Usro' sam se kumekakavdanakneiskustvu wrote:
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2952 Re: Zeničani
-
motorola01
#2953 Re: Zeničani
Ima li zime kod vas? Evo ja sjedim u dukserici i zima mi
.Radijatori mlaki.
-
kakavdanakneiskustvu
#2954 Re: Zeničani
motorola01 wrote:Ima li zime kod vas? Evo ja sjedim u dukserici i zima mi.Radijatori mlaki.
kod mene grijanje ok,nova zenica
-
motorola01
#2955 Re: Zeničani
Kod vas dole je uvijek dobro grijanjekakavdanakneiskustvu wrote:motorola01 wrote:Ima li zime kod vas? Evo ja sjedim u dukserici i zima mi.Radijatori mlaki.
kod mene grijanje ok,nova zenica
-
kakavdanakneiskustvu
#2956 Re: Zeničani
motorola01 wrote:Kod vas dole je uvijek dobro grijanjekakavdanakneiskustvu wrote:motorola01 wrote:Ima li zime kod vas? Evo ja sjedim u dukserici i zima mi.Radijatori mlaki.
kod mene grijanje ok,nova zenica.
istina
-
kakavdanakneiskustvu
-
ljuspica
#2958 Re: Zeničani
A pored ovog nekom do protesta da se psi ne sklanjaju sa ulicakakavdanakneiskustvu wrote:http://www.zenicablog.com/zuta-minuta/i ... umalo.html
-
kakavdanakneiskustvu
#2959 Re: Zeničani
ljuspica wrote:A pored ovog nekom do protesta da se psi ne sklanjaju sa ulicakakavdanakneiskustvu wrote:http://www.zenicablog.com/zuta-minuta/i ... umalo.html
budalama
-
Mustang1
#2960 Re: Zeničani
Ja sam danas trco .. Na pola trcanja sam skonto da mi je zdravije bilo ostati kuci ono je katastrofa pa osjeti se a i vidi se
-
Djubre_
#2961 Re: Zeničani
Hajde vi koji ne pusite i bavite se sportom.. imate djecu i tako to.. ali kad mi se pusaci pocnu zaliti na zagadjenost.. e onda jebi ga!
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Mustang1
#2962 Re: Zeničani
Vidjet cemo sta ce biti do februara ako prezivimo
Svake zime je sve gore i gore
-
Djubre_
#2963 Re: Zeničani
Ja u carsiju odem jednom mjesecno
zivim u prigradskom naselju 3 km od centra, granica zagadjenja je 1 km od mene.. tacno vidim ovamo do pocetka lukovog polja se nadvilo.. tako da nemam problema sa disajnim putevima i zdravstvenim problemima 
- ExNihilo
#2964 Re: Zeničani
Jedna stvar koja mi nikada neće biti jasna jeste kako je moguće da prosječnog zeničanina toliko boli quraz za vlastito zdravlje. Je li to neinformiranost, neobrazovanost, rezigniranost po pitanju promjena ili nešto četvrto...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2965 Re: Zeničani
Ma kombinacija nezainteresovanosti, rezigniranosti, lijenosti. Jednostavno vidiš da se ništa ne može promijeniti, da u ovoj državi nema pravde i što gubiti vrijeme na proteste, peticije, kad znaš da će neko guzicu njima obrisati. Vjerujem da većina tako razmišlja 
-
Djubre_
#2966 Re: Zeničani
Pa ja u firmi radim i sto trebam i sto ne trebam i udisem prasinu. Tako isto i ovaj zrak. Ko te pita za zdravlje. Niko. Suti i trpi. Sad otidji u carsiju,puni kafici sjede piju kafe puse.. a sto neke cestice vazduhom lete, koga briga? Heh bijedni li smo i zalosni..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2967 Re: Zeničani
Ovi naši vlastodršci su skontali da je narod blentav i da može trpiti do besvjesti. To je taj mentalitet "dobro je samo nek' ne puca". A toliko je nezadovoljnih u ovoj državi-nezaposleni, penzioneri, studenti, većina radnika u privatnom sektoru. Kada bi se ta sila ljudi pokrenula, revolucija bi uspjela za 7 dana. Ali to se nikad neće desiti. Zato nam je šuti i trpi!Djubre_ wrote:Pa ja u firmi radim i sto trebam i sto ne trebam i udisem prasinu. Tako isto i ovaj zrak. Ko te pita za zdravlje. Niko. Suti i trpi. Sad otidji u carsiju,puni kafici sjede piju kafe puse.. a sto neke cestice vazduhom lete, koga briga? Heh bijedni li smo i zalosni..
-
Djubre_
#2968 Re: Zeničani
Nikad druze nikad.. ja kazem, da stave hljeb na 5 km od 1 januara neki bi se zalili i sve bi se smirilo do 10 januara.. sutili bi prosili rintali a situacija bi ostala ista..
Drzava tolike milione zgrce posudjuje, radi se punom parom, bar kod mene u firmi milioni se izvoze.. posla preko glave.. a plate 500 km. Kako da dva-tri clana zivi od toga? Nikako! Jedno bi solidno.
Suzbili su nas u jedan cosak. Nemaju stida ni malo. Nista ne rade konkretno samo kradu konkretno. Ako bi neko napravio bolje u ovoj drzavi, onda bi ostali izgubili svoje fotelje. A ne mogu napraviti jedni bez drugih. Zato su se odlucili na podjelu funkcija i "siromastvo".
Jedni ce bacati prasinu medju narod, a drugi ce "rijecima" to pomesti, i tako sve u krug..
Ja u firmi gdje radim, poludim nekad sto mi uvali tudji posao, da se ja mucim, a taj neko ne.. odmah mi ton povisi i kaze, idi kuci ako neces.. zasto mi to kaze? Zato sto zna da mi je to sav hljeb i da nemam drugog.. pa te jase koliko hoce.. samo.im kandzije nije dalo da nas udaraju.. narod jadan suti i radi.. zasto.. u kreditima su, valja hraniti zenu i dvoje djece.. ako te otpusti gdje onda... a mnogo je onih sa molbama za taj posao koji ce te rado zamjeniti jer ne zna da ulaskom u tu firmu postaje rob!
Nesto o zraku pricati.. da smo svi zaposleni, onda bih se moglo o zdravlju pricati. A ovako mozes ti zivjeti na selu uzimati cist zrak, al djaba ti ga ako nemas posao i mjesecna primanja.. sto se kaze, zdravlje ulazi na usta..
Ne opravdavam zagadjenje nikako. Treba problem rijesiti zbog nas i nase djece koja odrasta u ovom gradu. Ali prije svega treba buducnost toj djeci ostvariti.
Meni je otac napravio kucu prije nego sam se rodio. I pobjegao iz ove vukojebine. Zivi radi ima jos jednu kucu. Sta cu ja svom sinu napraviti i dati u zivotu.. nemam 4 god staza za svojih 30 godina zivota. Napravi djece da me oni hrane i tako s koljena na koljeno..
Ivane Zilicu, pomozi! Hehe
Drzava tolike milione zgrce posudjuje, radi se punom parom, bar kod mene u firmi milioni se izvoze.. posla preko glave.. a plate 500 km. Kako da dva-tri clana zivi od toga? Nikako! Jedno bi solidno.
Suzbili su nas u jedan cosak. Nemaju stida ni malo. Nista ne rade konkretno samo kradu konkretno. Ako bi neko napravio bolje u ovoj drzavi, onda bi ostali izgubili svoje fotelje. A ne mogu napraviti jedni bez drugih. Zato su se odlucili na podjelu funkcija i "siromastvo".
Jedni ce bacati prasinu medju narod, a drugi ce "rijecima" to pomesti, i tako sve u krug..
Ja u firmi gdje radim, poludim nekad sto mi uvali tudji posao, da se ja mucim, a taj neko ne.. odmah mi ton povisi i kaze, idi kuci ako neces.. zasto mi to kaze? Zato sto zna da mi je to sav hljeb i da nemam drugog.. pa te jase koliko hoce.. samo.im kandzije nije dalo da nas udaraju.. narod jadan suti i radi.. zasto.. u kreditima su, valja hraniti zenu i dvoje djece.. ako te otpusti gdje onda... a mnogo je onih sa molbama za taj posao koji ce te rado zamjeniti jer ne zna da ulaskom u tu firmu postaje rob!
Nesto o zraku pricati.. da smo svi zaposleni, onda bih se moglo o zdravlju pricati. A ovako mozes ti zivjeti na selu uzimati cist zrak, al djaba ti ga ako nemas posao i mjesecna primanja.. sto se kaze, zdravlje ulazi na usta..
Ne opravdavam zagadjenje nikako. Treba problem rijesiti zbog nas i nase djece koja odrasta u ovom gradu. Ali prije svega treba buducnost toj djeci ostvariti.
Meni je otac napravio kucu prije nego sam se rodio. I pobjegao iz ove vukojebine. Zivi radi ima jos jednu kucu. Sta cu ja svom sinu napraviti i dati u zivotu.. nemam 4 god staza za svojih 30 godina zivota. Napravi djece da me oni hrane i tako s koljena na koljeno..
Ivane Zilicu, pomozi! Hehe
-
motorola01
#2969 Re: Zeničani
Dok nas vrli nacelnik ne fasuje nece biti cisceg zraka ni pritiska na Mittal. Dok onaj Kulkarni ili kako se vec zove(direktor Mittala u Zenici) ne fasuje, nece se nista pokrenuti. Dok ..... ne fasuje, nece se nista promijeniti....................
Fasunga je najbitnija u svemu. Sve ostalo okaci macku o rep....Sve dok nekom ne pukne film.
Fasunga je najbitnija u svemu. Sve ostalo okaci macku o rep....Sve dok nekom ne pukne film.
-
Djubre_
#2970 Re: Zeničani
Ovaj ga sigurno nece fasovati..
Mittal na kćerkino vjenčanje potrošio nevjerovatnih 60 miliona eura
www.klix.ba/clanak/131216041
A ne sikiram se ja ni za husu.. zivi zdravo!
Mittal na kćerkino vjenčanje potrošio nevjerovatnih 60 miliona eura
www.klix.ba/clanak/131216041
A ne sikiram se ja ni za husu.. zivi zdravo!
-
Djubre_
#2971 Zenica - NOVA GODINA, gdje, sta, kako?
Od doceka na otvorenom nema nista vec godinama.. ovo ide na sramotu onima koji upravljaju gradom naravno. Sto ne mogu za one siromasne obezbjediti neku svirku.. a i za ostale..
Nego, slabo sam aktivan po carsiji cijelu godinu.. a citajuci vas, vidim da je zenica totalno bez objekata..
Imaju li neke ponude hotela, motela, restorana, kafica, diskoteka i nemamo..
Ako dodjete do kakvih informacija, objavite ih ovdje..
. Objekat
. Rezervacija (koliko?)
. Sta ulazi u rezervaciju
. Ko pjeva, gostuje?
. Iskustvo od ranije.. dobro - lose bilo?
Nego, slabo sam aktivan po carsiji cijelu godinu.. a citajuci vas, vidim da je zenica totalno bez objekata..
Imaju li neke ponude hotela, motela, restorana, kafica, diskoteka i nemamo..
Ako dodjete do kakvih informacija, objavite ih ovdje..
. Objekat
. Rezervacija (koliko?)
. Sta ulazi u rezervaciju
. Ko pjeva, gostuje?
. Iskustvo od ranije.. dobro - lose bilo?
- Not My Idea
#2972 Re: Zenica - NOVA GODINA, gdje, sta, kako?
e nek si otvorio temu.
u Gattu 15 maraka rezervacija, u cijenu nije ukljuceno nista
a svira Unplugged nesh
Stari sat- 20 maraka, ukljucena hladna plata
sviraju Boban i Brko
valjda ce bit i neki pokloni
Libertas - 20 maraka
na fejsu im stoji "bogat svedski stol, nagradna igra, karaoke, muzika po zelji i druga iznenadjenja"
u Gattu 15 maraka rezervacija, u cijenu nije ukljuceno nista
a svira Unplugged nesh
Stari sat- 20 maraka, ukljucena hladna plata
sviraju Boban i Brko
valjda ce bit i neki pokloni
Libertas - 20 maraka
na fejsu im stoji "bogat svedski stol, nagradna igra, karaoke, muzika po zelji i druga iznenadjenja"
- Not My Idea
#2973 Re: Zeničani
Djubre_ wrote:Hajde vi koji ne pusite i bavite se sportom.. imate djecu i tako to.. ali kad mi se pusaci pocnu zaliti na zagadjenost.. e onda jebi ga!
- Not My Idea
#2974 Re: Zeničani
gdje ste vi prije tukli narodmotorola01 wrote:Dok nas vrli nacelnik ne fasuje nece biti cisceg zraka ni pritiska na Mittal. Dok onaj Kulkarni ili kako se vec zove(direktor Mittala u Zenici) ne fasuje, nece se nista pokrenuti. Dok ..... ne fasuje, nece se nista promijeniti....................
bezze vam je ta prica.
znate li vi koliko ljudi zivi od Mittala? koliko firmi opstaje zahvaljujuci Mittalu?
znam tacno koliko se placa voda, struja, gas, bh telecomu...to su iznosi koje ne mozete ni zamislit.
koliko ljudi je zaposleno u Mittalu? koliko ti ljudi hrani porodice od tih para?
samo zbog takve glupe price bih voljela da se zatvori. pa onda ga jebi, nek nam zakljucaju grad i nek nas pogushe plinom. ionako smo mrtav grad.
zagadjenje? pa jel to u Sarajevu nesto bolje?
prije rata je bilo stoput gore pa evo nas svi zivi. prije rata moja sestra nije smjela izlazit iz kuce jer je zagadjenje toliko bilo a ona ima astmu.
prije nego sto pocnete srat Husi i Mittalu, razmislite malo jbte
smeta i meni ovaj smog, ali to nije zbog Mittala, sta je vama ba?
- N.N.
#2975 Re: Zeničani
Jel` i do Sarajeva Mittal dobacio, pa im zagadjenje u rangu nas ili cak i vise ?