Zato se cuvajte Dzevada!

Možda i prati. Ima agenata širom svijeta pa i na internetu.
Ima i na forumu ovakvih.
Zbog ovakvih analiza sve manje pratim temu. Nagađanja bez argumentacije. Neće niko da ostavi subotu i vikend da čita ovakve pamflete. Moderacija je odgovorna da sačuva ozbiljnost foruma i makne ove spamere. Ako imaju želju da pišu eno im komentari na članak novinara pa neka pomognu Bulevara i sl.User987 wrote: ↑14/10/2023 08:51 Pratim komentare i definitivno sam uvjeren da veliki broj naših Bošnjaka koji divljaju u mržnji prema Židovima i Izraelu to rade isključivo iz VJERSKIH razloga. Apsolutno im nije stalo do Palestinaca kao LJUDI, ne saosjećaju sa njihovom ljudskom tragedijom. Da li su ove psihopate iz BiH ili se radi o dijaspori, ne znam. Ali, siguran sam sto posto da su im komentari dirigovani od nekih vjerskih centara ili ljudi tipa vehabijskih vodja. Vjerujte, pažljivo pratim i analiziram. Već se pojavljuju zahtijevi da portal KLIX objavi puno ime i prezime novinara čije pisanje o aktuelnoj situaciji u GAZI njima ne odgovara. Jedan piše da će Židovi kada “završe” sa muslimanima ubijati i kršćane. Ludaci su sa nama!!!!
Ima razlike.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑14/10/2023 11:10Pa dobro, nisu svi zavrsili Harvarde i Sorbone, ali su medju top grupe po pismenosti stanovnistva. .
Ja ne znam šta radim ovdje,počinjem nervozno da reagujem na sitnice. Jučer neko nekakav link na telegram postavio,ja to nemam. Instaliram i nisam niti jedan video pogledao. Dovoljno je prvi frame da znam da to ne mogu odgledati. Ne znam ni sam koje ljudsko biće može ona videa gledati, a da ostane normalan. Ljudskom rodu je potrebna vanjska kataklizma,ratovi i smrt djece nas ne dodiruju više. Nemam pojma, sve počinje ličiti na nekakv loš filmEFD22 wrote: ↑14/10/2023 11:22Najviše mi je žao djece, na obe strane. Nedužna mala bića, nikom ništa nisu skrivila.sime_cipol wrote: ↑14/10/2023 11:17 Ja sam uz civile i djecu. Oni za mene nemaju ni vjeru, ni naciju.
Ne znam šta je gore, da umru ili da ostanu živi među budalama bez igdje ikog.
Morat ću se skroz izolovati od svih news outleta ovih dana, nije mi dobro od svega ovoga, baš preloše utiče na mene.
Na forumu ima dosta Hercegovaca sa poskoka i slicnih foruma koji provociraju iskljucivo jer stradanje Palestinaca emotivno pogadja vecinom Bosnjake. Vjerujem da i njih pogadja (ne u tolikoj mjeri), ali u inat provociraju. Isto tako ima i Srba, ali u dosta manjem obimu na ovoj temi sa takvim nastupom. Meni sumir ne smeta toliko jer ga znam sa drugih tema, ali ovdje je ocito (koliko sam ja mogao primjetiti) da se radi o Bosanskom Jevreju pa ga i razumijem nekada.skupljac_zeljeza wrote: ↑14/10/2023 12:25Zbog ovakvih analiza sve manje pratim temu. Nagađanja bez argumentacije. Neće niko da ostavi subotu i vikend da čita ovakve pamflete. Moderacija je odgovorna da sačuva ozbiljnost foruma i makne ove spamere. Ako imaju želju da pišu eno im komentari na članak novinara pa neka pomognu Bulevara i sl.User987 wrote: ↑14/10/2023 08:51 Pratim komentare i definitivno sam uvjeren da veliki broj naših Bošnjaka koji divljaju u mržnji prema Židovima i Izraelu to rade isključivo iz VJERSKIH razloga. Apsolutno im nije stalo do Palestinaca kao LJUDI, ne saosjećaju sa njihovom ljudskom tragedijom. Da li su ove psihopate iz BiH ili se radi o dijaspori, ne znam. Ali, siguran sam sto posto da su im komentari dirigovani od nekih vjerskih centara ili ljudi tipa vehabijskih vodja. Vjerujte, pažljivo pratim i analiziram. Već se pojavljuju zahtijevi da portal KLIX objavi puno ime i prezime novinara čije pisanje o aktuelnoj situaciji u GAZI njima ne odgovara. Jedan piše da će Židovi kada “završe” sa muslimanima ubijati i kršćane. Ludaci su sa nama!!!!
Ljudi su kreacija boga koji sve zna, svime upravlja i sve je njegova volja.
Jesi razmišljao da otvoriš agenciju i postaneš privatni detektiv?sime_cipol wrote: ↑14/10/2023 12:38Na forumu ima dosta Hercegovaca sa poskoka i slicnih foruma koji provociraju iskljucivo jer stradanje Palestinaca emotivno pogadja vecinom Bosnjake. Vjerujem da i njih pogadja (ne u tolikoj mjeri), ali u inat provociraju. Isto tako ima i Srba, ali u dosta manjem obimu na ovoj temi sa takvim nastupom. Meni sumir ne smeta toliko jer ga znam sa drugih tema, ali ovdje je ocito (koliko sam ja mogao primjetiti) da se radi o Bosanskom Jevreju pa ga i razumijem nekada.skupljac_zeljeza wrote: ↑14/10/2023 12:25
Zbog ovakvih analiza sve manje pratim temu. Nagađanja bez argumentacije. Neće niko da ostavi subotu i vikend da čita ovakve pamflete. Moderacija je odgovorna da sačuva ozbiljnost foruma i makne ove spamere. Ako imaju želju da pišu eno im komentari na članak novinara pa neka pomognu Bulevara i sl.
Da sam moderacija, vec sad sam upratio 4-5 acc koji su ovi gore navedeni i ja bih to odstranio da forum ne bi postao kanalizacija. Isto takvih ima na svim pdf koje pratim. Fudbal, auto...
Da ne govorim kako je postalo lako se registrovati na forum![]()
Šta je Bog zabranio ljdima u Dekalogu pa to isto ponovio u Kur'anu? Posjedovati razum i ruke je odgovornost koju neće imati biljka i hajvan.
Amirabdollahian dodaje: "Želim upozoriti ratne zločince i one koji podržavaju ovaj entitet prije nego što bude prekasno da se zaustave zločini nad civilima u Gazi, jer bi moglo biti prekasno za nekoliko sati".
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /231014040
Poštujem saosjećanje ali mislim da Bošnje pomalo pretjeruju u tome. Prije svega, šta je sa Jemencima koje ubijaju Saudijci? Šta je sa Ujgurima? Šta je sa Kurdima? To nikad nije bilo u zjenici oka javnosti, niti ikog to interesuje. Vjerovatno jer je “dželat” potpuni drugačiji, dje ce Bošnjo protiv braće Saudijaca i Turaka a za Kineze ga boli ćuna.sime_cipol wrote: ↑14/10/2023 12:38Na forumu ima dosta Hercegovaca sa poskoka i slicnih foruma koji provociraju iskljucivo jer stradanje Palestinaca emotivno pogadja vecinom Bosnjake. Vjerujem da i njih pogadja (ne u tolikoj mjeri), ali u inat provociraju. Isto tako ima i Srba, ali u dosta manjem obimu na ovoj temi sa takvim nastupom. Meni sumir ne smeta toliko jer ga znam sa drugih tema, ali ovdje je ocito (koliko sam ja mogao primjetiti) da se radi o Bosanskom Jevreju pa ga i razumijem nekada.skupljac_zeljeza wrote: ↑14/10/2023 12:25
Zbog ovakvih analiza sve manje pratim temu. Nagađanja bez argumentacije. Neće niko da ostavi subotu i vikend da čita ovakve pamflete. Moderacija je odgovorna da sačuva ozbiljnost foruma i makne ove spamere. Ako imaju želju da pišu eno im komentari na članak novinara pa neka pomognu Bulevara i sl.
Da sam moderacija, vec sad sam upratio 4-5 acc koji su ovi gore navedeni i ja bih to odstranio da forum ne bi postao kanalizacija. Isto takvih ima na svim pdf koje pratim. Fudbal, auto...
Posao moderatora bi bolje radio od tebe, sto i ne bi bilo teskoBloo wrote: ↑14/10/2023 12:47Jesi razmišljao da otvoriš agenciju i postaneš privatni detektiv?sime_cipol wrote: ↑14/10/2023 12:38
Na forumu ima dosta Hercegovaca sa poskoka i slicnih foruma koji provociraju iskljucivo jer stradanje Palestinaca emotivno pogadja vecinom Bosnjake. Vjerujem da i njih pogadja (ne u tolikoj mjeri), ali u inat provociraju. Isto tako ima i Srba, ali u dosta manjem obimu na ovoj temi sa takvim nastupom. Meni sumir ne smeta toliko jer ga znam sa drugih tema, ali ovdje je ocito (koliko sam ja mogao primjetiti) da se radi o Bosanskom Jevreju pa ga i razumijem nekada.
Mlatio bi pare.![]()
On je upratio...
sime_cipol wrote: ↑14/10/2023 12:52Posao moderatora bi bolje radio od tebe, sto i ne bi bilo tesko![]()
Pisalo bi 10 ljudi, ali bi se imalo sta procitati![]()