Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@SanskiBiser Riješio sam problem sa novom verzijom AMD drivera, doduše, to je podrazumjevalo da kontaktiram njihov support. Stvarno su mi ljudi izašli u susret, sve se riješilo jednim mailom....
Sta jel flux pravio problem?
Pogrešno sam zalijepo link, vjeruj mahinalno. To sam namjeio drugoj osobi, uništit će joj blue light oči...
Dali su mi malo više detalja nego ti vezano za onaj program, pa je sve glatko prošlo poslije par restarta siostema. Sada je ok, još da ga testiram ,ali sam nešto umoran večeras. Zanimljiv interface.
dječak sa šibicama wrote: ↑12/12/2019 23:04
Dirt Rally 2.0 vs WRC 8 vs Forza Horizon 4? koja je najbolja
Forza 4
btw kako je neoptimizovano smece NFS Heat, izgleda duplo losije od Forze a vrti se na skoro duplo manje fps-a a da ne pricam o random dropovima, odes offroad u travu koja btw izgleda kao da je iz Minecrafta na ultra padas na 50 fps
I od mene ide glas za Forzu Uskoro ce ubaciti i battle royale mode i vratila se Toyota konacno, tako da je odlicno vrijeme da se igra. Dirt Rally je odlicna simulacija, ali bez volana ne treba ni pokusavati.
Da slučajno nema ko da prodaje solidan volan za PC sa FF, tipa Logitech Driving Force GT il nešto u rangu? Ako je fina cijena mogli bi se dogovoriti i o Logitech G27, G29
Ima li ovdje iko da ceka i da se bas raduje prvoj informaciji vezano za novi GTA 6? Cesto pogledam po netu ima li novosti i za sada su to samo puka nagadjanja koja imaju nekog oslonca bio slabiji ili jaci...
Nisam ni za jednu igru bio nahajpan kao za GTA V i bila je odlicna. Sad nakon toliko godina i RDR2 ne mogu ni zamisliti kako ce izgledati GTA 6 jos na next gen konzolama ....
aditon wrote: ↑13/12/2019 09:00
i ovi rezultati za igru godine ovise o tome gdje se gledaju..ne znam zbog čega razvlačim s sekirom...odmah nakon SW ću ga početi
gledam na ovom origin basicu, ništa me ne privlači... titanfall 2 me jedino privlači
nego da li je neko naletio na update 1.04 za SW, naravno govorim o narodnoj verziji...ili barem 1.02
ferratilis wrote: ↑13/12/2019 08:33
Potpuno zasluzeno RE2 je za mene igra godine, ali Sekiro je dizajniran do perfekcije, nista manje se ne moze ocekivati od FromSofta.
Meni je bio dosta, dosta tezi nego Dark Souls. Vise je dinamican, izbacili su RPG elemente i fokus je na akciji. Ali ne znam da postoji igra sa boljom borbom. Kakve god droge Japanci koriste, doveli su gameplay do savrsenstva