista nam taj prolazak iz grupe ne znaci. Ovako je bolje, da se pozdravi Becir taraba, i da se u repku vrati Sulejmanovic i Garza.
Igracima kapa dole, sva odgovornost je na Beciru i njegovom egu.
Tromblon wrote: 01/09/2025 07:28 Selektor veze nema. Igrači nespremni i kao takvi van forme. Nema se uigrana nista. Odbrana nivo igre iz skolskog dvorista. Mrs u pm.
Mustang1 wrote: 01/09/2025 07:34 Jel vrijeme da se prica o novom selektoru ili ovaj ima jos kredita? :D
Neno sljedeci?
Point. wrote: 01/09/2025 08:15 Što opra Pećanin Adisa. Doduše, svaka mu je na mjestu.
Altsa wrote: 01/09/2025 13:52 Kada kazem da jedino Vrabcu nemam sta da prigovorim, a njegov sam zesci kriticar onda je sve jasno. Beciragic ne moze ostati kao selektor i to je sasvim jasno jer je napravio previse gresaka.
last mohicans wrote: 01/09/2025 13:38 Ja čitam i ne vjerujem, igrao lik 18 minuta i postigao 6 poena. Kod nas povrijeđen? Izgleda da je ovaj Bekir jako svadljive prirode, valjda se lozi na staru gardu i boeme, Obradovica, Pešića i ostale, a ne bi im mogao drzati onu tablu na time outu. Kako god zavrsi, ovaj čovjek nas ne treba vise voditi, pokazao se tanak ko svila. Mene najvise iritiraju neke kurčevite izjave, bez totalnog osjecaja za izmjene, javno pranje igrača i malo vise lagi.
laik1981 wrote: 01/09/2025 14:00 Bosnic je za Beciragica Phil Jackson.
Thorgerson wrote: 01/09/2025 14:39 Zanimljivo je da u manjku igraca mi se tek tako odricemo nekih, zbog sujete ili ne znam cega.

Castaneda je odigrao 18min. Ok, pripremna. Al ocito je da lik igra. Ako je odigrao tu 18, mogao je vala i na EP 10.

Jer Roberson koji je ovdje dovucen sa plaze i lezaljke je ocaj.

Mislim, sve ok i hvala Beciragicu, ali nakon EP cao. Ne vidim njegovu neku viziju, niti je to tip i lik trenera da ga mi ovdje sad drzimo cikluse i cikluse.
Ja i sada stojim iza svakog slova kojeg sam napisao za utakmicu protiv Italije!
Dugarry

#29699 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dugarry »

Cjepidlacite...

Adis nebi vodio Halilovica da je znao da se nece oporaviti. Da se oporavio, itekako bi nam valjao.
canvra888

#29700 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by canvra888 »

Nek se nađe i ovo ovdje, kad opet pojedinci polete pljuvati Nurkića (a poneko i Robersona) :)

Image

Prestiže Nurkić i Markovića, koji je ostao omiljeni među našom publikom. Službeno peti strijelac BiH u historiji EB nastupa.
Post Reply