Dzeku ste otjeralihrasno38 wrote:heheheheh nemas pojma kakva mi je uzivancija i smirenje imati za sagovornike takve kao ti...ja kad bi pjenio na takve ubio bi se momentalno. Covjek pjeni kad je neko inferiorniji od njega a ne obratno hahahaha...Dzeko, Visca, Sehic, Cocalic, Stilic, Bajic, Jahic, Hadziahmetovic, Zolotic...ma mrsko mi dalje nabrajati...de mi ti nabroj posljeratne internacionalce iz FK Sarajeva hahahahahahahahahabatara wrote:Pjenis li pjenis, neka ziv bio popij kakav lijek, pozlice ti![]()
Uvijek bili i ostali, institucija i gospoda za vas! A sitnosicarske i prevarantske radnje znamo kome nisu strane, mi imamo stadion isto ko sto i vi imate, u cijem je vlasnistvu sjeverna tribina?![]()
Ocekujete dozvolu za istok, a u koverti ce doci debeli qurko![]()
a sto se tice djece, jeste ih uhljebili nema sta, vas tri djecacica(Bajic,hadziahmetovic, kvesic sveukupno 1mil eura) a nas jedan Cimirot(1,3mil Eurica)I da ne zaboravim, sa noge na nogu nabijanje ove nove djece brace Sadikovica, i sl.koji odron od uskotracnice, nije vas dzabe skutorska udruga osnovala
Alen Skoro, institucija za sve te futavce nedojebane!