SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Edin H.

#29651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Edin H. »

al-em wrote:
high_volume wrote:
Sa_u_srcu wrote:Puca policija po njemu u tarcinu u sumi
Ne puca se protiv naoružanog ubice, još i neuračunljivog, i to još u šumi, skoro u ponoć :-) :-)
jebace ga medo, ne treba policija uopste
:oops:
high_volume

#29652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by high_volume »

Sa_u_srcu wrote:
high_volume wrote:
Ne puca se protiv naoružanog ubice, još i neuračunljivog, i to još u šumi, skoro u ponoć :-) :-)
300 specijalaca iz cijele federacije je gore, ne pametuj strucnjak...odakle tebe u policijskim
Poslovima i taktikama
Smanji emocije i ne piši dezinformacije.
svjezi_ustipak

#29653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by svjezi_ustipak »

Porodice Foht wrote:
svjezi_ustipak wrote:
JanuaryJones wrote:Kuduz, volume II

Bilesi je i isti teren. Kečo Junuz je ranio direktora škole u selu Luke koje je cca 600 metara od objekta u Suhodolu gdje je ovaj policajac sinoć ubijen...

Samo fali Badema :)
Ali nije ubio nikoga, jelde? Bademu ne racunam. U filmu je Sidran ubacio taj osvetnicki akt kad roknu Kuduz onog Goru (Djuru) sto mu je tuco zenu a cini mi se da nije ubio nikoga u tom skrivanju.
Jeste ranio vlasnika kuće gdje je Rasema (Badema,) živjela. To je bilo u Gornjoj Bioči. Kad prodjes silos u Tarčinu samo ravno nekoliko km, zadnje selo na asfaltu. Pokušao je Kečo ubiti i švalera Raseminog, Alija što ga Djuro glumi.

On se zove Atif Bužo iz sela Luke. Radio u općini Hadžići i u školi čini mi se. Njemu je Kečo na vrata došao i pucao u prsa ali je ovaj preživio. Selo Luke je od Suhodola daleko 500 metara.

A Keču su ganjali po Volujku i Bitovnji isto kao i ovog sada. Razlika je što je Keču familija skrivala a ovaj teško da ima ikog od jataka.
svjezi_ustipak

#29654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by svjezi_ustipak »

Sa_u_srcu wrote:
high_volume wrote:
300 specijalaca iz cijele federacije je gore, ne pametuj strucnjak...odakle tebe u policijskim
Poslovima i taktikama

Dobre su im taktike dok po noći pucaju po šumi. Po tome je velika vjerovatnoca da će ujutro će još koji policajac federalni osvanuti u smrtovnici...prijateljska vatra od kolega u sumi noću :(
O'zone
Globalni moderator

#29655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Opkolili specijalci nekadašnji dom staraca u Nedžarićima..duge cijevi baterijske lampe pretresaju...ne vjerujem da je zbog ovog slučaja al eto
i agree

#29656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by i agree »

Rutinska kontrola mozda,znaju se tu skupljat narkomani,beskucnici,cak sam onu malu sa maramom sto prosi na cesti kod otoke viđao da se mota tuda
invincible1921

#29657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by invincible1921 »

last mohicans wrote:Ma policija je generalno slabo organizovana,obučena i na kraju krajeva spremna, velika većina njih. Čast nekim jedinicama, ali ni oni u ovakvim situacijama nisu od prevelike pomoci kad su, barem se meni tako čini, slaba operativna saznanja. Ovo sto se pozivaju građani na saradnju i dojave nije loše i to svakako treba raditi, ali ne mogu glavna operativna saznanja policije biti da neka nana dojavi kako ga je vidjela iza kuce ili nije. Opremljenost automobilima i radarima im je na nivou, ostalo slabo. Najbolji primjer za tapkanje u mjestu jesu ubistva dva policajca.
Realno bez stele ne mozes bit drot pa tamana da si superman licno..pa o cemu pricamo. Treba ti da si pismen i stela da bi imo milju mjesecno voziko se sa autom, pio kafe, piso kazne i kur.cio se raji jer si drot.

Sa druge strane velika vecina stvari koje si naveo ne stoji. Znaju drotovi vjeruj mi iznenadio bi se koliko. Ko je jednom makar bio svjedok u nekom slucaju tj pozvan na infromativni razgovor vjerujem da se dobro iznenadio koliko je dobra ta "obavjestajna" stavka u nasoj policiji. Ljudi ba znaju sve i svakog najsitnijeg klosara. Kad se bilo sta desi znaju ko je to mogo uradit...

Spaceijalci su vrhunski obuceni ovi KS, o FUP ili Sipi necu ni da pricam, elitna formacija u svakom smislu.

E sad sto ti policiju gledas kroz prizmu prasinara to je druga stvar. Oni su bitni koliko je i bitan njihov posao koji sam naveo u prvom pasusu ovog posta.

Sto se tice ubijenih policjacaja evo sta bi ti tacno. Jel ti stvarno mislis da oni ne znaju makar 3 osobe od kojih je jedna, a mozda i dvije odgovorna za ubistvo. Međutim nije ovo mahala pa da kadija tuzi i sudi...Gdje je oruzje? Rukavica barutna? Auto? Snimak? Svjedok?...gdje je bilo kakav dokaz da je to ta odredjena osoba uradila? To sad sto je neko cuo od nane da je taj i taj sto posto to mozes macku o rep okacit. Pisano je ovdje ima dva mjeseca da jedini nacin na koji ce neko moc bit osudjen za ovo djelo je da neko licno prizna...

EDIT: Mi kao drustvo imamo problem otpora prema bilo kakvom sistemu i uređenosti, a konstatno se bunimo kako je upravo to ono sto hocemo.

AJ BA OCAMI STA CE ONOLIKE KAMERE PO GRADU.
Pa dobro brate jel ti vozis u skladu sa propisom sto ti smetaj?
PA NORMALNO DA VOZIM, ALI ETO STA CE TE KAMERE TU KO DA SAM U S.KOREJI. (Citaj ne vozi, ali u svakoj raspravi ce dusu ostavit da se to treba provodit nad drugima koji rade kao i on, ali on nije kao i oni)

AJ BA OCAMI ONIH REVIZORA STALNO ULAZE.
Pa dobro brate jel imas kartu sta te briga onda?
Pa dobro imam al eto sta ce oni tu jos u crnom. (Citaj nema , ali u svakoj raspravi ce dusu ostavit da se kazne provode nad drugima)

:-)
vješalica

#29658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Zapad nam je sjebao unutrašnje poslove uz pomoć domaćih gladovana nepismenih
Mislim nije im ni bilo teško to uraditi
Naša bagra željna uniforme i činovanja,a govoriti ne znaju,škole neće,učit se ne daju prema tome....
Čast izuzecima
Ali ne pitaju se izuzeci već uhljebovani i nepismeni idioti
Taj Suhodol je šumski kompleks
Vjerovatno ima ljudi koji to znaju bolje nego ovi što ne znaju
Pogotovo dio lad se ide prema nekadašnjoj ratnoj bolnici Tarčin
Loše obezbjeđenje je očito kumovalo,za te se stvari pitaju zvjezdice a ne linije
Služba je takva da postupaš i da klepiš ušima
Izgleda na forumu sve neki revoluvionaristi što pojma nemaju kako stvari u tom poslu stoje
Nisi kod kuće i u komšiluku da nečiju naredbu pošalješ u pičku materinu jer ti znaš bolje

I postoji razlika između ubijenih na Alipašinom i ubijenog na straži
Motivi nisu isti, a ni izvršioci
U prvom slučaju neka krupna igračka je u pitanju vrijednija od dva života policajaca
U drugom izljevi psihopatije što je luđak uvrno u glavu
Moguće čak da je i prethodni događaj uvrnuo u glavu pa ga kopirao
Luđaci što smisle to Bog ne može dokučiti
Thorgerson

#29659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Thorgerson »

mistek wrote:Zar u ovakvim situacijama ne bi bilo idealno primijeniti dronove za pretragu terena?
?

Pa koriste ih vec.

I dronove. I helikoptere. I termo kamere (dala im granicna policija).

Jednostavno sad je najebo. I samo je pitanje trenutka kada ce biti uhvacen. I vjerovatno ubijen, sumnjam da ce se predati bez borbe.
AmiĐa_Idriz

#29660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by AmiĐa_Idriz »

Još će nekog Ramba napraviti od ove psihopate.
i agree

#29661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by i agree »

vješalica wrote: Taj Suhodol je šumski kompleks
Vjerovatno ima ljudi koji to znaju bolje nego ovi što ne znaju
Pogotovo dio lad se ide prema nekadašnjoj ratnoj bolnici Tarčin
Ako je sumski komplex onda postoji mogucnost da ga kakav vuk ili medo smazu za veceru
ucenik1234

#29662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ucenik1234 »

Vjerujem da je ovo isplanirao na nacin da ima zalihe hrane i municije, no kako vrijeme bude odmicalo bit ce nervozniji, neispavaniji i gladniji, jbg ne moze se u sumi dugo opstati bez da se primakne civilizaciji, a svakako mu vremenske prilike ne idu na ruku. Samo nek policija bude konzistentna u istrazi.
last mohicans

#29663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by last mohicans »

invincible1921 wrote:
last mohicans wrote:Ma policija je generalno slabo organizovana,obučena i na kraju krajeva spremna, velika većina njih. Čast nekim jedinicama, ali ni oni u ovakvim situacijama nisu od prevelike pomoci kad su, barem se meni tako čini, slaba operativna saznanja. Ovo sto se pozivaju građani na saradnju i dojave nije loše i to svakako treba raditi, ali ne mogu glavna operativna saznanja policije biti da neka nana dojavi kako ga je vidjela iza kuce ili nije. Opremljenost automobilima i radarima im je na nivou, ostalo slabo. Najbolji primjer za tapkanje u mjestu jesu ubistva dva policajca.
Realno bez stele ne mozes bit drot pa tamana da si superman licno..pa o cemu pricamo. Treba ti da si pismen i stela da bi imo milju mjesecno voziko se sa autom, pio kafe, piso kazne i kur.cio se raji jer si drot.

Sa druge strane velika vecina stvari koje si naveo ne stoji. Znaju drotovi vjeruj mi iznenadio bi se koliko. Ko je jednom makar bio svjedok u nekom slucaju tj pozvan na infromativni razgovor vjerujem da se dobro iznenadio koliko je dobra ta "obavjestajna" stavka u nasoj policiji. Ljudi ba znaju sve i svakog najsitnijeg klosara. Kad se bilo sta desi znaju ko je to mogo uradit...

Spaceijalci su vrhunski obuceni ovi KS, o FUP ili Sipi necu ni da pricam, elitna formacija u svakom smislu.

E sad sto ti policiju gledas kroz prizmu prasinara to je druga stvar. Oni su bitni koliko je i bitan njihov posao koji sam naveo u prvom pasusu ovog posta.

Sto se tice ubijenih policjacaja evo sta bi ti tacno. Jel ti stvarno mislis da oni ne znaju makar 3 osobe od kojih je jedna, a mozda i dvije odgovorna za ubistvo. Međutim nije ovo mahala pa da kadija tuzi i sudi...Gdje je oruzje? Rukavica barutna? Auto? Snimak? Svjedok?...gdje je bilo kakav dokaz da je to ta odredjena osoba uradila? To sad sto je neko cuo od nane da je taj i taj sto posto to mozes macku o rep okacit. Pisano je ovdje ima dva mjeseca da jedini nacin na koji ce neko moc bit osudjen za ovo djelo je da neko licno prizna...
Samo ću se složiti u vezi konstatacije da se ne može zaposliti bez štele. Lično poznajem momka koji dva, ako ne i tri konkursa nije mogao proći na konkursu za specijalnu jedinicu FUPa. Momak je zvijer na fizičkim i svim drugim testovima i ne da je bio među prvi deset, nego prvih pet, treći,četvrti, ako se varam i takav dečko nije mogao upasti zbog nekih Mira, Jova koje je Lukać, SDA kadar, gurao sa tridesete pozicije zarad nacionalnog ključa. Taj oak je bio u ekipi odbijenih i Avaza je o njima pisao zadnji put. Znači, ne biraju se najbolji,već najpodobniji i oni sa štelama. Odmah je tu policija na gubitku i stručnost, nadasve.
Ako drotovi toliko znaju, zašto ne riješe ubistvo policajaca već peti mjesec? Možda znaju sitne klošare, kradljivce i narkomane, ali kad treba brzo reagovati kao u slučaju policajaca i ovog luđaka, tu su veoma tromi. Mada ni na polju krađa nisu uvijek efektni. Ne znam jesi li razgovarao s nekim kome se desilo otuđenje automobila i da li ti je rekao kako su policajci postupali u takvim slučajevima. Bilo ih je da kažu, kao nemamo šta dolaziti kad auta nema ili slično, a da ne govorim o čerupanjima skupocjenih automobila i skidanja dijelova sa istih od sitnih klošara, kako ih kvalificirasmo. Evo ti čist primjer. Možda si upratio da su jednom građaninu prije možda mjesec i više na Čvili očerupali škodu oktaviju, kompletan branik sa farovima. Tri sata je proveo s policijom i uviđajem, misliš da su nešto riješili? Čovjek je sve popravio i najmanje ga je koštalo 1500 dok je to sve zamjenio, da bi prije deset dana za istu noć, u istom naselju nestalo tri para maglenki sa dnevnim svjetlima na tri takve oktavije, ukjućujući auto i tog lika. Misliš da je neki drugi lopov ili ekipa, garantujem da su isti. Možeš misliti kako se on osjećao, vjerovatno malo manje bolno, jer sad su napravili štete od 200 KM, najmanje. Kad sam spomenuo policajce nisam mislio samo na tzv. prašinare, iako je njihov broj najveći i prva su slika zakona i reda na ulicama, a najmanje ih je na ulicama, bez da su u automobili ili da pišu kazne. Ako se ne varam ti živiš van zemlje i pitam te kada si primjetio policajca da šeta naseljem, da patrolira, a da ne posmatra iz automobila? Ja se sjećam prijeratnih milicajaca i kako su oni djelovali po naseljima, mahalama. Da li se operativne informacije bolje dobijaju patroliranjem koje je svakako sastavni dio svakodnevih poslova policije ili ličnim pristupom građanima, razgovorom. Svako u mahali zna ko je sitni lopov, narkić, diler, je li da, ali nema doaze za to. Onda tu treba da nastupa kvalificirana policija. Ali su policajcima kafe, kladionice također u opisu posla, ne svih, ali velike većine. Za opremljenost i spremnost specijalnih jednica ne sporim, to stoji, ali nama trebaju kvalitetni inspektori, prašinari, vještaci i svi ostali koji dolaze u lancu policijskih djelovanja. Evo ti i večeršnji primjer s otvaranje EYOFa, oružje se moglo unijeti, da se htijelo. Pogledali nikoga od nas nisu, a vidi kakva je sigurnosna situacija na terenu.
U vezi ubistva dvojice policajaca, moralo se brže djelovati, uzeti snimci sa svih nadzornih kamera koje postoje u okolici, Ne znam da li si upratio da i je jedan od vjerovatno ključnih snimaka nestao, jer su ga se sjetili tražiti kasno i snimak nije ostao zabilježen. Samo jedan primjer, drugi ne znam da li je tačan, ali pisalo se da su bjegunci najprije pokušali pobjeći preko Vraca, ali da su se vratili zbog građevinskih radova na tom dijelu i da su opet otišli preko Lukavice. Koliko im je trebalo da odu i vrate se, a da grad ne bude do tada blokiran. Ovo samo navodim onako na prvu, ako su ovi podaci koje sam ranije pročitao tačni.
invincible1921

#29664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by invincible1921 »

last mohicans wrote:
invincible1921 wrote:

Samo ću se složiti u vezi konstatacije da se ne može zaposliti bez štele. Lično poznajem momka koji dva, ako ne i tri konkursa nije mogao proći na konkursu za specijalnu jedinicu FUPa. Momak je zvijer na fizičkim i svim drugim testovima i ne da je bio među prvi deset, nego prvih pet, treći,četvrti, ako se varam i takav dečko nije mogao upasti zbog nekih Mira, Jova koje je Lukać, SDA kadar, gurao sa tridesete pozicije zarad nacionalnog ključa. Taj oak je bio u ekipi odbijenih i Avaza je o njima pisao zadnji put. Znači, ne biraju se najbolji,već najpodobniji i oni sa štelama. Odmah je tu policija na gubitku i stručnost, nadasve.
Ako drotovi toliko znaju, zašto ne riješe ubistvo policajaca već peti mjesec? Možda znaju sitne klošare, kradljivce i narkomane, ali kad treba brzo reagovati kao u slučaju policajaca i ovog luđaka, tu su veoma tromi. Mada ni na polju krađa nisu uvijek efektni. Ne znam jesi li razgovarao s nekim kome se desilo otuđenje automobila i da li ti je rekao kako su policajci postupali u takvim slučajevima. Bilo ih je da kažu, kao nemamo šta dolaziti kad auta nema ili slično, a da ne govorim o čerupanjima skupocjenih automobila i skidanja dijelova sa istih od sitnih klošara, kako ih kvalificirasmo. Evo ti čist primjer. Možda si upratio da su jednom građaninu prije možda mjesec i više na Čvili očerupali škodu oktaviju, kompletan branik sa farovima. Tri sata je proveo s policijom i uviđajem, misliš da su nešto riješili? Čovjek je sve popravio i najmanje ga je koštalo 1500 dok je to sve zamjenio, da bi prije deset dana za istu noć, u istom naselju nestalo tri para maglenki sa dnevnim svjetlima na tri takve oktavije, ukjućujući auto i tog lika. Misliš da je neki drugi lopov ili ekipa, garantujem da su isti. Možeš misliti kako se on osjećao, vjerovatno malo manje bolno, jer sad su napravili štete od 200 KM, najmanje. Kad sam spomenuo policajce nisam mislio samo na tzv. prašinare, iako je njihov broj najveći i prva su slika zakona i reda na ulicama, a najmanje ih je na ulicama, bez da su u automobili ili da pišu kazne. Ako se ne varam ti živiš van zemlje i pitam te kada si primjetio policajca da šeta naseljem, da patrolira, a da ne posmatra iz automobila? Ja se sjećam prijeratnih milicajaca i kako su oni djelovali po naseljima, mahalama. Da li se operativne informacije bolje dobijaju patroliranjem koje je svakako sastavni dio svakodnevih poslova policije ili ličnim pristupom građanima, razgovorom. Svako u mahali zna ko je sitni lopov, narkić, diler, je li da, ali nema doaze za to. Onda tu treba da nastupa kvalificirana policija. Ali su policajcima kafe, kladionice također u opisu posla, ne svih, ali velike većine. Za opremljenost i spremnost specijalnih jednica ne sporim, to stoji, ali nama trebaju kvalitetni inspektori, prašinari, vještaci i svi ostali koji dolaze u lancu policijskih djelovanja. Evo ti i večeršnji primjer s otvaranje EYOFa, oružje se moglo unijeti, da se htijelo. Pogledali nikoga od nas nisu, a vidi kakva je sigurnosna situacija na terenu.
U vezi ubistva dvojice policajaca, moralo se brže djelovati, uzeti snimci sa svih nadzornih kamera koje postoje u okolici, Ne znam da li si upratio da i je jedan od vjerovatno ključnih snimaka nestao, jer su ga se sjetili tražiti kasno i snimak nije ostao zabilježen. Samo jedan primjer, drugi ne znam da li je tačan, ali pisalo se da su bjegunci najprije pokušali pobjeći preko Vraca, ali da su se vratili zbog građevinskih radova na tom dijelu i da su opet otišli preko Lukavice. Koliko im je trebalo da odu i vrate se, a da grad ne bude do tada blokiran. Ovo samo navodim onako na prvu, ako su ovi podaci koje sam ranije pročitao tačni.
Jok brate ja sam ti iz Sarajeva, ali sa nadam da cu zivjeti van zemlje :D :D

Sto se tice konkursa nemas mi sta pricat, rodjak mi pet puta se priajvio i pet puta odbijen. Mada ono...o cemu pripcamo kad ono testiranje koje bude pismeno prije ovog fizickog , svak ko dodje ima pitanja i svi osvoje skoro sve bodove. Mislim sprdacina. Zna se i prije konkursa ko je primljen, isto ko da predajes za posao savjetnika u ministarstvu :D Ko god se tu prijavi ima neku stelu, samo neko ima bolju :D

Ma ima ih itekako da patroliraju. Eto prodji petkom subotom u svakom naselju imas po autu. Evo u mojem bar iza 12 do negdje 2 stalno bude makar jedna patralo. Sad ne znam jel to pojacano radi ubistva dvojice policajaca, ali realno ima ih. Onda ne znam koliko si upucen, al jesi ti svjestan koliko policije ima u civilu? Sve i jedan diler sto padne padne uglavnom zbog rada tih ljudi. Jedna od tri crne petice/sestice koje vidis je sto posto popularno zargonski nazvano "halaska".

Tvoje osude se po mom shvatanju vise odonose na sam zakon i njgovo provodjenje tj sud. Jbg to je ono sto je rak rana. Prijavis nekoga on izadje za par mjeseci...i sta ces onda? Ko ce te zastiti.
PhilCou

#29665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by PhilCou »

Danas zovem policiju zbog narkomana u parku.. Kaže lik, biće odmah samo da se završi neka intervencija. Ja čekao, čekao i stvarno mislite da su došli? Ma smiješno.

Mislim bitniji je sad slučaj ovog monstruma naravno, ali samo jedan dokaz koliko ima javašluka. Strah me je bilo zato što je to u parku, gdje se igraju djeca manja od 10 godina. Jedino to, ne daj bože tako da nastrada nečije dijete zbog idiota koji se odvale od povlačenja.
noviclan

#29666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

O'zone wrote:Opkolili specijalci nekadašnji dom staraca u Nedžarićima..duge cijevi baterijske lampe pretresaju...ne vjerujem da je zbog ovog slučaja al eto
Treniraju kad gacica lociraju da ga opkole
zateznistub

#29667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

O'zone wrote:Opkolili specijalci nekadašnji dom staraca u Nedžarićima..duge cijevi baterijske lampe pretresaju...ne vjerujem da je zbog ovog slučaja al eto
Jel misliš na diznilend napušteni ili na onaj koji je još u funkciji?
Sad vidjeh članak da je lažna dojava bila
bumerangss

#29668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bumerangss »

i agree wrote:Rutinska kontrola mozda,znaju se tu skupljat narkomani,beskucnici,cak sam onu malu sa maramom sto prosi na cesti kod otoke viđao da se mota tuda
Tu ima i muških i ženskih prostitutki i tu se obavi "posao" ako mušterija nema za motela Banana cyti ili nece u autu :D
JThomas

#29669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ma hajmo naći drugog krivca ovaj opasan.
Evelinda

#29670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Evelinda »

Jel ima sta novo u vezi Gacica?Ovo ode u nedogled
Logovan

#29671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

Sumnjam ja da će oni njega uhvatiti. :-)
normala brate

#29672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by normala brate »

Evelinda wrote:Jel ima sta novo u vezi Gacica?Ovo ode u nedogled
Šta ce biti sakrio se lik u rupu
Evelinda

#29673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Evelinda »

Ovo postaje zbilja zalosno,alimkako je poslo i on ce ostati neuhvaceni ubica.
braca

#29674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by braca »

Edin H. wrote:
vješalica wrote:Nema tih kapaciteta da se zatvore besposličarke domaćice što špijuniraju tuđu djecu i muževe pa laprdaju po mahali izmišljotine.
Image

Ovo ti ne vrijedi ni pišljiva boba, ja sam svojevremeno PISAO policiji, navodeci kupo-prodajne lokacije iz kvarta (ovdje ne mislim na travu, vec na ozbiljnije stvari), nacrtao im preciznu lokaciju sa strelicama.........misliš da su došli? NIKADA!
made_in_sarajevo

#29675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

previse se filmova gleda pa se ocekuje da se nadje bjegunac za trajanje filma. od suhodola do sarajeva milioni kilometara sume,rupa, objekata, rijeka,potoka, vanzemaljaca. ako su digli FUP,SIPA, KS, Zenica, jos sad ovih 130 ljudi, helikopter, dronovi znaci sigurno ga 500 policajaca trazi, a ako ne i vise. jebeno je sad sto se na svaku dojavu moraju odazvati,a ljudi culi ima nagrada pa ko god nosi naocale i kratko osisan je treba nazvat i prijaviti.

nije ni ovaj majmun glup kao sto se misli, dobro je on pametan i namazan jer ovakvi likovi jednostavno ne mogu biti glupi, samo sto je njemu pamet otisla na drugu stranu pa zivi u nekim teorijama zavjere protiv njega.
Post Reply