Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#29576 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Spomenuo sam i naše predstavnike iz saveza i vlasti i igrače. Možda nisam bio dovoljno jasan, ali oni snose najveći dio krivice. Ono na šta sam se fokusirao je da jedino narod može napraviti promjenu.
Možda smo kao narod nezainteresovani za promjenu u vlasti i mnoga druga pitanja koja nas se direktno tiču, ali zašto ne bismo počeli od reprezentacije. Lijepo rastjerati bagru od saveza do igrača. Ko dođe da igra sa hurmašicama u stomaku, neka se više ne vraća. Od Vice ne očekujem ništa dobro, on je onaj (znamo ko) sa dna kače, ali zar tako sami sebe da prodamo. Ako već gmizavci iz saveza, igrači i ostali odgovorni neće ništa da preduzmu, ostaje jedino da narod krene u borbu, a narod nije pobijedila niti jedna vlast.
Možda smo kao narod nezainteresovani za promjenu u vlasti i mnoga druga pitanja koja nas se direktno tiču, ali zašto ne bismo počeli od reprezentacije. Lijepo rastjerati bagru od saveza do igrača. Ko dođe da igra sa hurmašicama u stomaku, neka se više ne vraća. Od Vice ne očekujem ništa dobro, on je onaj (znamo ko) sa dna kače, ali zar tako sami sebe da prodamo. Ako već gmizavci iz saveza, igrači i ostali odgovorni neće ništa da preduzmu, ostaje jedino da narod krene u borbu, a narod nije pobijedila niti jedna vlast.
- aCme
-
Piaty
#29578 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Falio je Mire da pokaze svoje sposobnosti
@Gerro
@Gerro
- Ludzak
#29579 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko da se ujedini? Manijacima i Pitarima su važniji Željo i Sarajevo, nego repka.avetinja wrote: ↑26/03/2022 11:12 Džeko neće ništa uraditi zato što je pokrenuo nekoliko biznisa i neće rizikovati posao zbog borbe sa savezom, a svakako čitav tim izgleda kao da dolaze na prinudni rad umjesto igrati za državni dres. Govorio sam prije i sada ću ponoviti da se situacija iz politike preslikava na sve pore društva pa tako i na fudbal.
Od bojkota nema rezultata, jer Vico i kompanija žele da tribine budu prazne, da ljudi što više izgube dodir sa državom i nacionalnošću. Jedino rješenje je krenuti u borbu. Zamišljam i ne mogu sebi predočiti sliku da u bilo kojoj drugoj državi većinski narod bude uzurpiran od manjine na takav način. Nestvarno, jednostavno nestvarno. Gdje su te naše navijačke grupe koje svake sedmice idu da prate premijerligaše i busaju se da su patriote? Umjesto da se svi zajedno ujedine sa BH Fanaticosima i organizuju protest ispred zgrade saveza kada bude neka sjednica pa da se i ostali narod pridruži. Bilo bi barem jedna, dvije hiljade što nije zanemariv broj. Ne radi se ovdje o porazima, kvaliteti igrača i ostalome. Ovdje se radi da nam uništavaju državu pred nosom, a mi sjedimo i kukamo. Možda smo kao narod nezainteresovani za promjenu u vlasti i mnoga druga pitanja koja nas se direktno tiču, ali zašto ne bismo počeli od reprezentacije. Lijepo rastjerati bagru od saveza do igrača. Ko dođe da igra sa hurmašicama u stomaku, neka se više ne vraća. Od Vice ne očekujem ništa dobro, on je onaj (znamo ko) sa dna kače, ali zar tako sami sebe da prodamo. Ako već gmizavci iz saveza, igrači i ostali odgovorni neće ništa da preduzmu, ostaje jedino da narod krene u borbu, a narod nije pobijedila niti jedna vlast.
- Edin H.
#29580 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U pravu ste Bošnjaka na čelo Saveza i za selektora i sve će biti kao u bajciavetinja wrote: ↑26/03/2022 11:33 Spomenuo sam i naše predstavnike iz saveza i vlasti i igrače. Možda nisam bio dovoljno jasan, ali oni snose najveći dio krivice. Ono na šta sam se fokusirao je da jedino narod može napraviti promjenu.
- auspuhc
#29581 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ogranicena ekipa. Eto sad su i Dzeko i Pjanic grohnuli kao posljednji igraci generacije koja je otisla na prvenstvo. Ko ovdje ima sada da je neki kvalitet?
- avetinja
- PlusSA
#29583 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tacno je da su igraci kanta al treba biti iskren koliko smo igraca otjerali iz repke.
Od aktivni Begovic i Visca su vrh ako pogledamo sinoc imena.
Lulic isto neka frka bila sa njim dok je bio kapiten lazia.
Smijemo se Pjanicu a lik ima vrh karijeru, ne mora više ni susreta odigrati.
Niko nam ne godi, pa najbolje ugasiti repku jer MI znamo najbolje
Niko nam ne godi, pa najbolje ugasiti repku jer MI znamo najbolje
- Edin H.
#29584 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Uz navedeno Morao je probati i Bilbiju i Đurića u prijateljskim, efikasnost nam je nula bodova od kada se oprostio Vedo.PlusSA wrote: ↑26/03/2022 15:45 Tacno je da su igraci kanta al treba biti iskren koliko smo igraca otjerali iz repke.
Niko nam ne godi, pa najbolje ugasiti repku jer MI znamo najbolje![]()
- auspuhc
#29585 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Taj Visca se najvise pljuvao od svih igraca dok je bio tu.
- luckylaka
#29586 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ti nabrojim desteka europskih reprezentacija koji su prosjek ali ti njihovi igracj nedostatak kvaliteta nadoknade borbenoscu ostavljajuci srce na terenu.Nas oruzar nije trebao sinoc poslije utakmici oprati dresove samoih posloziti za sledecu,toliko su se oznijili
- luckylaka
#29587 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jbga edinu gdje ti zivis.Pa debil pozove 2-3 igraca za koje ja nikad nisam cuo a pratim fudbal 100 godina.Edin H. wrote: ↑26/03/2022 15:49Uz navedeno Morao je probati i Bilbiju i Đurića u prijateljskim, efikasnost nam je nula bodova od kada se oprostio Vedo.PlusSA wrote: ↑26/03/2022 15:45 Tacno je da su igraci kanta al treba biti iskren koliko smo igraca otjerali iz repke.
Niko nam ne godi, pa najbolje ugasiti repku jer MI znamo najbolje![]()
-
PM72
#29588 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dodik je uspio razvalit državu i jedinu pozitivnu stvar koja je uveseljavala bosance i hercegovce a to je reprezentacija.Doveo je sestrića za predsjednika saveza a ovaj nekog lijevog bugarina.Nov pasat sa rotacijama pred zgradom saveza i nikom ništa a vozi ga krmčić predsjednik...
Niti sam gledao niti imam namjeru.Jednostavno mi se gadi sve oko reprezentacije i daj Bože da i sve sljedeće utakmice zijanimo,nebil neko od onih napušenih navijača išutao nogama i predsjednika saveza i selektora.
Niti sam gledao niti imam namjeru.Jednostavno mi se gadi sve oko reprezentacije i daj Bože da i sve sljedeće utakmice zijanimo,nebil neko od onih napušenih navijača išutao nogama i predsjednika saveza i selektora.
- Logovan
#29589 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Višća ne ide u istu rečenicu sa Begovićem i Lulićem. Vidjeli smo dovoljno od njega.
Joj više i taj Đurić
Njemu haman 32 godine, on kada bi se vratio oprostio bi se za godinu, dvije. Ne bi puno dobili sa njegovim vraćanjem, haman ništa. Bolje gurati Prevljaka i Demirovića.
Pjanić je loš u reprezentaciji. To što ima vrh karijeru nama ništa ne znači. Neće nam njegova vrh karijera donijeti plasman na SP/EP. Ne kažem da ga ne treba zvati, ali treba reći kako i jeste. Više se od njega očekivalo.
Joj više i taj Đurić
Pjanić je loš u reprezentaciji. To što ima vrh karijeru nama ništa ne znači. Neće nam njegova vrh karijera donijeti plasman na SP/EP. Ne kažem da ga ne treba zvati, ali treba reći kako i jeste. Više se od njega očekivalo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#29590 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Upravo tako druze...to je jedan od ciljeva pored drzave oslabiti i gdje se god moze BH sport. Pa ponajvljam pogdledaj rukomet gdje je bio Umcevic...pogledaj mlade reprezentacijee koje vode treneri iz rs-a, vidjet cemo sad je umjesto Teletovica sjeo u kosarkaskom savezu covjek iz rs-a, Boris Spasojevic. Doduse tu ima ona budaletina Colan tako da ce tesko ovaj moci ista da razjebe.PM72 wrote: ↑26/03/2022 16:19 Dodik je uspio razvalit državu i jedinu pozitivnu stvar koja je uveseljavala bosance i hercegovce a to je reprezentacija.Doveo je sestrića za predsjednika saveza a ovaj nekog lijevog bugarina.Nov pasat sa rotacijama pred zgradom saveza i nikom ništa a vozi ga krmčić predsjednik...
Na ovakve utakmice ne pozvati Bilbiju i Djurica je bezobrazluk jer Demirovic do sada nije pokazao apolsutno nista a Djuric jeste u svakom nastupu, Bilbija jeste dok je igrao za U21.....sta imas zvat Dzeku na ovakva okupljanja, Sehica i ove starije igrace koji su se davno dokazali. Daj priliku Kovacevicu koji sjajno brani, stavi u napad Djurica i Bilbiju....ali nije njima cilj da eksperimentima nesto dobro ubodu nego superotno da nista ne ubodu.
- van Basten
#29591 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidim da je mudra odluka bila da svoje vrijeme utrosim gledajuci liverpulski derbi u Africi
- luckylaka
#29592 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ljudi o kakvom Djuricu vi buncate.Covjek osim sto je patriota nista u karijeri nije napravio.Jedno je sto je on nama drag kao ljudina a drugo da ga nigdje nema .O cemu vi pricate
- ultima_palabra
#29593 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Izjebala koalicija SDA-HDZ savez, ligu i reprezentaciju, pa dali koalicionom partneru da i on malo handri. Sljedeci koji dodje na red ce biti nekrofil.
- hrasno38
#29594 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cuj nema ga?? Igra covjek Seriu A i nema ga i nije karijeru napravio. Covjek kad je god igrao za reprezentaciju davao golove i nema ga ali ima sminkera Demirovica sa zalizanom kosicom koji nije postene lopte opalio po golu od kada igra.
- thekupus
#29595 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Igra seriu a, ali u 26 utakmica ove sezone dao 4 gola
Ima stopera s boljim skorom, da ne pričamo o prvim napadačima ekipa
sezonu prije u 36 utakmica 5 golova
Odličan igrač, nema šta. Daje gol svakih 480 minuta...
-
Ezel Bayraktar
#29596 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Demirovic mi je sav fensi, vise vodi brigu o firzurici,nego kako ce primiti loptu i uraditi nešto sa njom. Kojic i Bilbija su za klasu bolji od njega.
- luckylaka
#29597 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U pravu si igra seriu a,a Demirovic je samo u bundes ligi i ni jedan nema mjesta ni na tribinama bilinog a kamo li u reprezentaciji
- spree
#29598 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bugar je kriza, ali evo sve da ga otpuste koga dovesti? Jedino jos barbareza nismo probali. Doduše ne vjerujem da bi bio losji od ovoga. Za neka veca imena se nema para, a mislim da nismo ni interesantni.
- hrasno38
#29599 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ali je za reprezentaciju odigrao 15 utakmica i postigao 7 golova, Prevljak odigrao 17 utakmica dao 4 gola a Demirovic odigrao 11 utakmica i nije dao ni jedan gol.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#29600 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U kakvom srodstvu sa dodikom je begic a u kakvom usanovic?PM72 wrote: ↑26/03/2022 16:19 Dodik je uspio razvalit državu i jedinu pozitivnu stvar koja je uveseljavala bosance i hercegovce a to je reprezentacija.Doveo je sestrića za predsjednika saveza a ovaj nekog lijevog bugarina.Nov pasat sa rotacijama pred zgradom saveza i nikom ništa a vozi ga krmčić predsjednik...
Vraga bi dodik ista uspjeo da su normalni bosnjaci usavezu umjesto navedenih govana