cisto da znate da ste sada pod "posebne usluge" i poziv (na 1360) ka vama se posebno tarifira
Posebne usluge Ukupno: 7.24KM
Moderator: Benq
Koliko smo upoznati, Vi ne koristite uslugu Telemach telefonije?pepeljara wrote:@Telemach
cisto da znate da ste sada pod "posebne usluge" i poziv (na 1360) ka vama se posebno tarifira![]()
Znaci da kao velika firma trebaju da uvedu besplatni broj za svoje korisnike koji nemaju telefoniju. Kao sto ostali imaju. Pa neka onda idu reklame, a ne ovako kada ih nazoves dok se ispucaju reklame pa dok izbiras do kojeg operatera da te prebaci pa opet dok se operater javi ide reklama, korisiku se veliki iznos naplati dok dodje do operatera.pepeljara wrote:Ovo je prvi put da mi se na racunu bht priikazuje vas broj kao posebna usluga.
sto znaci da sada poziv ka vama se posebno tarifira, i ne iz preplata.
Cisto informacija
kakaljin wrote:Znaci da kao velika firma trebaju da uvedu besplatni broj za svoje korisnike koji nemaju telefoniju. Kao sto ostali imaju.pepeljara wrote:Ovo je prvi put da mi se na racunu bht priikazuje vas broj kao posebna usluga.
sto znaci da sada poziv ka vama se posebno tarifira, i ne iz preplata.
Cisto informacija
Provjerimo odmah sve što je potrebno.Kemal Malovčić wrote:Nije bilo telefona, zvao 1360, slao podatke i ovdje preko privatnih poruka Telemachu, i ništa nije riješeno, a sada nemam ni interneta.
Na modemu (ubee) svijetle gornje četiri lampice (uključujući i onu online), a donje četiri ne.
Možete li sada provjeriti Vaše usluge?Kemal Malovčić wrote:Nije bilo telefona, zvao 1360, slao podatke i ovdje preko privatnih poruka Telemachu, i ništa nije riješeno, a sada nemam ni interneta.
Na modemu (ubee) svijetle gornje četiri lampice (uključujući i onu online), a donje četiri ne.
Reglan wrote:Hocemo nesto na ovaj fazon Telemach![]()
Sada radi sve, i internet i telefon po prvi put.Telemach wrote:Možete li sada provjeriti Vaše usluge?Kemal Malovčić wrote:Nije bilo telefona, zvao 1360, slao podatke i ovdje preko privatnih poruka Telemachu, i ništa nije riješeno, a sada nemam ni interneta.
Kemal Malovčić wrote:Sada radi sve, i internet i telefon po prvi put.Telemach wrote:Možete li sada provjeriti Vaše usluge?Kemal Malovčić wrote:Nije bilo telefona, zvao 1360, slao podatke i ovdje preko privatnih poruka Telemachu, i ništa nije riješeno, a sada nemam ni interneta.
Edit: dok ovo pišem, modem se restartuje.
Hvala.Telemach wrote:
Mi smo Vam osvježili servise i dodatno uradili reset i sinhronizaciju.
Obzirom da je Vaš account bio u aktivacionoj fazi te je danas aktiviran, očekujemo da u najkraćem roku dobijete brzinu predviđenu Ugovorom.Kemal Malovčić wrote:Hvala.Telemach wrote:
Mi smo Vam osvježili servise i dodatno uradili reset i sinhronizaciju.
Ali ovo je užasno sporo. Test 1: http://www.speedtest.net/my-result/5229295875, test 2: http://www.speedtest.net/my-result/5229312942 Za treći test nemam strpljenja, cijeli proces traje godinu.
Care ja za tvoju informaciju nisam korisnik Telemacha (jos uvijekmirza_15 wrote:Ne dajte se omesti i nastavite pricati lovacke price. Sve i jedna tvrdnja iz tvog komentara je pobijena vise puta na ovom forumu i bilo bi glupo ponovo praviti cirkus od ove teme. Samo da napomenem da BH Telecom u svoj ovoj prici ja nisam ni spomenuo, ali ga vas nekoliko korisnika Telemacha, na temi o Telemachu ne vadite iz postova. Malo vam smijesna logika da kada se god prozove Telemach za nesto vi prozovete BH Telecom (cesto neosnovano). Ne spomene niko od korisnika BH telecoma, BH Telecom na ovoj temi dok vi to ne uradite. To radite vi sami, a onda poslije kukate. Evo, ja ni sada necu odgovoriti nista na tvoje i tvrdnje tvojih kolega jer necu da tema ode tamo gdje je vi vodite takvim pristupom.rizibizi wrote:Fali vam samo Aca Kabanica da party bude savrsen. Dosli ovi sto idu prvi da pricaju o postenju i poslovanju, bas treba ima dobar djon obraz pa pricati o postenju i BHT-ovom poslovanju "po zakonu" sto bi rekao Lepi Cane. Dovoljno je reci KKR i onda pogledati ko je glavni covjek fonda i pa ce sve biti jasnije. Nego, uzimaju svi nije to problem, ne radi niko za bombone, samo sto se ponuda Telemacha i ponuda BHT (ono sto mene kao korisnika najvise interesuje) ne mogu ni primirisati jedna drugoj. Nemojte pricu mi kopamo, oni ne kopaju, oni bacaju kablove okolo pa gdje se zakaci itd. Dok je BHT brojao svaki Kb tamo nekad davnih 2000. dosli ljudi, dali svasta nesto i to za dobro manje para, potopili vas ko Titanik i to na domacem terenu, ali jebe se BHT dok je ovaca bice i vune, politika poslovanja do danas se nije promjenila.
Hahah cega se sve konkirencija nece sjetiti. Znaci br TM koji pocinje sa 033 ne racuna se kao poziv prema fixnim mrezama u BiHpepeljara wrote:@Telemach
cisto da znate da ste sada pod "posebne usluge" i poziv (na 1360) ka vama se posebno tarifira![]()
Broj 1360 nije broj koji ima pozivni 033probook wrote:Hahah cega se sve konkirencija nece sjetiti. Znaci br TM koji pocinje sa 033 ne racuna se kao poziv prema fixnim mrezama u BiHpepeljara wrote:@Telemach
Nek nabiju milion maraka po pozivu prema 1360 sa bht telefona. Dobar potez.. valjda ce se ljudi i na taj nacin opametit i nece zvati 1360!kakaljin wrote:Broj 1360 nije broj koji ima pozivni 033probook wrote:Hahah cega se sve konkirencija nece sjetiti. Znaci br TM koji pocinje sa 033 ne racuna se kao poziv prema fixnim mrezama u BiHpepeljara wrote:@Telemach
odmor wrote:Nek nabiju milion maraka po pozivu prema 1360 sa bht telefona. Dobar potez.. valjda ce se ljudi i na taj nacin opametit i nece zvati 1360!kakaljin wrote:Broj 1360 nije broj koji ima pozivni 033probook wrote:
Hahah cega se sve konkirencija nece sjetiti. Znaci br TM koji pocinje sa 033 ne racuna se kao poziv prema fixnim mrezama u BiH
Trebo bi bht uvesti da se svi pozivi prema telemach brojevima naplacuju drasticno.. haha
Dok je ovaca bice vune.. zivjeli uhljebi
Ja sam prije nekoliko mjeseci kada sam na salteru prijavljivao neki usligu dobio br 033 xxx xxx ili 1360 da zovnem i prijavim paket. Kao svejedno sta okrenes na isto te usmjerava.kakaljin wrote:Broj 1360 nije broj koji ima pozivni 033probook wrote:Hahah cega se sve konkirencija nece sjetiti. Znaci br TM koji pocinje sa 033 ne racuna se kao poziv prema fixnim mrezama u BiHpepeljara wrote:@Telemach
Telemach wrote:. Također budite slobodni da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.
Srdačan pozdrav,
Jedini razlog iz kojeg se uopšte spominje Telekom (mada ustvari to i nije bio direktno spomenut, već ga je "druga strana" pomenula sama) je taj što kada pogledaš koji forumaši su krenuli sa ovim, jasno ti je i iz kojeg razloga rade te stvari. Još se koriste pogrešni argumenti.mirza_15 wrote: Ne dajte se omesti i nastavite pricati lovacke price. Sve i jedna tvrdnja iz tvog komentara je pobijena vise puta na ovom forumu i bilo bi glupo ponovo praviti cirkus od ove teme. Samo da napomenem da BH Telecom u svoj ovoj prici ja nisam ni spomenuo, ali ga vas nekoliko korisnika Telemacha, na temi o Telemachu ne vadite iz postova. Malo vam smijesna logika da kada se god prozove Telemach za nesto vi prozovete BH Telecom (cesto neosnovano). Ne spomene niko od korisnika BH telecoma, BH Telecom na ovoj temi dok vi to ne uradite. To radite vi sami, a onda poslije kukate. Evo, ja ni sada necu odgovoriti nista na tvoje i tvrdnje tvojih kolega jer necu da tema ode tamo gdje je vi vodite takvim pristupom.
Iz cjenonika BH Telecoma se vidi da je cijena poziva prema 13xx (1360) i 033 835 555 ista.probook wrote:Hahah cega se sve konkirencija nece sjetiti. Znaci br TM koji pocinje sa 033 ne racuna se kao poziv prema fixnim mrezama u BiHpepeljara wrote:@Telemach