Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Ricken

#29551 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

batara wrote:
hrasno38 wrote:Image

a vi se ovdje slomiste oko slucaja Bogicevic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ode Benkara silovatelj plave nejaci i neka mu je sa srecom! :D A vi ste Bogicevica isto posljednju fukaru isponizavali i otjerali na kraju..sad ide kontra ofanziva sa njegove strane, kakvi ste prevrtaneri i sipa ce tu posla imati :lol:
Al zipa zamjene teza, Bogičević neće da ide, i klub prekida saradnju, a u drugom slučaju igrač neće da ostane čak plaća samo da ide, I onda mi nevaljamo, a njihovi igrači spremni platiti samo da se kutarišu belaja :lol: :lol: :lol:
Samprotivsviju

#29552 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

Ricken wrote:
batara wrote:
hrasno38 wrote:Image

a vi se ovdje slomiste oko slucaja Bogicevic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ode Benkara silovatelj plave nejaci i neka mu je sa srecom! :D A vi ste Bogicevica isto posljednju fukaru isponizavali i otjerali na kraju..sad ide kontra ofanziva sa njegove strane, kakvi ste prevrtaneri i sipa ce tu posla imati :lol:
Al zipa zamjene teza, Bogičević neće da ide, i klub prekida saradnju, a u drugom slučaju igrač neće da ostane čak plaća samo da ide, I onda mi nevaljamo, a njihovi igrači spremni platiti samo da se kutarišu belaja :lol: :lol: :lol:
Vec si zabiravio Hervasa cccc sram da te bude :nargila:
relativno84

#29553 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

Pujdo je kriv, visa sila :oops:
:nargila:
Ricken

#29554 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Niđe veze poređenje. Benko vam najbolji igrač, silovatelj nejači. Hervas nije kako treba ni bio kod nas, a napale ga cuke :D . Ali nije poenta u tome, već u objektivnoj interpretaciji istih događaja u toku dana od strane mlađahnog batare.
Samprotivsviju

#29555 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

Ricken wrote:Niđe veze poređenje. Benko vam najbolji igrač, silovatelj nejači. Hervas nije kako treba ni bio kod nas, a napale ga cuke :D . Ali nije poenta u tome, već u objektivnoj interpretaciji istih događaja u toku dana od strane mlađahnog batare.
Hervas najavljen kao oploditelj lige i ogadjivac fudbala, naj zvucnije pojacanje u bh sportu dovedeno jos od Deytnonskog sporazuma :D Vidio covjek gdje dosao, pao u depresiju....potom pokusao izvrsiti samoubistvo bacajuci se u copor lutalica :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#29556 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Nema me dugo na forumu, nemam vremena, jebiga.

Sve se mijenja, od ljudi do vremena :D Al' jedna konstanta ostaje ista u milimetar, pitarska iskompleksiranost Željezničarom.

Ove starije i kontam nekako, nagutali su se mnogo gorkih pilula i nagledali se osvojenih titula, prekucavanja lige, duplih kruna, a taman kad su mislili da dolazi njihovo vrijeme umjesto uspjeha i slavlja dođoše afere i kupljena titula.

Bas mi zao ljudi. Prođe im život, a slavlje ne docekase

Tugica :(
bjelave

#29557 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nema me dugo na forumu, nemam vremena, jebiga.

Sve se mijenja, od ljudi do vremena :D Al' jedna konstanta ostaje ista u milimetar, pitarska iskompleksiranost Željezničarom.

Ove starije i kontam nekako, nagutali su se mnogo gorkih pilula i nagledali se osvojenih titula, prekucavanja lige, duplih kruna, a taman kad su mislili da dolazi njihovo vrijeme umjesto uspjeha i slavlja dođoše afere i kupljena titula.

Bas mi zao ljudi. Prođe im život, a slavlje ne docekase

Tugica :(
:-) Cuj starije??? Koliko ti stariji imaju godina? Tlinaest.

Pitaj ti sine svoje starije sjecaju li se prigradskih derbija sa Famosom i sudbonosnih utakmica sa Proleterom iz Zrenjanina. :D

I sta bi sa racunima, jesu li odblokirani?
jeza u ledja

#29558 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Fakat kad rece "starije" ja kontam kakve duple titule sta ko? :-?
ultima_palabra

#29559 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Ako se ovako odigralo sa Bogijem, onda je velika sramota... ne tjera se tako igrač koji je osvojio tri titule i bio profesionalac za primjer. Ne znam ko ih je tjerao da mu daju ugovor od 2 godine.

Na relaciji Benko-Sarajevo je kuhalo već par mjeseci, očekivana odluka. Iako je igrao ispodprosječno protiv jačih klubova, znao je probiti bunker na nekom zajebanom gostovanju. Mersudin je loš u realizaciji, ako šansa nije glavom iz peterca :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29560 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:
hrasno38 wrote:.....ne moras traziti nije nikada niti jedan i ako je koga silovao mogao je silovati upravo nejac.....pa nije on Lendric da zabija u derbijima
A Lendric se nadavao na derbijima :roll:
duplo vise nego Benko :D
leškarenje

#29561 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

:mrgreen:
Samprotivsviju

#29562 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

hrasno38 wrote:
Samprotivsviju wrote:
hrasno38 wrote:.....ne moras traziti nije nikada niti jedan i ako je koga silovao mogao je silovati upravo nejac.....pa nije on Lendric da zabija u derbijima
A Ahmetovic u debi utakmici zabijo u derbijima koliko i Lendric ukupno :D
slucajan

#29563 Re: Premijer liga BiH

Post by slucajan »

hrasno38 wrote:
Samprotivsviju wrote:
2 X 0 = 1 :?:

Strašno :(
Nadzorna_ploca

#29564 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ciji je tata jaci.. :shock:
hrasno38

#29565 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:A Lendric se nadavao na derbijima :roll:
hrasno38 wrote:duplo vise nego Benko :D
slucajan wrote:2 X 0 = 1 :?:

Dakle da pojednostavimo Benko je odigrao 4 utakmice protiv Zelje i postigao je "nista" a Lendric je odigrao dvije utakmice protiv Sarajeva i postigao jedan gol. Pusti se matematickih formula i pametovanja......
hrasno38

#29566 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:A Ahmetovic u debi utakmici zabijo u derbijima koliko i Lendric ukupno :D
Ah da ja sam zaboravio da ste vi Pitari ko pcelice kad vam neko zgadi jedan cvijet vi odmah trcite na drugi. Ko je bolan u ovoj prici spomenu Ahmetovica i ko je napisao "Ode Benkara silovatelj plave nejaci i neka mu je sa srecom!"
slucajan

#29567 Re: Premijer liga BiH

Post by slucajan »

hrasno38 wrote:
Samprotivsviju wrote:A Lendric se nadavao na derbijima :roll:
hrasno38 wrote:duplo vise nego Benko :D
slucajan wrote:2 X 0 = 1 :?:

Dakle da pojednostavimo Benko je odigrao 4 utakmice protiv Zelje i postigao je "nista" a Lendric je odigrao dvije utakmice protiv Sarajeva i postigao jedan gol. Pusti se matematickih formula i pametovanja......
Na ovom forumu ne postoji insan koji pametuje više od tebe, barem pokušava, krajnji rezultat je zastrašujući.
Ono čemu se divim je tvoje samopouzdanje :thumbup:
Pomalo sam i ljubomoran po tom pitanju.
bjelave

#29568 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

:lol: :lol: :lol:
hrasno38

#29569 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

slucajan wrote:Na ovom forumu ne postoji insan koji pametuje više od tebe, barem pokušava, krajnji rezultat je zastrašujući.
Ono čemu se divim je tvoje samopouzdanje :thumbup:
Pomalo sam i ljubomoran po tom pitanju.
I treba da budes jer svako pitanje trazi odgovor a vi "sjevernjaci" najcesce nemate artikulisan i argumentovan odgovor i u pokusajima da odbranite jedni druge samo propadate ko zetoni ili kmecite moderaciji da vas neko dira. Nisam ja zapoceo pricu kako Lendric siluje nejac Sarajeva nego obratno i ja sam samo odgovorio na tu glupost argumentom.....ako ti znas sta je to!
batara

#29570 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

hrasno, jel ti drago sto je benkara silovatelj malih uskotracnica raskinuo ugovor :gunjastajl:
hrasno38

#29571 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

batara wrote:hrasno, jel ti drago sto je benkara silovatelj malih uskotracnica raskinuo ugovor :gunjastajl:
Posto je on bio potpuno bezopasan za klub za koji navijam a koliko se sjecam jedino ko je bio u zadnje vrijeme silovan su primadone sa lavora...zaboli me sto je napustio neprijateljsku teritoriju. Da je pametan presao bi u Zelju :D
batara

#29572 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

hrasno38 wrote:
batara wrote:hrasno, jel ti drago sto je benkara silovatelj malih uskotracnica raskinuo ugovor :gunjastajl:
Posto je on bio potpuno bezopasan za klub za koji navijam a koliko se sjecam jedino ko je bio u zadnje vrijeme silovan su primadone sa lavora...zaboli me sto je napustio neprijateljsku teritoriju. Da je pametan presao bi u Zelju :D
Ocigledno bice upriliceno slavlje na bespravnoj eVropskoj grbavici, kod vas mogu samo provjereni igrati doci, koji su najaci od rata na ovamo, tipa Hervas :lol: :lol:
hrasno38

#29573 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

batara wrote:
hrasno38 wrote:
Ocigledno bice upriliceno slavlje na bespravnoj eVropskoj grbavici, kod vas mogu samo provjereni igrati doci, koji su najaci od rata na ovamo, tipa Hervas :lol: :lol:
Hehehehe "lajte kere jakobsfelda" i uzivajte u pogledu kako nice jedan moderan i lijep stadion kojeg vi necete nikada imati u zivotu i umrijet cete sa ceznjom da sjednete na stolicu necega sto bi se zvalo "stadion FK Sarajeva". Pratis li sta se desava na istoku hahahahaha...sine dragi Zeljeznicar je od kraja rata do danasnjeg dana dao toliko evropskih igraca da tim za koji navijas to ne moze stici jos za 20 godina tako da mi ne dovodimo provjerene mi ih stvaramo od malena i ako dovedemo onda je to iz malih klubova a oni onda pronose ime Zelje kroz Evropu. Kod vas se to zadnji put desilo kad je Susic napustio klub :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
batara

#29574 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

Pjenis li pjenis, neka ziv bio popij kakav lijek, pozlice ti :lol:

Uvijek bili i ostali, institucija i gospoda za vas! A sitnosicarske i prevarantske radnje znamo kome nisu strane, mi imamo stadion isto ko sto i vi imate, u cijem je vlasnistvu sjeverna tribina? :lol:

Ocekujete dozvolu za istok, a u koverti ce doci debeli qurko :D

a sto se tice djece, jeste ih uhljebili nema sta, vas tri djecacica(Bajic,hadziahmetovic, kvesic sveukupno 1mil eura) a nas jedan Cimirot(1,3mil Eurica) :izet: I da ne zaboravim, sa noge na nogu nabijanje ove nove djece brace Sadikovica, i sl.koji odron od uskotracnice, nije vas dzabe skutorska udruga osnovala ;-)

:run:
hrasno38

#29575 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

batara wrote:Pjenis li pjenis, neka ziv bio popij kakav lijek, pozlice ti :lol:

Uvijek bili i ostali, institucija i gospoda za vas! A sitnosicarske i prevarantske radnje znamo kome nisu strane, mi imamo stadion isto ko sto i vi imate, u cijem je vlasnistvu sjeverna tribina? :lol:

Ocekujete dozvolu za istok, a u koverti ce doci debeli qurko :D

a sto se tice djece, jeste ih uhljebili nema sta, vas tri djecacica(Bajic,hadziahmetovic, kvesic sveukupno 1mil eura) a nas jedan Cimirot(1,3mil Eurica) :izet: I da ne zaboravim, sa noge na nogu nabijanje ove nove djece brace Sadikovica, i sl.koji odron od uskotracnice, nije vas dzabe skutorska udruga osnovala ;-)

:run:
heheheheh nemas pojma kakva mi je uzivancija i smirenje imati za sagovornike takve kao ti...ja kad bi pjenio na takve ubio bi se momentalno. Covjek pjeni kad je neko inferiorniji od njega a ne obratno hahahaha...Dzeko, Visca, Sehic, Cocalic, Stilic, Bajic, Jahic, Hadziahmetovic, Zolotic...ma mrsko mi dalje nabrajati...de mi ti nabroj posljeratne internacionalce iz FK Sarajeva hahahahahahahahaha
Locked