Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pregledao sam ja al i dalje mi nije jasno sta ste to vi vidjeli a ja nisam
auto nije tehnicki ispravno i tacka, tako treba i kod nas pa makar i ja pjeske isao, a isao bih
na drugu stranu je njegova kuknjava,
trazili kapitalizam
dobili ga
ha ja
konektovan wrote:
Zar je bitno šta sam????? Ne vidim uopšte problem , mene ne zanima sta si ti, ....
nije bitno sta si,pisi kako se i pise u bosni,bez preseravanja....
šetnice,plaće,općine,kave,tko,bre,belo,lepo i slicno ostavi za forum.hr i forum.rs....
DŽeste majorizirani
jeste zvanican naziv od 2000 i neke,dotad bila opština i meni uvijek opština...rodio se i zivim u sarajevu,ne u zagrebu ni u stocu...
bitanga_sa_otesa wrote:DŽeste majorizirani
jeste zvanican naziv od 2000 i neke,dotad bila opština i meni uvijek opština...rodio se i zivim u sarajevu,ne u zagrebu ni u stocu...
Da ste malo stariji, sigurno biste se sjećali da se u sarajevu govorilo i pisalo općina, prije nego li je se uvriježio oblik opština. Dokaze tomu može se naći u mnogim spisima iz doba prije komunizma.
vauvau wrote:
Da ste malo stariji, sigurno biste se sjećali da se u sarajevu govorilo i pisalo općina, prije nego li je se uvriježio oblik opština. Dokaze tomu može se naći u mnogim spisima iz doba prije komunizma.
nismo bas tolko stari da smo zivili u endeha,a jel ti to sestiĆna rekla?