Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prije svega poslati nesto sto je brendirano na prostoru ex-yu, sto bi osiguralo " politicke poene " .. ove godine ni to nismo imali, jer je malo ko u BiH cuo za maju a da ne govorim o susjednim drzavama .. ako bi igrali na kartu originalnosti, onda je Dubioza recept i po .. ima se tu jos prostora, Armin Muzaferija isto nije los izbor .. kad moze Srbija Joksima mozemo i mi čolu .. i tako
Ako ćemo već sevdalinku, ljudi - Vanja Muhović i Divanhana su za mene takvo otkriće. Da, ni Shedrwan Code nije za baciti, mada ono - hidžab, vjera i to. Morali bismo jako puno objašnjavati neke tvari.
Dubioza bi bila jako visoka s nekom energičnom pjesmom tipa - Kokuz ili Firma Ilegal. Ono, puno elektro sounda sa nekom harmonikom i to. Vjerujte mi, ponovili bismo Mangu !
DanteX wrote:
Pored originalnosti, potrebno je da pjesma bude i ok, da liči na nešto. Austrijanci su bili originalni, ali su bili užasni. A Rambo, iako sam shvatio poentu njegove pjesme, nije mi se svidjela.
Posle svega što je rekao za evroviziju, njegova "poruka" deluje krajnje smešno.
Mislim da je ipak glavna poruka; godine Kurcu prolaze
On bi da se jebe a da mu ne udje.
Revolucionar ★ wrote:prije svega poslati nesto sto je brendirano na prostoru ex-yu, sto bi osiguralo " politicke poene " .. ove godine ni to nismo imali, jer je malo ko u BiH cuo za maju a da ne govorim o susjednim drzavama .. ako bi igrali na kartu originalnosti, onda je Dubioza recept i po .. ima se tu jos prostora, Armin Muzaferija isto nije los izbor .. kad moze Srbija Joksima mozemo i mi čolu .. i tako
glasam za mostar sevdah na esc
Pa Armin nije puno poznatiji od Maje u ostalim ex yu zemljama,jedino možda u Hrvatskoj.
Nesto sumnjam da bi Dubioza htjela na Eurosong, mada bi bili osvjezenje.
MSR sam vec obrazlozio: sevdah ne ide na 1. slusanje.
Osim toga to je mjuza za zrele i produhovljene insane.
Haettenschweiler wrote:Ma kakav Muzaferija, kakvi bakrači?
Dubiozu poslati sa nekom ludom "legalize it" pjesmom. Ja mislim da bi to bilo pravo osvježenje.
Nekima je i Rambo bio osvježenje pa završio 15. u pf.
Haettenschweiler wrote:Ma kakav Muzaferija, kakvi bakrači?
Dubiozu poslati sa nekom ludom "legalize it" pjesmom. Ja mislim da bi to bilo pravo osvježenje.
Nekima je i Rambo bio osvježenje pa završio kao 15. u pf.
Mislim da se Rambo i Dubioza ne mogu porediti. Dubioza bi oduševila svu omladinu i stonere bez obzira na nacionalnost dok je Rambo bio interesantan samo maloj grupi ljudi sa Balkana.
Deen-a nagovoriti da se reaktivira... Malo vrcka, malo pusti bradu kao George Michael, i eto glasova sirom svijeta za prvih 8... Jos ovi politicki glasovi susjeda, i ostalih, i eto nas medju 3...