FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#29526 Re: FC Barcelona
Uzas. Kao i citave sezone, male utakmice i problemi. Ne igra im se. Raja su im par puta zvizdala u drugom poluvremenu. Messi izaziva sumnju na stadionu. Vise nije samo mundijal, dosta ljudi misli da ide ovo ljeto. Referendum odlicno organizovan, jako puno ljudi. Vjerovatno ce pobijetiti DA ali sumnjam da ce biti razvaljivanje. U sljedecih 15 minuta rezultati.
-
didgeridoo
#29528 Re: FC Barcelona
tek ovako na highlightsima se vidi kakav je kalibar busquets... igracina505sCrtom wrote:http://www.youtube.com/watch?v=DDUVXwWLcbo
- skenderija04
#29529 Re: FC Barcelona
Eh gdje ce' Ko zna. Ovo su sve same spekulacije. Prica je milion. Jedna je da se ova zajebancija sa FIFOM iscenirana da bi de mogao produziti Messi. Druga prica je da mu Barcelona nudi 20+5(bonusi) ali da trazi da snimi i par spotova za interese kluba. PSG mu navodno daje 30 i 100% marketinskih prava. Danas je protezanje nogu pretjerano za ono sto je uradio.Kemal Malovčić wrote:Pa gdje će?
-
5 0 5
- skenderija04
#29531 Re: FC Barcelona
ZA 72 %
Protiv 25 %
OSTALO 3 %
37,500 glasalo.
Nisam ocekivao ovoliku razliku
Protiv 25 %
OSTALO 3 %
37,500 glasalo.
- suncica24
#29532 Re: FC Barcelona
Ja sam mislila da ce biti malo vise no za par dlaka.skenderija04 wrote:ZA 72 %
Protiv 25 %
OSTALO 3 %
37,500 glasalo.
Ali hajde, neka je proslo.
Sad jos SAMO da zavrse investitora i to... pa da se vratimo fudbalu (ili mozda bolje da se ne vracamo ako cemo po ovom s Betisom)
- skenderija04
#29533 Re: FC Barcelona
Mal odziv. Ocekivalo se preko 40.000 Rezultat je ubjedljiv ali odziv ce dati za pravo protivnicima da ga dovode u pitanje,
Utakmica ili pokusaj utakmice. Ocigledno je da postoje vazne , manje vazne i nevazne utakmice. Svi razumiju da je u srijedu revans ali ovo danas je bilo sramno. Vidim i da je Tata po prvi put rekao da je "rezultat najvazniji" Ako cemo tako gledati ok, ali za mene Alexis nema sta da trazi u Barsi iako ce mu izvici neke statistike prema kojima je sjajan.
Utakmica ili pokusaj utakmice. Ocigledno je da postoje vazne , manje vazne i nevazne utakmice. Svi razumiju da je u srijedu revans ali ovo danas je bilo sramno. Vidim i da je Tata po prvi put rekao da je "rezultat najvazniji" Ako cemo tako gledati ok, ali za mene Alexis nema sta da trazi u Barsi iako ce mu izvici neke statistike prema kojima je sjajan.
- suncica24
#29534 Re: FC Barcelona
Nema tu puno prostora za dovodjenje u pitanje referenduma, jer postoji opcija da izadjes i glasas ne. Ali ako ne izadjes... jahanje mrtvog konja.skenderija04 wrote:Mal odziv. Ocekivalo se preko 40.000 Rezultat je ubjedljiv ali odziv ce dati za pravo protivnicima da ga dovode u pitanje,
(btw, negdje sam procitala da je ovo prilicno velika izlaznost?)
Alexis, Alves, Cesc (koliko su se samo upirali da ga dovuku)...
(da na kraju ne bude ode Messi, a kompanija ostade)
-
barca_90
#29535 Re: FC Barcelona
Pozdrav svim navijacima Barce
Vec dugo pratim temu vidim da ima puno vas koji pratite barcu i stvarno je super citat sve sto pisete
Idem u Barselonu na ekskurziju i zelim otici na utakmicu u nedelju 4.5. barca-getafe.Zanima me da li da kupim karte preko sluzbene stranice jer bi neko malo bolje mjesto ne bas na vrhu da se fino vidi pa mi treba pomoc oko procedure kupovine karti i kada je kupim jel mogu na dan utakmice dici i kako to ide jer mi tek taj dan dolazimo u Barcelonu iz Lloreta??Hvala unaprijed svima na odgovorima mozete mi odgovoriti u pp ako je lakse

- suncica24
#29536 Re: FC Barcelona
PS: To sto je Bartomeu prizivao izlaznost kao za izbore, je drugi par rukava (koji se zove "ne vezi si omcu oko vrata")...
-
missko
#29537 Re: AW: FC Barcelona
Kupis kad dodjes na stadion kartu nece nestatbarca_90 wrote:Pozdrav svim navijacima BarceVec dugo pratim temu vidim da ima puno vas koji pratite barcu i stvarno je super citat sve sto pisete
Idem u Barselonu na ekskurziju i zelim otici na utakmicu u nedelju 4.5. barca-getafe.Zanima me da li da kupim karte preko sluzbene stranice jer bi neko malo bolje mjesto ne bas na vrhu da se fino vidi pa mi treba pomoc oko procedure kupovine karti i kada je kupim jel mogu na dan utakmice dici i kako to ide jer mi tek taj dan dolazimo u Barcelonu iz Lloreta??Hvala unaprijed svima na odgovorima mozete mi odgovoriti u pp ako je lakse
![]()
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- skenderija04
#29538 Re: FC Barcelona
Potiv Getafea bece biti problema. Sat pred tekmu i to je to. Moguce je cak i da te startuju likovi koji imaju godisnju viska pa da ti ponude da za 20-30 eura upadnes. A i zavisi od satnice.barca_90 wrote:Pozdrav svim navijacima BarceVec dugo pratim temu vidim da ima puno vas koji pratite barcu i stvarno je super citat sve sto pisete
![]()
- skenderija04
#29539 Re: FC Barcelona
Jako bitna odluka da bi samo 37.500 ljudi odlucilo. Ipak, vadi ga rezultat koji je odlican. Opozicija nije mobilizovala svoje ljude.suncica24 wrote:PS: To sto je Bartomeu prizivao izlaznost kao za izbore, je drugi par rukava (koji se zove "ne vezi si omcu oko vrata")...
-
DonVVVV
#29540 Re: FC Barcelona
Ocito je da Messi samo sa penala moze zabiti u posljenje vrijeme.
- p206
#29541 Re: FC Barcelona
loša utakmica, ali čuvali su se za LP
biće to dobro u srijedu, kad su mogli Realu 4 u sličnoj atmosferi, mogu i njima barem 1, pa nek ode na penale, ako se ne mogu odbraniti do kraja
biće to dobro u srijedu, kad su mogli Realu 4 u sličnoj atmosferi, mogu i njima barem 1, pa nek ode na penale, ako se ne mogu odbraniti do kraja
- skenderija04
#29542 Re: FC Barcelona
U tome i jeste problem. U srijedu znamo da ce biti ok, ali ovo danas je bilo grozno. Ako ovako nastupe u Granadi sanse za pobjedu su male. Fali igraca, odbrana je na dva covjeka i pinti...Mozda previse ocekujemo, ko zna.p206 wrote:loša utakmica, ali čuvali su se za LP
-
eXit.LP
#29543 Re: FC Barcelona
Treba LSD-a poslati zbog motivacije. To je jedino sto fali, neko da zavede red. Ako je previse ocekivati da rastimaju Betis koji je vec odavno potonuo, onda mislim da smo izgubili pojam o realnosti.
Od odbrane je za ocekivati da skripi, ali prema naprijed to izgleda pravo tanko, sramotno, totalno rastreseno.
Od odbrane je za ocekivati da skripi, ali prema naprijed to izgleda pravo tanko, sramotno, totalno rastreseno.
- p206
#29544 Re: FC Barcelona
samo moliti Boga da se ta 3 ne povrijede, Adriano bi morao rukavice obućiskenderija04 wrote:U tome i jeste problem. U srijedu znamo da ce biti ok, ali ovo danas je bilo grozno. Ako ovako nastupe u Granadi sanse za pobjedu su male. Fali igraca, odbrana je na dva covjeka i pinti...Mozda previse ocekujemo, ko zna.p206 wrote:loša utakmica, ali čuvali su se za LP
na ljeto (ako im dozvole) moraće kupiti 2 štopera, i Songa prodati jer je ispao iz svih kombinacija čim je Xavi danas morao skoro čitav meč da odigra
a ja očekujem LP svake godine, ovo ostalo mogu i izgubiti
-
barca_90
#29545 Re: FC Barcelona
Ok hvala puno na odgovorima tako cu i uraditi

-
LSD
#29546 Re: FC Barcelona
Betis ih je držao za muda citavu utakmicu....da, Betis koji se odavno oprostio od Primere.
Znaci, od 11 igraca - barem 7 je šetaca na terenu (Messi i Iniesta, kao glavni igraci, su danas bili ujedno i glavni šetaci i blokatori ritma igre i protoka lopte)...svaki korak im je skup, a nije ni cudo kad znamo da primaju milionske plate za ovakve šetnje po terenu....valjda momci umislili da mogu sa 30% elana uzeti Betis koji ionako nema šta izgubiti i koji je došao da igra full otvoreno.
Messi se (sa svojim šetnjom) ruga citavom stadionu i citavom auditorijumu koja ga gleda preko TV, piša se u facu zemljaku pokraj aut-linije koji mu ne smije ni pisnuti za takav sraman pristup ....niti ga zemljak-ikebana smije pocaliti na klupu iako zna da ovaj citavu sezonu igra preko qrca, da se cuva sa SP, osim u nekim jacim utakmicama kad pretrci strašnih 6 kilometara.
Barca nije zaslužila titulu ove godine i bice nepravda ako je uzme.
Znaci, od 11 igraca - barem 7 je šetaca na terenu (Messi i Iniesta, kao glavni igraci, su danas bili ujedno i glavni šetaci i blokatori ritma igre i protoka lopte)...svaki korak im je skup, a nije ni cudo kad znamo da primaju milionske plate za ovakve šetnje po terenu....valjda momci umislili da mogu sa 30% elana uzeti Betis koji ionako nema šta izgubiti i koji je došao da igra full otvoreno.
Messi se (sa svojim šetnjom) ruga citavom stadionu i citavom auditorijumu koja ga gleda preko TV, piša se u facu zemljaku pokraj aut-linije koji mu ne smije ni pisnuti za takav sraman pristup ....niti ga zemljak-ikebana smije pocaliti na klupu iako zna da ovaj citavu sezonu igra preko qrca, da se cuva sa SP, osim u nekim jacim utakmicama kad pretrci strašnih 6 kilometara.
- skenderija04
#29547 Re: FC Barcelona
Za danasnju utakmicu se slazem. Sve sto si rekap je tacno. Samo jedan, Mascherano, je shvatio ozbiljnost situacije i pola sata do kraja poceo je da komanduje i da se dere na Adriana, ispravlja Bartru, pokriva Busquetsa... Kapiten bez trake.LSD wrote:Betis ih je držao za muda citavu utakmicu....da, Betis koji se odavno oprostio od Primere.
Za ovo drugo mozemo diskutovati. Ligu, bar po meni, uvijek osvoji najbolji.38 kola je regularnost i konstantnost. LS i Kup mozes uzeti na srecu. Za Messija je tacno, liga samo bitne utakmice. Pali se na LS. Insajderi kazu da cesto ponavlja frazu: "Ja sam izgubio jednu, ali cu sigurno donijeti jos jednu u Barcelonu" Misli na promaseni penal protiv Chelsea i kazu da mu je trn u srcu. Ova Barsa vruce/hladno je opasna za zivce. Jedino u sto vjerujem je iskustvo.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29548 Re: FC Barcelona
Zar nije logicnije da gledamo ovu sezonu:-D505sCrtom wrote:Evo u zadnjih 5 sezona. Za i protiv.
Madrid: 48-16
Barça: 35-19
Barselona 12: 3
Real 6: 6
Atletiko 7: 3
Nesto je truhlo i pokvareno u drzavi Danskoj:-D
Stizete Real u sezoni 11/ 12 kada su imali omjer 13: 1:-D
Ne znam ko je veci odron:-D
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
5 0 5
#29549 Re: FC Barcelona
Odgovorio ti je kolega @princ.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Zar nije logicnije da gledamo ovu sezonu:-D
Barselona 12: 3
Real 6: 6
Atletiko 7: 3
Nesto je truhlo i pokvareno u drzavi Danskoj:-D
Stizete Real u sezoni 11/ 12 kada su imali omjer 13: 1:-D
Ne znam ko je veci odron:-D
PriNc_ba wrote:na kraju od muke necete znati sta cete pa ce se cekati kolo kad barca ima penal a real nema pa ce biti A KAKVA JE SITUACIJA ZADNJE KOLO
-
Bolesni Doktor
#29550 Re: Odg: FC Barcelona
Nista strasno jučer,neka su dobili,Messi dva gola,idemo se koncentrirati na Atletico,treba nam bar gol.Treba malo i ekipu shvatiti,ovaj ban nas je poremetio,kao sto nas i svaki qrac remeti u protekle dvije sezone.