Savrsen film.Originalna ideja prije svega,zanimljiv,duhovit i pomalo luckast ali je jako interesantan.Glumci poznati sa vrlo dobrom glumom,sve u svemu topla preporuka
Moderator: _BataZiv_0809

Eksplozivna kombinacija veoma licne moralne drame i sireg, ostrog portreta zemlje u kojoj su korupcija i pohlepa jedine preostale vrijednosti...

Ima dalje .... peti put.zalizani wrote:Carlito's Way (1993) - treci, cetvrti put ga gledam. nema dalje!
sjecam se da je istoimena igrica onomad bila beeeetonSmokingMan wrote:Gledao sam,i opet ću večeras gledati (1080p),strašna akcija...![]()
Upravo se završio,gledao sam film kao da mi je prvi put,a sutra valja u pola 6 na posao...markioni wrote:sjecam se da je istoimena igrica onomad bila beeeetonSmokingMan wrote:Gledao sam,i opet ću večeras gledati (1080p),strašna akcija...![]()
Ako ti njihov izbor nazivaš odronom onda i oni imaju pravo da tvoj izbor tumače na isti način?sizifinho wrote:Koliko ste zadovoljni ponudom Cinema City-a?
...
Bitno je da su oni odron od Pixelsa uzeli...
pa dobro, konkretno kritikujem činjenicu da već duže vrijeme imaju loš odabir filmova, sa osrednjim ili ispodprosječnim komedijama, dok potencijalno dobri filmovi vise u zraku i ne možemo ih gledati za vrijeme njihovog prikazivanja već moramo čekati da izađu na dvd-u. Sad, naravno da ovi marketinški propraćeni filmovi uvijek budu na vrijeme prikazani, ali nisu to jedini filmovi koji se prikazuju. Naveo sam eto par naslova ove godine kojima sam se radovao, a onda skontao da ih neću gledat u kinu.zunazu wrote: Kritikuj ako nešto fali, nemoj ono čega ima jer ti filmovi ne bi bili prikazivani da nema publike.
Dosta Murakamijevih knjiga kod nas još nije ni prevedeno. Tako da se ne mogu složiti o nekoj maniji izdavanja. To što ti pričaš stoji u slučaju, recimo, Koelja ili Kinga.johnnykola wrote:Ja sam upravo o hiperinflaciji
izdanja pisao. Ne pratim čovjeka
onda je do mene (vezano za broj recentnih izdanja). Al' da sad na policama
ima tisuću njegovih knjiga, ima.
Sad da sam ga nešto i čitao, nisam.
Počeo sam onu malac u domu, smorio
se i rekao vozdra. Dakle, nisam ga ni gotivio.
Ne kažem da je loša hiperinflacija,
ali sam opet mišljenja da je u 90% slučajeva
odron.Da ne pišem o ghost writersima i
svemu ostalom što tu spada.