SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#29651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote:Normalno, samo putem foruma i smiješ nekome ko je preživio rat u Sarajevu reći da je četnik, drugačije bi ostao deformirane face... Ali hajde, to je prednost foruma za tebe.
I kako smo vidjeli nije jedini.
direstraits0078

#29652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by direstraits0078 »

Daryl Dixon wrote:
direstraits0078 wrote:
Velkoski wrote:Prijavljuj retardu. :mrgreen:
To je jedna od mogucnosti koje daje forum, druge mogucnosti koje forum daje nisu javne, ali se i dalje mogu koristiti.
Image

dečko idi vataj se kompjutora i pišidera te izvještaje, pos'o nemere trpiti, mani se nas običnih građana i nadrkavanja po forumima, uradite nešto korisno za naše društvo!
:D Izvjestaje? :D Decko? :D

:lol:

Kao sto ti u potpisu pise, treba biti spreman, a ako ne znas s kim imas posla, onda nisi spreman. ;)
direstraits0078

#29653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Velkoski wrote:Normalno, samo putem foruma i smiješ nekome ko je preživio rat u Sarajevu reći da je četnik, drugačije bi ostao deformirane face... Ali hajde, to je prednost foruma za tebe.
Dusa draga, ne sjecam se da je neko napisao za bilo koga da je cetnik? Ako se neko prepoznao u poredjenju sumskozlocinacke bande i njihovih metoda s jedne, i gradskosandackoefgeerovskoprofiterske bande i njihovih metoda s druge strane, tu ja ne mogu pomoci. Nemam odgovarajuce kvalifikacije. Takodje, provodjenje rata u Sarajevu i privatiziranje te cinjenice ti ne daje (kao ni meni ni bilo kome ko je proveo rat na boljem ili gorem mjestu) za pravo da sebe dovodis u situaciju da se moras fizicki braniti zbog upucenih fizickih prijetnji. Ali ti to niko ne brani, ja najmanje, naprotiv.
Daryl Dixon

#29654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

zikrija velika u gradu i na okolnim selima, neJma dagare, svrbi nos, razumijem ali ne morate režati k'o kerovi po forumu na normalan narod.

što se mene tiče ovi "spremni" mi mogu ispolirati donju glavu ono non-šalantno, par excellence.

ne znaš ti ko je sa druge strane tastature i šta ko šteka na tavanu od dede, babe, ratova, ulice itd... tako da NAS PAR NORMALNIH slobodno možeš smatrati spremnima za poremećene umove koji haraju gradom, believe me :wink:
old_spice

#29655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by old_spice »

insaneinthebrain wrote: dosli seljaci iz vogosce u centar grada da se bodu. bolje da su na ilidzu gdje ti zivis. to je mjesto za ovakve stvari :oops:
jasta je, gore kod vas nikad nema toga, u ostalom zna se gdje su se prvo poceli bosti nozevima, jos prije 10 god :oops:
old_spice

#29656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by old_spice »

Velkoski wrote:
Tomahawk11 wrote:Sva sreca na carsiji nema ovih sto se bodu, pa moraju doci iz Vogosce :skoljka:
A ja odavno govorim da treba uspostaviti granice ovog grada na Kobiljoj Glavi i na Dobrinji s druge strane te naplaćivati ulaz svima... :roll:
ja bih granicu spustio malo, odmah od stadiona kosevo granica :P i onako sip i bare nisu grad :P
direstraits0078

#29657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Daryl Dixon wrote:zikrija velika u gradu i na okolnim selima, neJma dagare, svrbi nos, razumijem ali ne morate režati k'o kerovi po forumu na normalan narod.

što se mene tiče ovi "spremni" mi mogu ispolirati donju glavu ono non-šalantno, par excellence.

ne znaš ti ko je sa druge strane tastature i šta ko šteka na tavanu od dede, babe, ratova, ulice itd... tako da NAS PAR NORMALNIH slobodno možeš smatrati spremnima za poremećene umove koji haraju gradom, believe me :wink:
Ne bih komentarisao tvoju spolnu orjentaciju, to je tvoj slobodan izbor. Sto se mene licno tice, vi koji ste skloni istospolnim seksualnim odnosima, ja nemam nista protiv vas, to je vas izbor, sve dok ne predjete granice pristojnosti i pocnete svoje norme nametati drugima. Tu se prica prekida...

Isto tako, vi koji sebe nazivate "normalnim" (bez obzira na vasu seksualnu orjentaciju), nemojte misliti da na drugoj strani nema drugacijih koji isto tako sebe smatraju normalnima. Tako da... Bolje da ste spremni. ;)
radiša

#29658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

direstraits0078 wrote:
radiša wrote:Cuj laksa nesreca troje povrijeđeno,auta od lakse nesrece nisu onakva.Da nije bilo zida tacno bi u miljacku odletili.Jos ce na kraju denis ispast kriv sto ga je ovaj zamalo ubio.
Niđe veze.
Gdje se spominje ovo boldovano sto si napisao? Spominju se lakse povrede, spominje se saobracajna nezgoda, ali gdje se spominje laksa nesreca? I sta je to, ako mozes da pojasnis nama neukima?
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 60323156#4

Tu se spominje,laksa ili manja meni je to isto.

Code: Select all

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za Klix.ba su potvrdili da se dogodila manja saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna osoba lakše povrijeđena.
Daryl Dixon

#29659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

direstraits0078 wrote:
Daryl Dixon wrote:zikrija velika u gradu i na okolnim selima, neJma dagare, svrbi nos, razumijem ali ne morate režati k'o kerovi po forumu na normalan narod.

Ne bih komentarisao tvoju spolnu orjentaciju, to je tvoj slobodan izbor. Sto se mene licno tice, vi koji ste skloni istospolnim seksualnim odnosima, ja nemam nista protiv vas, to je vas izbor, sve dok ne predjete granice pristojnosti i pocnete svoje norme nametati drugima. Tu se prica prekida...

Isto tako, vi koji sebe nazivate "normalnim" (bez obzira na vasu seksualnu orjentaciju), nemojte misliti da na drugoj strani nema drugacijih koji isto tako sebe smatraju normalnima. Tako da... Bolje da ste spremni. ;)
ša'e bojiš se da ćemo te karati u bulju aa fegetu? :lol: šta imaš protiv nas pedera? jesi li to ti Zahiroviću?! izdaja! :lol: na kakve ja glupane trošim svoje dragocjeno vrijeme hljebtejebodragi.. ides na block listu jaro, mahsuz selam. :wink:
direstraits0078

#29660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Daryl Dixon wrote:
direstraits0078 wrote:

ša'e bojiš se da ćemo te karati u bulju aa fegetu? :lol: šta imaš protiv nas pedera? jesi li to ti Zahiroviću?! izdaja! :lol: na kakve ja glupane trošim svoje dragocjeno vrijeme hljebtejebodragi.. ides na block listu jaro, mahsuz selam. :wink:
:lol:

Neka vas, ima i za vas mjesta u BiH.
O'zone
Globalni moderator

#29661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Šta se raspravljaš ba! Zbodi ga! Zbodi ga!
direstraits0078

#29662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

O'zone wrote:Šta se raspravljaš ba! Zbodi ga! Zbodi ga!
Šuti, ne navraćaj ih. Vidiš da su lahko zapaljivi.
kolegione

#29663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

Ne kontam kakva se rasprava vodi ovdje? Ali sam posve siguran da niko nije isprqvan :) Sad malo o temi. Zanima me jel pauk vahin ili nas?
O'zone
Globalni moderator

#29664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

I onda ide čuđenje što se raja na ulici igra sa noževima a ovdje na forumu se pjeni zbog gluposti ono čiji je argumet ili tvrdnja jača a niti jedna se ne jebe ni 5%....
direstraits0078

#29665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

kolegione wrote:Ne kontam kakva se rasprava vodi ovdje? Ali sam posve siguran da niko nije isprqvan :) Sad malo o temi. Zanima me jel pauk vahin ili nas?
Zavisi ko ste vi.
kolegione

#29666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

direstraits0078 wrote:
kolegione wrote:Ne kontam kakva se rasprava vodi ovdje? Ali sam posve siguran da niko nije isprqvan :) Sad malo o temi. Zanima me jel pauk vahin ili nas?
Zavisi ko ste vi.
Mislio sam kao drzavni, ili ga drzava (kanton) placa pa da vozi privatna auta sa udesa? Itd... Ne kontam bas kakav je ovo ko smo mi, neka kao kvazi provokacija, ali ja nemam pojma ko si ti ni sta hoces.
Daryl Dixon

#29667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Daryl Dixon »

O'zone wrote:I onda ide čuđenje što se raja na ulici igra sa noževima a ovdje na forumu se pjeni zbog gluposti ono čiji je argumet ili tvrdnja jača a niti jedna se ne jebe ni 5%....
reci him...
O'zone
Globalni moderator

#29668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

27. mart 2016. u 14:27
Pokušao izvršiti razbojništvo u Titovoj ulici, policija ga ekspresno uhapsila

Mladić inicijala K.N. iz Sarajeva, rođen 1994., priveden je u policiju u općini Centar jučer u 2.20 sati.

Pripadnici policije priveli su ga zbog sumnje da je oko 1.40 sati pokušao razbojništvo nad P. M. iz Sarajeva u ulici Maršala Tita do broj 48, saopćeno je iz MUP-a KS.

Istraga je u toku.
direstraits0078

#29669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

kolegione wrote:
direstraits0078 wrote:
Zavisi ko ste vi.
Mislio sam kao drzavni, ili ga drzava (kanton) placa pa da vozi privatna auta sa udesa? Itd... Ne kontam bas kakav je ovo ko smo mi, neka kao kvazi provokacija, ali ja nemam pojma ko si ti ni sta hoces.
Pa recimo ako ste vi ona vrsta lezihljebovića bez dana radnog, vojnog ili bilo kojeg drugog staža, onda vas to ne tangira. Još manje ako ste od onih što čupaju zasade po parkovima, pale i uništavaju sve što im padne pod ruke.

Ako se ne prepoznajete u gore navedenom, prijavite nadležnim.
BadBoy

#29670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Šta bi ovdje ba, oko čega se posvađaše?
kolegione

#29671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

direstraits0078 wrote:
Pa recimo ako ste vi ona vrsta lezihljebovića bez dana radnog, vojnog ili bilo kojeg drugog staža, onda vas to ne tangira. Još manje ako ste od onih što čupaju zasade po parkovima, pale i uništavaju sve što im padne pod ruke.

Ako neki klinjo iscupa zasad npr. Po tvojoj logici njegovi roditelji nemaju pravu da znaju zasto Vahid (kojem usput jebem najmilije) trosi budzetski novac. :) ukoliko je neko nije uposlen nema pravo da zna zasto drzava nije pravedna :) U ratu naravno nisam ucestvovao sprikecile me godine nisu primali borce od 2 do 5 godina hahahaha. Nemoj me vise citirati majke ti.
direstraits0078

#29672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

kolegione wrote:
direstraits0078 wrote:

Ako neki klinjo iscupa zasad npr. Po tvojoj logici njegovi roditelji nemaju pravu da znaju zasto Vahid (kojem usput jebem najmilije) trosi budzetski novac. :) ukoliko je neko nije uposlen nema pravo da zna zasto drzava nije pravedna :) U ratu naravno nisam ucestvovao sprikecile me godine nisu primali borce od 2 do 5 godina hahahaha. Nemoj me vise citirati majke ti.
Imaju roditelji, ali ovi pelenaši što imaju sva prava a nikakve obaveze, oni baš i nemaju.
kolegione

#29673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kolegione »

direstraits0078 wrote:

Imaju roditelji, ali ovi pelenaši što imaju sva prava a nikakve obaveze, oni baš i nemaju.
A sta je vahid ? Po cemu je njegov retard vise vrijedan od nekog onako od prosjecnih retarda, kojom ti logikom donosis zakljucke, idi mjenjaj klipove nije ovo za tebe.
direstraits0078

#29674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

kolegione wrote:
direstraits0078 wrote:

A sta je vahid ? Po cemu je njegov retard vise vrijedan od nekog onako od prosjecnih retarda, kojom ti logikom donosis zakljucke, idi mjenjaj klipove nije ovo za tebe.
Vahid i njegov pelenaš me interesuju koliko i lanjski snijeg.
jao_situacije

#29675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

jusko kupi otpravnikovom malom oklopno vozilo, golf je lako slupati
Locked