SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- radiša
#29551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa gdje ce kad je vidis povrijeđen a ovaj je sigurno i zakuko da ga ne diraju jer je taj i taj...
da stvar bude smjesnija i naslovi su bili kao jedno lakse povrijeđeno znaci i oni su sigurno pod vodstvom sa vrha morali pisat kako je bila laksa nesreca...
pun grad karađica koji nas svaki dan ubijaju a niko nista ne poduzima.
da stvar bude smjesnija i naslovi su bili kao jedno lakse povrijeđeno znaci i oni su sigurno pod vodstvom sa vrha morali pisat kako je bila laksa nesreca...
pun grad karađica koji nas svaki dan ubijaju a niko nista ne poduzima.
- Daryl Dixon
#29552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma brate ja viđam narkomančine po golfovima dvicama, yugo 45 i te krntije, puše vutru i voze auto u po' bijela dana u sred grada, možeš misliti kako je navečer.. jebo kandahar sta smo postali..
- Kombat
#29553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Daryl Dixon wrote:ma brate ja viđam narkomančine po golfovima dvicama, yugo 45 i te krntije, puše vutru i voze auto u po' bijela dana u sred grada, možeš misliti kako je navečer.. jebo kandahar sta smo postali..
u iole normalnoj drzavi bi komesar ili dao ostavku ili bi bio NAPUCAN iz sluzbe - cuj dao svom stencu sluzbeno auto!?!? Vjerovatno je imao i rotaciju unutra da izbaci ako zatreba. U nasoj legendarnoj feudalnoj vukojebini, vec sutra ce se o ovome prestati pricati. Ni Stojnic sigurno nece insistirati na krivicnom postupku jer na ovaj nacin je sebi osigurao "ledja" na jos jedan nacin (ako vec postojeci zakazu).
naravno, auto ce da se popravi od "drzavnih" para i idemo dalje kao da se nista nije desilo/
-
splinter
#29555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prolazio sam ovom ulicom neposredno nakon udesa. Ovaj golf što je udario u Stojiniće okrenut u skroz kontra smjeru. Ne bi me iznenadilo da je vozio u pogrešnom smjeru ili je prošao na čisto crveno pa se okrenuo od siline udara.branimir stulic wrote:cuj policijsko auto... cuj sin komesarov.... auuuu..
http://source.ba/clanak/Nedim/398849/Si ... c-MUP-suti
-
walk_M-A-N
#29556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Misliš zataškan kao ono na Otoci nedavno? Ne vidjeh da se više priča o tome.Kombat wrote: u iole normalnoj drzavi bi komesar ili dao ostavku ili bi bio NAPUCAN iz sluzbe - cuj dao svom stencu sluzbeno auto!?!? Vjerovatno je imao i rotaciju unutra da izbaci ako zatreba. U nasoj legendarnoj feudalnoj vukojebini, vec sutra ce se o ovome prestati pricati. Ni Stojnic sigurno nece insistirati na krivicnom postupku jer na ovaj nacin je sebi osigurao "ledja" na jos jedan nacin (ako vec postojeci zakazu).
naravno, auto ce da se popravi od "drzavnih" para i idemo dalje kao da se nista nije desilo/
Ko ima petlje i živaca, može sve to prijaviti onom odboru za nadzor policije. Naravno, tu su stranački ljudi koji se plaše samo medija, i to bi možda imalo smisla kada bi došla tek gomila prijava.
- isie
#29557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne znam gdje bih napisao a mislim i da sam citao ovdje o tome , dvojica momaka golf 2 ( skrsen ) pokusavaju iscenirati sudar . Naime sinoc se vozim vozim iz pravca Bascarsije prema katedrali i oni idu iza mene , preticu me i voze sinama i ja sam trebao desno pa skrecem iza njih i oni se zaustavljaju na trotoar preko puta konzuma . I kako ih prolazim bacaju ili kamen ili petardu pikavac na auto i cujem kako nesto puce medjutim ignorisem nastavljam dalje . Stajem na semafor kod katedrale i oni sa lijeve strane masu nesto rukama , otvaram prozor reko sta je problem , mislite li me izlevatit sa tim kamencicem ili petardom .. Oni ono ko zateceni , ma da sam znao od ranije da to rade jer su jednom covjeka iz vinkovaca tako prevarili istom situacijom i zvali policiju i covjeka kaznise ni za sta. Tako da nemojte padati na tu foru , seljacku primitivnu dvojice kako bih nazvao jadova.
- JThomas
#29558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa zna i on kome šta smije...sve je halka, kontroverzni biznismeni i sportisti i policija su na istoj strani.Daryl Dixon wrote:čudi me da ga pene nije iznabacao pesnicama..
-
zdruzdjo
#29559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa sta bude kao prica?isie wrote:..........
Kao udario ih, frcnuo kamen.....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#29560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i kako ce sad neko stetu naplatiti ???Logovan wrote:Sin komesara... Znači ništa od kažnjavanja. Logično.
- isie
#29561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kod ovog covjeka iz vinkovaca kao da ih je zakacio retrovizorom , medjutim namjeste ga kao da je pukao a covjek na mercedesu imao malu ogrebotinu i na tu su ga foru uzeli . Meni je na autu udubljena desna strana malo skoro neprimjetno od udara pa su kontali preko toga da me zajebu .zdruzdjo wrote:Pa sta bude kao prica?isie wrote:..........
-
zdruzdjo
#29562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ahaaaa.isie wrote:Kod ovog covjeka iz vinkovaca kao da ih je zakacio retrovizorom , medjutim namjeste ga kao da je pukao a covjek na mercedesu imao malu ogrebotinu i na tu su ga foru uzeli . Meni je na autu udubljena desna strana malo skoro neprimjetno od udara pa su kontali preko toga da me zajebu .zdruzdjo wrote:Pa sta bude kao prica?isie wrote:..........
Kontam. Malo naplata osiguranje, mozda nagodba bez policije.....
Do jednom.
Ona postava, sto su na trebevicu ordinirali, sam cuo da su popili pravo seljacke batine od policije. Koja policija kako i sta, ne znam. Vjerovatno specijalci naletili. A vec su bili dobro ufursatili.
Samo da se zna, to su bila "fina djeca" sa vranjača.
- karanana
#29563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja ne kontam. Za sta je policija kaznila covjeka iz vinkocaca? Zar takvi prevaranti zovu i cekaju policiju? Meni ova prevara nikako ne ide u glavu i ne znam ko se moze upecati na nju.
-
ing-ecc
#29564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sreca pa si osijedio jer da si ocelavio to bi ostavilo dublji trag u tebi na voznju busa i vozaca, trauma bi bila veca._BataZiv_0809 wrote:Niste vi vidjeli kako vozaci autobusa prema prigradskim naseljima gargaju onim krntijama od autobusa.
Jedan prvi maj sam proveo na izletistu blizu Tresnjeve Glave (inace rodno selo nase fudbalske legende Elvira Bolica), u povratku sam osijedio od voznje autobusa jednom rukom, dok se u drugoj smjenjuju mobitel i Drina, a pretice sve zivo po uskim okukama ispod kojih je provalija
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#29565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja tebe, ko mali. Da ovakve iznabacuje penisacama, mislis da bi bio "uspjesan ugostitelj".Daryl Dixon wrote:čudi me da ga pene nije iznabacao pesnicama..
-
Nepass
#29566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160324102
jeli isti na da ovaj krkbešević radi u BHT?
- supercali
#29567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Slika 2 mirza potrcko elvisu sa slike 1Nepass wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160324102
U crvenoj jakni je dragan perisic bejbi koji je zet ovom elvisu
- isie
#29568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zato jer ih je "zakacio" u zaustavnoj traci dok su stajali , i pratili ga do parkinga gdje su njih dvojica izasli i rekli da ih je zakacio . Potom su vjerovatno trazili pare na sta ovaj nije pristao plus su zvali jos trojicu satro mangupa da budu tu , i kada mu policija napisa kaznu ovaj ga jedan jos odvuce da plati kaznu . Vrhunskikaranana wrote:Ja ne kontam. Za sta je policija kaznila covjeka iz vinkocaca? Zar takvi prevaranti zovu i cekaju policiju? Meni ova prevara nikako ne ide u glavu i ne znam ko se moze upecati na nju.
- Daryl Dixon
#29569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sve si tačno rekao..Kombat wrote: u iole normalnoj drzavi bi komesar ili dao ostavku ili bi bio NAPUCAN iz sluzbe - cuj dao svom stencu sluzbeno auto!?!? Vjerovatno je imao i rotaciju unutra da izbaci ako zatreba. U nasoj legendarnoj feudalnoj vukojebini, vec sutra ce se o ovome prestati pricati. Ni Stojnic sigurno nece insistirati na krivicnom postupku jer na ovaj nacin je sebi osigurao "ledja" na jos jedan nacin (ako vec postojeci zakazu).
Ja tebe ko da živiš na miroljubivom Islandu a ne u BiH. Misliš da taj isto Denis nema jedno najmanje 10 dušmana a opet je "uspješan ugostitelj". Koliko puta su mu bacali bombe i suzavce pa eno jaro privatizirao Ferhadiju ko da mu je ćaća Radončić. Ima Denis leđa nije se on bezveze sa Zikom družio bajo moj._BataZiv_0809 wrote:Ja tebe, ko mali. Da ovakve iznabacuje penisacama, mislis da bi bio "uspjesan ugostitelj".Daryl Dixon wrote:čudi me da ga pene nije iznabadao pesnicama..
- JThomas
#29570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
niko ništa u nas ne privatizira bez politike...a samim tim i policije koja je njen instrument. zna on dobro da mu je bolje da šuti...i da sutra na račun te šutnje dobije još neku žestoku uslugu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#29571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A slusaj, ono sto je Denis napravio u Starom gradu ne moze napraviti obican smrtnik, taman da je Voren Bafet za ugostiteljstvo. Onakve prostore i dozvole imaju samo oni koji su u halki. Zato ne treba se puno obazirati sta oni pricaju u javnosti i kakve izjave daju za medije. Da nije dio establismenta, ne bi bio to sto jest.Daryl Dixon wrote:
Ja tebe ko da živiš na miroljubivom Islandu a ne u BiH. Misliš da taj isto Denis nema jedno najmanje 10 dušmana a opet je "uspješan ugostitelj". Koliko puta su mu bacali bombe i suzavce pa eno jaro privatizirao Ferhadiju ko da mu je ćaća Radončić. Ima Denis leđa nije se on bezveze sa Zikom družio bajo moj.Ovaj klinjo babin ih je unazadio najmanje 3-4 mjeseca što se tiče borbi koje su braća bluz imala zakazana u skorije vrijeme. Ne branim nikoga jednostavno ovo se moglo meni, tebi petom-desetom desiti, u startu bi bili unazađeni jer smo obični smrtnici, a ovako je balavac naletio na ljude koji imaju mnogo jake kontakte pa se sjebao. Robija i nek' ga karaju u bulju 15 mjeseci. Pozdrav
Ne samo Denis.
Eh tu dolazimo do nedodirljivog Vahida Cosica, u cijim rukama je stvarna kontrola nad policijom i koliko mogu zakljuciti taj covjek je mocniji u Sarajevu od mnogih ljudi, naizgled na jacim funkcijama.
I samim tim cisto sumnjam da mu Denis ne poznaje sina. Dalje je valjda jasno.
Da sam ga ja udario (mada tesko bi se to moglo desiti jer niti vozim ludjacki, niti imam pilu koja razvija te brzine), sasvim sigurno bih dobio solidne batine.
-
samo pozitiva
#29572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
cekamo izjavu Juske 
-
uvijekIInikadI
#29573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nacekaces se
a mi s tobom
- Daryl Dixon
#29574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
to ti kažem, brat kombat je isto u gornjem postu objasnio.._BataZiv_0809 wrote:A slusaj, ono sto je Denis napravio u Starom gradu ne moze napraviti obican smrtnik, taman da je Voren Bafet za ugostiteljstvo. Onakve prostore i dozvole imaju samo oni koji su u halki. Zato ne treba se puno obazirati sta oni pricaju u javnosti i kakve izjave daju za medije. Da nije dio establismenta, ne bi bio to sto jest.Daryl Dixon wrote:
Ja tebe ko da živiš na miroljubivom Islandu a ne u BiH. Misliš da taj isto Denis nema jedno najmanje 10 dušmana a opet je "uspješan ugostitelj". Koliko puta su mu bacali bombe i suzavce pa eno jaro privatizirao Ferhadiju ko da mu je ćaća Radončić. Ima Denis leđa nije se on bezveze sa Zikom družio bajo moj.Ovaj klinjo babin ih je unazadio najmanje 3-4 mjeseca što se tiče borbi koje su braća bluz imala zakazana u skorije vrijeme. Ne branim nikoga jednostavno ovo se moglo meni, tebi petom-desetom desiti, u startu bi bili unazađeni jer smo obični smrtnici, a ovako je balavac naletio na ljude koji imaju mnogo jake kontakte pa se sjebao. Robija i nek' ga karaju u bulju 15 mjeseci. Pozdrav
Ne samo Denis.
Eh tu dolazimo do nedodirljivog Vahida Cosica, u cijim rukama je stvarna kontrola nad policijom i koliko mogu zakljuciti taj covjek je mocniji u Sarajevu od mnogih ljudi, naizgled na jacim funkcijama.
I samim tim cisto sumnjam da mu Denis ne poznaje sina. Dalje je valjda jasno.
Da sam ga ja udario (mada tesko bi se to moglo desiti jer niti vozim ludjacki, niti imam pilu koja razvija te brzine), sasvim sigurno bih dobio solidne batine.
- Daryl Dixon
#29575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jusko - nefić #2samo pozitiva wrote:cekamo izjavu Juske