htcxone wrote:ovo mi jaran ispričao (valjda ne čita)
posto nikad nije imao "intimni odnos"nakon dugo ganjanja uspio je upecati jednu, dogovre se da izađu ... bilo je sve ok, ona ga zvala dva dana pooslije, on direktno presao na stvar, hocemo li veceras sta, ona rekla hoce, izađu u grad, kafica, onda u jedan hotel, tamo se počeli fatati
on se skinuo, ona do pola, taman krenulo... kad ona... "koliko si ih imao do sada?" ... on "ti si mi prva"
ona ustala, obukla sei otišla...
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Logovan
#2951 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- htcxone
#2952 Re: Vasa najgora date iskustva :P
JOK, očigledno da ne voli da se brljazlo87 wrote:htcxone wrote:ovo mi jaran ispričao (valjda ne čita)
posto nikad nije imao "intimni odnos"nakon dugo ganjanja uspio je upecati jednu, dogovre se da izađu ... bilo je sve ok, ona ga zvala dva dana pooslije, on direktno presao na stvar, hocemo li veceras sta, ona rekla hoce, izađu u grad, kafica, onda u jedan hotel, tamo se počeli fatati
on se skinuo, ona do pola, taman krenulo... kad ona... "koliko si ih imao do sada?" ... on "ti si mi prva"
ona ustala, obukla sei otišla...
![]()
To baš neka koja ne voli neiskusne.
- Lakat Jebić
#2953 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovaj je prejak: ,Ne znam da li je najgori ili najčudniji, ali jedan date sam dogovarala s dečkom danima, a on se na kraju nije ni pojavio, iako sam ga čekala skoro sat vremena! Kroz dva tri sata mi je samo poslao poruku da u kojoj je pisalo: ,,Nije nam bilo suđeno…” Kako znati da li ti je suđeno ili ne, ako se i ne pojaviš na sastanku!? Nemam ni komenatara na takvo ponašanje!” (LionGirl)

-
Mariella
#2954 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da nije ovdje bilo, dos'o, vidio, otis'oLakat Jebić wrote:ovaj je prejak: ,Ne znam da li je najgori ili najčudniji, ali jedan date sam dogovarala s dečkom danima, a on se na kraju nije ni pojavio, iako sam ga čekala skoro sat vremena! Kroz dva tri sata mi je samo poslao poruku da u kojoj je pisalo: ,,Nije nam bilo suđeno…” Kako znati da li ti je suđeno ili ne, ako se i ne pojaviš na sastanku!? Nemam ni komenatara na takvo ponašanje!” (LionGirl)
![]()
![]()
- Impavidus
#2955 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Došao je on, samo ga ona nije vidjela...Mariella wrote:Da nije ovdje bilo, dos'o, vidio, otis'oLakat Jebić wrote:ovaj je prejak: ,Ne znam da li je najgori ili najčudniji, ali jedan date sam dogovarala s dečkom danima, a on se na kraju nije ni pojavio, iako sam ga čekala skoro sat vremena! Kroz dva tri sata mi je samo poslao poruku da u kojoj je pisalo: ,,Nije nam bilo suđeno…” Kako znati da li ti je suđeno ili ne, ako se i ne pojaviš na sastanku!? Nemam ni komenatara na takvo ponašanje!” (LionGirl)
![]()
![]()
- Mračajski proto
#2956 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni je jedna đevojka stalno govorila : ''Čist račun, duga ljubav'', al' ništa ne bi od toga, ni jedno, ni drugo. 
- dusa_raskopuša
#2957 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I u pravu je bila.

- Mračajski proto
#2958 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najgori su ti što se trzaju za džep i govore ove ''pametne fraze''. A hinje najveće.
Još mi je uvaljivala jaranice kad smo izlazili ona i ja, da ih ja finansiram. 
- Logovan
#2959 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo može biti.Impavidus wrote:Došao je on, samo ga ona nije vidjela...Mariella wrote:Da nije ovdje bilo, dos'o, vidio, otis'oLakat Jebić wrote:ovaj je prejak: ,Ne znam da li je najgori ili najčudniji, ali jedan date sam dogovarala s dečkom danima, a on se na kraju nije ni pojavio, iako sam ga čekala skoro sat vremena! Kroz dva tri sata mi je samo poslao poruku da u kojoj je pisalo: ,,Nije nam bilo suđeno…” Kako znati da li ti je suđeno ili ne, ako se i ne pojaviš na sastanku!? Nemam ni komenatara na takvo ponašanje!” (LionGirl)
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2960 Re: Vasa najgora date iskustva :P
krenuo frajer autom
došao do mjesta
vidio je kako izgleda
i otišao
umjesto da kaže pukla mi guma vidimo se drugi dan
došao do mjesta
vidio je kako izgleda
i otišao
umjesto da kaže pukla mi guma vidimo se drugi dan
- Mračajski proto
#2961 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Možda se nisi fino obukla. 
-
Zeena
#2962 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da prepricam jos jedan izlazak. Ovaj put "on" je sve uredno platio, ali ...
Upoznam lika preko nekih prijatelja, na jednom od izlazaka. Razmjenimo brojeve, poslije se dodamo na FB i javi se on.
Prvo sto me je pitao bilo je: A gdje ti radis? Ja mu kazem da radim u trgovini
. Na sto ce on: A je l' ...
Reko, da
. Kaze on: A kako znas ove nase zajednicke prijatelje, oni svi imaju zavrsene fakultete i ne druze se sa "takvima"? Meni upitnik iznad glave 
Nakon krace rasprave i mog napada na te njegove predrasude, izbrisem ga iz prijatelja
Da bi se on javio nakon par dana na mob. i izvinjavao se da sam pogresno sve shvatila, da bi trebali izaci ...
Razgovarala sam o njemu i sa tim prijateljima koji su nas upoznali, kazu da je sasvim ok lik i da trebam izaci. U redu, dogovorimo se za izlazak.
Ceka on mene na dogovorenom mjestu, u autu. Prilazim ja, on otvara prozor suvozaca i kaze: Upadaj!
... i upadnem.
Kaze on meni odmah u autu: znas, veceras bas i nisam htio izaci s tobom. Razmislj'o sam da otkazem. Ali hajd da vidim i to cudo. Ipak ti dobro izgledas. (opet mi upitnik iznad glave! Sigurno cu zazaliti)
Sjedimo u jednom kaficu, prica onako, normala ... A on gleda u mene i kaze: ipak se i "vi, iz trgovina" znate dobro obuci. Super si se sredila! (O Boze)
Bilo je tu jos izvala, sa dosta predrasuda.
Na kraju ja kazem da trebam kuci, a on ce meni: A da odemo do "X kafica", sad sam se cuo sa nekim prijateljima, sjede tamo. Reko ne mogu stvarno, kasno je.
Kaze on: Hajde Bgt, bar samo da ih pozdravimo da vide sa kakvom sam ribom izasao
I tu mu je bio kraj ...
Upoznam lika preko nekih prijatelja, na jednom od izlazaka. Razmjenimo brojeve, poslije se dodamo na FB i javi se on.
Prvo sto me je pitao bilo je: A gdje ti radis? Ja mu kazem da radim u trgovini
Reko, da
Nakon krace rasprave i mog napada na te njegove predrasude, izbrisem ga iz prijatelja
Da bi se on javio nakon par dana na mob. i izvinjavao se da sam pogresno sve shvatila, da bi trebali izaci ...
Razgovarala sam o njemu i sa tim prijateljima koji su nas upoznali, kazu da je sasvim ok lik i da trebam izaci. U redu, dogovorimo se za izlazak.
Ceka on mene na dogovorenom mjestu, u autu. Prilazim ja, on otvara prozor suvozaca i kaze: Upadaj!
Kaze on meni odmah u autu: znas, veceras bas i nisam htio izaci s tobom. Razmislj'o sam da otkazem. Ali hajd da vidim i to cudo. Ipak ti dobro izgledas. (opet mi upitnik iznad glave! Sigurno cu zazaliti)
Sjedimo u jednom kaficu, prica onako, normala ... A on gleda u mene i kaze: ipak se i "vi, iz trgovina" znate dobro obuci. Super si se sredila! (O Boze)
Na kraju ja kazem da trebam kuci, a on ce meni: A da odemo do "X kafica", sad sam se cuo sa nekim prijateljima, sjede tamo. Reko ne mogu stvarno, kasno je.
Kaze on: Hajde Bgt, bar samo da ih pozdravimo da vide sa kakvom sam ribom izasao
I tu mu je bio kraj ...
- htcxone
#2963 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
Zeena
#2964 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Magnet za budalehtcxone wrote:![]()
![]()
![]()
gdje ih skupljaš*??
![]()
![]()
- htcxone
#2965 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zeena wrote:Magnet za budalehtcxone wrote:![]()
![]()
![]()
gdje ih skupljaš*??
![]()
![]()
![]()
- xamp
#2966 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zeena wrote:Da prepricam jos jedan izlazak. Ovaj put "on" je sve uredno platio, ali ...
Prvo sto me je pitao bilo je: A gdje ti radis? Ja mu kazem da radim u trgovini. Na sto ce on: A je l' ...
Reko, da. Kaze on: A kako znas ove nase zajednicke prijatelje, oni svi imaju zavrsene fakultete i ne druze se sa "takvima"? Meni upitnik iznad glave
Ceka on mene na dogovorenom mjestu, u autu. Prilazim ja, on otvara prozor suvozaca i kaze: Upadaj!... i upadnem.
I tu mu je bio kraj ...
Hahaahha, tragikomicno xD
-
Zeena
#2967 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ah to je vec druga temahtcxone wrote:Zeena wrote:Magnet za budalehtcxone wrote:![]()
![]()
![]()
gdje ih skupljaš*??
![]()
![]()
![]()
zalosno kako se neki ljudi zanose diplomama i zvanjem...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2968 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ceka on mene na dogovorenom mjestu, u autu. Prilazim ja, on otvara prozor suvozaca i kaze: Upadaj!... i upadnem.
-
Zeena
#2969 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a mozda su se neki i prepoznaliSuperhik_ wrote:u prodavnici, još ako radi u prodavnici konjske opreme sve se poklapahtcxone wrote:![]()
![]()
![]()
gdje ih skupljaš*??
![]()
![]()
![]()
- htcxone
#2970 Re: Vasa najgora date iskustva :P
DA I JA SVOJ CRNJAK NAPIŠEM 
Tada sam bio 4. srednje, moja "djevojka" 3. srednje... bili smo u vezi 4 mjeseca, onda smo raskinuli, pa se mirili itd.. slučajnost je da smo rođeni isti dan ... onda sam ja završio srednju i vratio se u sarajevo, al smo ostali u kontaktu, i ja ono zaljubljen bio... sedmicu prije rođendana smo se dogovorili da kad se vidimo ponovo pokušamo ... i ja sjedam na autobus za Bihać, sav sretan
skupljao sam par mjeseci lovu i kupio joj prsten (za mene je tadd bio preskup) unutra ugravirao datum rođenja... dođem dan prije rođendana, sutra se preko dana dogovorimo da izađemo oko 6h (18
)
kad me vidjela počela plakati, kako me voli, tamo vamo... još kad sam joj prsten pokazao... ja njen život, sreća ... i sjedili tako, ono kao da nikad nista nije ni bilo, tamo oko 9 kaže eto me za pola sata... samo da donesem nesto drugarici... i haj čekam ja... nema je i nema... krenem do trafike da uzmem dopunu da se javim svojima... imam šta i vidjeti.. ona sa drugim ... hem što je fata gdje stigne, hem što i ona njega...
najgore od svega.. ja ništa ratim se.. kad nakon 20 minuta dolazi ona... kad je došla ja joj samo rekao da moram hitno kući ... i otišao..
10 dana me crnjak pucao teški
poslije sam joj rekao sta sam vidio a odg je bio.. TO MI JE ROĐAK

Tada sam bio 4. srednje, moja "djevojka" 3. srednje... bili smo u vezi 4 mjeseca, onda smo raskinuli, pa se mirili itd.. slučajnost je da smo rođeni isti dan ... onda sam ja završio srednju i vratio se u sarajevo, al smo ostali u kontaktu, i ja ono zaljubljen bio... sedmicu prije rođendana smo se dogovorili da kad se vidimo ponovo pokušamo ... i ja sjedam na autobus za Bihać, sav sretan
kad me vidjela počela plakati, kako me voli, tamo vamo... još kad sam joj prsten pokazao... ja njen život, sreća ... i sjedili tako, ono kao da nikad nista nije ni bilo, tamo oko 9 kaže eto me za pola sata... samo da donesem nesto drugarici... i haj čekam ja... nema je i nema... krenem do trafike da uzmem dopunu da se javim svojima... imam šta i vidjeti.. ona sa drugim ... hem što je fata gdje stigne, hem što i ona njega...
najgore od svega.. ja ništa ratim se.. kad nakon 20 minuta dolazi ona... kad je došla ja joj samo rekao da moram hitno kući ... i otišao..
- kokuz_sa
#2971 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ima ona izreka tipaZeena wrote:Da prepricam jos jedan izlazak. Ovaj put "on" je sve uredno platio, ali ...
Prvo sto me je pitao bilo je: A gdje ti radis? Ja mu kazem da radim u trgovini. Na sto ce on: A je l' ...
Reko, da. Kaze on: A kako znas ove nase zajednicke prijatelje, oni svi imaju zavrsene fakultete i ne druze se sa "takvima"? Meni upitnik iznad glave
I tu mu je bio kraj ...
"ponizi me jednom sram te bilo, ponizi me dva put sram me bilo"
al ja vas zene nikako ne kontam..vi mozete preci preko nekih stvari i ponizenja/zajebavanja/uvreda milion puta
isto almasa iz dobrosevica
-
sha_ba
#2972 Re: Vasa najgora date iskustva :P
isto almasa iz dobrosevica[/quote]

- htcxone
#2973 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Razgovarala sam o njemu i sa tim prijateljima koji su nas upoznali, kazu da je sasvim ok lik i da trebam izaci.
nigdje veze, napadaš je zbog gluposti
ako nisi primjetio ona ga je odmah izbrisala iz priajtelja al je drustvo reagovalo da treba opet izaći jer je "ok "
inače vi savršeni pa nikad niste zažalili zbog nečega
nigdje veze, napadaš je zbog gluposti
ako nisi primjetio ona ga je odmah izbrisala iz priajtelja al je drustvo reagovalo da treba opet izaći jer je "ok "
inače vi savršeni pa nikad niste zažalili zbog nečega
- kokuz_sa
#2974 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jazuk..lik je ponizio i eto ona ga obrisala s fb-a al je ipak pitala prijatelje trebal izac s njim
da joj je drustvo kazalo skoci sa zgrade tako bi i bilo
da se zna ne napadam djevojku radi takvog postupka..al veliki procenat zenskog spola pravi ovakve stvari
a sto se tice ovog sto si kazala za muske..
to ti je totalno drugacije..
musko ce preci preko svega i svacega da bi mogao da

da joj je drustvo kazalo skoci sa zgrade tako bi i bilo
da se zna ne napadam djevojku radi takvog postupka..al veliki procenat zenskog spola pravi ovakve stvari
a sto se tice ovog sto si kazala za muske..
to ti je totalno drugacije..
musko ce preci preko svega i svacega da bi mogao da
- hodža
#2975 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sha_ba wrote:isto almasa iz dobrosevica