Demokratska fronta Željko Komšić
- madner
#29526 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
100% je u pravu, ko je vidio hajra od pragmaticnog i konstruktivnog pristupa.
- Banksy
#29527 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znači, rješenje je SDA?
Ovom pričom direktno podržavate SDA.
Dogovorena koalicija: SDA, DF i HDZ činit će vlast u Federaciji BiH
-
HM 2011
#29528 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ti bi i dalje experimentisao - e da ti javim.....cvrčak_na_hedonizmu wrote:Hoćemo idealnu političku situaciju ( koja ne postoji nigdje u svijetu, a kamoli kod nas ). Svakoj političkoj partiji na svijetu možeš naći nekoga ko se tu uvalio, zbog interesa ili vlastite koristi.Banksy wrote:
Ne griješiš, tako je. Sasvim je svejedno za koga glasamo jer svi glasovi svakako završe u SDA.
Nismo plaćeni da ponudimo rješenja. Ljiljan je na stranačke guzove, od naših para, u vlasti već 20 godina, od njega traži rješenja.
Nismo ih mi ''svukli'', svukli su se sami. Sad znamo, ''svučeni'' su još pri osnutku.
Bakir Alispahić pristupio DF-u
Znači, rješenje je SDA ? Nema rješenja svi su lopovi ? Hoćemo da se situacija sama od sebe popravi. Koga čekamo, kad niko ne valja ?
Naime, čarobni štapić još uvijek nije izmišljen, SDA ga sigurno nema. Šta onda, kamo dalje rođaci ?
Sa druge teme, da se ne ponavljam.
Odgovor još uvijek nisam dobio, samo tvrdnju, niko ne valja = SDA i dalje suvereno jaše.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Lijepo bi bilo da čujem objašnjenje, kako neko može svući DF u rang SDA ? Šta, zaposlio rođaka/druga negdje, Željko nije kapacitet ( eto neka su ovi iz SDA kapaciteti )to je razlog, jel
Takve stvari se dešavaju u USA ili u bilo kojoj drugoj zapadnoj demokratiji. Da sam se probudio, da ne znam gdje sam, čitajući kometare i očekivanja pojedinih na forumu čovjek bi rekao da živimo u zemlji Utopiji, punoj čistunaca koji u životu nisu pogriješili dok oko njih teče med i mijeko. Jah, onda je svizac zamotao čokoladu
![]()
To što vi zagovarate i očekujete ne postoji na planeti Zemlji, možda da promijenite planetu ili ako bih bio zloban, (političku) agendu.
Baš bi mi bilo drago da me razuvjerite.
@relativno84, Argumenti tipa, nisu uvalili sve ljude u ministarstva pa su izašli iz vlasti su za djecu ispod 7 godina.
Još jednom da ponovim, zaboli me kifla za DF, neka se rasformiraju, šta je alternativa, danas ?
nema vise vremena za experimente - nema vise vremena za iskevianje formiranja vlasti zbog problema unutar bosnjackih redova - jednoatavno nema.....
Bitno je biti Bosnjak
Samo SDA na svim nivoima
glasaj za SDA na svim nivoima i trazi odgovornost za svoji buducnost od te iste SDA.....
ne moze biti konkretnije.
- pumica
#29529 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
HM 2011 wrote:
ti bi i dalje experimentisao - e da ti javim.....
nema vise vremena za experimente - nema vise vremena za iskevianje formiranja vlasti zbog problema unutar bosnjackih redova - jednoatavno nema.....
Bitno je biti Bosnjak
Samo SDA na svim nivoima
glasaj za SDA na svim nivoima i trazi odgovornost za svoji buducnost od te iste SDA.....
ne moze biti konkretnije.
Predstavljas SDA a najvise pises o DFu.
SDA se boji DF?
Izmakli vam se?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#29530 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakva je poenta slike? trolanje? Bili u koaliciji, više nisu, voljeli se, više ne. To manje-više i svi znaju. Sada se ponašaju kao opozicija i djeluju u skladu opozicionog kapaciteta.Banksy wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znači, rješenje je SDA?
Rezime: uzaludni pokušaj šukanja
- relativno84
#29531 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa koji je to razlog izlaska iz vlasti nego nemogucnost pozicioniranja odredjenih osoba na unaprijed zamisljene pozicijecvrčak_na_hedonizmu wrote:@relativno84, Argumenti tipa, nisu uvalili sve ljude u ministarstva pa su izašli iz vlasti su za djecu ispod 7 godina.
Još jednom da ponovim, zaboli me kifla za DF, neka se rasformiraju, šta je alternativa, danas ?
I sve dok je Dunović na ovoj poziciji prica demagoske frote kako su opozicija nema smisla.
Alternative nema, sve je vise manje isto smece, samo je pitanje od kojeg smeca neko ima vise koristi pa te i opravdava.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29532 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da nisu ušli u koaliciju bila bi priča što nisu ušli i nešto pokušali da urade, uvijek mogu da izađu iz iste, a sada se kriju ko miševi dok nas SDA krade na svakom korakuBanksy wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znači, rješenje je SDA?
Pošto se traži idealna politička partija, bez grešaka, bez mrlja, bez Bakira Alispahića, za koju odgovorno tvrdim da ne postoji na planeti Zemlji, lijepo bi bilo da dobijem primjer takve stranke, šta je zapravo uzor, prema čemu se ravnaš pa toliko tražiš ( čisto da malo da ih proguglam, znam engleski, nije mi mrsko, pa da vidimo o čemu se priča, nadam se da nije na pamet priča, "ovi ne valjaju, niko ne valja" ).
Znaš šta je Hrvatska za nas, po standardu, poslu, infrastrukturi, bilo čemu, Europa. Da mi dođemo do nivoa Hrvatske ( BDP 42% lošiji od Europskog prosjeka ) pa da govorimo, "e nećemo da biramo između dva zla" ? Šta kažeš ?VjecitiStudent wrote:Viktor Ivančić, o izboru manjeg zla, itekako primjenjivo i na našu situaciju.
Ne volim da se stavljam u situaciju da zbog toga što dolazi fašist Karamarko, ja moram glasati za SDP zbog toga što je to manje zlo. Oni koji se opredjeljuju za politiku manjeg zla u pravilu zaboravljaju da je manje zlo također zlo.
Ja više ne želim pristajati na to. Ja ću radije pokušati rušiti Milanovića, pa nek’ dođe Karamarko, okej. Više ne želim da netko od mene traži konstruktivnost u ovom društvu. Kompletno društvo kroz tu ciničnu formu, koja je kolektivno usvojena, zapravo zarobljava. Uopće ne mislim da treba biti konstruktivan na jedan pragmatičan način – već tu politiku treba naprosto kontinuirano podrivati, pa šta se desi...Svatko tko sebe smatra angažiranim treba da radi na tome i da bira način kako da to radi.
Mi smo trenutno, da te podsjetim, zvanično najsiromašnija zemlja Europe po BDP-u ( 72% posto ispod EU prosjeka )
O čemu pričamo onda i s kim se poredimo ? Hrvatska je promašena tema, kilometrima.
Zaključak, osim citata V.I. i slika Bakira Alispahića ništa niste konkretno ponudili, niti napisali, lažem, onaj se standardno krevelji sa SmuĆko doskočicama
Očekivao sam malo ozbiljniju raspravu, a ono ono što vidim su floskule, doskočice, spinovi i parole. Ništa konkretno.
-
VjecitiStudent
#29533 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako ti Alispahić, jedna od zvijezda ratnoprofiterske i tranzicijske pljačke nije dovoljno "konkretan"...
Izborni prag ako ikad više pređete, u guzicu se od sreće udarajte ...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29534 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:Ako ti Alispahić, jedna od zvijezda ratnoprofiterske i tranzicijske pljačke nije dovoljno "konkretan"...
hmmmm bome sudeči po rezultatima La Familije, pa Tornjaka i na kraju našeg Essa a.s ja bi prije reko da su ovi na pravom putu da im se gujice stope sa foteljama
precjenjuješ debelo damar prosjećnog Prošnjaka...Smućko je to u duši
- cvrčak_na_hedonizmu
#29535 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako ste vi, ne znači da su preko puta oniVjecitiStudent wrote:Ako ti Alispahić, jedna od zvijezda ratnoprofiterske i tranzicijske pljačke nije dovoljno "konkretan"...
Znači SDA ? Demokratija je, ne sporim uopšte tvoje opredjeljenje, ali kritikuješ bez pro stava što je besmisleno, pardon zlonamjerno.
ps. Onaj se opet krevelji, blasfemija je imati takve postove u odnosu na nick
-
VjecitiStudent
#29536 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zadnji pokušaj crtanja: Mali lopov je ko malo trudnoće.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ako ste vi, ne znači da su preko puta oniVjecitiStudent wrote:Ako ti Alispahić, jedna od zvijezda ratnoprofiterske i tranzicijske pljačke nije dovoljno "konkretan"...
Izborni prag ako ikad više pređete, u guzicu se od sreće udarajte ...Znaš koliko me zanima DF, nemaš pojma. Rasformirali se danas, što se mene tiče.
Znači SDA ? Demokratija je, ne sporim uopšte tvoje opredjeljenje, ali kritikuješ bez pro stava što je besmisleno, pardon zlonamjerno.
Kad se pojavi bilo šta vrijedno "pro" stava, budem to uredno ovdje zabilježio, a do tad, sve ove Kurte i Murte su sa iste, one strane barikade, apsolutno mi je svejedno koji od njih nas trenutno jaše.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29537 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema crtanja, sve jasno ko dan.VjecitiStudent wrote:Zadnji pokušaj crtanja: Mali lopov je ko malo trudnoće.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ako ste vi, ne znači da su preko puta oniVjecitiStudent wrote:Ako ti Alispahić, jedna od zvijezda ratnoprofiterske i tranzicijske pljačke nije dovoljno "konkretan"...
Izborni prag ako ikad više pređete, u guzicu se od sreće udarajte ...Znaš koliko me zanima DF, nemaš pojma. Rasformirali se danas, što se mene tiče.
Kad se pojavi bilo šta vrijedno "pro" stava, budem to uredno ovdje zabilježio, a do tad, sve ove Kurte i Murte su sa iste, one strane barikade, apsolutno mi je svejedno koji od njih nas trenutno jaše.
Do tada, te Utopije i idealne političke partije ( koja ne postoji na planeti Zemlji ) SDA dugogodišnja demokratija i prosperitet koji nam se dešavaju, sve je to ionako u pet deka
Kako onda da pomislim da si regularan forumaš
Čitamo se
-
HM 2011
#29538 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nema vise vremena za experimente - nema vise vremena za eskiviranje formiranja vlasti zbog problema unutar bosnjackih redova - jednostavno nema.....cvrčak_na_hedonizmu wrote:Da nisu ušli u koaliciju bila bi priča što nisu ušli i nešto pokušali da urade, uvijek mogu da izađu iz iste, a sada se kriju ko miševi dok nas SDA krade na svakom korakuBanksy wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znači, rješenje je SDA?
Evo glave, ako ne bi bilo tako
![]()
Pošto se traži idealna politička partija, bez grešaka, bez mrlja, bez Bakira Alispahića, za koju odgovorno tvrdim da ne postoji na planeti Zemlji, lijepo bi bilo da dobijem primjer takve stranke, šta je zapravo uzor, prema čemu se ravnaš pa toliko tražiš ( čisto da malo da ih proguglam, znam engleski, nije mi mrsko, pa da vidimo o čemu se priča, nadam se da nije na pamet priča, "ovi ne valjaju, niko ne valja" ).
Znaš šta je Hrvatska za nas, po standardu, poslu, infrastrukturi, bilo čemu, Europa. Da mi dođemo do nivoa Hrvatske ( BDP 42% lošiji od Europskog prosjeka ) pa da govorimo, "e nećemo da biramo između dva zla" ? Šta kažeš ?VjecitiStudent wrote:Viktor Ivančić, o izboru manjeg zla, itekako primjenjivo i na našu situaciju.
Ne volim da se stavljam u situaciju da zbog toga što dolazi fašist Karamarko, ja moram glasati za SDP zbog toga što je to manje zlo. Oni koji se opredjeljuju za politiku manjeg zla u pravilu zaboravljaju da je manje zlo također zlo.
Ja više ne želim pristajati na to. Ja ću radije pokušati rušiti Milanovića, pa nek’ dođe Karamarko, okej. Više ne želim da netko od mene traži konstruktivnost u ovom društvu. Kompletno društvo kroz tu ciničnu formu, koja je kolektivno usvojena, zapravo zarobljava. Uopće ne mislim da treba biti konstruktivan na jedan pragmatičan način – već tu politiku treba naprosto kontinuirano podrivati, pa šta se desi...Svatko tko sebe smatra angažiranim treba da radi na tome i da bira način kako da to radi.
Mi smo trenutno, da te podsjetim, zvanično najsiromašnija zemlja Europe po BDP-u ( 72% posto ispod EU prosjeka )i kupovnoj moći stanovništva, sa javnim dugom od skoro 12 milijardi maraka ( koji i nije toliko visok, ali je vrlo indikativno da se dug u zadnjih par godina povećao za skoro 4 milijarde )
privredom na izdisaju i dijasporom koja šalje pare ( to nas i drži faktički ). Federacija je bila u minusu 200 miliona prošle godine, što se zna. Hrvatska, za razliku do nas, ima odličan cash flow od novca koji dolazi od turizma, a bogme i jako razvijenu infrastrukturu.
O čemu pričamo onda i s kim se poredimo ? Hrvatska je promašena tema, kilometrima.
Zaključak, osim citata V.I. i slika Bakira Alispahića ništa niste konkretno ponudili, niti napisali, lažem, onaj se standardno krevelji sa SmuĆko doskočicamaFrajer nije napisao proširenu rečenicu od kako se registrovao na forum
![]()
Očekivao sam malo ozbiljniju raspravu, a ono ono što vidim su floskule, doskočice, spinovi i parole. Ništa konkretno.
Bitno je biti Bošnjak - U jedinstvu je snaga !
-
Vidal89
#29539 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa klaunu jedan HM 2011 zar si jos aktivan
Bolan veceg magupa ovaj forum nije vidio nikad, stvarno ne znam kakav mentalni sklop ti imas al to je nevjerovatno
Bolan veceg magupa ovaj forum nije vidio nikad, stvarno ne znam kakav mentalni sklop ti imas al to je nevjerovatno
- Banksy
#29540 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odlično, onda se slažemo.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
DF, moja jedina veza sa njima jeste glas koji sam dao, naredne izbore, vjerovatno, glasam za NS
DF prevara, prekriženi, idemo tražiti dalje, bolje.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29541 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Čemu potraga kad ih već imamo, SDABanksy wrote:Odlično, onda se slažemo.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
DF, moja jedina veza sa njima jeste glas koji sam dao, naredne izbore, vjerovatno, glasam za NS
DF prevara, prekriženi, idemo tražiti dalje, bolje.
Naime, oni kupe svu mast, jer niko ne valja i svima se traže zamjerke.
Dok nađemo te idealne Mars će postati, jeftina, turistička destinacija
- Objektivitet
#29542 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ono što je meni zaista fascinantno u zadnje vrijeme je kako Zlatko jr. kmeci o Čoviću kao vrhovnom vladaru svega i svaega u BiH, i tim kukanjem i uperenm prstom pokušava svoj dio krivice toga da izbriše. Ono što je najžalosnije je što mu i ide za rukom, jer ne vidim da mu iko replicira da je se sam pitao kada se formirala prva post-izborna federalna vlada. Tad im je poklonio i ministra iz reda Srpskog naroda, tad im je poklonio i klapnuo ušima na sve što su tražili i kupio je mrvice sa stola.
Sam sebi zabio go, stavio se u poziciju da ga u svakom trenutku u vladi federacije mogu preglasat, i fol krenuo u borbu i obracun za poštivanje zakona, to je isto kao da je krenuo u kafanu bez para i poceo da okrece ture svima, misleci da ce neko drugi platiti ceh, a isto kao da nije bio na drzavnim jaslama i u vrhu politike prethodnih godina, pa ne zna da ceh uvijek placa manji koalicioni partner.
Jeste dobro si Željko rekao, Čović jeste vladar svega i svacega, ali isto tako Željko jeste činjenica da je djelimicno i tvojom zaslugom to što jeste.
Sam sebi zabio go, stavio se u poziciju da ga u svakom trenutku u vladi federacije mogu preglasat, i fol krenuo u borbu i obracun za poštivanje zakona, to je isto kao da je krenuo u kafanu bez para i poceo da okrece ture svima, misleci da ce neko drugi platiti ceh, a isto kao da nije bio na drzavnim jaslama i u vrhu politike prethodnih godina, pa ne zna da ceh uvijek placa manji koalicioni partner.
Jeste dobro si Željko rekao, Čović jeste vladar svega i svacega, ali isto tako Željko jeste činjenica da je djelimicno i tvojom zaslugom to što jeste.
- Banksy
#29543 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zamjena teza. DF je tvrdio da je SDA jedino rješenje, zato i neće više nikad dobiti moj glas, zato su i propali.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Čemu potraga kad ih već imamo, SDABanksy wrote:Odlično, onda se slažemo.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
DF prevara, prekriženi, idemo tražiti dalje, bolje.![]()
Naime, oni kupe svu mast, jer niko ne valja i svima se traže zamjerke.
Opet brkaš stvari. Oni ''kupe svu mast'' samo zato jer im je DF ološ isporučio naše glasove.
Itd. Moraćeš se malo presabrati, želiš li nastaviti prepisku.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29544 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Poštujem, DF je irelevantan. Zanemarimo ih. Za koga glasati ?Banksy wrote:
Zamjena teza. DF je tvrdio da je SDA jedino rješenje, zato i neće više nikad dobiti moj glas, zato su i propali.
Opet brkaš stvari. Oni ''kupe svu mast'' samo zato jer im je DF ološ isporučio naše glasove.
Itd. Moraćeš se malo presabrati, želiš li nastaviti prepisku.
-
sumirprimus
#29545 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Rekla ti je ns...
Zar oni nisu propali .van ks okvira?
- cvrčak_na_hedonizmu
#29546 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onda je to neka "čudna ljubav", love-hate varijanta ?sumirprimus wrote:Rekla ti je ns...
Sa teme NS-a:
Kao da se nazire neki šablon, možda griješimBanksy wrote:VjecitiStudent wrote: Ko voli čitati a ima stomaka i ostatak pogledati, ostatak slagalice je ovdje
http://fbl.ba/uprilicen-prijem-u-cast-f ... -tanovica/
Stara priča i stari patent - mame i tate su u zlim nacionalnim strankama gdje drže novčanike, a dječica su napredna, revolucionarna avangarda kulture.
Svi i sve s istog kazana, na red carpetu, naravno.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29547 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
svi qhorchi padaju a samo jedan raste
jedan i jedini, naš Poslanik i Prosvjetitelj Esso a.s. Zlatna rućica našeg Kurtona
vaš glas vrijedi više vala baš jer Radeljaš je naš!
borac nepravedno zapostavljen pri podjeli Zlatnih ljiljana
PS
a glede i tog Tanoviča i njegove politike...samo da rećem GAĆANIN! jel tako Fahro?
jedan i jedini, naš Poslanik i Prosvjetitelj Esso a.s. Zlatna rućica našeg Kurtona
vaš glas vrijedi više vala baš jer Radeljaš je naš!
PS
a glede i tog Tanoviča i njegove politike...samo da rećem GAĆANIN! jel tako Fahro?
- Banksy
#29548 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
DF je irelevantan. Zanemarimo ih.
Slijedeći tvoj recept da je bolje glasati za bilo koga, nego apstinirati - a kako stvari sada stoje, štagod mislili o njima i kakvigod da su - ostao nam je samo NS, ja ne vidim druge.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kao da se nazire neki šablon, možda griješimBanksy wrote:![]()
Pojavi li se neka nova, bolja pametnija stranka, a nadam se da jednom i hoće, glasaću za njih.
Imaš li još kakvo pitanje?
-
pemanapemani
#29549 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Birati manje zlo je glupo, jer je to isto kao i veliko zlo ili kako je napisao @VječitiStudent, to je isto kao biti malo trudan.
Po toj logici - neko ti je nanio zlo tako što ti je opalio šamar. Neko drugi ti je nanio zlo tako što te prebio i smjestio na intenzivnu njegu mjesec dana ili u invalidska kolica.
Jebi ga, to je isto, zlo je zlo.
Boli me neka stvar za Komšića. Ne mogu ga više ni na tv-u smisliti, ali poređenje sa SDA je blasfemija.
Mislim da je problem u povrijeđenom egu. Pojedinci nisu glasali desetljeće i kusur, pa onda glasali za DF i sad frustracije pršte na sve strane.
Ispada da ih je Komšić (kojeg dosta ljudi smatra glupanom) preveo žedne preko vode.
Ne znam, vjerovatno ću i dalje glasati za manje zlo (SDP, SDP i NS, DF i NS, a 2016. NS).
Bolje i to nego apstinirati, pa četiri godine jebati ljude u mozak kako su glupi, jer biraju manje zlo.
Ili svakodnevno pljuvati jednu stranku, jer nisu ispunili moja visoka očekivanja, a ja ovako inteligentan na kvadrat, nakon 15 godina odlučio pokloniti moj velebni cijenjeni glas baš njima.
Po toj logici - neko ti je nanio zlo tako što ti je opalio šamar. Neko drugi ti je nanio zlo tako što te prebio i smjestio na intenzivnu njegu mjesec dana ili u invalidska kolica.
Jebi ga, to je isto, zlo je zlo.
Boli me neka stvar za Komšića. Ne mogu ga više ni na tv-u smisliti, ali poređenje sa SDA je blasfemija.
Mislim da je problem u povrijeđenom egu. Pojedinci nisu glasali desetljeće i kusur, pa onda glasali za DF i sad frustracije pršte na sve strane.
Ispada da ih je Komšić (kojeg dosta ljudi smatra glupanom) preveo žedne preko vode.
Ne znam, vjerovatno ću i dalje glasati za manje zlo (SDP, SDP i NS, DF i NS, a 2016. NS).
Bolje i to nego apstinirati, pa četiri godine jebati ljude u mozak kako su glupi, jer biraju manje zlo.
Ili svakodnevno pljuvati jednu stranku, jer nisu ispunili moja visoka očekivanja, a ja ovako inteligentan na kvadrat, nakon 15 godina odlučio pokloniti moj velebni cijenjeni glas baš njima.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29550 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Imam još par pitanja, ako nije problemBanksy wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
DF je irelevantan. Zanemarimo ih.
![]()
Slijedeći tvoj recept da je bolje glasati za bilo koga, nego apstinirati - a kako stvari sada stoje, štagod mislili o njima i kakvigod da su - ostao nam je samo NS, ja ne vidim druge.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kao da se nazire neki šablon, možda griješimBanksy wrote:![]()
Pojavi li se neka nova, bolja pametnija stranka, a nadam se da jednom i hoće, glasaću za njih.
Imaš li još kakvo pitanje?
Koliko ćemo dati NS-u fore i šta se očekuje od njih, naime nije problem nekome naći manu, čas posla.
Trebaju li da idu u poziciju ili u opoziciju, da li je bolje da saradjuju sa DF-om ili SDA.
Kad (pre)visoko postaviš kriterije sve je (ne)dostizno
Jel' bolje forsirati blok NS/DF + jos neka stranka ili u startu piliti granu sa pričom koja savršeno odgovara zelenim & co ?