SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Tercius

#29676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Daryl Dixon wrote:joj pički što su se usrale pišu obimni izvještaj 3-4 dana nakon nasreće hahahahhaha koja farsa :lol: :-)
Moje skromno iskustvo kaze da su najvece p...ke bas oni koji druge olako i cesto nazivaju p..kama. :)
Daryl Dixon

#29677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

Tercius wrote:
Daryl Dixon wrote:joj pički što su se usrale pišu obimni izvještaj 3-4 dana nakon nasreće hahahahhaha koja farsa :lol: :-)
Moje skromno iskustvo kaze da su najvece p...ke bas oni koji druge olako i cesto nazivaju p..kama. :)
vidim iskustvo iz tebe govori, al' ono pred kompjutOrom, valja nabost slovo na tastaturi, napisati izvještaj u wordu kako je dan prošao, posao prašinara dapače nikada nije lagan :)
Daryl Dixon

#29678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

kolegione

#29679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

Tercius wrote:
De ti nama kolega reci par stvarcica, kako je moguce da je javna tajna da se mora platiti da budes PAJKAN hahahaha (jebo drzavu gdje je biti drot privilegija) i de mi objasni jel po tebi normalno da se privatna auta voze paukom ?
AmirBaa

#29680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

Tercius wrote:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=578526DE http://i63.klix.com/5zb0j.jpg jel ti ovo kolegama sve hitni slucaj, hladi se pita ili poceo manchester pa da uplate markicu ?
Tercius

#29681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Daryl Dixon wrote:
Tercius wrote:
vidim iskustvo iz tebe govori, al' ono pred kompjutOrom, valja nabost slovo na tastaturi, napisati izvještaj u wordu kako je dan prošao, posao prašinara dapače nikada nije lagan :)
Pa okej ajd ovako,javni se na pp pa da ugovorimo vankompjutOrsku live rasparavu o stvarima koje te muce,nemoj biti p...ka ko drotovi.Os a os?
insomnia78

#29682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Isto mala djeca
Ovo policija u citavom svjetu radi
Jednostavno, moze im se
Jbt ja svojim ocima gledam, u po jebene EU trojica policajaca na motorima stoje prvi
Pali se zeleno, frajer ga na zadnji dize i vozi tako 100-200 metara
Milion put sam vidio, da kad im je mrsko cekati na semaforu odjednom upale rotaciju i samo prodju
muha_sa

#29683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

udjem na ovu temu kontajuci nešto se desilo u šeheru kad šipak--ruže Tercijusa a ja pojma nemam zašto

insomnia---znaš li ti :?
jao_situacije

#29684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

muha_sa wrote:udjem na ovu temu kontajuci nešto se desilo u šeheru kad šipak--ruže Tercijusa a ja pojma nemam zašto

brane otpravnikovog sina šumahera
muha_sa

#29685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

jao_situacije wrote:
muha_sa wrote:udjem na ovu temu kontajuci nešto se desilo u šeheru kad šipak--ruže Tercijusa a ja pojma nemam zašto

brane otpravnikovog sina šumahera
a tooo :-)

uletim ko padobranac i cesto je na tapetu pa kontam što li bože
zateznistub

#29686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

insomnia78 wrote:Isto mala djeca
Jednostavno, moze im se
Jbt ja svojim ocima gledam, u po jebene EU trojica policajaca na motorima stoje prvi
Milion put sam vidio, da kad im je mrsko cekati na semaforu odjednom upale rotaciju i samo prodju
:thumbup:
AmirBaa

#29687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

Jednostavno, moze im se
jarane, uz svo duzno postovanje i nemoj se uvrijediti, ali nije mi jasno zasto komentarises sve sto napisemo ovdje, pogotovo MI koji smo svaki dan u sarajevu i borimo se s ovim ludilom ovdje, dok ti ispijas kafice u francuskoj i o sarajevu procitas na klixu ili dodjes ljeti, najedes se cevapa, bureka i kazes e vala bas vam je fino ovdje :-) :-) sta me boli briga sta policija radi u EU ? Znam da u sarajevu (a tema ja SARAJEVO - CRNA HRONIKA) vecinom ne radi nista, osim da pise kazne za svjetla, klade se i zderu po trecinu radnog vremena za djaba. 3-4 sam puta imao ,,dodir" sa policijom i svaki put su me duboko razocarali. Kad mi je jaran epilepticni napad dozivio ispred kuce, sa hitnom dosla policija i hladno mu mamu pitali: hajd priznaj sta je mali uzimao (aludirajuci da se nadrogirao) :-) :-) :-)
insomnia78

#29688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Nije hin primilo na konkursu :-D
kolegione

#29689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

Tercius wrote:
Pa okej ajd ovako,javni se na pp pa da ugovorimo vankompjutOrsku live rasparavu o stvarima koje te muce,nemoj biti p...ka ko drotovi.Os a os?
Hahahahahha koji stereotip, e moj kolega hahahahah
insomnia78

#29690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

AmirBaa wrote:
Jednostavno, moze im se
jarane, uz svo duzno postovanje i nemoj se uvrijediti, ali nije mi jasno zasto komentarises sve sto napisemo ovdje, pogotovo MI koji smo svaki dan u sarajevu i borimo se s ovim ludilom ovdje, dok ti ispijas kafice u francuskoj i o sarajevu procitas na klixu ili dodjes ljeti, najedes se cevapa, bureka i kazes e vala bas vam je fino ovdje :-) :-) sta me boli briga sta policija radi u EU ? Znam da u sarajevu (a tema ja SARAJEVO - CRNA HRONIKA) vecinom ne radi nista, osim da pise kazne za svjetla, klade se i zderu po trecinu radnog vremena za djaba. 3-4 sam puta imao ,,dodir" sa policijom i svaki put su me duboko razocarali. Kad mi je jaran epilepticni napad dozivio ispred kuce, sa hitnom dosla policija i hladno mu mamu pitali: hajd priznaj sta je mali uzimao (aludirajuci da se nadrogirao) :-) :-) :-)
Zato sto pretjerujete i mislite da vani sve fercera ko po spagi
Kod mene komsinici neki ludak, bukvalno ludak, polupo auto ispred kuce, onako iz cista mira ispred kuce u tri ujutru. Policija dosla pokupila ga, haman im se mrsko bilo zajbavati sa njim po doktorima, istresu ga dvije ulice dalje i ovaj polupa jos dva auta. I sta sad? Nista, platice osiguranje
Image
sha_ba

#29691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sha_ba »

Dijete od 11 godina na reanimaciji.. Pokušaj samoubojstva :shock: :(
Boze dragi sačuvaj.....
muha_sa

#29692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

sha_ba wrote:Dijete od 11 godina na reanimaciji.. Pokušaj samoubojstva :shock: :(
Boze dragi sačuvaj.....
:? :?
kolegione

#29693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

Policajac preko foruma, dogovara ferku (nadam se ferku) dok djeca njegovih predpostavljenih nekaznjeno prave saobracajke, dok je javna tajna da se poslovi placaju, dok svoj rad mjere statistikom i represivnim mjerama prema funkcionalnim stanovnistvem, dok za prevenciju nisu culi ni usput, gdje su totalno izgubili povjerenje gradjanstva, on dogovara tucu preko foruma.
Eh da zakljucimo ova drzava je jedna velika karina (pri tom mislim na sistem)
AmirBaa

#29694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

insomnia78 wrote:
AmirBaa wrote:
Jednostavno, moze im se
Zato sto pretjerujete i mislite da vani sve fercera ko po spagi
Kod mene komsinici neki ludak, bukvalno ludak, polupo auto ispred kuce, onako iz cista mira ispred kuce u tri ujutru. Policija dosla pokupila ga, haman im se mrsko bilo zajbavati sa njim po doktorima, istresu ga dvije ulice dalje i ovaj polupa jos dva auta. I sta sad? Nista, platice osiguranje
Image
otvori temu FRANCUSKA - CRNA HRONIKA ili kako god hoces daj naziv i tamo pisi sta se kod tebe desava, pa koga zanima nek cita. Mene iskreno ne zanima i necu da o tome citam na ovoj temi :thumbup:
Bradafilozof

#29695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bradafilozof »

Podrzavam. Na sta bi licilo da mi sada odemo na neki libijski forum i trunimo im kako u libiji i jije tako lose jer buva i u sarajevu se puca.
Last edited by Bradafilozof on 27/03/2016 21:38, edited 1 time in total.
sha_ba

#29696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sha_ba »

muha_sa wrote:
sha_ba wrote:Dijete od 11 godina na reanimaciji.. Pokušaj samoubojstva :shock: :(
Boze dragi sačuvaj.....
Ma strašno sjeba se u mp3....
Daryl Dixon

#29697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

Tercius wrote:
Daryl Dixon wrote:
Tercius wrote: Moje skromno iskustvo kaze da su najvece p...ke bas oni koji druge olako i cesto nazivaju p..kama. :)
ne pravdam se babi mrtvom pa necu ni tebi, ali imam potrebu da ti odgovorim prije nego te dodam na foe listu.. nisam ja rekao da su drotovi pičke nego prpa ufatila pa 3-4 dana nakon svršenog čina neko piše izvještaj, valjda pojedinima treba toliko da dođu neke stvari do mozga šta li.. ipak ne znam ja ko je pisao taj izvještaj, možda neki maksum koji tu radi za sitne pare..

nemam ja s' tobom, a ni sa tebi sličnima, o čemu pričati na pp, koliko ti je dobro u životu i na toj poziciji kojoj si, našao si se zaje*bavati sa forumašima, a mene Bogu hvala ništa ne muci :)
AmirBaa wrote: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=578526DE http://i63.klix.com/5zb0j.jpg jel ti ovo kolegama sve hitni slucaj, hladi se pita ili poceo manchester pa da uplate markicu ?
najjači su ovakvi pojedinci brate "oš 'arane da se nađemo 'naaa da nam ka'eš ta te muči tamaguči?" oni našli nešto kao dokazivati, idi fataj se posla, uradi nešto za sigurnost grada, države, zasluži poštovanje građana, nemaš ti ništa od mene, ne predstavljam ja nikome prijetnju, možda samo nečijem intelektu, egu...imam par drugova sa kojima sam odrastao a rade godinama u jedinici za podršku, misliš da se zaje*bavaju po forumima, nemaju brate kad.. za ove lezihljebaroše mi je lahko.. ni brige ni pameti..

http://www.avaz.ba/clanak/150641/prosja ... eti-ucjene
Last edited by Daryl Dixon on 27/03/2016 21:41, edited 1 time in total.
muha_sa

#29698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

sha_ba wrote:
muha_sa wrote:
Boze dragi sačuvaj.....
Ma strašno sjeba se u mp3....
izvor šabo--gdje si procitala il................ :?
Capajebo

#29699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Capajebo »

Insomnia Dragan Dabic himself :mrgreen:
zateznistub

#29700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Inomnia,
ignore rjesava brdo problema! :thumbup:
Locked