Igor Delboy Stimac

Moderators: Charuga, Tomahawk11

kaka miješati nekoga sa legendom iz pekamaMeho Kodro wrote:Kako vide svog selektora u Hrvatskoj
Igor Delboy Stimac![]()
Ok nije uvijek najbolje odigrao ali ipak je to pregrubo, mislim da bi Salihoviću trebala sezona bez povreda da igra. Čovjek je mislim u zadnjih 6 godina 7 puta bio povrijeđen od čega 2-3 puta teže. Kako tu ući u formu, taman kada dođe ponovo do snage i forme snađe ga povreda. Bayern ga je tražio iako je to bilo podavno mislim da Bayern rijetko kad traži loše igrače. Njemu samo treba vremena bez povreda.Sarajevo1946 wrote:To je manje - više ta ekipa i postavka, samo umjesto Pandže Vranješ, i (nadam se) Zukanović umjesto Salihovića.
Salihović je preloš igrač, bilo na lijevom krilu, bilo na lijevom beku, i redovno nam bude jedan od najlošijih u ekipi kad igra na tim pozicijama. Zato je bolje ili ga staviti na njemu prirodnu poziciju, ili ga držati na klupi.
pa zar se dovodi u pitanje pandža mjesto vranješaIdemedosumom wrote:Vranjes jest imao gresaka u prvoj utakmici protiv grka, ali poslije toga se iz utakmice u utakmicu popravlja (i to ne malo). Ja ne bih dao prednost Pandži nad Vranjesom zbog toga sto je dugo vremena bio van terena.
Dobro je sto prvu tekmu protiv slovaka igramo na domacem terenu. I cini mi se ako ih mi pobijedimo kod kuce, oni ce izgubiti skoro svaku nadu i sansu da se dokopaju baraza. U tom slucaju ce slijedeca gostujuca tekma protiv slovaka bit izuzetno lagana.
MOŽE ! ! Hajmo početi potpisivati peticiju da pošaljemo papetu !!Co0l wrote:Jedino onda da Pandza uleti umjesto Spahica
Ma kažem da je preloš na pozicijama lijevog beka i krila, na zadnjem veznom bi sigurno bio napredak u odnosu na Zahu.Korisničkoime wrote:Ok nije uvijek najbolje odigrao ali ipak je to pregrubo, mislim da bi Salihoviću trebala sezona bez povreda da igra. Čovjek je mislim u zadnjih 6 godina 7 puta bio povrijeđen od čega 2-3 puta teže. Kako tu ući u formu, taman kada dođe ponovo do snage i forme snađe ga povreda. Bayern ga je tražio iako je to bilo podavno mislim da Bayern rijetko kad traži loše igrače. Njemu samo treba vremena bez povreda.Sarajevo1946 wrote:To je manje - više ta ekipa i postavka, samo umjesto Pandže Vranješ, i (nadam se) Zukanović umjesto Salihovića.
Salihović je preloš igrač, bilo na lijevom krilu, bilo na lijevom beku, i redovno nam bude jedan od najlošijih u ekipi kad igra na tim pozicijama. Zato je bolje ili ga staviti na njemu prirodnu poziciju, ili ga držati na klupi.
Ja se sjećam jedne situacije u kojoj je jednim potezom izbacio dva grka, a iza njega bio samo golman, mislim da to ne rade paničariKPNCTNJAH wrote:Vranjes se jeste popravio, ali opet pravi dosta gresaka. Sad protiv Grcke je nekoliko puta panicno izbijao loptu, a bilo je sasvim dovoljno prostora da primi loptu i zapocne napad, mozda je dobio takve instrukcije od Papeta, ali opet tu je pokazivao da igra sa dozom straha. I njihov gol (ako se dobro sjecam) je dosao nakon njegove greske na sredini terena.
KPNCTNJAH wrote:Vranjes se jeste popravio, ali opet pravi dosta gresaka. Sad protiv Grcke je nekoliko puta panicno izbijao loptu, a bilo je sasvim dovoljno prostora da primi loptu i zapocne napad, mozda je dobio takve instrukcije od Papeta, ali opet tu je pokazivao da igra sa dozom straha. I njihov gol (ako se dobro sjecam) je dosao nakon njegove greske na sredini terena.
Zanimljivo je da je Vrsajevic vec skupio 6 nastupa a lik je katastrofa igrac.JoseMujica wrote:KPNCTNJAH wrote:Vranjes se jeste popravio, ali opet pravi dosta gresaka. Sad protiv Grcke je nekoliko puta panicno izbijao loptu, a bilo je sasvim dovoljno prostora da primi loptu i zapocne napad, mozda je dobio takve instrukcije od Papeta, ali opet tu je pokazivao da igra sa dozom straha. I njihov gol (ako se dobro sjecam) je dosao nakon njegove greske na sredini terena.
njihov gol je greška naseg desnog beka Vrsajevica koji je ostavi prazan prostor Samarasu na boku...to je bio jedini način da Grci zabiju, al srećom nije bilo bitno u 93-oj minuti
Kao sto je Dzeko reko, najvaznija utakmica je sljedeca, pa poslije nje opet sljedecaDonVito wrote:Sto se tice naredne dvije utakmice, mislim da ako to dobijemo to bi bilo to.
Zadrzali bi tri bobe ispred Grcke ( u slucaju da ne zijane), a Slovacku bi definitivno otpisali, pobjegli im osam bobi i bilo bi nam puno lakse odigrati sa njima u gostima.
Po meni dvije najvaznije utakmice od ovih pet sto je ostalo su upravo ove prve dvije tekme Latvija-BiH i BiH-Slovacka. Abd. to uzmemo i na konju smo, maksimalno ozbiljno i kocentrisano.
Pa neces Svraku, Sesara i Besica na beka stavljati. Vrsajevic nije reprezentativni kalibar, ali eto popunjava rupe...OLIMPICSARAJEVO wrote:Zanimljivo je da je Vrsajevic vec skupio 6 nastupa a lik je katastrofa igrac.JoseMujica wrote:KPNCTNJAH wrote:Vranjes se jeste popravio, ali opet pravi dosta gresaka. Sad protiv Grcke je nekoliko puta panicno izbijao loptu, a bilo je sasvim dovoljno prostora da primi loptu i zapocne napad, mozda je dobio takve instrukcije od Papeta, ali opet tu je pokazivao da igra sa dozom straha. I njihov gol (ako se dobro sjecam) je dosao nakon njegove greske na sredini terena.
njihov gol je greška naseg desnog beka Vrsajevica koji je ostavi prazan prostor Samarasu na boku...to je bio jedini način da Grci zabiju, al srećom nije bilo bitno u 93-oj minuti
90 min protiv Lihtensteina, 60 protiv Latvije, 33 protiv Litvanije, 7 minuta protiv Grcke i po 30 minuta u prijateljskim utakmicama. Neznam sto, nit pokazuje nekakav kvalitet nit ima potencijal jer je vec u 28. godini. Zar nije bolje davati sansu mladim igracima poput Svrake, Sesara i Besica?
Pa sto je moro mjenati bas beka? Nije se Mujdza povrijediophillie wrote: Pa neces Svraku, Sesara i Besica na beka stavljati. Vrsajevic nije reprezentativni kalibar, ali eto popunjava rupe...
Ne samo Dzeko svi igraci i strucni štab a Pape je svjestan toga spustio je loptu na zemlju i bez euforije a kod raje je moze biti ali kod igraca nebi smijelo biti i vjerujem da je nema sve su to profi.Kao sto je Dzeko reko, najvaznija utakmica je sljedeca, pa poslije nje opet sljedeca
Pa neces Svraku, Sesara i Besica na beka stavljati. Vrsajevic nije reprezentativni kalibar, ali eto popunjava rupe...
Druže drži se sto dalje od Slovacki tj. "Hostela" iz Bratislavekakaljin wrote:Planiram put u Slovacku na utakmicu, pa me interesuje ima li ko informacije za smjestaj, gdje izaci, sta posjetiti i ostali razni provod u Bratislavi. Pozeljne su sve moguce informacije za sve moguce.
ako ima negdje tema ja se izvinjavam,jer nisam mogao da je nadjem.
molim bez agencijskih ponuda jer put planiram u privatnoj reziji sa drustvom
imas li jos kakavih informacija, hostel svakako ne gledam,ili je hotel ili apartmanDonVito wrote:Druže drži se sto dalje od Slovacki tj. "Hostela" iz Bratislavekakaljin wrote:Planiram put u Slovacku na utakmicu, pa me interesuje ima li ko informacije za smjestaj, gdje izaci, sta posjetiti i ostali razni provod u Bratislavi. Pozeljne su sve moguce informacije za sve moguce.
ako ima negdje tema ja se izvinjavam,jer nisam mogao da je nadjem.
molim bez agencijskih ponuda jer put planiram u privatnoj reziji sa drustvom![]()
A sto to ?DonVito wrote: Druže drži se sto dalje od Slovacki tj. "Hostela" iz Bratislave![]()