FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

luckylaka wrote: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
Hoš ić na Argentinu? Zavidim ti :thumbup:
Styling

#2952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

CVIKERASH wrote:
KatarinaKosaca wrote:
CVIKERASH wrote:JK je TURBO FOLK.Jebe mi se kome ona sta prijeti,protiv koga je,ona je seljanka kao i Ceca i Seka Aleksic i Selma Bajrami,ona zajedno sa njima zaglupljuje ljude.Novinar koji sebe ozbilnjim smatra dovodi pjevacicu koja pjeva "napravi mi sina pod svjetlima kasina", :lol: :lol: :lol: . :roll: .

Ti ako slusas njenu muziku,onda reci to,nemoj okolisati :mrgreen:
Ne radi se uopće o muzici nego njenim javnim nastupima i otvorenim pismima protiv kriminala, ubojstava, šovinizma i Cece i Arkana, a za manjine, homoseksulce, nerasne i nenacionalne podjele. O tome se radi, ako ti kao obožavatelju Zeke Smajića to može u vugla.

Drago mi je zbog nje,a i zbog tebe. :run:

I Goran Bare dan danas proziva Tudjmana,jel prije par godina rekao "za mene je HVO prestala da bude oslobodilacka vojska kad su krenuli na Bosnu".Ali on je narkoman,ta ce on,bolja i pametnija je Karleusa. :run: :run:

Milan Mladenovic u cetnickom centru 93.godine Banja Luci,zbog rusenja Ferhadije otkazuje koncert.Ali ta ce on narkoman je ,i to jos umro od droge,bolja i pametnija je Karleusa. :run: :run: :run:

'ta ce jedan Nikola Djuricko koji je otvoreno govorio da su Srbi silovali i ubijali po Bosni.Al 'ta ce Nikola ,pametnija je Karleusa od njega.Jadnicak glumio u World War Z sa Brad Pittom,nije on dovoljno vrijedan ko JK.
Tema je JK, a ove gore pobrojane individue niko nije ni spomenuo.
Da, JK pjeva nešto što spada možda u turbo folk, ali seljanka definitivno nije i za klasu je inteligentija od Seke, Selme, Cece, i sl.
Mikelanđelo

#2953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

Styling wrote:
Ne radi se uopće o muzici nego njenim javnim nastupima i otvorenim pismima protiv kriminala, ubojstava, šovinizma i Cece i Arkana, a za manjine, homoseksulce, nerasne i nenacionalne podjele. O tome se radi, ako ti kao obožavatelju Zeke Smajića to može u vugla.

Drago mi je zbog nje,a i zbog tebe. :run:

I Goran Bare dan danas proziva Tudjmana,jel prije par godina rekao "za mene je HVO prestala da bude oslobodilacka vojska kad su krenuli na Bosnu".Ali on je narkoman,ta ce on,bolja i pametnija je Karleusa. :run: :run:

Milan Mladenovic u cetnickom centru 93.godine Banja Luci,zbog rusenja Ferhadije otkazuje koncert.Ali ta ce on narkoman je ,i to jos umro od droge,bolja i pametnija je Karleusa. :run: :run: :run:

'ta ce jedan Nikola Djuricko koji je otvoreno govorio da su Srbi silovali i ubijali po Bosni.Al 'ta ce Nikola ,pametnija je Karleusa od njega.Jadnicak glumio u World War Z sa Brad Pittom,nije on dovoljno vrijedan ko JK.[/quote]

Tema je JK, a ove gore pobrojane individue niko nije ni spomenuo.
Da, JK pjeva nešto što spada možda u turbo folk, ali seljanka definitivno nije i za klasu je inteligentija od Seke, Selme, Cece, i sl.[/quote]

NIjedan seljak za sebe i slične neće reći da je seljak, zavisi iz koje perspektive gledaš :D :P
StupskaBitanga

#2954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Da završimo priču o Jeci i povezanosti sa Senadom. Kako Jeci prija i godi godi i njemu jer ona propagira europske vrijednosti Srbije koje su nekada bila u modi (prijašnji B92, DS i sl). Znamo svi ko su Jeci leđa u vidu njenog oca-Mupovska faca koja je učestvovala u hapšenju Cece. Senadu godi jer je to talas pozitivnih ali vjerovatno nikad u pravom mislu zašivljenih tokova tamo preko Drine.
Moje lično mišljenje-Ako joj i neko piše fino piše (sumnja se na jednu književnicu). Ali nije to poenta. Može ti neko napisati roman za Nobelovu nagradu ako ti nemaš pojma o čemu pričaš i kako to da u javnosti izneseš. Jelena to apsolutno zna zna scenu zna ponašanje i stav i mada vjerovatno nekada i sama neznajuci šta govori uvjereno djeluje i za to :thumbup:
Senadu svakako treba ta šarolikost. udrobljenost ono nešto što će privući gledaoce da im kaže eto nisu svi u Srbiji četnici i ima neko ko priča protiv Arkana i tako su njih dvoje povezani
U anale BiH novinarstva će ući čuvena rečenica upućena Karleuši

"Bože Jelena kako ste vi lijepi"
luckylaka

#2955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

KatarinaKosaca wrote:
luckylaka wrote: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
Hoš ić na Argentinu? Zavidim ti :thumbup:
Hocu ABD ,da si blize poveo bi i :-D tebe
opa22

#2956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

odakle ovaj FaceTV preuzima signal za utakmicu CRO vs BEL pa ovo je strasno
Lakat Jebić

#2957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Lakat Jebić »

imal ko da kaze ovim momcima da se ne mora mljet citavu utakmicu, moze nekad i tisina biti :-)
zeko071

#2958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zeko071 »

opa22 wrote:odakle ovaj FaceTV preuzima signal za utakmicu CRO vs BEL pa ovo je strasno
pa nemoj gledati!
van helsing

#2959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

opa22 wrote:odakle ovaj FaceTV preuzima signal za utakmicu CRO vs BEL pa ovo je strasno
Nije to nista ,prebaci na BHT 1, da vidis ljepote od kvalitete slike.

Tapatalk 2
legenda reala

#2960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by legenda reala »

Ako je tačna informacija da je BHT otkupio sve utakmice BIH u naredne četiri godine, ostaje im samo CD
wolf07

#2961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

@ Cvikerash

Ne pokusavaj bezveze da poistovjetis turbo-folk sa primitivnim, zaostalim, glupim i zlim ljudima. Ne pokusavaj da poistovjetis dobrotu, altruizam, humanost i progres sa rokerima, alternativcima, slikarima, glumcima ili piscima. Jednostavno receno, kad je neko recimo turbo-folker on to znaci samo to, i nista vise. Da li je dobar ili los ne zakljucuje se po tome sta pjeva ili svira.

Dokaz, Bora Corba je roker. Cak jedan od najboljih u bivsoj SFRJ. Na koncertu njegove grupe prije rata u Rijeci bila je tolika guzva da je jedna cura platila glavom. Danas taj isti Bora Corba je cetnicki vojvoda, homofob i sovinista. Pogledaj na youtube bilo koji intervju s njim i sve ce ti se kazati.
Nije jedini, pisao sam na jednoj drugoj temi o Knutu Hamsunu. Norveski pisac i dobitnik Nobela za knjizevnost!!! Istovremeno zagrizeni nacista koji je osim novca, kao i svi drugi nobelovci, dobio uz to i plaketu sa medaljom. E tu medalju on je poslao ni manje ni vise nego - JOZEFU GEBELSU!!!
Ezra Pound, takodje pisac, ne tako uticajan kao Hamsun ali vrlo poznat... i vrlo fasista. Volio je Musolinija ko rodjenog oca!

E sad mi neko treba pricati da je obrnut slucaj nemoguc. Da tamo neka JK iako je turbo-folkerka ne moze biti humano, inteligentno bice koje razlikuje bijelo i crno, i koja zna kako da to kaze jer je zaboga folkerica. Njena muzika je po mom misljenju smece (a stvarno mogu da u svakom muzickom pravcu nadjem po nesto dobro) ali to je njena muzika. Njen intelekt je nesto drugo. Stereotip o seksi plavusi koja izgleda k'o bomba odmah proradi cim je ugledas. Naravno da je i moja prva pomisao da je to glupaca par exelance sto bi rek'o Izet Fazlinovic, al' jest vraga, zena je pametna pa sad svidjalo se to nama ili ne.
StupskaBitanga

#2962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

legenda reala wrote:Ako je tačna informacija da je BHT otkupio sve utakmice BIH u naredne četiri godine, ostaje im samo CD
Ja se iskreno nadam da jeste
dezurni_ucenik

#2963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

Opet da kazem JK obicna papanka,za koju ne znam ZASTO se dize u zvijezde i pravi se od nje pojam neke dobrote i suzivota.Bora Corba je cetnik i to teski,ali njegova muzika ima vrijednost (ne slusam ga i mislim na prijeratne stvarke),dovoljno je da poslusas od njega "Oko mene sve su ..." pa shvatis da je jos 80-tih predvidio stanje danasnjeg drustva.Njena muzika : "hiljade ljudi u moje grudi","napravi mi sina pod svjetlima kasina","sta ce ti njen broj",to nema nikakvu vrijednost jer je to odron od muzike.Gore nabrojane Corbine pjesme se i dan danas vrte (dodaj na listu i "kADA Padne noc").Ne branim ga ,ali samo govorim realno kako jeste.Eto da kazem hajde fino sto se ona sjeti Srebrenice pa stavi na Twitter,ALI ne napise genocid vec "strasan zlocin se desio",a zbog takvih stvari ,(koje su nekome sitnica ,meni nisu),se meni dize kosa na glavi.Pa jbmu misa,zar je tako strasno napisati rijec od 7 slova - genocid.Druga stvar,ono njeno konstanto lajanje zbog propalog koncerta,kriv ovaj kriv onaj,samo pokazuje da je ona jedna obicna iskompleksirana PAPANKA.Spice klix su prije nekoliko godina odrzale povratnicku turneju nakon ihahaj godina i na kraju se samo obrukale,posjecenost na nastupima nikakva-ali nisu lajale okolo ,kriv ovaj kriv onaj.Znaci turneja koja se godinama unaprijed planirala gdje su se milioni i milioni vrtili,dozivjela je totalni fijasko.Sta je Karleusa uradila nakon koncerta,hvalila se po medijima kako se utjesila kupovinom novog skupocjenog auta "da pokaze dusmanima",znaci jedna obicna iskompleksirana PAPANKA i da kazem da me ne zanima apsolutno njeno misljenje politicko jer nije vrijedna nicega.

Ali,jbga Corba kao i Kusturica i Nele kontali bice Velika Srbija pa vidjeli da se zajebali pa sada hajmo biti veci cetnici od Draze.Mislis da i Karleusa nije svasta pomisljala tokom 90tih,mislis da je prije 10 godina ona mislila da je u Srebrenici bio genocid ili oruzana akcija.Garant je svasta mislila,ali je mozda pametno sutila jer je vidjela da ce imati ono sto Bora svojim lajanjem je izgubio - cjelokupno triste ex-Yugoslavije.

I na kraju da citiram sto jednom rece Miso Kovac : Moja najdraza grupa je Riblja Corba" Zasto?E zato sto je on deklarisani cetnik,znaci moj iskreni neprijatelj.Bolje imati takvog neprijatelja nego laznog prijatelja".

PS : RČ nije moja omiljena grupa niti ih slusam.Ali problem na ovoj temi je sto se slusa Karleusa i gotivi Senad tako da se svaka kritika shvata kao uvreda.Budi iskren pa reci :slusam nju i zavrsena prica.
Zatamnjena stakla

#2964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zatamnjena stakla »

van helsing wrote:
Nije to nista ,prebaci na BHT 1, da vidis ljepote od kvalitete slike.

Tapatalk 2
Drama dobra slika. Full Ha De :mrgreen:
Holms

#2965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Holms »

CVIKERASH wrote:Opet da kazem JK obicna papanka,za koju ne znam ZASTO se dize u zvijezde i pravi se od nje pojam neke dobrote i suzivota.Bora Corba je cetnik i to teski,ali njegova muzika ima vrijednost (ne slusam ga i mislim na prijeratne stvarke),dovoljno je da poslusas od njega "Oko mene sve su ..." pa shvatis da je jos 80-tih predvidio stanje danasnjeg drustva.Njena muzika : "hiljade ljudi u moje grudi","napravi mi sina pod svjetlima kasina","sta ce ti njen broj",to nema nikakvu vrijednost jer je to odron od muzike.Gore nabrojane Corbine pjesme se i dan danas vrte (dodaj na listu i "kADA Padne noc").Ne branim ga ,ali samo govorim realno kako jeste.Eto da kazem hajde fino sto se ona sjeti Srebrenice pa stavi na Twitter,ALI ne napise genocid vec "strasan zlocin se desio",a zbog takvih stvari ,(koje su nekome sitnica ,meni nisu),se meni dize kosa na glavi.Pa jbmu misa,zar je tako strasno napisati rijec od 7 slova - genocid.Druga stvar,ono njeno konstanto lajanje zbog propalog koncerta,kriv ovaj kriv onaj,samo pokazuje da je ona jedna obicna iskompleksirana PAPANKA.Spice klix su prije nekoliko godina odrzale povratnicku turneju nakon ihahaj godina i na kraju se samo obrukale,posjecenost na nastupima nikakva-ali nisu lajale okolo ,kriv ovaj kriv onaj.Znaci turneja koja se godinama unaprijed planirala gdje su se milioni i milioni vrtili,dozivjela je totalni fijasko.Sta je Karleusa uradila nakon koncerta,hvalila se po medijima kako se utjesila kupovinom novog skupocjenog auta "da pokaze dusmanima",znaci jedna obicna iskompleksirana PAPANKA i da kazem da me ne zanima apsolutno njeno misljenje politicko jer nije vrijedna nicega.

Ali,jbga Corba kao i Kusturica i Nele kontali bice Velika Srbija pa vidjeli da se zajebali pa sada hajmo biti veci cetnici od Draze.Mislis da i Karleusa nije svasta pomisljala tokom 90tih,mislis da je prije 10 godina ona mislila da je u Srebrenici bio genocid ili oruzana akcija.Garant je svasta mislila,ali je mozda pametno sutila jer je vidjela da ce imati ono sto Bora svojim lajanjem je izgubio - cjelokupno triste ex-Yugoslavije.

I na kraju da citiram sto jednom rece Miso Kovac : Moja najdraza grupa je Riblja Corba" Zasto?E zato sto je on deklarisani cetnik,znaci moj iskreni neprijatelj.Bolje imati takvog neprijatelja nego laznog prijatelja".

PS : RČ nije moja omiljena grupa niti ih slusam.Ali problem na ovoj temi je sto se slusa Karleusa i gotivi Senad tako da se svaka kritika shvata kao uvreda.Budi iskren pa reci :slusam nju i zavrsena prica.
:thumbup: :thumbup:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#2966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sabina1 »

CVIKERASH wrote:Opet da kazem JK obicna papanka,za koju ne znam ZASTO se dize u zvijezde i pravi se od nje pojam neke dobrote i suzivota.Bora Corba je cetnik i to teski,ali njegova muzika ima vrijednost (ne slusam ga i mislim na prijeratne stvarke),dovoljno je da poslusas od njega "Oko mene sve su ..." pa shvatis da je jos 80-tih predvidio stanje danasnjeg drustva.Njena muzika : "hiljade ljudi u moje grudi","napravi mi sina pod svjetlima kasina","sta ce ti njen broj",to nema nikakvu vrijednost jer je to odron od muzike.Gore nabrojane Corbine pjesme se i dan danas vrte (dodaj na listu i "kADA Padne noc").Ne branim ga ,ali samo govorim realno kako jeste.Eto da kazem hajde fino sto se ona sjeti Srebrenice pa stavi na Twitter,ALI ne napise genocid vec "strasan zlocin se desio",a zbog takvih stvari ,(koje su nekome sitnica ,meni nisu),se meni dize kosa na glavi.Pa jbmu misa,zar je tako strasno napisati rijec od 7 slova - genocid.Druga stvar,ono njeno konstanto lajanje zbog propalog koncerta,kriv ovaj kriv onaj,samo pokazuje da je ona jedna obicna iskompleksirana PAPANKA.Spice klix su prije nekoliko godina odrzale povratnicku turneju nakon ihahaj godina i na kraju se samo obrukale,posjecenost na nastupima nikakva-ali nisu lajale okolo ,kriv ovaj kriv onaj.Znaci turneja koja se godinama unaprijed planirala gdje su se milioni i milioni vrtili,dozivjela je totalni fijasko.Sta je Karleusa uradila nakon koncerta,hvalila se po medijima kako se utjesila kupovinom novog skupocjenog auta "da pokaze dusmanima",znaci jedna obicna iskompleksirana PAPANKA i da kazem da me ne zanima apsolutno njeno misljenje politicko jer nije vrijedna nicega.

PS : RČ nije moja omiljena grupa niti ih slusam.
Koje razmišljanje jbt , ti misliš o čemu je neko mislio i šta misli sada.
A šta je mislila Cenić Svetlana , a šta misli sada ? Otkud znaš o čemu ona misli a ne postoji sarajevski medij u kom ona nije heroina izuzev FACE TV-a. Ko je veći licemjer Karleuša ili ona ? FACE TV ili svi drugi sarajevski mediji ?

Karleuša ma kako tupasta bila , ma kako bila simbol postratne tranzicije (žena mafijaša , bogataša i fudbalera) nije licemjerka. A nije ni Hadžifejzović. I dok je vodio dnevnik na TVSA , Hadžifejzović je volio koketirati sa populizmom a tek šta je radio u emisijama FACE to FACE ? Pa mislim da je on bio prvi koji je u eter uveo polupismenog nogometnog trenera s Vrbanjuše koji pravilno ne može izgovoriti glas č i š. Nije čovjek kriv što ih ne može izgovoriti , kriv je Hadžifejzović što mu je pružio prostor, no da li je imao izbora ? Zapravo imao je izbor ili nemati emisiju ili je imati sa šarlatanima jer je nakon rata nastala totalna degradacija zbog nedostatka sredstava i migracija. Svi ljudi koji ga preziru zbog toga - ok i ja sam ista takva jer je djelimično srozao javnu scenu .Pretenciozan je jako i cyprus je na ovoj temi sjajno objasnio kako je nepotrebno uništio intervju sa čovjekom iz popisne komisije , no on ima svoju harizmu , način vođenja emisija i svoj stil. I još uvijek je najbolji. Navedite boljeg ? Hršum i Duška gotovo deceniju vode slične emisije i uvijek mi se spava kad najavljuju a razbude me tek gosti koji se sami ističu u njihovom "manevrisanju".
Ona guska ponedeljkom na PTPC-u ?
Bakir Hadžiomerović je drugi najomraženiji u Bošnjaka nakon Zlatka.
Mimo ? Čovjek je toliko godina u medijima a djeluje kao da je još uvijek na 99 .
Ko mu je konkurencija ? Budimo realni - niko.

Naravno da se Karleuša i Čorba muzički ne mogu porediti. Ali Senad nije organizovao San Remo na kom je pobijedila Karleuša pa dobila nagradu , nego ju je dobila zbog javnog djelovanja , političkih izjava , komentarisanja dešavanja na Balkanu a koliko se sjećam za tu ličnost se moglo - glasati. Dakle naš narod je izabrao Karleušu da li zbog muzike ili zbog izjava - ne znam , no ona nije nominirana zbog ovog prvog. Na kraju krajeva kada je ko čuo , vidio Karleušinu pjesmu ili spot na FACE TV ? Niko a muzika na FACE TV je odlična.
Karleušni kompleksi nisu ništa manji od kompleksa brojnih estradnjaka koji bi d... prodali za dva minuta prostora ? I ? To je estrada.

Iako ne cijenim "iskrenost neprijateljstva" Đorđević Bore ama nimalo , on je pogazio svoju riječ i djelo jer je pjevao i u Sloveniji i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini (Banja Luka , I.Sarajevo).
Meni su dva dinara druže odlična stvar....i to je to , ostalo su prepiske Mili Đukanoviću , "austrijskim konjušarima" i kome već sve ne....njegovi problemi i tripovi su njegova stvar a čim ga je pohvalio Mate Kovač shvatam da su duboke stvari u pitanju....
luckylaka

#2967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

15. oktobra Zmajevi pišu historiju! Face, Senad i Marjan su dio nje! :-) :-) A u p.m. opet Facetv,Senad i Marjan,dosta sa sportom pocnite pustati turbo folk da vidite kako odmah raste gledanost.Kakav Dzeko,Spaha,Vedo ...Ekrema polupismenog sa farme dovedite pa da vidite sto je gledanost,rasprodajte ovu tehniku iznajmite od Bht njihovu tehniku jer ovo danas je bilo uzivancija(a tek predstoje kvaifikacije za E.P.)Nema vama opstanka bez gore navedenog :D
Sabirni centar

#2968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

tvsabina wrote:

PS : RČ nije moja omiljena grupa niti ih slusam.
Koje razmišljanje jbt , ti misliš o čemu je neko mislio i šta misli sada.
A šta je mislila Cenić Svetlana , a šta misli sada ? Otkud znaš o čemu ona misli a ne postoji sarajevski medij u kom ona nije heroina izuzev FACE TV-a. Ko je veći licemjer Karleuša ili ona ? FACE TV ili svi drugi sarajevski mediji ?

Karleuša ma kako tupasta bila , ma kako bila simbol postratne tranzicije (žena mafijaša , bogataša i fudbalera) nije licemjerka. A nije ni Hadžifejzović. I dok je vodio dnevnik na TVSA , Hadžifejzović je volio koketirati sa populizmom a tek šta je radio u emisijama FACE to FACE ? Pa mislim da je on bio prvi koji je u eter uveo polupismenog nogometnog trenera s Vrbanjuše koji pravilno ne može izgovoriti glas č i š. Nije čovjek kriv što ih ne može izgovoriti , kriv je Hadžifejzović što mu je pružio prostor, no da li je imao izbora ? Zapravo imao je izbor ili nemati emisiju ili je imati sa šarlatanima jer je nakon rata nastala totalna degradacija zbog nedostatka sredstava i migracija. Svi ljudi koji ga preziru zbog toga - ok i ja sam ista takva jer je djelimično srozao javnu scenu .Pretenciozan je jako i cyprus je na ovoj temi sjajno objasnio kako je nepotrebno uništio intervju sa čovjekom iz popisne komisije , no on ima svoju harizmu , način vođenja emisija i svoj stil. I još uvijek je najbolji. Navedite boljeg ? Hršum i Duška gotovo deceniju vode slične emisije i uvijek mi se spava kad najavljuju a razbude me tek gosti koji se sami ističu u njihovom "manevrisanju".
Ona guska ponedeljkom na PTPC-u ?
Bakir Hadžiomerović je drugi najomraženiji u Bošnjaka nakon Zlatka.
Mimo ? Čovjek je toliko godina u medijima a djeluje kao da je još uvijek na 99 .
Ko mu je konkurencija ? Budimo realni - niko.

Naravno da se Karleuša i Čorba muzički ne mogu porediti. Ali Senad nije organizovao San Remo na kom je pobijedila Karleuša pa dobila nagradu , nego ju je dobila zbog javnog djelovanja , političkih izjava , komentarisanja dešavanja na Balkanu a koliko se sjećam za tu ličnost se moglo - glasati. Dakle naš narod je izabrao Karleušu da li zbog muzike ili zbog izjava - ne znam , no ona nije nominirana zbog ovog prvog. Na kraju krajeva kada je ko čuo , vidio Karleušinu pjesmu ili spot na FACE TV ? Niko a muzika na FACE TV je odlična.
Karleušni kompleksi nisu ništa manji od kompleksa brojnih estradnjaka koji bi d... prodali za dva minuta prostora ? I ? To je estrada.

Iako ne cijenim "iskrenost neprijateljstva" Đorđević Bore ama nimalo , on je pogazio svoju riječ i djelo jer je pjevao i u Sloveniji i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini (Banja Luka , I.Sarajevo).
Meni su dva dinara druže odlična stvar....i to je to , ostalo su prepiske Mili Đukanoviću , "austrijskim konjušarima" i kome već sve ne....njegovi problemi i tripovi su njegova stvar a čim ga je pohvalio Mate Kovač shvatam da su duboke stvari u pitanju....
:thumbup: :thumbup:
akcid

#2969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by akcid »

luckylaka wrote:15. oktobra Zmajevi pišu historiju! Face, Senad i Marjan su dio nje! :-) :-) A u p.m. opet Facetv,Senad i Marjan,dosta sa sportom pocnite pustati turbo folk da vidite kako odmah raste gledanost.Kakav Dzeko,Spaha,Vedo ...Ekrema polupismenog sa farme dovedite pa da vidite sto je gledanost,rasprodajte ovu tehniku iznajmite od Bht njihovu tehniku jer ovo danas je bilo uzivancija(a tek predstoje kvaifikacije za E.P.)Nema vama opstanka bez gore navedenog :D
A šta ćemo s Marjanom glumcem?
Diwan

#2970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Diwan »

Sabirni centar wrote:Ekipa FACEa je krenula u Kaunas. :D

Image
seljakljuk i papanluk
dezurni_ucenik

#2971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

Izvini @sabina al tvoje razmisljanje mi je glupo.zasto u moru govana traziti ono govno koje najmanje smrdi.Mi nemamo trenutno nijednog voditelja da je kvalitetan i ne zelim da gledam Senada kao neko svjetlo na kraju tunela jer je on grand parada,on je ekskluziva.ba novinarstva.Idealan za ljude koji gledaju Farmu,glasaju na ZMBT i Grand,koji hodaju po Bazenima i Igmanu.Za one koji poste 30 dana i napiju se ko svinje odmah prvi dan za Bajram uz srpske cajke.

Novinar koji drka na sebe okupljen gardom svojih kurcopusaca (Sjeti se MArijana i njegovog komentarisanja "Senad je moj duhovni guru")ne moze se smatrati nikakvom pozitivom na ucmaloj bh novinarskoj sceni.Nema vece razlike izmedju njega,Mirze Vranj,kompletne garniture retardinog OBN-a,Fikreta Hodzica,Svrakica,Sahinpasica.Sve je to isto sranje drugo pakovanje i Senad se niti po cemu izdize iznad njih.

JADNI SMO MI KAD SMO POCELI CIJENITI KARLEUSU ZBOG NJENIH POLITICKIH STAVOVA. :run:
KatarinaKosaca

#2972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Opet genralisanje ljudi po tako jednostavnim kriterijumima :-) :-) Dakle, ljudi koji poste gledaju Farmu obavezno slušaju turbo folk i obavezno su loši, podli i zli , obavezno neobrazovani ljudi. Oni koji slušaju rok i ovo sve preziru, nemaju osnovne informacije o socijalnim dešavanjima, e, to su dobri ljudi.. Blago onom ko ovako razmišlja, baš je rahat od mozga..
CVIKERASH wrote:JADNI SMO MI KAD SMO POCELI CIJENITI KARLEUSU ZBOG NJENIH POLITICKIH STAVOVA. :run:
Upravo obrnuto.. Treba cijeniti ljude koji dignu glas u zaštiti istine, pravde, manjina, protiv zločina bilo kad i bilo gdje, pogotovo u zemlji u kojoj vladine i nevladine imaju totalnu amneziju, a ostali se negiraju blisku povjest.
dezurni_ucenik

#2973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:Opet genralisanje ljudi po tako jednostavnim kriterijumima :-) :-) Dakle, ljudi koji poste gledaju Farmu obavezno slušaju turbo folk i obavezno su dobri ljudi. Oni koji slušaju rok i ovo sve preziru, nemaju osnovne informacije o socijalnim dešavanjima, e, to su dobri ljudi.. Blago onom ko ovako razmišlja, baš je rahat od mozga..
,

Lutko,to za post nemoj vadit iz konteksta.Mislio sam onaj licemjerni dio vjernika koje sam opisao .

Da ponovim Farma,Senad,ZMBT,,Fikreti,Karleuse,Jane,sve je to isto sranje.Samo ne znam zasto ne priznate da slusate Karleusu i da okoncamo ovu raspravu.
dezurni_ucenik

#2974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:Opet genralisanje ljudi po tako jednostavnim kriterijumima :-) :-) Dakle, ljudi koji poste gledaju Farmu obavezno slušaju turbo folk i obavezno su loši, podli i zli , obavezno neobrazovani ljudi. Oni koji slušaju rok i ovo sve preziru, nemaju osnovne informacije o socijalnim dešavanjima, e, to su dobri ljudi.. Blago onom ko ovako razmišlja, baš je rahat od mozga..
CVIKERASH wrote:JADNI SMO MI KAD SMO POCELI CIJENITI KARLEUSU ZBOG NJENIH POLITICKIH STAVOVA. :run:
Upravo obrnuto.. Treba cijeniti ljude koji dignu glas u zaštiti istine, pravde, manjina, protiv zločina bilo kad i bilo gdje, pogotovo u zemlji u kojoj vladine i nevladine imaju totalnu amneziju, a ostali se negiraju blisku povjest.

Recimo da je to govorila Josipa Lisac kod Senada sigurno da ne bi bila izabrana za licnost godine.Zato sto ona nije toliko poznata i slusana kao Jelena.
KatarinaKosaca

#2975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:Da ponovim Farma,Senad,ZMBT,,Fikreti,Karleuse,Jane,sve je to isto sranje.Samo ne znam zasto ne priznate da slusate Karleusu i da okoncamo ovu raspravu.
Postaješ naporan sa tim pitanjem.. Hajdemo ovako, eto, ja slušam JK . (Izleda ti znaš više naslova njenih pjesama), ali hajde, ja slušam JK. To po tebi odmah o meni otkriva

-nizak stupanj obrazovanja
-loš ukus
-loš karakter

to u namanju ruku. A takve podjele se jednostavno zovu predrasude i jako su opasne. Obično govore o primitivnom sklopu ličnosti onog ko posjeduje predrasude.
JK je više angažirana nego što pjeva i upravo je neuspjeh koncerta odraz medijskog bombardiranja protiv nje, ali ne kao protiv tubofolka, nego u korist udovice najpoznatijeg Ubojice. Vidiš, kako selektivno čitanje donosi manjak informacija, pa si jednostavno neinformiran.
Jednako i kad Senada optužuješ da je loš novinar jer kao ne zna engleski i kao promovira JK. Sve o sebi kažeš. Čitaj više, bez predrasuda, bez selekcije, bićeš bolje informiran. :wink:
Locked