A nade uvijek ima.Sad mi je jasno zašto mi ovaj Sergej nikad nije bio simpatičan
Radujte se , nećete dugo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Isto toliko golova ima i Zajmović ...Logovan wrote:Merso ukupno tri gola na derbiju. Još koji gol i mogao bi postati jedan od najboljih strijelaca.Maharadza wrote: Idući put će pisati na paroli "Ja, i?" - mitomani će to naravno predstaviti kao "odgovor na provaljenu parolu"!
Ps. sarajevski-derbi-p15086925.html#p15086925
MERSO'S ON FIREEEE!![]()
Pa dobro, i? Može i on postati jedan od boljih.Charuga wrote: Isto toliko golova ima i Zajmović ...
Čini ti se. Ima fin dribling, brz je, zna je i šutnut (ponekad) kako treba. Ali je malo blentav. Kad treba šutnut, doda. Kad treba dodat, šuta i sve tako. Ostavlja beka samog, da ne pričam dalje. Ne znaš nikad na čemu si sa njim.Logovan wrote:Mislim jedan od boljih strijelaca.![]()
A otkud odjednom negativni komentari za njega? Zar vam nije bio omiljen jedno vrijeme ili mi se čini?
Ma hajde. Da sam je zaključao sad bi kukali kako vam nedam da pišete, a da je Željo pobjedio tema bi bila otvorena 7 dana. Ko vas ne zna ...Nadzorna_ploca wrote:Predaj se strumfeeee...i zakljucaj temu!!!
Ja konto ti o Hebibovicu, sve ovo vazi i za njegaJoeyTribbiani wrote:Čini ti se. Ima fin dribling, brz je, zna je i šutnut (ponekad) kako treba. Ali je malo blentav. Kad treba šutnut, doda. Kad treba dodat, šuta i sve tako. Ostavlja beka samog, da ne pričam dalje. Ne znaš nikad na čemu si sa njim.Logovan wrote:Mislim jedan od boljih strijelaca.![]()
A otkud odjednom negativni komentari za njega? Zar vam nije bio omiljen jedno vrijeme ili mi se čini?
Što se derbija tiče, zaslužena pobjeda. Pitanje je kako bi se stvari odvijale da nije Bakrač dobio crveni karton. Ali to nije nikakvo opravdanje, zakasnio je oba puta.
Vi ste u prvom poluvremenu baš dobri bili. U drugom ste se prepali nekih mogućih kontri, čak smo vas uspjeli i stisnut malo pa ste se unervozili dok sudija nije svirao kraj, ali ništa konkretno. Biće opet prilike za nas.
To je ista ona grupa koja na Grbavici bude na sjeveru, dio prema zapadu.Labirint wrote:Dok se još nije zamandalilo pitanje za komšije, ukoliko je naravno neko voljan i zna... Na zapadu vam je jedna grupa bila odvojena, o čemu se tu radi, neki momci koji se "ne slazu" sa ostatkom juga ili?
BukvalnoRaigor Stonehoof wrote:meni su ta stihoklepanja dno dna, sa svih strana
ako vec zelis porucit nesto, poruci, koji kurac rime slazes, da moze dino merlin u pjesmu pretocit?
Charuga wrote:Meni nikad nije bio omiljen, a ne znam za druge. I nije to odjednom, vuće se to duže vrijeme. Uzme onu loptu pa je davi, nešto dribla, nekad uspije i prođe, ali puno više loših pokušaja. Krilo koje se ne vraća i ne pomaže beku. Više asistencija ima Pavić, koji je bek, nego on. Ma ima toga lošeg koliko hoćeš ...
Onda sam ga vjerovatno zamijenio sa nekim.JoeyTribbiani wrote: Čini ti se. Ima fin dribling, brz je, zna je i šutnut (ponekad) kako treba. Ali je malo blentav. Kad treba šutnut, doda. Kad treba dodat, šuta i sve tako. Ostavlja beka samog, da ne pričam dalje. Ne znaš nikad na čemu si sa njim.
pajelAmiĐa_Idriz wrote:BukvalnoRaigor Stonehoof wrote:meni su ta stihoklepanja dno dna, sa svih strana
ako vec zelis porucit nesto, poruci, koji kurac rime slazes, da moze dino merlin u pjesmu pretocit?
sve si u pravuarmin071 wrote:Al odavno nije bila manja zainteresovanost manijaka za derbi. Kako je krenulo nece nam ni trebati vise onih 5% pravilo. Za nase mogu samo reci sramota sjever poluprazan i zapad nako. Jedino istok moze proci. S obzirom da je klub nakon dugo vremena na prvom mjestu, pravi razliku u odnosu na pratioce stvarno slaba zainteresovanost. O privrzenosti klubu je smijesno i govoriti...
Baš. Tanko je ovo bilo i od jednih i od drugih. Tanko, bijedno, slabo, itd.avetinja wrote:Eto kao mi smo navijali.![]()
Smijurija pričati o navijanju i jednih i drugih.
Meni generalno nije jasan taj Ultras svijet, evo što Logo kaže 90% utakmice samo čuješ "jebemo vam/vas/sve, pičke/pičkice" itd.,mislim poštujem one koji se pronalaze u tome, al meni ne ide u vugla da ga jebešRaigor Stonehoof wrote:pajelAmiĐa_Idriz wrote:BukvalnoRaigor Stonehoof wrote:meni su ta stihoklepanja dno dna, sa svih strana
napiši brate fino, "nemate pojma pičke sa juga", i svima je jasno, stvarno nema potrebe za "nad sarajevom se nadvila duga" samo da bi se rimovalo
Prije je bilo bolje, barem kod nas, kod navijača Sarajeva, a sada ima više jebanja i psovanja svega i svačega.AmiĐa_Idriz wrote: Meni generalno nije jasan taj Ultras svijet, evo što Logo kaže 90% utakmice samo čuješ "jebemo vam/vas/sve, pičke/pičkice" itd.,mislim poštujem one koji se pronalaze u tome, al meni ne ide u vugla da ga jebeš