notsure wrote:ultima_palabra wrote:Za koga god da glasaš, ući će u koaliciju sa SDA (ako dobro prođe na izborima). Tako da ti dođe na isto.
Nije problem ući u koaliciju s SDA, greška je ponašati se kao SDA nakon izbora, u koaliciji ili van nje.
SDP je upravo zato popušio, a de mi dokaži gdje i po čemu se to DF ponašao kao SDA?
Pa šta onda uraditi. Biti vječna opozicija i čekati većinu, ti dobijaš mrvice sa stola, a SDA i kolege trpaju li trpaju nove glasove u državnu službu

Možda da opozicija nađe Ekskalibur, izvuče ga ga iz kamena i riješi sve probleme ?
DF je imao failova, od tjeranja Marjanovića, Hanke i Hankića preko zapošljavanja raje iz Tite do Suljagića i Bajrovića. Sve jasno.
Opet, izašli su iz vlasti,
samovoljno. Koja stranka u BiH je to uradila ? Može li neki primjer. Ko to napušta fotelje kod nas ? Ne mogu da se sjetim, ako može neko da me podsjeti bio bi jako zahvalan. Riješili su se Bajrovića i Suljagića, ali avaj, opet ne valja.
U konačnici, ako neko treba da mi odlučuje o sudbini, više vjerujem DF-u nego SDA, SBB-u i SBIH;
Ko ovo ne shvata, jal je budala, jal je zlonamjeran.
@ultima, post se ne odnosi na tebe ( mislim na budale i zlonamjerne )

za ove ostale, nisam baš siguran. Ne izgledaju mi ko budale.