Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- JThomas
#29601 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa jeste. ali kad se na forumu znalo da oni imaju svojih 18 (19) da urade šta hoće, možeš misliti kad su poslanici to znali.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#29602 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A možeš misliti šta bi bilo da je ljevica istinski odlučivala o njegovoj smjeni ?JThomas wrote:pa jeste. ali kad se na forumu znalo da oni imaju svojih 18 (19) da urade šta hoće, možeš misliti kad su poslanici to znali.
- JThomas
#29603 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kupili bi koliko im fali.
-
starisalko
#29604 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta bi reko Danis na ovo[/quote][/quote]Jel... daj neseri...kmirsad wrote:Vala baš... da su pametni, uzeli bi za savjetnika kojeg našeg... da im dovede kakvog našeg direktora iz Elektroprivrede, Telekoma, Turističke zajednice... da im lijepo dovede Sinama... eto ili filharmoniju... da pjeva, after. parti, meza cuga, kese...
,Jok ba.reko bi nisi ti Emire lud ti si obicna budala
-
starisalko
#29605 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
gdje je zapelo, salko...Banksy wrote:starisalko wrote:Ni proslavu neznate organizovat a drzavu bi da organizujete,Gledajuci ove slike na klixu i ovu kartonsku kutiju prilozi za kampanju neznam jel ovo komemoracia, donatorski skup ili kupovina mjesta na kandidatskim listama.Koliko ste sjebali stanku ni osnivaci vam nisu dosli na ovaj skuphigh_volume wrote:
Stiglo me ko itebe sa DFom.Jebo ga Barosev uposlenik
-
ušće
#29606 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Lokalni odbori Naše stranke...u borbi za jedinstvenu multinacionalnu multikonfencijalnu ,slobodnu građansku Bosnu plus Heregovinu
1)Sarajevo
2)Goražde
3) Visoko
4)Zenica
5)Breza
6)Kakanj
7)Vareš
8)Kiseljak
9)Tuzla
10)Živinice
11)Lukavaca
12)Gračanica
13)Bihać
14)Bosanski Petrovac
15)Sanski Most
16)Bosanska Krupa
17)Mostar
MA KOGA VI FOLIRATE MAJKE VAM ...
1)Sarajevo
2)Goražde
3) Visoko
4)Zenica
5)Breza
6)Kakanj
7)Vareš
8)Kiseljak
9)Tuzla
10)Živinice
11)Lukavaca
12)Gračanica
13)Bihać
14)Bosanski Petrovac
15)Sanski Most
16)Bosanska Krupa
17)Mostar
MA KOGA VI FOLIRATE MAJKE VAM ...
- kmirsad
#29607 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
starisalko wrote: ,Jok ba.reko bi nisi ti Emire lud ti si obicna budala
Šta li bi na to rekao moj rođo Emir...
- kmirsad
#29608 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
@ušće, evo link... skupiš par istomišljenika i formirate lokalni odbor tamo gdje želite, predpostavljam u RS-u, siguran sam da bi oni tamo u rukovodstvu to pozdravili s oduševljenjem...evo link...
https://www.nasastranka.ba/vasa-inicijativa/
Sretno vam...
Sretno vam...
-
starisalko
#29609 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E to insert.Haj uscujemo sekmirsad wrote:starisalko wrote: ,Jok ba.reko bi nisi ti Emire lud ti si obicna budalaa... to insert iz onog njihovog dijaloga na tviteru...
![]()
Šta li bi na to rekao moj rođo Emir...
- kmirsad
#29610 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
haj... njuš, njuš... ćujemo se, ćujemo...
-
ušće
#29611 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mirsice kani se savjeta kad je ušće skupljao istomišljenike Naša stranka je ličila na nešto što obećava , a ne na privatno utočište Sabine Čudić ...Oni tamo u rukovodstvo nisu ni blizu ideje na kojoj je zasnovano osnivanje Naše stranke...kmirsad wrote:@ušće, evo link... skupiš par istomišljenika i formirate lokalni odbor tamo gdje želite, predpostavljam u RS-u, siguran sam da bi oni tamo u rukovodstvu to pozdravili s oduševljenjem...evo link...
Sretno vam...
Čemu su blizu nebi se ni oni mogli dogovoriti do idućih izbora
Lijep pozdrav ...
-
zippoo87
#29612 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
nisam pratio ovo imenovanje premijera KS ali evo sada naleti na ovaj cirkus
Zolj u svom ekspozeo,ukrao dio eksta od nekog profesora sa privatnog univerziteta...lol
i onda opet dodju ovdje botovi i prosipaju suplju...idite cistite ovo smece od ljudi u svojim strnkama,pa onda dodjite uredjivati druge stranke
nevjerovatno...kakve sve budale dobijaju najvise politicke funkcije ...ova nasa stvarnost je davno prevazisla Alana Forda
Zolj u svom ekspozeo,ukrao dio eksta od nekog profesora sa privatnog univerziteta...lol
i onda opet dodju ovdje botovi i prosipaju suplju...idite cistite ovo smece od ljudi u svojim strnkama,pa onda dodjite uredjivati druge stranke
nevjerovatno...kakve sve budale dobijaju najvise politicke funkcije ...ova nasa stvarnost je davno prevazisla Alana Forda
- kmirsad
#29613 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zippoo87 wrote:nisam pratio ovo imenovanje premijera KS ali evo sada naleti na ovaj cirkus
Sad mi najgore od svega, zaboravio sam šta sm htio da odgovorim uščetu... da mi je šta lijepo, utješno... vidim da ima tu neke razočaranosti, ljutine... a prisječam ga se u pozitivnom svijetlu nekada davno, dobar lik bio... 2008.2009 ili 2010 g... kada sam i sam, u svom zanosu, otvorio i vodio temu o Našoj Stranci, sličnu ovoj, na ovom ili nekom drugom forumu... mislim da je Zid bio...il Rajvosa ... ne sječam se više... jel to taj ušće, nisam siguran...i svi smo u određenim fazama imali slična iskustva... ja se sječam recimo nekih faca s tog jednog od prvih sastanaka... i nekih likova koji su se samohvalisavo , grčevito i krvoločno borili da uđu u taj nekakav odbor, mlade junoše i lavove koji bi po svaku cijenu, preko mrtvih... da uđu u to nešto...neki su mi smučili toliko da nisam htio više tu da dolazim...to je bio moj prvi susret sa nekim lovcima na fotelje, što, kao smrtonosni virus, idu od jedne nove stranke, do druge nove stranke, traće plodno tlo da se inplantiraju... uvijek sa istom uvježbanom pričom... sad ih već prepoznajem... obično su to oni, što svakog prekidaju, ne možeš im uzet riječ, imaju nekakav mrk autoritavan visoko intelektualan pogled, s visine,pomalo zabrinute face, uvijek su u pravu, sve znaju bolje, klimaju snažno glavom kad predsjednik govori... kolutaju očima kad niže rangirani govori, bliske veze sa administracijom, da vide faksove, mejlove, pisma, prvi do informacije,da im štra ne promakne, da vladaju situacijom, u hodnicima prilaze i teatralno nešto važno govore, sa podozrenjem proučavaju i procjenjuju kapacitet novih članova, za svaki slučaj ih opstruiraju i minimiziraju, za vlastitu postingnutu poziciju, svi su potencijalna opasnost i neprijatelj ... ma ko ih jebe...
- kmirsad
#29614 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Malo sam ti odgovorio u ovom gornjem postu, Zippu...a da ne ostanem dužan, evo i direktno... ne želim biti mudra baba sveznalica, hodati okolo i dijeliti savjete...ušće wrote:Mirsice kani se savjeta kad je ušće skupljao istomišljenike Naša stranka je ličila na nešto što obećava , a ne na privatno utočište Sabine Čudić ...Oni tamo u rukovodstvo nisu ni blizu ideje na kojoj je zasnovano osnivanje Naše stranke...kmirsad wrote:@ušće, evo link... skupiš par istomišljenika i formirate lokalni odbor tamo gdje želite, predpostavljam u RS-u, siguran sam da bi oni tamo u rukovodstvu to pozdravili s oduševljenjem...evo link...
Sretno vam...
Čemu su blizu nebi se ni oni mogli dogovoriti do idućih izbora
Lijep pozdrav ...
Znaš, napraviš dijete, hraniš, paziš, liječiš, brineš, oblačiš, obuvaš, ideš na roditeljske, vodaš od sporta do sporta, učiš ga da vozi biciklo i peca, loži vatru za roštilj, savjetuš, prenosiš znanja i iskustva... a onda ti u toj borbi, promakne da je čedo odraslo, postalo svoj čovjek, ništa više nije isto... čedo, zamisli bezobrazluka i nezahvalnosti, ima svoj stav, želje, momka curu, neče da nastavi tvoj metalski biznis, hoče da bude slikar... i hoče samostalno, da ide u svoj život...makar i bez tebe ili protiv tvoje volje... nekad zapravo nas, stare ratnike, treba pripremati za takve rastanke, penziju ...zna to biti bolno... priroda je neumoljiva...
Stranka, ni jedna, ti nikada neče vratiti ni blizu koliko si joj dao... ali ako je izašlo na svoj put, na salamet... pusti ga... ne ide... nek trči, krči, utješi ga kad cvili i teško mu... treba se ponositi što si njen dio koji si u nju ugradio, i biti sobom zadovoljan... jer tvoj trud, kroz nju nastavlja da živi, ostavio si svoj trag i pečat...ako smo bili jadna upamčena epizuoda u odličnoj seriji, punas šaka brade... u ulici Jovana Cvijića, rastu neka nova deca...
-
ušće
#29615 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A vidi Mirse ...vidi Mirse
Što me bolan izrezili ...k' o da ti u radno mjesto darnuh...
Vidi Mirsek ili koji se već ,sve si ti tačno napisao čak šta više to je odlično ...
A sad sve to primjeniš na kritiku STRANKE i dobro se zamisliti šta li he pisac hotio kazati...
Pa " simpatizeru stranke" ne dozvoljavati kritiku na rad STRANKE je ...kako se ono zove ...ja sam đuturum ,pa brzo zaboravim...
Simatizeru stranke šta je to imate ponuditi BiH ( jesam brezobran ,čuj BiH)ako vam i malo pitanjce stvori intelektualni vakum u glavici pa zaboravite zašto i zbog kog postojite...
Evo ti i još par cijenjenih drugara mi odgovorite:
-Šta je cilj NS na predstojećim izborima.
Koliko zastupničkih mandata
Gdje i kako
Lijep pozdrav.
Vidi Mirsek ili koji se već ,sve si ti tačno napisao čak šta više to je odlično ...
A sad sve to primjeniš na kritiku STRANKE i dobro se zamisliti šta li he pisac hotio kazati...
Pa " simpatizeru stranke" ne dozvoljavati kritiku na rad STRANKE je ...kako se ono zove ...ja sam đuturum ,pa brzo zaboravim...
Simatizeru stranke šta je to imate ponuditi BiH ( jesam brezobran ,čuj BiH)ako vam i malo pitanjce stvori intelektualni vakum u glavici pa zaboravite zašto i zbog kog postojite...
Gdje i kako
Lijep pozdrav.
Last edited by ušće on 06/04/2018 11:05, edited 1 time in total.
-
putokaz1
#29616 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cilj 1 mandata
Kako,sami Bog zna
(Neračunam KS)
Kako,sami Bog zna
(Neračunam KS)
-
zippoo87
#29617 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
uskoro ce biti predstavljeni programi,prijedlozi zakona i njihova implementacija kao i rokovi u kojima se ti zakoni planiraju usvojiti,naravno pod uslovom da NS bude u vlasti...pa ce ti se sve samo odgovoriti na tvoja pitanjaušće wrote:A vidi Mirse ...vidi Mirse![]()
Gdje i kako
Lijep pozdrav.
NS nije populisticka stranka ,kao recimo DF ili GS,da samo bacaju bombe po medijima a u praksi ne rade nista
Eno izvjestan za Komsica,lik za skoro 4 godine nije postavio niti jedno poslanicko pitanje...a ovamo po klixu ubi jadnik
i onda je nekima DF relevantna stranka a NS nije...tuga,kakvi sve ljudi kod nas zive i koliko ne kontaju nista
i oko ove price o ujedinjenju,izgleda da je NS ustvari jedina stranka koja je stvarno htjela nesto zajednicki uraditi,dok su sve ostale tu bile samo zbog medija i populizma...
isto je bilo i prije skoro 4 godine,kada se nako izbora pokusava formirati vecina...NS dodje pripremljena,sa prijedlozima,imenima,nacinom kako u budzetu osigurati pare za projekte...dodju sa namjerom da se nesto uradi a onda dodju i ovi drugi,iz kafane,napisali na racunu sa zadnje strane 4 stavke koje su njihovi uslovi...i neki se onda cude,eto nece NS u vlast...ja cu samo opet ponoviti,da je neznanje najveci covjekov neprijatelj a u BiH je neznanje narocito izrazeno...isto je i na forumu ovdje
-
Heartbeats
#29618 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zippoo87 wrote:uskoro ce biti predstavljeni programi,prijedlozi zakona i njihova implementacija kao i rokovi u kojima se ti zakoni planiraju usvojiti,naravno pod uslovom da NS bude u vlasti...pa ce ti se sve samo odgovoriti na tvoja pitanjaušće wrote:A vidi Mirse ...vidi Mirse![]()
Gdje i kako
Lijep pozdrav.
NS nije populisticka stranka ,kao recimo DF ili GS,da samo bacaju bombe po medijima a u praksi ne rade nista
Eno izvjestan za Komsica,lik za skoro 4 godine nije postavio niti jedno poslanicko pitanje...a ovamo po klixu ubi jadnik
i onda je nekima DF relevantna stranka a NS nije...tuga,kakvi sve ljudi kod nas zive i koliko ne kontaju nista
i oko ove price o ujedinjenju,izgleda da je NS ustvari jedina stranka koja je stvarno htjela nesto zajednicki uraditi,dok su sve ostale tu bile samo zbog medija i populizma...
isto je bilo i prije skoro 4 godine,kada se nako izbora pokusava formirati vecina...NS dodje pripremljena,sa prijedlozima,imenima,nacinom kako u budzetu osigurati pare za projekte...dodju sa namjerom da se nesto uradi a onda dodju i ovi drugi,iz kafane,napisali na racunu sa zadnje strane 4 stavke koje su njihovi uslovi...i neki se onda cude,eto nece NS u vlast...ja cu samo opet ponoviti,da je neznanje najveci covjekov neprijatelj a u BiH je neznanje narocito izrazeno...isto je i na forumu ovdje
Ta laž da GS ništa ne radi, molim vidi pod Bihać i gradonačelnik Fazlić.
To što vi zarad vlastite komocije i konformizma se ne želite baviti politikom, ne prišivajte drugome.
Hvala.
-
zippoo87
#29619 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
mislio sam vise na sarajlije ,twiterasa i tako to...taj nacelnik izgleda i nije losHeartbeats wrote:
To što vi zarad vlastite komocije i konformizma se ne želite baviti politikom, ne prišivajte drugome.
Hvala.
ali to nema veze sa ovim sto sam napisao...ljudi samo u medijima pricaju da nesto hoce a u praksi rade sve da do toga ne dodje
fakture saljete na pogresnu adresu...NS je zadnja adresa za to
-
ušće
#29620 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidi druže da budemo potpuno jasni .zippoo87 wrote:mislio sam vise na sarajlije ,twiterasa i tako to...taj nacelnik izgleda i nije losHeartbeats wrote:
Hvala.
ali to nema veze sa ovim sto sam napisao...ljudi samo u medijima pricaju da nesto hoce a u praksi rade sve da do toga ne dodje
Imam pravo ,kao što to pravo ima svaki punoljetni građanin BiH da pitam i tražim odgovore od NS
Da budem malo bezobrazniji jer se ovdje često vraćamo Sarajevu ...jebe se Sarajevu za Foču Rudo i Trebinje libo ih racku za Ljubuški Livno i Čapljinu ,a Banja luka,Doboj i Laktaši daleko od očiju daleko od srca ...neka nama nas...Pa drug moj onda se neko treba izjasniti da vas taj dio zemlje ne zanima ili priznajte da nemate snage za to ...da se ne zavaravamo ...Ili će sigurno brzo biti ...jebe se nama za Sarajevom jer se Sarajevu jebe za nas
Lijep pozdrav.
- kmirsad
#29621 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad smo već kod Sarajeva, ubiše mediji Žičarom i 6. aprilom... isto nekad Titin rođendan...svečana muzika, kontakt programi...samo još slet fali...koji god radio upališ, ...
-
Heartbeats
#29622 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znate, može stranka imati i aktivnsoti i van Sarajeva...oh wait.zippoo87 wrote:mislio sam vise na sarajlije ,twiterasa i tako to...taj nacelnik izgleda i nije losHeartbeats wrote:
Hvala.
-
Hakiz
#29623 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo da priupitam, pored svih tih programa, prijedloga zakona i implementacije, hoće li biti koja rečenica o Barošu?zippoo87 wrote:uskoro ce biti predstavljeni programi,prijedlozi zakona i njihova implementacija kao i rokovi u kojima se ti zakoni planiraju usvojiti,naravno pod uslovom da NS bude u vlasti...pa ce ti se sve samo odgovoriti na tvoja pitanjaušće wrote:A vidi Mirse ...vidi Mirse![]()
Gdje i kako
Lijep pozdrav.
Hvala.
- Control panel
#29624 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kmirsad wrote:Kad smo već kod Sarajeva, ubiše mediji Žičarom i 6. aprilom... isto nekad Titin rođendan...svečana muzika, kontakt programi...samo još slet fali...koji god radio upališ, ...
Malo je reci da su ga prećerali
- Control panel
#29625 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hoce, hoce.Hakiz wrote:Samo da priupitam, pored svih tih programa, prijedloga zakona i implementacije, hoće li biti koja rečenica o Barošu?zippoo87 wrote:uskoro ce biti predstavljeni programi,prijedlozi zakona i njihova implementacija kao i rokovi u kojima se ti zakoni planiraju usvojiti,naravno pod uslovom da NS bude u vlasti...pa ce ti se sve samo odgovoriti na tvoja pitanjaušće wrote:A vidi Mirse ...vidi Mirse![]()
Gdje i kako
Lijep pozdrav.
Hvala.