apex brtve/dihtunzi , kad se potrose gubi kompresijukonektovan wrote:Šta je ovo zadnje Amare????
PS. Imas strucnjaka sto sipaju sintetiku u wankel pa ih ubije rano
Vec sam govorio da nije za svakoga , potrosnja je ko u tenka
Moderators: _BataZiv_0809, anex
apex brtve/dihtunzi , kad se potrose gubi kompresijukonektovan wrote:Šta je ovo zadnje Amare????
ja pisem olakokonektovan wrote:
Meni je fascinantan nacin kako komuniciras, i tako olahko pišeš da neko lupeta, bez obzira kakva je tematika u pitanju. Ja nisam napisao da je ovo neki super sega mega strucnjak, vec cisto dao osvrt, da je pohvalno da ima neko ko se bavi wankelima, na bilo koji način, pa makar i na nacin koji si ti opisao.
on je kupio i garazirao onu rx7 fc turbo ja mislimamar1994 wrote:vecina je lezeca , raja se zaleti na jeftin auto , a kad saznaju o apex-ima parkiraju![]()
mos mislit da ima majstor za njihhttps://www.olx.ba/artikal/30541332/mazda-rx8-servis/

150% višeThrottle wrote:Koliko će imat konjskih snaga poslije remapa
bitanga_sa_otesa wrote:malo je tih sto se potrose apexi,uglavnom se to vozi dok apexa ne nestane i rotora i bloka i dok ne pocne krhat,onda je tek kvar
valjda jeklaki wrote:
on je kupio i garazirao onu rx7 fc turbo ja mislim
I manje jedemad_max_ba wrote:150% višeThrottle wrote:Koliko će imat konjskih snaga poslije remapa
![]()
![]()
![]()
![]()
Throttle wrote:I manje jedemad_max_ba wrote:150% višeThrottle wrote:Koliko će imat konjskih snaga poslije remapa
![]()
![]()
![]()
![]()
Nijevauto ba već bolidUmaX wrote:Ovo je podforum o autima, gdje je ovdje auto?
EDIT: cek, vidim ima i auto. GTO neki
Može li oboje? Ne odbacuje mi se GTO, gotivim to auto.konektovan wrote:
sta hos? jel radi motor bez svega? sto ti je svapska pouzdanostamar1994 wrote: 2012 tdi jetta
commendatore wrote:

majku jebo kroz majkubitanga_sa_otesa wrote:commendatore wrote:
kakvo lazno imecommendatore wrote: majku jebo kroz majku![]()
ja eto cuo kao pod laznim imenom se trko - kad kurcina - vidjaj cojka u poršeju
ma eto kao navodno da bude sve regularnobitanga_sa_otesa wrote:kakvo lazno imecommendatore wrote: majku jebo kroz majku![]()
ja eto cuo kao pod laznim imenom se trko - kad kurcina - vidjaj cojka u poršeju![]()
pisalo i na renoima 4 i na simci