Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko je Husref mogao uticati na povrede?
Na zute kartone?
Kolika je odgovornost igraca?
[/quote]
mnogo, adekvatnom kondicionom spremom i rizik povreda bi se znacajno smanjio.
zuti kartoni su posljedica ili nediscipline ili je ekipa u podredjenom polozaju pa je prinudjena da pravi vise prekrsaja nego sto treba, opet do trenera
odgovornost igraca procjenjuje trener, ako ne pruzaju dovoljno ili ne mogu na istom je da reaguje i otkloni problem, to je valjda osnovno pravilo da za perfomans igraca odgovara strucni stab.
Dobro, i gdje su ti izvještaji, gdje su te analize, gdje je ta situacija "e vidiš Hebibović je ovdje napravio žuti, a nije smio, sram te bilo Hebiboviću - nedisciplinovan si". Da nisu možda kod Nam-a? Već ga zamisljam kako zamišljen sjedi u svojoj kancelariji u Ho Ši Minu (ili ono biješe Hanoju) i kako pozorno čita sve opservacije pristigle iz Siminog hana te mudro sa Ken Čuom i Feng Liem donosi odluku o smjeni trenera, piše onako mudro saopštenje a onda pritisne reply i Siminom hanu vrati ono što je ona već ranije napisala i prevela uz jedno dodatno "ok"....
Raja hoce sistem i napredak a mjenjali bi trenere svako 5 utakmica. Nekada se mora i pogrijesiti. Vjerujem da ste vi bezgrjesni u zivotu i poslovima.
A kakve su se pukotine vidjele? Prosle godine pregazili sve ko plitak potok i da nije doslo do opustanja kod igraca ostvarili bi najuvjerljiviju titulu ikad.
Dr. Kuca wrote: ↑04/12/2019 13:50
Raja hoce sistem i napredak a mjenjali bi trenere svako 5 utakmica. Nekada se mora i pogrijesiti. Vjerujem da ste vi bezgrjesni u zivotu i poslovima.
A kakve su se pukotine vidjele? Prosle godine pregazili sve ko plitak potok i da nije doslo do opustanja kod igraca ostvarili bi najuvjerljiviju titulu ikad.
jeste pa skakali na pobjedu sirokog protiv zrinskog i premirali mladost dk.
The 51st State wrote: ↑04/12/2019 13:41
mnogo, adekvatnom kondicionom spremom i rizik povreda bi se znacajno smanjio.
zuti kartoni su posljedica ili nediscipline ili je ekipa u podredjenom polozaju pa je prinudjena da pravi vise prekrsaja nego sto treba, opet do trenera
odgovornost igraca procjenjuje trener, ako ne pruzaju dovoljno ili ne mogu na istom je da reaguje i otkloni problem, to je valjda osnovno pravilo da za perfomans igraca odgovara strucni stab.
Da sam bio na Husrefovom mjestu Hodzica bi gurao na krilo posto trenutno igra bolje nego ikad a maknuo ga sa beka jer to lik ne zna igrati.Serbecica i Djoksona je mogao na zadnje vezne staviti a igrace ko sto su Velkoski,Tatar i Oremus baciti na tribine dok se ne dohavizaju.Sve je ovo Husref mogao uraditi ali nije.Trener treba sam ovakve stvari da prepozna i da sastavlja tim prema formi a ne ko je navikao da igra.
Last edited by Dinostula on 04/12/2019 13:58, edited 1 time in total.
Tako brate reci da si upucen u te neke finte. A ne glumiti zabrinutog navijaca
HAHAHAHAHAHAHA. To onaj debil pantelija rumena glava napiso i ti to vjerujes. Ili si mozda ti pantelija Pitarska posla. Sami kreiraju price o namjestanju.
The 51st State wrote: ↑04/12/2019 13:58
pa ovo je poznato manje vise svima koji prate sarajevo malo vise od povrsnog ili na neke druge finte mislis?
Evo ja pratim Sarajevo i nije mi poznato, negdje je bilo objavljeno ili je na nivou "punca" ?
Tačno sam znao da će obrazloženje biti "svima poznato"... Jednako kao i ovo "negledljiva igra", jednako kao i ovaj Sabr...,pardon Namov pamflet o "interesu kluba, talentovanoj i jakoj ekipi, uzlaznoj putanji" i niiiiizu drugih floksula beskonkretnih koje,evo sipaju, po plaćeničkim medijima još od ljetos...
HAHAHAHAHAHAHA. To onaj debil pantelija rumena glava napiso i ti to vjerujes. Ili si mozda ti pantelija Pitarska posla. Sami kreiraju price o namjestanju.
kakav crni pantelija, ko prica o namjestanju, pa vi osnovne pojmove ne razumijete.
pa ovo je poznato manje vise svima koji prate sarajevo malo vise od povrsnog ili na neke druge finte mislis?
Evo ja pratim Sarajevo i nije mi poznato, negdje je bilo objavljeno ili je na nivou "punca" ?
Tačno sam znao da će obrazloženje biti "svima poznato"... Jednako kao i ovo "negledljiva igra", jednako kao i ovaj Sabr...,pardon Namov pamflet o "interesu kluba, talentovanoj i jakoj ekipi, uzlaznoj putanji" i niiiiizu drugih floksula beskonkretnih koje,evo sipaju, po plaćeničkim medijima još od ljetos...
pa dobro, ne sumnjam da imamo talenat sjebati i ovo sto imamo od kluba, sudeci po ismijavanju i nepovjerenju prema investitoru, znaju pitarcine bolje, ha ja.
rocco_siffredi wrote: ↑04/12/2019 14:13
Zakljucak,
Husref je prepreka evropskom Sarajevu
Bez njega ne možemo maketi dalje od ove zabokrecine
Sada kad njega nema igrat ce se grupna faza LP.
p.s. poruka za Nama, mater ti jebem ulozi 20 miliona Eura u ekipu na godišnjem nivou, a ne siću. Pa mi pametuj o napretku kluba.
Kakav Nam braca sta ti je, mojne se loziti na ove debilne fore. Lik veze nema kad igramo
Ista stvar ko kad je Dino mahao pismom podrske Jel ono bijase Jesicu, pa noga bijase ubrzo isti kurac, ustvari picka samo drugo pakovanje,evo nek objasni investitor posto je tu
rocco_siffredi wrote: ↑04/12/2019 14:21
Zenturace se zabarakadirale u klubu i samo gledaju kako svoje guzice da izvuku. Rezi me gdje sam najtanji ako "Namovo" pismo nije sastavila Sabrina.
rocco_siffredi wrote: ↑04/12/2019 14:21
Zenturace se zabarakadirale u klubu i samo gledaju kako svoje guzice da izvuku. Rezi me gdje sam najtanji ako "Namovo" pismo nije sastavila Sabrina.
pa dobro, ne sumnjam da imamo talenat sjebati i ovo sto imamo od kluba, sudeci po ismijavanju i nepovjerenju prema investitoru, znaju pitarcine bolje, ha ja.
A sto mislis da se "sjebaje nesto" ako jednostavno se postavljaju pitanja? To ako su vlasnici nisu Bogovi da nisu u stanju LOGICKI I SUVISLO obrazloziti svoju odluku. Pod tim ne mislim na ovaj njegov (citaj njen) pamflet besmisleni. I ne mislis li da ovakvim dekretima ubuduce mogu i krupnije stvari stavljati pod "skute uopstenosti". Hocemo li i tada reci "paaaa oni su vlasnici, mi smo se prodali, mogu dusu da nam vade ako im je cilj".... Zar Sarajevo nije iznad svega, iznad svakog pojedinca , iznad svakog husrefa, iznad svakog boarda?
a sta to navijaci imaju pitati? jeli klub funkcionise, jeli klub nekome nesto duzan? hocemo li protestvovati protiv svake odluke koja nam se ne svidja? meni je suludo protestvovati protiv jedne upravne odluke koja se tice fudbala, procjenjeno je da je to to i sta sad? spali sve i podnosi racune ulici, ako je to recept za bolju buducnost, ok.