Na šta frajer spade.
Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- jeza u ledja
#2952 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Posto tek sad citam ove postove, da ti odgovorim. Vrapcici su od centra MO udaljeni ko Studentski domovi u SA od Skenderije, ili kao npr Stadion AFH od Gej arene.Grean wrote:Je li ti znas gdje su Vrapcici u odnosu na Mostar?jeza u ledja wrote:jai price. mnogi klubovi u evropi su promjenili lokacuje svojih stadiona. je li to znaci da su trebali propasti? bitna je publika koja ih prati. a za stadion cemo malo lakse
To je kao da Sarajevo preseli u Semizovac. A da preseli qurac bi imali posjetu i navijece, bez obzira kolika baza bila. Isli bi oni najbolesniji koji idu i na svako gostovanje i to bi bilo to.
Sjeverni logor je jedino rjesenje za Velez ali od tog nema nista iz razloga koje sam naveo u prethodnom postu. Mostarci sa istocne strane ne mogu sami a ostale zaboli za njih, oni su tu svakako samo za potkusurivanje odnosa sa HDZ-om i Covicem.
Drugo, ti i palermo pricate o politici HDZa, a onda se spominje nesposobnost ljudi koji upravljaju klubom i tim dijelom grada da obezbjede Velezu normalno postojanje. Je li HDZ kriv sto postoji Pika Cemalovic? Je li HDZ kriv sto niste napravili stadion u tom Sjevernom logoru?
Cuj Mostarci s istocne strane "ne mogu sami". Pa kako ce drukcije ako nece sami?
-
palermo
#2953 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
U pravu si, sami smo se prije 20 godina odbranili, sami ćemo se i izvući iz ovih govana.jeza u ledja wrote:
Posto tek sad citam ove postove, da ti odgovorim. Vrapcici su od centra MO udaljeni ko Studentski domovi u SA od Skenderije, ili kao npr Stadion AFH od Gej arene.
Drugo, ti i palermo pricate o politici HDZa, a onda se spominje nesposobnost ljudi koji upravljaju klubom i tim dijelom grada da obezbjede Velezu normalno postojanje. Je li HDZ kriv sto postoji Pika Cemalovic? Je li HDZ kriv sto niste napravili stadion u tom Sjevernom logoru?
Cuj Mostarci s istocne strane "ne mogu sami". Pa kako ce drukcije ako nece sami?
Kadli tadli.....makar i sto godina čekali
-
todd_smith
#2954 Re: Fudbal u BiH (općenito)
a nama je neko pomagao kao
nejse idete u totalni offtopic
nejse idete u totalni offtopic
- jeza u ledja
#2955 Re: Fudbal u BiH (općenito)
nama su svi pomagali, drugi su sve morali sami.
tako npr nisu imali nikog da ih podrzi da zaigraju na svom stadionu u plejoffu 99e.
tako npr nisu imali nikog da ih podrzi da zaigraju na svom stadionu u plejoffu 99e.
- Izlija
#2956 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Joj jesu ovi Mostarci zapeli nakon 20 godina pravdu izgoniti a pritom pi*ajući po ostalim klubovima, nama niko nije mogao zabranit da prvi dan reintegracije Grbavice bacimo oko na teren i proučimo fatihu drugovima koji to nisu dočekali. Niko nije mogao zabraniti raji sa trga, malte, breke, alipašnog, koševskog itd... da ponovo "prisvoji" dio sebe, tako bi bilo isto i da je granica pomjerena gdje je i linija bila ili bi se opet ratovalo. Gdje ste bili vi na dan reintegracije Mostara da ponovo zauzmete svoj stadion, liga i savez su se žrtvovali za vas a vi se prvi ušutili radi mira u kući, nesjećaš se da je Bosna Visočka propala skroz do bankrota zbog podrške Veležu (joj kakvu su ekipu tad imali) a sad pričate kako ste uvjek sami i bez podrške. Da vas malo utješim, nijednom premijerligašu ne cvjetaju zumbuli i svi imaju kilometar problema.
-
Crvena Tifoza
#2957 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Fazon je što Mostar još uvijek nije 'reintegrisan' i što je još uvijek podijeljen grad.Izlija wrote:Joj jesu ovi Mostarci zapeli nakon 20 godina pravdu izgoniti a pritom pi*ajući po ostalim klubovima, nama niko nije mogao zabranit da prvi dan reintegracije Grbavice bacimo oko na teren i proučimo fatihu drugovima koji to nisu dočekali. Niko nije mogao zabraniti raji sa trga, malte, breke, alipašnog, koševskog itd... da ponovo "prisvoji" dio sebe, tako bi bilo isto i da je granica pomjerena gdje je i linija bila ili bi se opet ratovalo. Gdje ste bili vi na dan reintegracije Mostara da ponovo zauzmete svoj stadion, liga i savez su se žrtvovali za vas a vi se prvi ušutili radi mira u kući, nesjećaš se da je Bosna Visočka propala skroz do bankrota zbog podrške Veležu (joj kakvu su ekipu tad imali) a sad pričate kako ste uvjek sami i bez podrške. Da vas malo utješim, nijednom premijerligašu ne cvjetaju zumbuli i svi imaju kilometar problema.
- Izlija
#2958 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ma neznam baš, ja u Mostar dođem barem jednom u mjesecu ( takav mi je posao ) i sjedim po raznim kafićima po cijelom gradu, jedem po raznim restoranima na "obje strane", družim se sa ljudima bez ikakvih problema, ovo nije politički dio foruma ovdje se diskutuje o sportu i nebih se dalje natezao s vama.
-
todd_smith
#2959 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Nemas ti pojma o Mostaru onda. Iskreno.
Najgore sto dodju ovdje likovi koji guglaju ili cuju od raje i onda misljenje na osnovu toga formiraju. Ali nejse, ode tema u k... sa glupom raspravom koja ne pripada na sportskom pod forumu
Najgore sto dodju ovdje likovi koji guglaju ili cuju od raje i onda misljenje na osnovu toga formiraju. Ali nejse, ode tema u k... sa glupom raspravom koja ne pripada na sportskom pod forumu
- jeza u ledja
#2960 Re: Fudbal u BiH (općenito)
dubl
Last edited by jeza u ledja on 10/10/2015 07:07, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#2961 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Samo vas gledam....Izlija wrote:Ma neznam baš, ja u Mostar dođem barem jednom u mjesecu ( takav mi je posao ) i sjedim po raznim kafićima po cijelom gradu, jedem po raznim restoranima na "obje strane", družim se sa ljudima bez ikakvih problema, ovo nije politički dio foruma ovdje se diskutuje o sportu i nebih se dalje natezao s vama.

- Sarajevski-Seljak
#2962 Re: Fudbal u BiH (općenito)
leškarenje wrote:Za njih su se zalagali klubovi koji su tim cinom kaznjeni neizlaskom u evropska takmicenja,dok oni sami nisu haman nista uradili da se vrate.Ovdje svi znaju moje misljenje o njima,sta sam popio pive u RA klubuali lako su odustali od svega,ublehe iz kluba su tome doprinijele.Boli kita politicare i za Velezom i za zeljeznicarem i za Sarajevom.
Ovaj debilcic sa slike,sta reci za njega kad ovakvih imas na kub u Lukavici koji jos misle da gradom hoda raja sa puskama.@Todd po obicaju pokusava da nam svima otvori oci

Evo Todd-ove profilne sa FB-a
-
todd_smith
#2963 Re: Fudbal u BiH (općenito)
jah, neka si nam ti koju pametnu prosuoleškarenje wrote:Za njih su se zalagali klubovi koji su tim cinom kaznjeni neizlaskom u evropska takmicenja,dok oni sami nisu haman nista uradili da se vrate.Ovdje svi znaju moje misljenje o njima,sta sam popio pive u RA klubuali lako su odustali od svega,ublehe iz kluba su tome doprinijele.Boli kita politicare i za Velezom i za zeljeznicarem i za Sarajevom.
Ovaj debilcic sa slike,sta reci za njega kad ovakvih imas na kub u Lukavici koji jos misle da gradom hoda raja sa puskama.@Todd po obicaju pokusava da nam svima otvori oci
lik dodje i prica da je u Mostaru sve normala, svi se grle i ljube, ali ja vam oci otvaram
- jeza u ledja
#2964 Re: Fudbal u BiH (općenito)
todd_smith wrote: ali ja vam oci otvaram![]()

-
todd_smith
#2965 Re: Fudbal u BiH (općenito)
sjasi mi sa kurca Novog ti Pazara
- Izlija
#2967 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Nisam rekao da je sve normala, daleko je od tog, ali pojedini ovdje nisu odmakli daleko od tastature i monitora, svijet gledaju preko informacija koje im neko plasira a da sami pritom nisu nikakav zaključak donijeli. Moji prijatelji su ljudi, sa neljudima se nedružim i obilazim ih u velikom krugu koliko je to moguće. I jedni i drugi se nalaze po svim konfesijama i svim ostalim podgrupama na koje se ljudi slijepo dijele a na vama je da odlučite ko vam je prijatelj, drug, dušman. 
-
Tyke
#2968 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
Ima li neki nas portal da radi slicnu statistiku proteklih sezona? Bilo bi dobro znati na kraju svake godine prosjek na stadionima, napredak/nazadovanje i sl.
Toliko glupih i povrsnih clanaka bude a za ovakvu statistiku se vrijedi malo potruditi, kao i slicne teme.
Ima li neki nas portal da radi slicnu statistiku proteklih sezona? Bilo bi dobro znati na kraju svake godine prosjek na stadionima, napredak/nazadovanje i sl.
Toliko glupih i povrsnih clanaka bude a za ovakvu statistiku se vrijedi malo potruditi, kao i slicne teme.
- jeza u ledja
#2969 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htmTyke wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
-
Tyke
#2970 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ne znam koliko su im tacne ove brojke, ali gledam Siroki Brijeg stalno ispod 1000 ljudi imao, jel to moguce jbt?jeza u ledja wrote:http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htmTyke wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
- jeza u ledja
#2971 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ne znam ni ja koliko su tacne. Ali ti mescini ne vidis najbolje.Tyke wrote:Ne znam koliko su im tacne ove brojke, ali gledam Siroki Brijeg stalno ispod 1000 ljudi imao, jel to moguce jbt?jeza u ledja wrote:http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htmTyke wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
Ja se pitam jel moguce da su oni imali preko 1000 ikako, a jesu. I sad imaju.
Vjerovatno izmedju ostalog jer imaju sredjen stadion.
- Promoe
#2972 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Sta je ovdje smijesno?leškarenje wrote:Odose lagano u podstanare pored svojih i nekoliko kvadrata![]()
![]()
![]()
http://sport1.ba/fotovideo-pogledajte-o ... ilovicima/
- Promoe
#2973 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ha ha ha haleškarenje wrote:U pravu si,nije smijesno nego jadno....busate se sa svojom imovinom koja je ko prkno da bi na kraju otisli u podstanare .
I sad je ovo jadno jel, sto smo rasteretili terene koje imamo, za razliku od vas koji odavno ni kluba vise nemate.
- Sarajevski-Seljak
#2974 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Promoe wrote:Ha ha ha haleškarenje wrote:U pravu si,nije smijesno nego jadno....busate se sa svojom imovinom koja je ko prkno da bi na kraju otisli u podstanare .
I sad je ovo jadno jel, sto smo rasteretili terene koje imamo, za razliku od vas koji odavno ni kluba vise nemate.
@Lesko fakat ne vidim sta je ovdje smjesno, il' jadno
@Prome
Ha-ha.
- Promoe
#2975 Re: Fudbal u BiH (općenito)
@Sarajevski-Seljak
Nije ni bitno, ako je to ha-ha znacilo da obrazlozim boldirano.
Ne zelim ulaziti u raspravu oko meni nebitnih stvari, a Leskarenje i ostali koji misle da je ovo jadno i smijesno, nek' se nastave nasladjivati.
Nije ni bitno, ako je to ha-ha znacilo da obrazlozim boldirano.
Ne zelim ulaziti u raspravu oko meni nebitnih stvari, a Leskarenje i ostali koji misle da je ovo jadno i smijesno, nek' se nastave nasladjivati.