Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Propolis89 wrote:i jos jedno pitanje.. Super TV ima 124 programa... a moj tv ima 99 jel to zbaci da cu ja imati 99 ili to nema nikakve veze jer je to digitalna ip tv?
Ti izgleda fakat zezas al et ako ne zezas objasnicu ti. Imas receirer koi izgleda kao dvd player. Kanale saltas na tom receiveru a ne na tv-u. Tv ti moze imati i 5 max kanala ali ti opet mozes gledati svih 124 jer ih saltas na receiveru putem daljinskog a ne na tv-u
Propolis89 wrote:i jos jedno pitanje.. Super TV ima 124 programa... a moj tv ima 99 jel to zbaci da cu ja imati 99 ili to nema nikakve veze jer je to digitalna ip tv?
Ti izgleda fakat zezas al et ako ne zezas objasnicu ti. Imas receirer koi izgleda kao dvd player. Kanale saltas na tom receiveru a ne na tv-u. Tv ti moze imati i 5 max kanala ali ti opet mozes gledati svih 124 jer ih saltas na receiveru putem daljinskog a ne na tv-u
Hvala na odgovoru
A kako izgleda racun logosofta? jel sve na istom papiru, i super tv , net i fiksni? jer mi je najvise zao da dajem na sve po 1 km provizije u banci? A ODG NA OVO
Hvala na odgovoru
A kako izgleda racun logosofta? jel sve na istom papiru, i super tv , net i fiksni? jer mi je najvise zao da dajem na sve po 1 km provizije u banci? A ODG NA OVO
Jedan papir. Izgleda manje vise slicno kao i ostali racuni za rezije, na njemu se nalazi pretplata za paket koji se koristi. Eventualno ako se prekoracilo sa telefonom doci ce vise nego sto inace iznosi pretplata.
Doduse, dodju dva papira za one koji imaju i telefoniju jer je na drugom listing poziva. Placanje se moze vrsiti u posti ili bankama uz proviziju, ili u nekoj od poslovnica bez provizije (Igmanska 9, Novo Sarajevo ili BBI Centar na -1 etazi). U poslovnice mozes doci i bez racuna.
znam da bi bilo bolje da ja njih nazovem na telefon i da mi oni to sve fino objasne, ali nekako mi ovako bolje..procitam vasa pozitivna i negativna iskustva itd
E sad mene interesuje jos nesto u vezi telefonije:
1. Koja je procedura prenosa broja? koja je cijena? u cjenovniku na njihovoj stranici taj odg nisam mogao naci
2. Da li moram ici u BBI da bih ispunio taj formular ili to radim kada mi oni dodju u stan?
3. Sta moram pripremiti od potrebne dokumentacije?
Propolis89 wrote:znam da bi bilo bolje da ja njih nazovem na telefon i da mi oni to sve fino objasne, ali nekako mi ovako bolje..procitam vasa pozitivna i negativna iskustva itd
E sad mene interesuje jos nesto u vezi telefonije:
1. Koja je procedura prenosa broja? koja je cijena? u cjenovniku na njihovoj stranici taj odg nisam mogao naci
2. Da li moram ici u BBI da bih ispunio taj formular ili to radim kada mi oni dodju u stan?
3. Sta moram pripremiti od potrebne dokumentacije?
1. Platis sva dugovanja kod BHT-a ili kod Mehe (al on ti radi od 8 ) zatim odes u LOL i popunis obrazac
2. Mozes a i nemoras nazovi pa pitaj
3. Licnu, CIPS prijavnicu, potvrdu o izmirenju duga
Prenos broja ide na nacin da se prvo iz Telecoma donese potvrda o izmirenju dugovanja, najcesce je donosite u poslovnicu Igmanska 9. jer cete svakako u telecomovoj poslovnici na Malti uzeti tu potvrdu pa je Igmanska najbliza. U poslovnici morate ispuniti zahtjev za prenos broja i izvrsiti uplatu od 20KM. Sa sobom ponesite i licnu kartu, trebat ce kopija iste, licna karta Vam ujedno treba kako biste izvrsili i prijavu za neki od paketa. Procedura prenosa broja traje 10 radnih dana od dana podnosenja zahtjeva. Vi mozete u medjuvremenu prikljuciti ostale usluge dok se to ne zavrsi pa da se telefon samo naknadno prikljuci ili cekati sa svim uslugama dok se prenos broja ne zavrsi.
Ukoliko Vam taj broj nije od velike vaznosti, najbolje bi bilo da uzmete novi broj od Logosofta, prije svega jer je procedura dosta kraca, prikljucak bude za 4 do 5 dana, nemate tog troska od 20KM (odnosno nemate nikakvog troska do prvog racuna koji Vam dodje na adresu) i nece morati niko ko Vas nazove slusati glasovnu poruku da je broj prenesen u drugu mrezu. Uz sve to svaki broj koji se prenese u neku mrezu, morate koristiti unutar te mreze najmanje 6 mjeseci da biste mogli prenijeti ga dalje ili raskinuti ugovor, a ugovor koji potpisujete sa Logosoftom u slucaju kada uzimate nas broj nema obavezujuci period koristenja.
Zna li ko zašto su izbacili ARENA SPORT1 SRBIJA,a ubacili ARENA SPORT1 BH,kad su to dva različita kanala?U HS-u su samo dodali ARENA SPORT1 BH,što je sasvim normalno.Šta je sa SPORT KLUB PRIME.hoće li ga biti uskoro?
Da li se i vama desi da na snimalici, kad podesite da sam prati neki program, ne snimi kraj? Snimanje započne cca 15 min ranije, i vjerovatno, prema tv rasporedu predvide i 15 min iza da snime, ali ne računaju reklame i ostanem nekad i bez dobrih 20 min snimljenog dijela...
U petak 14.9.2012. došlo je do izmjene na kanalu Arena Sport 1. Naime, taj kanal je zadržao isto ime, i dalje je član porodice Arena Sport kanala, ima i dalje SD i HD verziju, ali je biti namijenjen isključivo gledalačkoj publici u Bosni i Hercegovini.
Ono što se mijenja na Areni Sport 1 jeste kvalitet. Naime, sadržaji koji će biti emitovani na "Jedinici" još su kvalitetniji od onoga što je do sada emitovano na kanalu Arena Sport 1. Gledaoci će tako moći uživati u prenosima Lige prvaka i Lige Europe te pratiti i studijske sadržaje uz stručne komentare, što do sada nije bio slučaj.
Pored evropskog sporta, veći značaj se ogleda u činjenici da će Arena Sport 1 postati dom regionalnim ligama. Fudbalska BH Telecom Premier liga, zatim Jelen super liga i MaxTV nogometna liga, te košarkaška ABA Jadranska liga bit će pozicionirane upravo na ovom kanalu.
Ovo je samo manji dio onoga što Arena Sport priprema za predstojeću sezonu. Nisu zaboravili ni na rukomet, odbojku, hokej... i još mnogo toga što vas očekuje u sezoni 2012/2013.
Vaš LOL tim
Dragi LOL timu,
Super je da ste toliko posvećeni svome poslu na našu radost. ALI, zar novi kanali moraju biti konstantno vezani samo za sport. Dobijem osjećaj da se moj novac prema vama najviše koristi za sportske kanale. Gdje su filmski, dokumentarni, muzički, obrazovni, za djecu itd.? Ako vratite broj ovih obavještenja, većina ih je vezana sport, slažete li se?