dječak sa šibicama wrote:
Monca, ko je zivio u toj bari? sad me vec zabrinjavas
Claude Monet...impresionista slikar

Moderator: anex
dječak sa šibicama wrote:
Monca, ko je zivio u toj bari? sad me vec zabrinjavas

Eh to, tohadzinicasa wrote: A bude kod njih ona krupna. Ne znam kako bi to izgledalo. Ja volim ovu nasu sto sitniju.

Nije ba to. Nego trece mesodječak sa šibicama wrote:Nemam pojma... mooncin princ, bio zabac dok ga nije poljubila, jel to.

O ovome ja pricam, kad je bajram pa tetka servira bamiju, nece niko, svi navale na japrak, paprike, sarme ovo ono, ja serpu bamije predase i udri.moonca wrote:Respekt -ko moze jesti bamiju..![]()
Nemam pojmainsomnia78 wrote:Dje ode Hadzinica? Sta cu s ovim? Da nanizem na konac pa na tavan?

Kome posno -izgidosmoinsomnia78 wrote:Monco evo ga posno
Doduse je pile peceno na maslacu i pobovano sa jajima al je zato povrce na pari![]()
A i so je himalajska a biber sa ostrva
..shibicaru -dječak sa šibicama wrote: Najbolja stvar moja moonca, bamija. Samo je slatki cevap bolji... salim se.
Ma znam, ali vrijedilo je pokušatipustopoljina wrote:Dori, s duznim postovanjem, palacinke se ne racunaju
Nekad je najslađe tako. Svaka čast!Zoya wrote:Još malo pa iftar
Ja to ne znam servirati da izgleda wow, nego onako, iz tepsije![]()
Ćufte i pire
Pita
I pavlova (šest bjelanjaka). Nisam imala jagode i maline ali mogu proći i borovnice...
pa jedu se sa svime unutra..moonca wrote:.ti ih preporucujes za jesti - ne..animals wrote: Ako ima crvica, znas da je zdravo...crvice

wewa wrote:
Za sutra aBd, jos se krcka
Ti si ono trazila modlice za njih?zlo zlo wrote:evo i mušterije za njih, volim ihLoo wrote:Oraščići
![]()
![]()
Lijepo moonca..jako lijepomoonca wrote:* jaja *
Monet's kuhinje :..."Orsini"
wewa wrote:Amiiiin, Saro
Kako ti guras, bebela?