BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zlajapravaraja

#2951 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

trcicu trceci wrote:hahaha dobro je zakuhao
nego sta vi mislite da li ce biti problema u nasoj zemlji sto se tice ove famozne utakmice susjedne nam zemlje ?
Potencijala ima i te kako, pogotovo ako jedni pobjede a drugi izgube. :roll:

Nadam se ipak da u petak niko ni na jednoj strani nece raditi ono sto mu fakat ne treba, i da ce se citava BiH radovati svojoj, ali i komsijskim pobjedama. Vremena su takva da si nista drugo ne mozemo ni priustiti.

Bila bi sjajna stvar da svi odemo na EP, i uopste ne sumnjam da bi smo se svi dobro zabavljali u cijeloj Poljskoj, i ponegdje u Ukrajini :mrgreen:

Hladne glave u Mostaru moraju zavladati situacijom, svaki pokusaj vandalizma i nasilja sasijeci u korijenu, te drasticno kazniti sve uhapsene pocinioce!
1mala

#2952 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 1mala »

MI VAM NISMO REKLI: Ronaldo će spavati u sobi 502, na V spratu hotela 'Zenica', sa pogledom na Atletski stadion na Kamberovića polju
Srijeda | 09.11.2011.

Večeras do 23 sata ekspedicija Portugala, koja će brojati oko 60-tak ljudi, smjestit će se u luksuzni hotel “Zenica” u kojem su također boravili i prije dvije godine kada smo igrali baraž za Svjetsko prvenstvo .Budući da su se već žalili na neprijateljsku atmosferu u Zenici, biće interesantno vidjeti kakav će večeras doček imati od strane zeničke publike. Bilo kako bilo, Portugalci će biti dobro čuvani jer sa sobom vode privatno obezbjeđenje, kojem će pomagati domaći zaštitari i policija MUP-a ZDK.

Kada je u pitanju smještaj, ono što najviše interesuje sve ljubitelje nogometa je gdje će biti smješten, u ovom trenutku, najbolji igrač na planeti. Cristiano Ronaldo će zadužiti sobu 502, na petom spratu, a pogled će mu biti na Atletski stadion na Kamberovića polju. Ostali igrači također će biti smješteni u sobama, a jedini koji će koristiti apartman je njihov selektor Paolo Bento koji će u apartmanu imati saunu i masažu.

Scsport/** No links ** PORTAL/a.k.
LSD

#2953 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

"Cristiano Ronaldo će zadužiti sobu 502, na petom spratu, a pogled će mu biti na Atletski stadion na Kamberovića polju."

Strašno bitan podatak, ovo treba zauvijek zapamtiti i nikad ne zaboraviti.
Ovo naši idiotski novinari plasiraju, nikako portugalski...mislim da ni njihovi nisu toliko optereci i fascinirani Ronaldom.
Obuca9

#2954 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Obuca9 »

1mala wrote:Kada je u pitanju smještaj, ono što najviše interesuje sve ljubitelje nogometa je gdje će biti smješten, u ovom trenutku, najbolji igrač na planeti.
Otkad Messi igra za Portugal? Promjenio državljanstvo? Ili je onako došao skupa s Portugalcima da pogleda utakmicu?
Last edited by Obuca9 on 09/11/2011 14:01, edited 1 time in total.
Mustang1

#2955 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Pa vidjet ces sutra i prekosutra i nocas mozda na atletskoj ljudi kao nikad .. platis marku i mozes trcati .. Mogu misliti na sta ce liciti taj teren ovih dana :D :lol: :lol: :lol:
Chuckie

#2956 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

ReD aka Socijalista wrote:Vutra danas

Image
Haha, de ne kaki, ova slika je bila na internetu ima 15 dana. :lol:

Evo prerovah topik, znam da sam je negdje vidio:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p6528352

:mrgreen:
Last edited by Chuckie on 09/11/2011 14:15, edited 2 times in total.
sumirprimus

#2957 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

zlajapravaraja wrote:
nego sta vi mislite da li ce biti problema u nasoj zemlji sto se tice ove famozne utakmice susjedne nam zemlje ?

Nadam se ipak da u petak niko ni na jednoj strani nece raditi ono sto mu fakat ne treba, i da ce se citava BiH radovati svojoj, ali i komsijskim pobjedama. Vremena su takva da si nista drugo ne mozemo ni priustiti.

Bila bi sjajna stvar da svi odemo na EP, i uopste ne sumnjam da bi smo se svi dobro zabavljali u cijeloj Poljskoj, i ponegdje u Ukrajini :mrgreen:

Hladne glave u Mostaru moraju zavladati situacijom, svaki pokusaj vandalizma i nasilja sasijeci u korijenu, te drasticno kazniti sve uhapsene pocinioce!
malo OT,nije zgoreg...
hladne glave ko ova M.M.Sopta,sto iskoristi priliku da popljuje sve sto bosnu predstavlja...
npr..."Edin Džeko, ovaj nevjerojatan mladić i genijalni virtuoz s loptom, postao je tako zadnje uporište svih bosanskohercegovačkih nadanja o održivosti jednog urušenog društva. Svaki njegov gol je personifikacija zemlje koje nema, ali čija bajka traje i životari onoliko koliko Džeko zabija..."

a naslov je najaci:Bodriti reprezentaciju Bosne i Hercegovine - egzotika ili politička izdaja
jel ovako misle na mir,kako u mostaru tako i u drzavi???
hary

#2958 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by hary »

"Novinari", znam da citate forume, jer za neke sportske portale po Evropi koje sada koristite, nikad ne biste saznali da nije foruma. Uglavnom, jad ste i bijeda, svi redom. Ovim trivijalnim tetkastim informacijama, skrivate vasu nesposobnost da napravite bilo kakav strucan tekst o bilo cemu u vezi ove dvije utakmice.
Ali, nista novo, slika ste drzave u kojoj je zadnji prvi.

Helem, cini mi se da je Zahirovic poslije jucerasnje utakmice sve dalje od prvih 11, a da je Besic blize. Medjutim, s Jahicem desno, tu su neugranost i nesigurnost. Ostaje vezni red : Rahimic, Salihovic, Medunjanin, Pjanic i Misimovic.

Da se ponovim: A u pm :D
bahonnen

#2959 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

cryjoe wrote:Ja idem danas uplatiti 1000kn na portugal. Da se i ja osladim hehe
Mali idi provociraj negdje drugo...

Iskreno, volio bih da prodju i BiH i HR. Mada mi nekad ovakvi probude želju da navijam za Tursku.
brazzo20

#2960 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by brazzo20 »

Možel iko da napravi koju sliku na Bilinom da vidimo kakvo je stanje terena?? :bih:
Acheron

#2961 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

Cudno bi bil da Besic sad igra, a nije koristen protiv Bjelorusa itd. Veeelika je kocka njega stavit. Utakmica protiv Zelje nije nikakvo mjerilo. Ali ako je reprezentaciji izlapjeli Beslija pravio probleme, koji u dosadasnjem dijelu bh lige nije dvaput probio, onda smo mega jadni. Mravac ce sigurno igrat, samo je pitanje na beku ili stoperu.

Ako igramo na puno golova, Ibisevic treba pocet. (Medunjanin, Pjanic ili Misimovic na klupu)
HTI

#2962 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by HTI »

Image
Haj' sto je slika stara, nego ovo nije Bilino Polje. :-)
Chuckie

#2963 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

HTI wrote:

Image
Haj' sto je slika stara, nego ovo nije Bilino Polje. :-)
Ja šta je? Puračića Lug? :lol:
SSemir

#2964 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SSemir »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:

Image
ovo vec lici na nesto... :)
znaci mogli bi mi malo i tika taka kontra firauna :D
Zasto se onda opet Portugalci zale da je teren gori nego sto je bio prije komisije?! Vjerovatno nisu ni pogledali, nego bacili bombu da se zakuha..... :oops:
ovo sto se portugalci ponovo zale je izmisljen tekst nasih novinara. a ova slika je od ranije nekad ..
Tomahawk11
Globalni moderator

#2965 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

Acheron wrote:Cudno bi bil da Besic sad igra, a nije koristen protiv Bjelorusa itd. Veeelika je kocka njega stavit. Utakmica protiv Zelje nije nikakvo mjerilo. Ali ako je reprezentaciji izlapjeli Beslija pravio probleme, koji u dosadasnjem dijelu bh lige nije dvaput probio, onda smo mega jadni. Mravac ce sigurno igrat, samo je pitanje na beku ili stoperu.

Ako igramo na puno golova, Ibisevic treba pocet. (Medunjanin, Pjanic ili Misimovic na klupu)
Daj ba, prvo sam kazes da ta utakmica nije mjerilo, pa onda ovo sa Beslijom...ja onu utakmicu ne bih uzeo za mjerilo da je bila proprema protiv San Marina, ono je bilo i vise od prijateljske.
LSD

#2966 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

sumirprimus wrote:
zlajapravaraja wrote:

malo OT,nije zgoreg...
hladne glave ko ova M.M.Sopta,sto iskoristi priliku da popljuje sve sto bosnu predstavlja...
npr..."Edin Džeko, ovaj nevjerojatan mladić i genijalni virtuoz s loptom, postao je tako zadnje uporište svih bosanskohercegovačkih nadanja o održivosti jednog urušenog društva. Svaki njegov gol je personifikacija zemlje koje nema, ali čija bajka traje i životari onoliko koliko Džeko zabija..."

a naslov je najaci:Bodriti reprezentaciju Bosne i Hercegovine - egzotika ili politička izdaja
jel ovako misle na mir,kako u mostaru tako i u drzavi???
Image

To je ta strašna Martina Mlinarevic Sopta dopisnica Index.hr koja bi najradije voljela da nema BiH nikako....mogu samo predpostaviti ko je njen politicki mentor i bos.
Static-X

#2967 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Static-X »

Ne kontam zasto prica da se u Zenici izvuce kakav povoljan rezultat pa i nerjeseno cak, pa tek onda ici u nekakav pohod u portugal. Pa majku mu valdja trebamo ici na bar dva gola razlike u petak tako da i ako budu svi protiv nas od sudaca do uefe, imamo ta dva gola koji bi nas odrzali do kraja.
star(i)mo

#2968 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

Acheron wrote:
ultima_palabra wrote:Onda je do mene, bio na stadionu... igrač sa brojem 2 u prvom poluvremenu je meni izgledao kao Jahić :D
Buki? :roll:

Moja prognoza: 1:3

Prosto je ko pasulj: zgazit ce nas po krilima. Nemamo bekove ni za nase lige a oni imaju najjaci krilni duo na svijetu. (slobodno uporedite sa Spanijom, Njemackom, Engleskom itd ...nema NIKO jaci od Portugala) I cemu se onda nadat? Mozda samo ludoj sreci, da bez obzira sto dobijaju svaki duel, kad udju u sensestereac da...promase. I tako 10-ak puta promase.

Susic treba samo prelomit 'igrati tvrdu utakmicu, ili na gol vise?'. Obzirom na obogaljenu odbranu, treba igrat na gol vise i nadat se da cemo vise utrpat nego primit. Recimo dobit u Zenici 3:2, tamo odigrat 2:2 ili 3:3. Ali i to zavisi od toka utakmice, ako ne primimo gol do poluvremena, jasno da nema nista od toga.

Sto se tice sastava, prvi put ne bi volio biti u kozi Susica. Jer fakat ne znas koga stavit. (samo znam da Zahirovica ne bih na desnog beka)

Mislim da je najbolje da se selektor konsultuje sa Osimom.

Posjed lopte je najvazniji a znamo kakvi su portugalci tehnicari. Kad nam je Rumunija napravila blitzkrieg, zasto Portgal ne bi?

Mrka kapa.
Acheron wrote:Cudno bi bil da Besic sad igra, a nije koristen protiv Bjelorusa itd. Veeelika je kocka njega stavit. Utakmica protiv Zelje nije nikakvo mjerilo. Ali ako je reprezentaciji izlapjeli Beslija pravio probleme, koji u dosadasnjem dijelu bh lige nije dvaput probio, onda smo mega jadni. Mravac ce sigurno igrat, samo je pitanje na beku ili stoperu.

:-)
Jaooo, ima li te iko ohladiti?! 100 KM onom koji te se prvi docepa! :lol:
SSemir

#2969 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SSemir »

a da hoce vise pocet utakmica hebemu...glava me vise boli od smisljanja taktike i planova igre..evo vec danima pijem svaku noc od nervoze :D
Chuckie

#2970 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

Čujem da će drotovi ganjat švercere haha, TO!!! :D
Acheron

#2971 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

star(i)mo wrote:
Acheron wrote:
ultima_palabra wrote:Onda je do mene, bio na stadionu... igrač sa brojem 2 u prvom poluvremenu je meni izgledao kao Jahić :D
Buki? :roll:

Moja prognoza: 1:3

Prosto je ko pasulj: zgazit ce nas po krilima. Nemamo bekove ni za nase lige a oni imaju najjaci krilni duo na svijetu. (slobodno uporedite sa Spanijom, Njemackom, Engleskom itd ...nema NIKO jaci od Portugala) I cemu se onda nadat? Mozda samo ludoj sreci, da bez obzira sto dobijaju svaki duel, kad udju u sensestereac da...promase. I tako 10-ak puta promase.

Susic treba samo prelomit 'igrati tvrdu utakmicu, ili na gol vise?'. Obzirom na obogaljenu odbranu, treba igrat na gol vise i nadat se da cemo vise utrpat nego primit. Recimo dobit u Zenici 3:2, tamo odigrat 2:2 ili 3:3. Ali i to zavisi od toka utakmice, ako ne primimo gol do poluvremena, jasno da nema nista od toga.

Sto se tice sastava, prvi put ne bi volio biti u kozi Susica. Jer fakat ne znas koga stavit. (samo znam da Zahirovica ne bih na desnog beka)

Mislim da je najbolje da se selektor konsultuje sa Osimom.

Posjed lopte je najvazniji a znamo kakvi su portugalci tehnicari. Kad nam je Rumunija napravila blitzkrieg, zasto Portgal ne bi?

Mrka kapa.

:-)
Jaooo, ima li te iko ohladiti?! 100 KM onom koji te se prvi docepa! :lol:
Dobicemo hin 10:0 baaa

Jesam sad dobar patriota?!

Kad ponudis argumente, onda mi se obrati.
BHF_Manijak

#2972 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Jel to ta Martina radi na TV1, ili mi se cini da je ono njihova podloga vijesti??? :x :x :x Mamicu joj! :x
ultima_palabra

#2973 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

U fudbalu je krilo najlakša pozicija za neutralizirati... odsječe se protok lopti i to je to, neka onda CR ulazi u sredinu i pokuša proći kroz 5 igrača ;-)
Comrad

#2974 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

SSemir wrote:a da hoce vise pocet utakmica hebemu...glava me vise boli od smisljanja taktike i planova igre..evo vec danima pijem svaku noc od nervoze :D
Ajde Pape polako, nemoj se brinut. :wink:
Comrad

#2975 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

Dajte ljudi malo tih slika, ima li iko iz onih nebodera na forumu? Ja vjerujem da ce biti dobar teren, pa ne igra niko na njemu kolko vec, 20-ak dana, plus nije bilo nesto puno padavina... Bice to dobro.
Locked