Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trcicu trceci wrote:hahaha dobro je zakuhao
nego sta vi mislite da li ce biti problema u nasoj zemlji sto se tice ove famozne utakmice susjedne nam zemlje ?
Potencijala ima i te kako, pogotovo ako jedni pobjede a drugi izgube.
Nadam se ipak da u petak niko ni na jednoj strani nece raditi ono sto mu fakat ne treba, i da ce se citava BiH radovati svojoj, ali i komsijskim pobjedama. Vremena su takva da si nista drugo ne mozemo ni priustiti.
Bila bi sjajna stvar da svi odemo na EP, i uopste ne sumnjam da bi smo se svi dobro zabavljali u cijeloj Poljskoj, i ponegdje u Ukrajini
Hladne glave u Mostaru moraju zavladati situacijom, svaki pokusaj vandalizma i nasilja sasijeci u korijenu, te drasticno kazniti sve uhapsene pocinioce!
MI VAM NISMO REKLI: Ronaldo će spavati u sobi 502, na V spratu hotela 'Zenica', sa pogledom na Atletski stadion na Kamberovića polju
Srijeda | 09.11.2011.
Večeras do 23 sata ekspedicija Portugala, koja će brojati oko 60-tak ljudi, smjestit će se u luksuzni hotel “Zenica” u kojem su također boravili i prije dvije godine kada smo igrali baraž za Svjetsko prvenstvo .Budući da su se već žalili na neprijateljsku atmosferu u Zenici, biće interesantno vidjeti kakav će večeras doček imati od strane zeničke publike. Bilo kako bilo, Portugalci će biti dobro čuvani jer sa sobom vode privatno obezbjeđenje, kojem će pomagati domaći zaštitari i policija MUP-a ZDK.
Kada je u pitanju smještaj, ono što najviše interesuje sve ljubitelje nogometa je gdje će biti smješten, u ovom trenutku, najbolji igrač na planeti. Cristiano Ronaldo će zadužiti sobu 502, na petom spratu, a pogled će mu biti na Atletski stadion na Kamberovića polju. Ostali igrači također će biti smješteni u sobama, a jedini koji će koristiti apartman je njihov selektor Paolo Bento koji će u apartmanu imati saunu i masažu.
"Cristiano Ronaldo će zadužiti sobu 502, na petom spratu, a pogled će mu biti na Atletski stadion na Kamberovića polju."
Strašno bitan podatak, ovo treba zauvijek zapamtiti i nikad ne zaboraviti.
Ovo naši idiotski novinari plasiraju, nikako portugalski...mislim da ni njihovi nisu toliko optereci i fascinirani Ronaldom.
1mala wrote:Kada je u pitanju smještaj, ono što najviše interesuje sve ljubitelje nogometa je gdje će biti smješten, u ovom trenutku, najbolji igrač na planeti.
Otkad Messi igra za Portugal? Promjenio državljanstvo? Ili je onako došao skupa s Portugalcima da pogleda utakmicu?
Last edited by Obuca9 on 09/11/2011 14:01, edited 1 time in total.
Pa vidjet ces sutra i prekosutra i nocas mozda na atletskoj ljudi kao nikad .. platis marku i mozes trcati .. Mogu misliti na sta ce liciti taj teren ovih dana
nego sta vi mislite da li ce biti problema u nasoj zemlji sto se tice ove famozne utakmice susjedne nam zemlje ?
Nadam se ipak da u petak niko ni na jednoj strani nece raditi ono sto mu fakat ne treba, i da ce se citava BiH radovati svojoj, ali i komsijskim pobjedama. Vremena su takva da si nista drugo ne mozemo ni priustiti.
Bila bi sjajna stvar da svi odemo na EP, i uopste ne sumnjam da bi smo se svi dobro zabavljali u cijeloj Poljskoj, i ponegdje u Ukrajini
Hladne glave u Mostaru moraju zavladati situacijom, svaki pokusaj vandalizma i nasilja sasijeci u korijenu, te drasticno kazniti sve uhapsene pocinioce!
malo OT,nije zgoreg...
hladne glave ko ova M.M.Sopta,sto iskoristi priliku da popljuje sve sto bosnu predstavlja...
npr..."Edin Džeko, ovaj nevjerojatan mladić i genijalni virtuoz s loptom, postao je tako zadnje uporište svih bosanskohercegovačkih nadanja o održivosti jednog urušenog društva. Svaki njegov gol je personifikacija zemlje koje nema, ali čija bajka traje i životari onoliko koliko Džeko zabija..."
a naslov je najaci:Bodriti reprezentaciju Bosne i Hercegovine - egzotika ili politička izdaja
jel ovako misle na mir,kako u mostaru tako i u drzavi???
"Novinari", znam da citate forume, jer za neke sportske portale po Evropi koje sada koristite, nikad ne biste saznali da nije foruma. Uglavnom, jad ste i bijeda, svi redom. Ovim trivijalnim tetkastim informacijama, skrivate vasu nesposobnost da napravite bilo kakav strucan tekst o bilo cemu u vezi ove dvije utakmice.
Ali, nista novo, slika ste drzave u kojoj je zadnji prvi.
Helem, cini mi se da je Zahirovic poslije jucerasnje utakmice sve dalje od prvih 11, a da je Besic blize. Medjutim, s Jahicem desno, tu su neugranost i nesigurnost. Ostaje vezni red : Rahimic, Salihovic, Medunjanin, Pjanic i Misimovic.
Cudno bi bil da Besic sad igra, a nije koristen protiv Bjelorusa itd. Veeelika je kocka njega stavit. Utakmica protiv Zelje nije nikakvo mjerilo. Ali ako je reprezentaciji izlapjeli Beslija pravio probleme, koji u dosadasnjem dijelu bh lige nije dvaput probio, onda smo mega jadni. Mravac ce sigurno igrat, samo je pitanje na beku ili stoperu.
Ako igramo na puno golova, Ibisevic treba pocet. (Medunjanin, Pjanic ili Misimovic na klupu)
Acheron wrote:Cudno bi bil da Besic sad igra, a nije koristen protiv Bjelorusa itd. Veeelika je kocka njega stavit. Utakmica protiv Zelje nije nikakvo mjerilo. Ali ako je reprezentaciji izlapjeli Beslija pravio probleme, koji u dosadasnjem dijelu bh lige nije dvaput probio, onda smo mega jadni. Mravac ce sigurno igrat, samo je pitanje na beku ili stoperu.
Ako igramo na puno golova, Ibisevic treba pocet. (Medunjanin, Pjanic ili Misimovic na klupu)
Daj ba, prvo sam kazes da ta utakmica nije mjerilo, pa onda ovo sa Beslijom...ja onu utakmicu ne bih uzeo za mjerilo da je bila proprema protiv San Marina, ono je bilo i vise od prijateljske.
malo OT,nije zgoreg...
hladne glave ko ova M.M.Sopta,sto iskoristi priliku da popljuje sve sto bosnu predstavlja...
npr..."Edin Džeko, ovaj nevjerojatan mladić i genijalni virtuoz s loptom, postao je tako zadnje uporište svih bosanskohercegovačkih nadanja o održivosti jednog urušenog društva. Svaki njegov gol je personifikacija zemlje koje nema, ali čija bajka traje i životari onoliko koliko Džeko zabija..."
a naslov je najaci:Bodriti reprezentaciju Bosne i Hercegovine - egzotika ili politička izdaja
jel ovako misle na mir,kako u mostaru tako i u drzavi???
To je ta strašna Martina Mlinarevic Sopta dopisnica Index.hr koja bi najradije voljela da nema BiH nikako....mogu samo predpostaviti ko je njen politicki mentor i bos.
Ne kontam zasto prica da se u Zenici izvuce kakav povoljan rezultat pa i nerjeseno cak, pa tek onda ici u nekakav pohod u portugal. Pa majku mu valdja trebamo ici na bar dva gola razlike u petak tako da i ako budu svi protiv nas od sudaca do uefe, imamo ta dva gola koji bi nas odrzali do kraja.
ultima_palabra wrote:Onda je do mene, bio na stadionu... igrač sa brojem 2 u prvom poluvremenu je meni izgledao kao Jahić
Buki?
Moja prognoza: 1:3
Prosto je ko pasulj: zgazit ce nas po krilima. Nemamo bekove ni za nase lige a oni imaju najjaci krilni duo na svijetu. (slobodno uporedite sa Spanijom, Njemackom, Engleskom itd ...nema NIKO jaci od Portugala) I cemu se onda nadat? Mozda samo ludoj sreci, da bez obzira sto dobijaju svaki duel, kad udju u sensestereac da...promase. I tako 10-ak puta promase.
Susic treba samo prelomit 'igrati tvrdu utakmicu, ili na gol vise?'. Obzirom na obogaljenu odbranu, treba igrat na gol vise i nadat se da cemo vise utrpat nego primit. Recimo dobit u Zenici 3:2, tamo odigrat 2:2 ili 3:3. Ali i to zavisi od toka utakmice, ako ne primimo gol do poluvremena, jasno da nema nista od toga.
Sto se tice sastava, prvi put ne bi volio biti u kozi Susica. Jer fakat ne znas koga stavit. (samo znam da Zahirovica ne bih na desnog beka)
Mislim da je najbolje da se selektor konsultuje sa Osimom.
Posjed lopte je najvazniji a znamo kakvi su portugalci tehnicari. Kad nam je Rumunija napravila blitzkrieg, zasto Portgal ne bi?
Mrka kapa.
Acheron wrote:Cudno bi bil da Besic sad igra, a nije koristen protiv Bjelorusa itd. Veeelika je kocka njega stavit. Utakmica protiv Zelje nije nikakvo mjerilo. Ali ako je reprezentaciji izlapjeli Beslija pravio probleme, koji u dosadasnjem dijelu bh lige nije dvaput probio, onda smo mega jadni. Mravac ce sigurno igrat, samo je pitanje na beku ili stoperu.
Jaooo, ima li te iko ohladiti?! 100 KM onom koji te se prvi docepa!
ultima_palabra wrote:Onda je do mene, bio na stadionu... igrač sa brojem 2 u prvom poluvremenu je meni izgledao kao Jahić
Buki?
Moja prognoza: 1:3
Prosto je ko pasulj: zgazit ce nas po krilima. Nemamo bekove ni za nase lige a oni imaju najjaci krilni duo na svijetu. (slobodno uporedite sa Spanijom, Njemackom, Engleskom itd ...nema NIKO jaci od Portugala) I cemu se onda nadat? Mozda samo ludoj sreci, da bez obzira sto dobijaju svaki duel, kad udju u sensestereac da...promase. I tako 10-ak puta promase.
Susic treba samo prelomit 'igrati tvrdu utakmicu, ili na gol vise?'. Obzirom na obogaljenu odbranu, treba igrat na gol vise i nadat se da cemo vise utrpat nego primit. Recimo dobit u Zenici 3:2, tamo odigrat 2:2 ili 3:3. Ali i to zavisi od toka utakmice, ako ne primimo gol do poluvremena, jasno da nema nista od toga.
Sto se tice sastava, prvi put ne bi volio biti u kozi Susica. Jer fakat ne znas koga stavit. (samo znam da Zahirovica ne bih na desnog beka)
Mislim da je najbolje da se selektor konsultuje sa Osimom.
Posjed lopte je najvazniji a znamo kakvi su portugalci tehnicari. Kad nam je Rumunija napravila blitzkrieg, zasto Portgal ne bi?
Mrka kapa.
Jaooo, ima li te iko ohladiti?! 100 KM onom koji te se prvi docepa!
U fudbalu je krilo najlakša pozicija za neutralizirati... odsječe se protok lopti i to je to, neka onda CR ulazi u sredinu i pokuša proći kroz 5 igrača
Dajte ljudi malo tih slika, ima li iko iz onih nebodera na forumu? Ja vjerujem da ce biti dobar teren, pa ne igra niko na njemu kolko vec, 20-ak dana, plus nije bilo nesto puno padavina... Bice to dobro.