ekupon.ba
- butterfly_01
#2951 Re: ekupon.ba
kupila sam kupon za masazu u Dufny salonu. al ne mogu nikako da ih dobijem na broj telefona naveden kao kontakt,
kako da uspostavim kontakt s njima oko realizacije kupona? je li ima neko neku ideju? mozda da im odem na adresu?
pozdrav.
kako da uspostavim kontakt s njima oko realizacije kupona? je li ima neko neku ideju? mozda da im odem na adresu?
pozdrav.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2952 Re: ekupon.ba
Kontaktirja pik i zatrazi da ti dostave br.
-
cicos
#2953 Re: ekupon.ba
Kakva je trenutna ponuda za restoran Cantinetta Suore, isplati li se uzeti kupon? Ako je neko vec bio, neka kaze dojmove...
- dadsprincess
#2954 Re: ekupon.ba
Kupovala sam kod njih vosak za egipatsku depilaciju i razočarenju ni danas nema kraja...babyline wrote:i ja pokusavam da dobijem dufny na 062-846-939 ali mission impossiblebutterfly_01 wrote:kupila sam kupon za masazu u Dufny salonu. al ne mogu nikako da ih dobijem na broj telefona naveden kao kontakt,
pozdrav.
I 3 puta sam morala do njih otići da preuzmem vosak, jer ga nisu imali na stanju
- burekodsira
#2955 Re: ekupon.ba
ima li kakvih ponuda za brazilsku depilaciju 
-
Lilyen
#2956 Re: ekupon.ba
Još uvijek ne mogu da zaboravim katastrofu od manikira i pedikira. Never againdadsprincess wrote:Kupovala sam kod njih vosak za egipatsku depilaciju i razočarenju ni danas nema kraja...babyline wrote:i ja pokusavam da dobijem dufny na 062-846-939 ali mission impossiblebutterfly_01 wrote:kupila sam kupon za masazu u Dufny salonu. al ne mogu nikako da ih dobijem na broj telefona naveden kao kontakt,
pozdrav.groznooo...
![]()
I 3 puta sam morala do njih otići da preuzmem vosak, jer ga nisu imali na stanju, a na telefon se nisu javljali...
- butterfly_01
#2957 Re: ekupon.ba
prije nego li sam kupila kupon trebala sam pitati za misljenje...
ja ih danima zovem niko se ne javlja. otici cu danas do njih.
-
fixer
#2958 Re: ekupon.ba
Kakvih sve tu levata ima u ovim kuponima. Ima li iko da je preko Jupi-a uzeo kupon za Hot Wok? Ja uzeo dva i zovem neki dan da se narucim, kad govore ne mozes. Neki problemi izmedju vlasnika i Jupi-a. Kakvi levati. 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2959 Re: ekupon.ba
NE SHVATAM!butterfly_01 wrote:prije nego li sam kupila kupon trebala sam pitati za misljenje...
Zasto ne nazovee EKUPON i pozalite se !? Pa oni su rigorozni sto se toga tice. Nema sanse da bi se peglao XX puta zvati broj na koji se niko ne javlja. Svasta...
- butterfly_01
#2960 Re: ekupon.ba
evo odgovora od ekupona:
"Poštovana XXXXXX, hvala Vam na javljanju.
Zbog velikog broja kupljenih kupona osoblje salona Dufny svakodnevno ima veliki broj poziva stoga Vas molimo da budete strpljivi. Mi ćemo danas kontaktirati salon i provjeriti zašto Vam se nisu javljali.
Nije potrebno da idete do salona kako biste rezervisali termin, to možete uraditi i putem telefona.
Srdačan pozdrav, Delila"
i od tada ja stalno zovem al dzaba
niko se ne javlja...
"Poštovana XXXXXX, hvala Vam na javljanju.
Zbog velikog broja kupljenih kupona osoblje salona Dufny svakodnevno ima veliki broj poziva stoga Vas molimo da budete strpljivi. Mi ćemo danas kontaktirati salon i provjeriti zašto Vam se nisu javljali.
Nije potrebno da idete do salona kako biste rezervisali termin, to možete uraditi i putem telefona.
Srdačan pozdrav, Delila"
i od tada ja stalno zovem al dzaba
-
mp3problem
#2962 Re: ekupon.ba
Šta kažu? Uzela i ja kupone, obeshrabrile ste me. Išta sam kod njih i na manikuru (klasičnu) i pedikuru (isto klasična, bez nadogradnje) i egipatsku depilaciju. Manikura i pedikura je bila nista posebno, isturpijala mi nokte i namazala lakom, bila sam poprilično ravnodušna, nit dobro, nit loše, ono OKbutterfly_01 wrote:ja idem do njih danas...
- butterfly_01
#2963 Re: ekupon.ba
situacija od danas..
RADNJA U PRIPREMI
tako naliejpljeno na vrata.. radno vrijeme od 9 do (pa prazno)
nigdje nikog.
prazna mi baterija na tel.. stvaljam sliku cim dopunim bateriju:-)
RADNJA U PRIPREMI
nigdje nikog.
-
pathyeshme
#2964 Re: ekupon.ba
Hladno uzeli pare i zatvorili radnju.butterfly_01 wrote:situacija od danas..
RADNJA U PRIPREMI
nigdje nikog.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
-
nera18
#2965 Re: ekupon.ba
dobit cete pare nazad ne brigajte
- butterfly_01
#2966 Re: ekupon.ba
pisat cu ekuponupathyeshme wrote:Hladno uzeli pare i zatvorili radnju.butterfly_01 wrote:situacija od danas..
RADNJA U PRIPREMI
nigdje nikog.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
- un1ted
#2967 Re: ekupon.ba
Eno zale se i na aktivnoj ponudi, 3 su komentara negativna 
- azurna_obala
#2968 Re: ekupon.ba
sad okrenuh ovaj broj, ženska se javibabyline wrote: i ja pokusavam da dobijem dufny na 062-846-939 ali mission impossible
ja sam bila kupila njihov kupon na d.ea.l-u...za eg depilaciju, međutim nisam otišla, a najavila sam se bila mjesec i po ranije...ja sam također čula da su katastrofalni...
- illuminated
#2969 Re: ekupon.ba
Evo da napisem i ja moje recenzije (tu je i par recenzija osoba kojim vjerujem)
Mutvak Doner:
+ doner jako dobar,ljuti sos strava (od chilija)
- pomfrit nekako premasan i neka cudna masnoca, potrebna najava, moglo bi se poraditi na cistoci
ocjena 6
Fan Ferhatovic Piletina:
+ dobar obrok, sve po PS-u, radnja besprijekorno cista, kupon je bio cak istekao par dana, bez najave...
(u toku je nova ponuda. topla preporuka.)
ocjena 9
Kamerni Teatar:
+ sve ok, karte podigao na vrijeme, uzivao u predstavi.
ocjena 9
Masaza ABC Cosmetics:
+ fino osoblje, usluga je ok.
- nema se gdje parkirat, ali ovo nije tako veliki nedostatak
ocjena 7
Salon Vedrana, tretman lica
+ vrlo profesionalno. Sto se tice salona ljepote, experti su
Nazalost, cuo sam da nece vise davati kupone.
ocjena 9
napisacu jos ako se sjetim....
Mutvak Doner:
+ doner jako dobar,ljuti sos strava (od chilija)
- pomfrit nekako premasan i neka cudna masnoca, potrebna najava, moglo bi se poraditi na cistoci
ocjena 6
Fan Ferhatovic Piletina:
+ dobar obrok, sve po PS-u, radnja besprijekorno cista, kupon je bio cak istekao par dana, bez najave...
ocjena 9
Kamerni Teatar:
+ sve ok, karte podigao na vrijeme, uzivao u predstavi.
ocjena 9
Masaza ABC Cosmetics:
+ fino osoblje, usluga je ok.
- nema se gdje parkirat, ali ovo nije tako veliki nedostatak
ocjena 7
Salon Vedrana, tretman lica
+ vrlo profesionalno. Sto se tice salona ljepote, experti su
Nazalost, cuo sam da nece vise davati kupone.
ocjena 9
napisacu jos ako se sjetim....
Last edited by illuminated on 11/01/2013 12:53, edited 1 time in total.
-
Lilyen
#2970 Re: ekupon.ba
Blago tebi, očito si potrefila dobar dan! Kad sam ja bila...sto je bio pun šoljica kafe polupopijenih od tog dana a čini mi se i od ranije. Papiri masni od pomfrita i sl. Pepeljare pune opušaka, smrdi sve na duhan. Bljak!mp3problem wrote:Šta kažu? Uzela i ja kupone, obeshrabrile ste me. Išta sam kod njih i na manikuru (klasičnu) i pedikuru (isto klasična, bez nadogradnje) i egipatsku depilaciju. Manikura i pedikura je bila nista posebno, isturpijala mi nokte i namazala lakom, bila sam poprilično ravnodušna, nit dobro, nit loše, ono OKbutterfly_01 wrote:ja idem do njih danas...Egipatska depilacija je isto bila OK, samo je brate dugo me radila, preko sat vremena, ucrvala sam se. Ja kada sam bila, sve je bilo čisto i uredno, djevojke su bile OK, ponudile me kavom, kulturne, ljubazne, skroz OK. A vidim pravo puno se žena žali na njih. Možda sam im ja potrefila dobar dan
Manikura ..turpijanje i lakiranje
Pedikura...neki kao lavor i topla voda, nakon čega isturpija malo pete i namaže nekom Balea kremom.
Hajd sve to...nego je bilo PRLJAVO! Fuj! Srećom nisam nikakvu gljivicu pokupila
-
Bountiful
#2971 Re: ekupon.ba
Bila sam ja danas i bas sam razocaranacicos wrote:Kakva je trenutna ponuda za restoran Cantinetta Suore, isplati li se uzeti kupon? Ako je neko vec bio, neka kaze dojmove...
-
cicos
#2972 Re: ekupon.ba
Ja sam bila danas u Cantinetti, uzeli smo pastu sa patlidzanima, tikvicama i sirom, jelo je zaista bilo fenomenalno. Desert takodjer odlican, coko mus i pecene jabuke. Zaista vrijedi otici i mimo kupona, ja sam prezadovoljna i jelom i uslugom.
- Comrad
#2973 Re: ekupon.ba
Ne znam zasto im trebaju ove ponude, gdje pokusavaju na foru nekoga uzeti. Npr ovaj naslov nema nikakve veze sa stvarnoscu.
50% popusta na aranžman za Istanbul za 8. mart - platite 289 KM umjesto 579 KM za let avionom i tri noći sa uključenim doručkom za jednu osobu u Istanbulu.
Takse u iznosu 175 KM nisu ukljucene? Znaci da je iznos koji placate 464 KM, gotovo pa puni iznos, ni priblizno 50% popusta.
50% popusta na aranžman za Istanbul za 8. mart - platite 289 KM umjesto 579 KM za let avionom i tri noći sa uključenim doručkom za jednu osobu u Istanbulu.
Takse u iznosu 175 KM nisu ukljucene? Znaci da je iznos koji placate 464 KM, gotovo pa puni iznos, ni priblizno 50% popusta.
- van Basten
#2974 Re: ekupon.ba
kako god , već su prodali max broj kupona za tu ponudu
- Comrad
#2975 Re: ekupon.ba
Ne znam, mozda je i ok ponuda. Mada, vec sada se preko Pegagusa mogu rezervisati karte za Istanbul 200 KM. Ali kome je mrsko se peglati oko toga, traziti smjestaj itd onda je ok ovako organizovano otici.