SDA-All about

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#29526 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

nic ne brini elmica je u dobrim rukama :izet:
Alfons Kauders

#29527 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:
Alfons Kauders wrote:
zippoo87 wrote: ovo je recept kako se sam sebi posrati po glavi i po obrazu :D
znaci godinama si se "ucio" kako promijeniti vlast,da bi na kraju naucio da je najbolje biti uz "svoje" :D
a kod nas nije dzaba ona krilatica da je "ti je tvoj najveci dusman a stranac prijatelj" :D
izgleda da nas je sve vise slijepih a sve manje onih koji ovo vide
Ne radi se o tome da hocemo da budemo uz svoje, vec da hocemo da narod pati radi svojih odluka dok ne dodje pameti.

E kad su mi mogli raditi o glavi 25 najboljih godina zivota, sad je dosao red da i ja malo serem po njima - i zato narodu zelim jos 25 godina SDA vlasti, po mogucnosti sa mladim nadama Sarajeva poput Zahiragica, Kifle i Skake u prvim redovima.

Pa da vidimo kome ce prije dosaditi, jer meni nece. A ja dok krepem, balije i ini munafici ima da triput crknu od gladi... Pa nek na ahiretu glasaju za svoje SDA pulene do mile volje :)
Tako je! Pa neka moj komso i dalje palamudi "ja SDA na zemlju, SDA u zemlju".
Nek palamudi kada mu sin u Bingu bude slagao palete za pet stoja mjesecno i kada mu kcerka bude pusila po Minkenu za trideset ojra.

U medjuvremenu, meni ama bas nista nece faliti.

Da vidimo kome ce prvom dopizdit.
seln

#29528 Re: SDA-All about

Post by seln »

pici wrote:Image

nic ne brini elmica je u dobrim rukama :izet:
Samo, dina ti, baci kakvu musemu preko ovog nakaznog kanapea prije nego je pretisnes...
GoldenSpoon

#29529 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

https://www.klix.ba/biznis/berza/vlada- ... /170411063

Voda stigla do grla :razz: :thumbup: :bih:

Ne mogu da navuku pišljivih 10 miliona eura, koja smijurija, al' dobro je ovo :lol:
seln

#29530 Re: SDA-All about

Post by seln »

Trezorski zapisi i hamajlije.
zippoo87

#29531 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

seln wrote:
Cuj, meni ta "promjena vlasti" ne treba niti me se tice....
glasao sam iz osjecaja duznosti prema mojoj drzavi, uz svu administrativnu zajebanciju koja ide uz to.
Glasao i dozivljavao da me ismijavaju oni kojih se to tice. Svadjao sam se sa osiljenim lokalnim polit-kabadahijama, takodje zbog stvari koje me se niti ticu niti me pogadjaju. Dozivio sam da mi oni kojih se to tice i koje pogadja kazu "vidi budale".
Dakle, mani me obraza.
Sta se dogadja?
Dogadja se narod... ovaj, dzemat.
Narod hoce SDA. Ko sam ja da se suprostavim narodu?

nije da te ne razumijem ali pod narod ovdje se misli na onih 15-20% koji glasaju za SDA i to od ukupnog broja izaslih a ne ukupnog broja glasaca
problem je ovdje i sistem ali svakako najveci problem je taj nazovi narod a ja bi imao i puno vulgarniji naziv za iste,koji ne radi nista a sve ih se tice
evo podigose nam akcize,niko ni da naglas kaze "majku im ebem"...niko,svi sute

samo meni nije jasno kako je borba protiv rezima pridruzivanje rezimu i nasladjivanju jadu i bijedi
kako shvati,ti i ne zivis u BiH,pa tebe razumijem ali ne razumijem ove druge koji se isto izjasnise da ce glasati za SDA a do jucer sve najgore o SDA
pa i vi takvi ste upravo taj nakaradni "narod",koji pomaze sistemu da opstane
seln

#29532 Re: SDA-All about

Post by seln »

zippoo87 wrote:
seln wrote:
glasao sam iz osjecaja duznosti prema mojoj drzavi, uz svu administrativnu zajebanciju koja ide uz to.
Glasao i dozivljavao da me ismijavaju oni kojih se to tice. Svadjao sam se sa osiljenim lokalnim polit-kabadahijama, takodje zbog stvari koje me se niti ticu niti me pogadjaju. Dozivio sam da mi oni kojih se to tice i koje pogadja kazu "vidi budale".
Dakle, mani me obraza.
Sta se dogadja?

nije da te ne razumijem ali pod narod ovdje se misli na onih 15-20% koji glasaju za SDA i to od ukupnog broja izaslih a ne ukupnog broja glasaca
problem je ovdje i sistem ali svakako najveci problem je taj nazovi narod a ja bi imao i puno vulgarniji naziv za iste,koji ne radi nista a sve ih se tice
evo podigose nam akcize,niko ni da naglas kaze "majku im ebem"...niko,svi sute

samo meni nije jasno kako je borba protiv rezima pridruzivanje rezimu i nasladjivanju jadu i bijedi
kako shvati,ti i ne zivis u BiH,pa tebe razumijem ali ne razumijem ove druge koji se isto izjasnise da ce glasati za SDA a do jucer sve najgore o SDA
pa i vi takvi ste upravo taj nakaradni "narod",koji pomaze sistemu da opstane
Ja mogu govoriti samo za sebe: da, moj motiv jeste nasladjivanje... skoro sadisticka zelja da vidim SDA kandziju kako ostavlja krvave tragove na ledjima naroda koji joj je malo prije toga dao bic u ruke.
Koji su Alfonsovi motivi, to pitaj njega.
GoldenSpoon

#29533 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

Neće se niko pobuniti jer se sve radi sistemski da bi se narod ubio u pojam, evo pogledaj to na primjeru nestašice vode, godinama se rade redukcije i jednostavno uđe ti u podsvijest da ne možeš da se tuširaš poslije 10 sati uvečer i jednostavno to se prihvati kao tako i niko se neće pobuniti

Tako je i sa akcizama, porezima, kresanjem primanja, novim zakonima o radu itd. Imaju 200 miliona odobrenu tranšu za gradnju autoputeva, ali njima zapravo nije u interesu da grade puteve i da uzimaju namjenske kredite, jer ih onda ne mogu trošiti na plate.

Mi već plaćamo 64 pfeninga po litri za gradnju cesta, tako da ova farsa o 15 feninga i početku gradnje je čista laž
Roccohljup

#29534 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

seln wrote:
Dakle, mani me obraza.
Sta se dogadja?

i sam sam ti takav. Za SDA (a bogamoi kako je krenulo ni za ostale) neću glasati iz principa, al mi više nikog a pogotovo famoznog "naroda" nije žao sekunde. Trazili ste dobili ste, kad ste dobili naguzili ste se da vas bolje nhandre.....eh pa uzivajte onda.
Alfons Kauders

#29535 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

Roccohljup wrote:
seln wrote:
Dakle, mani me obraza.
Sta se dogadja?

i sam sam ti takav. Za SDA (a bogamoi kako je krenulo ni za ostale) neću glasati iz principa, al mi više nikog a pogotovo famoznog "naroda" nije žao sekunde. Trazili ste dobili ste, kad ste dobili naguzili ste se da vas bolje nhandre.....eh pa uzivajte onda.
Ne, ne. Hocu da glasam, i hocu da glasam upravo za SDA. Hocu da postavim Sebiju u Predsjednistvo. Zahiragic neka bude ministar obrazovanja, taman.

Kao i kolega Seln, hocu da narod plati za ono sto je ucinio ovoj drzavi, sto gore - to bolje, rahat patnja pa dok se boje ne rastope.

SDA nam je sredstvo, ne cilj.
seln

#29536 Re: SDA-All about

Post by seln »

Alfons Kauders wrote: Ne, ne. Hocu da glasam, i hocu da glasam upravo za SDA. Hocu da postavim Sebiju u Predsjednistvo. Zahiragic neka bude ministar obrazovanja, taman.
Ministar unutarnjih dela - Amir Zukic, ministar kulture - Senaid Memic, ministar spoljnih dela - Sakib Softic
Roccohljup

#29537 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Alfons Kauders wrote: Ne, ne. Hocu da glasam, i hocu da glasam upravo za SDA. Hocu da postavim Sebiju u Predsjednistvo. Zahiragic neka bude ministar obrazovanja, taman.

Kao i kolega Seln, hocu da narod plati za ono sto je ucinio ovoj drzavi, sto gore - to bolje, rahat patnja pa dok se boje ne rastope.

SDA nam je sredstvo, ne cilj.
:D :D Hebiga ti si gori od mene. Ne mogu ja vala za njih pa makar sve gorilo. Mada im to ne znaci puno, oni sigurno dobijaju :D
GoldenSpoon

#29538 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

Wigemark održao sastanak s "četvorkom" iz SDA

http://www.avaz.ba/clanak/286550/wigema ... kom-iz-sda

Da ih urazumi :lol:
JThomas

#29539 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

međunarodna zajednica kao pokrovitelj i pobornik rahat patnje i statusa quo.

nisu ni oni ludi da se šta mijenja kad imaju plate po 30-40 hiljada za ovo drkanje kurca...
GoldenSpoon

#29540 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

Jos malo ce i stranci početi svršavati po nama kao što je to do sada radila vladajuća elita :lol:
seln

#29541 Re: SDA-All about

Post by seln »

GoldenSpoon wrote:Jos malo ce i stranci početi svršavati po nama kao što je to do sada radila vladajuća elita :lol:
Rade to oni vec odavno. Sjeca li se neko onog djuturuma koji nam je uvalio ovo sranje sa jedinstvenom stopom PDV?
Mi smo jedna od rijetkih zemalja koja isto oporezuje sampanjac i hranu za bebe. I sve te "rijetke" zemlje su uglavnom postkonfliktne, kao i mi.
I sve su ih usrecili stranci.
Roccohljup

#29542 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

seln wrote:
GoldenSpoon wrote:Jos malo ce i stranci početi svršavati po nama kao što je to do sada radila vladajuća elita :lol:
Rade to oni vec odavno. Sjeca li se neko onog djuturuma koji nam je uvalio ovo sranje sa jedinstvenom stopom PDV?
Mi smo jedna od rijetkih zemalja koja isto oporezuje sampanjac i hranu za bebe. I sve te "rijetke" zemlje su uglavnom postkonfliktne, kao i mi.
vala.ne znam ko ke gori...jal stranci ili nashi experti i mudre vodje
Alfons Kauders

#29543 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

Roccohljup wrote:
seln wrote: Rade to oni vec odavno. Sjeca li se neko onog djuturuma koji nam je uvalio ovo sranje sa jedinstvenom stopom PDV?
Sreca nasa pa imamo Bakira da nas vodi u ova teska vremena.
Roccohljup

#29544 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Alfons Kauders wrote:
Roccohljup wrote:
seln wrote: Rade to oni vec odavno. Sjeca li se neko onog djuturuma koji nam je uvalio ovo sranje sa jedinstvenom stopom PDV?
Sreca nasa pa imamo Bakira da nas vodi u ova teska vremena.
zlatnobradi je mesija :D
mayab

#29545 Re: SDA-All about

Post by mayab »

Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29546 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nije Kakir sve što sja
Roccohljup

#29547 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Jel mu ovo WC solju prave? ne treba, naviko je on da sere po nama :)
GoldenSpoon

#29548 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

Pizda minderaška pokvarena i bezobrazna...

Bakir Izetbegović: Za dvije godine od mog obećanja imamo skoro 50.000 zaposlenih

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /170412131

Znaci 50 fabrika sa po 1000 uposlenih, kao i 250 kilometara autoputa
megaman4

#29549 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

GoldenSpoon wrote:Pizda minderaška pokvarena i bezobrazna...

Bakir Izetbegović: Za dvije godine od mog obećanja imamo skoro 50.000 zaposlenih

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /170412131

Znaci 50 fabrika sa po 1000 uposlenih.
Da Bakire ali 50.000 zaposlenih u Njemackoj i jos toliko njih, koji cekaju vizu da bjeze iz ove rupe od drzave.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#29550 Re: SDA-All about

Post by Jimmy McNulty »

On će hladno za dvije godine reći da je zaposlio 100.000 :lol: Kakav Bog!

Tačno zbog ovog pišanja po svima nama glasat ću i ja za njego ko i Alfons i Rocco.

Kad je bal nek je maskenbal.
Post Reply