Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
putokaz1
#29501 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
idi zeta tursom najeftiniji je
- kmirsad
#29502 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
putokaz1 wrote:idi zeta tursom najeftiniji je
-
putokaz1
#29503 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
10 godišnjica stranka,to trebalo da se imaju već naćčelnici ministri UČINCI
- kmirsad
#29504 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
putokaz1 wrote:10 godišnjica stranka,to trebalo da se imaju već naćčelnici ministri UČINCI
-
baxul
#29505 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zašto? msm ok ako si instant projekat razumijem, ali ako pretenduješ da budeš predvodnik ozbiljne ideje (u ovom slučaju liberalne) na nacionalnom nivou 10 godina stranke bez da je ušla u vlast je OK. Mogu ko HNS ili LDP na silu pa gdje su sada? zbog njihovog ulijetanja u vlast na silu dobiješ situaciju da u regionu nemaš ozbiljnog nosioca liberalizma.putokaz1 wrote:10 godišnjica stranka,to trebalo da se imaju već naćčelnici ministri UČINCI
FDP (ideološki NS-u slična stranka) pod vesterveleom je čekao 4 izborna ciklusa da se stvore uvjeti za ulazak u vlast. Mogli su i odmah da su ganjali školske odbore, direktore obdaništa i tako tooo.
NS-u sestrinska stranka u švedskoj je prvi puta participirala u vlasti 40 godina od osnivanja.
itd
- kmirsad
#29506 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
baxul wrote:zašto? msm ok ako si instant projekat razumijem, ali ako pretenduješ da budeš predvodnik ozbiljne ideje (u ovom slučaju liberalne) na nacionalnom nivou 10 godina stranke bez da je ušla u vlast je OK. Mogu ko HNS ili LDP na silu pa gdje su sada? zbog njihovog ulijetanja u vlast na silu dobiješ situaciju da u regionu nemaš ozbiljnog nosioca liberalizma.putokaz1 wrote:10 godišnjica stranka,to trebalo da se imaju već naćčelnici ministri UČINCI
FDP (ideološki NS-u slična stranka) pod vesterveleom je čekao 4 izborna ciklusa da se stvore uvjeti za ulazak u vlast. Mogli su i odmah da su ganjali školske odbore, direktore obdaništa i tako tooo.
NS-u sestrinska stranka u švedskoj je prvi puta participirala u vlasti 40 godina od osnivanja.
itd
- Prpa.ba
#29507 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovdje se danima drvi o tome je li NS pripada ili ne pripada ljevicarskom bloku, k'o biva oni su trzisno-liberalna stranka, a iz vrha stranke stalno napominju kako su za progresivno oporezovanje "bogatstva" (ko zaradjuje vise od 700 KM, bogat je). Da ne spominjemo da im pristalice najvise zamjeraju podrsku kamilici od zakona o radu koji je unio mozda 1% trzisnog liberalizma u nase radnog zakonodavstvo.
Treba biti iskren sam sa sobom i reci da se NS vidi kao skandalima neukaljanu verziju SDP-a. 
- kmirsad
#29508 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta ti kažeš na činjenicu da su vječnici Goražda donijeli odluku da na festival djeteta u Turskoj,umjesto djece, idu staronje,vječnici i ostali uhljebi iz SDA... 11 dana uz plačene troškove... i ono malo djece što ide, vjerovatno djeca onih što su tu odluku donijeli...Prpa.ba wrote:Ovdje se danima drvi o tome je li NS pripada ili ne pripada ljevicarskom bloku, k'o biva oni su trzisno-liberalna stranka, a iz vrha stranke stalno napominju kako su za progresivno oporezovanje "bogatstva" (ko zaradjuje vise od 700 KM, bogat je). Da ne spominjemo da im pristalice najvise zamjeraju podrsku kamilici od zakona o radu koji je unio mozda 1% trzisnog liberalizma u nase radnog zakonodavstvo.Treba biti iskren sam sa sobom i reci da se NS vidi kao skandalima neukaljanu verziju SDP-a.
Ne mogu vjrovati da si ti, takav pravednik, propustio da vidiš tu vjest... i da je ne komentarišeš
Hakize... šta ti kažeš... sem... Baroš... lopov...
- Prpa.ba
#29509 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kazem da je to jos jedan dokaz da NS nije trzisno-liberalna stranka. Trzisni liberal bi glasao protiv bilo kakvog utroska budzetskog novca na stvari koje su za "grad u dugovima" realno bespotrebne, isla samo djeca u Tursku ili ne isla.kmirsad wrote:Šta ti kažeš na činjenicu da su vječnici Goražda donijeli odluku da na festival djeteta u Turskoj,umjesto djece, idu staronje,vječnici i ostali uhljebi iz SDA... 11 dana uz plačene troškove... i ono malo djece što ide, vjerovatno djeca onih što su tu odluku donijeli...
Ne mogu vjrovati da si ti, takav pravednik, propustio da vidiš tu vjest... i da je ne komentarišeš
- kmirsad
#29510 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znači... i za to što što guzonje idu na guzovaču u Tursku na ol inkluziv hotele... kriva Naša stranka...Prpa.ba wrote:Kazem da je to jos jedan dokaz da NS nije trzisno-liberalna stranka. Trzisni liberal bi glasao protiv bilo kakvog utroska budzetskog novca na stvari koje su za "grad u dugovima" realno bespotrebne, isla samo djeca u Tursku ili ne isla.kmirsad wrote:Šta ti kažeš na činjenicu da su vječnici Goražda donijeli odluku da na festival djeteta u Turskoj,umjesto djece, idu staronje,vječnici i ostali uhljebi iz SDA... 11 dana uz plačene troškove... i ono malo djece što ide, vjerovatno djeca onih što su tu odluku donijeli...
Prpa bolan nb... imal jaja u tebe... da bar nagovjestiš... u laboratoriskim tragovima... kritiku na račun dokazanih lopina...
- Prpa.ba
#29511 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U zelji da ne budem bezobrazan, samo da provjerim da li ti je jasno da si na moj komentar o ideoloskoj orijentaciji NS-a ti odgovorio prozivkom da prokomentarisem nekakvu aferu iz Gorazda sa kojom NS ima dodirnu tacku u tome sto su dali izjavu za medije? I iz toga zakljucujes moju politicku orijentaciju i da ja kritikujem NS po pitanju te afere?kmirsad wrote:Znači... i za to što što guzonje idu na guzovaču u Tursku na ol inkluziv hotele... kriva Naša stranka...![]()
![]()
![]()
Prpa bolan nb... imal jaja u tebe... da bar nagovjestiš... u laboratoriskim tragovima... kritiku na račun dokazanih lopina...
- kmirsad
#29512 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne ... nego da treba imati muda i stvari nazvati svijim imenom, a lopove , nazvati lopovima... krajnje je vrijeme za otvorenost...Prpa.ba wrote:U zelji da ne budem bezobrazan, samo da provjerim da li ti je jasno da si na moj komentar o ideoloskoj orijentaciji NS-a ti odgovorio prozivkom da prokomentarisem nekakvu aferu iz Gorazda sa kojom NS ima dodirnu tacku u tome sto su dali izjavu za medije? I iz toga zakljucujes moju politicku orijentaciju i da ja kritikujem NS po pitanju te afere?kmirsad wrote:Znači... i za to što što guzonje idu na guzovaču u Tursku na ol inkluziv hotele... kriva Naša stranka...![]()
![]()
![]()
Prpa bolan nb... imal jaja u tebe... da bar nagovjestiš... u laboratoriskim tragovima... kritiku na račun dokazanih lopina...![]()
- Dasi
#29513 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Stipu trola, ili je ogranicen ili placen sendvicima. Dobro je primjetio neko gore, lik trosa brani NS a pokopava ih jos vise. Zatrovao je temu opasno, prije sam bar jednom dnevno morao uci i procitati sta pametno. Sad znam da cu naletiti samo na njegove nebuloze pa jal udjem jednom sedmicno jal nikako u sedmici.Prpa.ba wrote:U zelji da ne budem bezobrazan, samo da provjerim da li ti je jasno da si na moj komentar o ideoloskoj orijentaciji NS-a ti odgovorio prozivkom da prokomentarisem nekakvu aferu iz Gorazda sa kojom NS ima dodirnu tacku u tome sto su dali izjavu za medije? I iz toga zakljucujes moju politicku orijentaciju i da ja kritikujem NS po pitanju te afere?kmirsad wrote:Znači... i za to što što guzonje idu na guzovaču u Tursku na ol inkluziv hotele... kriva Naša stranka...![]()
![]()
![]()
Prpa bolan nb... imal jaja u tebe... da bar nagovjestiš... u laboratoriskim tragovima... kritiku na račun dokazanih lopina...![]()
- kmirsad
#29514 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dasi wrote:Stipu trola, ili je ogranicen ili placen sendvicima. Dobro je primjetio neko gore, lik trosa brani NS a pokopava ih jos vise. Zatrovao je temu opasno, prije sam bar jednom dnevno morao uci i procitati sta pametno. Sad znam da cu naletiti samo na njegove nebuloze pa jal udjem jednom sedmicno jal nikako u sedmici.Prpa.ba wrote:U zelji da ne budem bezobrazan, samo da provjerim da li ti je jasno da si na moj komentar o ideoloskoj orijentaciji NS-a ti odgovorio prozivkom da prokomentarisem nekakvu aferu iz Gorazda sa kojom NS ima dodirnu tacku u tome sto su dali izjavu za medije? I iz toga zakljucujes moju politicku orijentaciju i da ja kritikujem NS po pitanju te afere?kmirsad wrote:Znači... i za to što što guzonje idu na guzovaču u Tursku na ol inkluziv hotele... kriva Naša stranka...![]()
![]()
![]()
-
starisalko
- kmirsad
#29516 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
starisalko wrote:rs zauvjek
- Prpa.ba
#29517 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dodje mi da halalim putokazu svaku grunfovsku analizu.Dasi wrote:Stipu trola, ili je ogranicen ili placen sendvicima. Dobro je primjetio neko gore, lik trosa brani NS a pokopava ih jos vise. Zatrovao je temu opasno, prije sam bar jednom dnevno morao uci i procitati sta pametno. Sad znam da cu naletiti samo na njegove nebuloze pa jal udjem jednom sedmicno jal nikako u sedmici.
-
starisalko
#29518 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U jebote sta napisa rs halali NS zauvjekkmirsad wrote:starisalko wrote:rs zauvjekVolim ove argumentovane i duboboko analitične komentare tipa,... vid mu glave...
- kmirsad
#29519 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
starisalko wrote:U jebote sta napisa rs halali NS zauvjekkmirsad wrote:starisalko wrote:rs zauvjekVolim ove argumentovane i duboboko analitične komentare tipa,... vid mu glave...
- kmirsad
#29520 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jeste se složili vas dvojica... kmirso insajder SDA ubačen u redove Ns-a ... da je razori iznutra...Prpa.ba wrote:Dodje mi da halalim putokazu svaku grunfovsku analizu.Dasi wrote:Stipu trola, ili je ogranicen ili placen sendvicima. Dobro je primjetio neko gore, lik trosa brani NS a pokopava ih jos vise. Zatrovao je temu opasno, prije sam bar jednom dnevno morao uci i procitati sta pametno. Sad znam da cu naletiti samo na njegove nebuloze pa jal udjem jednom sedmicno jal nikako u sedmici.
-
starisalko
#29521 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zajebavaju se,nemisle oni tako oba su ok.kmirsad wrote:Jeste se složili vas dvojica... kmirso insajder SDA ubačen u redove Ns-a ... da je razori iznutra...Prpa.ba wrote:Dodje mi da halalim putokazu svaku grunfovsku analizu.Dasi wrote:Stipu trola, ili je ogranicen ili placen sendvicima. Dobro je primjetio neko gore, lik trosa brani NS a pokopava ih jos vise. Zatrovao je temu opasno, prije sam bar jednom dnevno morao uci i procitati sta pametno. Sad znam da cu naletiti samo na njegove nebuloze pa jal udjem jednom sedmicno jal nikako u sedmici.
-
putokaz1
#29522 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pošto volite moje GRUNFONSKE ANALIZE recite Općinu u FBIH ja ću analizirati i pokušati predvidjeti 2018
- madner
#29523 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo bez uvreda.Prpa.ba wrote:Ovdje se danima drvi o tome je li NS pripada ili ne pripada ljevicarskom bloku, k'o biva oni su trzisno-liberalna stranka, a iz vrha stranke stalno napominju kako su za progresivno oporezovanje "bogatstva" (ko zaradjuje vise od 700 KM, bogat je). Da ne spominjemo da im pristalice najvise zamjeraju podrsku kamilici od zakona o radu koji je unio mozda 1% trzisnog liberalizma u nase radnog zakonodavstvo.Treba biti iskren sam sa sobom i reci da se NS vidi kao skandalima neukaljanu verziju SDP-a.
SDP je ipak partija koja je dokazala da moze da dobije izbore.
-
ušće
#29524 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nebih da branim SDA ali istine radi od 25 vijećnika SDA ima 7 tako...inače si Mirsek dojadio Bogu i narodu ..jebo NS ako liči na to što ti propagiraš ...čovjek priča o smokvama ti mu odgovaraš kako su šljive ove godine slabe kvalitete u Istočnoj Bosni...kmirsad wrote:Šta ti kažeš na činjenicu da su vječnici Goražda donijeli odluku da na festival djeteta u Turskoj,umjesto djece, idu staronje,vječnici i ostali uhljebi iz SDA... 11 dana uz plačene troškove... i ono malo djece što ide, vjerovatno djeca onih što su tu odluku donijeli...Prpa.ba wrote:Ovdje se danima drvi o tome je li NS pripada ili ne pripada ljevicarskom bloku, k'o biva oni su trzisno-liberalna stranka, a iz vrha stranke stalno napominju kako su za progresivno oporezovanje "bogatstva" (ko zaradjuje vise od 700 KM, bogat je). Da ne spominjemo da im pristalice najvise zamjeraju podrsku kamilici od zakona o radu koji je unio mozda 1% trzisnog liberalizma u nase radnog zakonodavstvo.Treba biti iskren sam sa sobom i reci da se NS vidi kao skandalima neukaljanu verziju SDP-a.
-
putokaz1
#29525 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo bez uvreda.
SDP je ipak partija koja je dokazala da moze da dobije izbore.[/quote]
2000-2010
Pokazali su da znaju da dobiju izbore ali u sve upropaste
Problem SDP sada su DF GS i NS koji uzimajući sebi uzimaju od SDP a
Problem su i Nezavisni načelnici jer su jači od SDP u svojim sredinama,jači čak i od SDA
SDP je ipak partija koja je dokazala da moze da dobije izbore.[/quote]
2000-2010
Pokazali su da znaju da dobiju izbore ali u sve upropaste
Problem SDP sada su DF GS i NS koji uzimajući sebi uzimaju od SDP a
Problem su i Nezavisni načelnici jer su jači od SDP u svojim sredinama,jači čak i od SDA