Znam ja to, nego koja drzava?markioni wrote:@ HRossi
neki bi rekli pravna drzava, drugi totalitatrni sistem haj ga znaj...
Jedan od mene:
Predestination (2014)
http://m.imdb.com/title/tt2397535/
Moderator: _BataZiv_0809
Znam ja to, nego koja drzava?markioni wrote:@ HRossi
neki bi rekli pravna drzava, drugi totalitatrni sistem haj ga znaj...
ferratilis wrote:Sjeća li se neko one free zone dok je bio limit na net, koliko se tu samo filmova skinulo. Zaboravio sam kako se ono zvaše onaj program za skidanje, onaj što razdijeli fajlove na milion dijelovato je bilo zlatno doba piraterije
u kojoj je i telekom djelimično sudjelovao jer su na njihovim serverima bili fajlovi
gdje si gledao goodnight mommy ?friskyoreo wrote:Gledao danas Goodnight Mommy. Trailer nigdje veze sa filmom, sto je odlicno. Mrzim kad odgledam trailer i onda izgubim volju za gledanjem filma.
Film je dobar, dobro osmisljena prica.
Sinoc gledao Kingsman: The Secret Service. Uzas. Gledam na popcorn kao prijedlog, otvorim yt da vidim trailer, jer obicno pogledam i komentare. Sve super, puni hvale. Haman da su komentare pisale 12godisnjakinje.
Torrent, ima i prevod na srpski, mada ima par gresaka u prevodu.cassius wrote:gdje si gledao goodnight mommy ?friskyoreo wrote:Gledao danas Goodnight Mommy. Trailer nigdje veze sa filmom, sto je odlicno. Mrzim kad odgledam trailer i onda izgubim volju za gledanjem filma.
Sinoc gledao Kingsman: The Secret Service. Uzas. Gledam na popcorn kao prijedlog, otvorim yt da vidim trailer, jer obicno pogledam i komentare. Sve super, puni hvale. Haman da su komentare pisale 12godisnjakinje.
"ubio sam ga, ali je on kriv", koje budale majko milaSHTEVELEC wrote:Prije par dana naletim na ovo, ne znam jel' prije bio na temi (trazio sam i ne nadje ga)
Kad te moja cakija ubode
https://www.youtube.com/watch?v=K05qvVv_IwI
Ja sam fasciniran da je iko dozovio 40-u na ovim prostorima...
hvala i od mene na preporuci...odličanKona__ wrote:Hvala od srca na preporuci, predivno!markioni wrote:Eksplozivna kombinacija veoma licne moralne drame i sireg, ostrog portreta zemlje u kojoj su korupcija i pohlepa jedine preostale vrijednosti...
Ruska skola filma...Maestralno

jooooj jes ovo dosadno došao samo do 40. minutafriskyoreo wrote:Gledao danas Goodnight Mommy. Trailer nigdje veze sa filmom, sto je odlicno. Mrzim kad odgledam trailer i onda izgubim volju za gledanjem filma.
SHTEVELEC wrote:Prije par dana naletim na ovo, ne znam jel' prije bio na temi (trazio sam i ne nadje ga)
Kad te moja cakija ubode
https://www.youtube.com/watch?v=K05qvVv_IwI
Ja sam fasciniran da je iko dozovio 40-u na ovim prostorima...
Zna film malo smoriti, pogotovo u trecoj cetvrtini, usporeno sve. Ali odgledaj do kraja svakako. Slijedi jeben twistBlack swan wrote:jooooj jes ovo dosadno došao samo do 40. minutafriskyoreo wrote:Gledao danas Goodnight Mommy. Trailer nigdje veze sa filmom, sto je odlicno. Mrzim kad odgledam trailer i onda izgubim volju za gledanjem filma.
jbt ništa se ne događa
talkve stvari više ne mogu tolerirati
Meni je najgora bila dvadesetpeta osamdesetšestina.friskyoreo wrote:Zna film malo smoriti, pogotovo u trecoj cetvrtini, usporeno sve. Ali odgledaj do kraja svakako. Slijedi jeben twistBlack swan wrote:jooooj jes ovo dosadno došao samo do 40. minutafriskyoreo wrote:Gledao danas Goodnight Mommy. Trailer nigdje veze sa filmom, sto je odlicno. Mrzim kad odgledam trailer i onda izgubim volju za gledanjem filma.
jbt ništa se ne događa
talkve stvari više ne mogu tolerirati
Nema na čemubato99 wrote:hvala i od mene na preporuci...odličan
friskyoreo wrote:Ukusi su razliciti i o tome nema smisla raspravljati.Meni je film dobar. Iako, kao sto rekoh, na trenutak postane monotono, sam kraj sve to kompenzira i poslije shvatis da uopste to nije bilo dosadno, nego pocnes povezivati stvari. Nakon gledanja film te baci u razmisljanje, meni je to bitno. A i cijela kinematografija, atmosfera koja vlada u filmu, sve je super odradjeno. Malo je drugaciji od mainstreama i holivudske produkcije, zbog toga mi se i svidja. Nije uprljan mainstreamom.
dobar je krsto papic,mislim da sam ga preporucivao na temi o dokumentarcima. pogledaj i "malu seosku priredbu"
Ah, lapsus, mislio sam sasvim nesto drugo.markioni wrote:friskyoreo wrote:Ukusi su razliciti i o tome nema smisla raspravljati.Meni je film dobar. Iako, kao sto rekoh, na trenutak postane monotono, sam kraj sve to kompenzira i poslije shvatis da uopste to nije bilo dosadno, nego pocnes povezivati stvari. Nakon gledanja film te baci u razmisljanje, meni je to bitno. A i cijela kinematografija, atmosfera koja vlada u filmu, sve je super odradjeno. Malo je drugaciji od mainstreama i holivudske produkcije, zbog toga mi se i svidja. Nije uprljan mainstreamom.