BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Frankyee
#2951 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne zelim da ponovo spominjem Ciru ali moram,...
Da li su ikada kod Cire ovako lose igrali u kvalifikacionoj utakmici?
Da li su ikada kod Cire ovako lose igrali u kvalifikacionoj utakmici?
-
north
#2952 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jao debakla mile mi majke
ovo večeras je strašno bilo, ko raspuštena banda su djelovali na terenu....i opet taj luzerski mentalitet na djelu, kad najviše treba zakaže se...francuzi u knock downu bili, mi u euforiji, i glat gubimo kući, sad sa rumunima ista situacija i dešava se klasično silovanje naše ekipe....
Imam osjećaj da su Rumuni večeras igrali sa Albanijom da ne bi dobili, ali zato Bosna uvijek svima dobro dođe za karanje
Najlakše je sad udariti po selektoru, iako snosi veliki dio odgovornosti, ali šta da se radi sa balerinama na terenu...
Odbrana sa Mravcem slobodno može konkurisati za novi serijal TLN
Sve u svemu gluho bilo, zahvaljujući nama Rumuni se vratili iz mrtvih i sad svijetla obraza su u igri za baraž....kakvi smo mi delegati
Evo Bjelorusi otkinuše bod Francuzima, u dviju utakmice im uzeše 4 boda, a ne mogu uzeti Luksembrurg i Albaniju, kakva ironija
Nama je protiv Albanije biti ili ne biti, ako ne dobijemo, možemo se poselamiti sa ovim kvalifikacijama, ali jebo sad poraz, ni prvi ni posljednji, više od svega treba brinuti večerašnji pristup i morali bi za ovo svi odgovarati na način da se igračima očita lekcija i pokaže da se bez sviju može, pa marak to bio i sam Džeko.....
Naravno i selektor mora dati određena pojašnjenja, a ne samo reći da smo zasluženo izgubili, to i malo dijete zna...
Imam osjećaj da su Rumuni večeras igrali sa Albanijom da ne bi dobili, ali zato Bosna uvijek svima dobro dođe za karanje
Najlakše je sad udariti po selektoru, iako snosi veliki dio odgovornosti, ali šta da se radi sa balerinama na terenu...
Odbrana sa Mravcem slobodno može konkurisati za novi serijal TLN
Sve u svemu gluho bilo, zahvaljujući nama Rumuni se vratili iz mrtvih i sad svijetla obraza su u igri za baraž....kakvi smo mi delegati
Evo Bjelorusi otkinuše bod Francuzima, u dviju utakmice im uzeše 4 boda, a ne mogu uzeti Luksembrurg i Albaniju, kakva ironija
Nama je protiv Albanije biti ili ne biti, ako ne dobijemo, možemo se poselamiti sa ovim kvalifikacijama, ali jebo sad poraz, ni prvi ni posljednji, više od svega treba brinuti večerašnji pristup i morali bi za ovo svi odgovarati na način da se igračima očita lekcija i pokaže da se bez sviju može, pa marak to bio i sam Džeko.....
Naravno i selektor mora dati određena pojašnjenja, a ne samo reći da smo zasluženo izgubili, to i malo dijete zna...
- Edin H.
#2953 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Evo sada sam pricao sa covjekom u Rumuniji, opet su izbacili onaj navodno uklonjeni transparent Free Mladic, pa su nasi reagovali.
-
missko
#2954 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa decki su na odmoru i lopta ih ne zanima, ovo njima dodje kao exkurzija.Sejo nije htio ni da ih gleda nece da kvari odmor. Sad priznajem svima koji su dizali Ciru sina u nebesa, pa ovim uhljupimai treba neko samo da im jebe mater kao Ciro i nema druge zato u Zenici i odigraju malo bolje strah ih bude da im raja ne jebe mater. Hajmo im ajebavat mater pa mozda i pobijede Albaniju sad.
- zalizani
#2955 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Povezivanjem ranijih utakmica, sto historijskih, sto utakmica desetljeca, dobijamo epsku utakmicu. Kao skup svih utakmica od presudnog znacaja koje kulminiraju u toj epskoj. Gdje epska tekma drzi svoj naziv do trenutka kad sudija odsvira kraj.

- denimb
#2956 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne to pije vode samo aki ti igraci imaju imalo mozga u glavama pa da im se ne mora objasnjavati da je trka sastavni dio fudbala.nosara wrote:To pije vode samo ako je dio takticke postavke igre bilo i "ne trcite, ne borite se, boli vas kurac vi ste zvijezde"...denimb wrote:Citam ovo sve, udarate po svima i ok je, a ja sam malo pijan i razocaran i svega se nakupilo.
Ali sam ubijedjen da je ovo veceras Susicev poraz, mozes imati najbolje igrace na svijetu ali ako ih posaljes na teren a da im ne objasnis sta treba da igraju, kako da se ponasaju od njih nemas nista.
Ovo me podsjetilo bas na onu utakmicu protiv Francuske, kada se Susuc jadan, ponio nasom euforijom pa poslao 11 ljudi na teren da ih poderu a ovi se izgubili u prvih 5 minuta.
Mi mozemo dizati euforiju do mile volje, ali trener je taj koji treba da bude pametan, koji treba ostane na zemlji i da zna koliko moze ta ekipa, pa ovoj istoj Rumuniji je Albanija uzela bod na njihovom terenu, ali igrajuci po svojim mogucnostima.
Ono sto je pojelo Susica u ovoj utakmici je dilema izmedju toga da li da uzme bod ili tri, a to je on vidio u onome da li da igra Ibricic ili Ibisevic.
Neka nam je Bog na pomoci sa ovako takticki potkovanim trenerom.
To su isti oni igraci iz zenice, koji su zemlju derali da pobjede
Sta se desilo sa tom borbenoscu treba ipak pitati Susica, jer on je taj koji treba da odgovara za ovakvu igru nasih.
- ExNihilo
#2957 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
smoki_choko wrote:
debil!!!!!
- smoki_choko
- Obuca9
#2959 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
1. Francuska 13
2. Bjelorusija 9
3. Rumunija 8
4. Albanija 8 (-1)
5. BiH 7 (-1)
6. Luksemburg 1
Utorak:
BiH - Albanija
Bjelorusija - Luksemburg
Uz dva keca (mada poznavajuci nas mentalitet, maibi u utorak i protiv San Marina bili blagi autsajderi), tabela bi bila ovakva:
1. Francuska 13
2. Bjelorusija 12 (+1)
3. BiH 10
4. Rumunija 8
5. Albanija 7
6. Luksemburg 1 (+1)
Ništa nam buka, galama, tjeranje selektora i najboljih igrača iz reprezentacije ne može donijeti dobrog. Bolje smiriti situaciju, spustiti loptu, neka nam ovo bude otriježnjenje, dobiti slastičare u utorak, pa onda sjesti i analizirati kakve su nam šanse za jedno od prva dva mjesta, te traziti krivce.
2. Bjelorusija 9
3. Rumunija 8
4. Albanija 8 (-1)
5. BiH 7 (-1)
6. Luksemburg 1
Utorak:
BiH - Albanija
Bjelorusija - Luksemburg
Uz dva keca (mada poznavajuci nas mentalitet, maibi u utorak i protiv San Marina bili blagi autsajderi), tabela bi bila ovakva:
1. Francuska 13
2. Bjelorusija 12 (+1)
3. BiH 10
4. Rumunija 8
5. Albanija 7
6. Luksemburg 1 (+1)
Ništa nam buka, galama, tjeranje selektora i najboljih igrača iz reprezentacije ne može donijeti dobrog. Bolje smiriti situaciju, spustiti loptu, neka nam ovo bude otriježnjenje, dobiti slastičare u utorak, pa onda sjesti i analizirati kakve su nam šanse za jedno od prva dva mjesta, te traziti krivce.
-
Ripicipi
#2960 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bjelorusija isto igra u utorakVan Halen wrote:1 France 6 4 1 1 7 13
2 Belarus 6 2 3 1 2 9
3 Albania 5 2 2 1 0 8
4 Romania 6 2 2 2 2 8
5 Bosnia 5 2 1 2 -1 7
6 Luxemb 6 0 1 5 -10 1
Po ovome se vidi da je fakat ova tekma u Zenici protiv Albanije utakmica vijeka, ako dobijemo drugi smo
-
LSD
#2961 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Upravo tako, nama je sad protiv Albanije - biti ili nebiti...nemamo prava na kiks.
Na nama se izvadiše prvo francuzi, pa sad i rumuni...dok bjelorusi pomalo skupljaju bodove, veceras odigraše 1-1 sa francuzima i u dvomecu sa njima imaju vec 4 boda (francuzi samo jedan)...bojim se da cemo mi u dvomecu protiv francuza dobiti hamdana... zato nam je (pored pobjede nad Albanijom koja se namece kao totalni imperativ) vezani dvomec sa bjelorusima kljucni i tu cemo odrediti svoju sudbinu za ove kvalifikacije.
Na nama se izvadiše prvo francuzi, pa sad i rumuni...dok bjelorusi pomalo skupljaju bodove, veceras odigraše 1-1 sa francuzima i u dvomecu sa njima imaju vec 4 boda (francuzi samo jedan)...bojim se da cemo mi u dvomecu protiv francuza dobiti hamdana... zato nam je (pored pobjede nad Albanijom koja se namece kao totalni imperativ) vezani dvomec sa bjelorusima kljucni i tu cemo odrediti svoju sudbinu za ove kvalifikacije.
- ExNihilo
#2962 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
smoki_choko wrote:
Pa on vec priča kako ne mozemo albaniju dobit, isto ko sto je za rumuniju govorio!!!
- smoki_choko
#2963 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
sta im ovo "THE" predstavlja,

- denimb
#2964 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
smoki_choko wrote:
Eo, lik sjedi i ceka kako ce oni odigrati...njemu nesto nije jasno, pa jebo te zivot!!!
Hodi da ti ja objasnim kad si idiot!
- Sasvim_Obican
#2965 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
zajebao ih google translatesmoki_choko wrote:sta im ovo "THE" predstavlja,
- Šibicar
#2966 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nekako mislim da piše "bošnjaci su ime bez otadžbine".smoki_choko wrote:sta im ovo "THE" predstavlja,
- Edin H.
#2967 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma da, samo da nam voda sada ne udje u usi protiv Albanije, jer smo mi skloni tim fizickim padovima (Litvanijahz__semir wrote:1. Francuska 13
2. Bjelorusija 9
3. Rumunija 8
4. Albanija 8 (-1)
5. BiH 7 (-1)
6. Luksemburg 1
Utorak:
BiH - Albanija
Bjelorusija - Luksemburg
1. Francuska 13
2. Bjelorusija 12 (+1)
3. BiH 10
4. Rumunija 8
5. Albanija 7
6. Luksemburg 1 (+1)
- smoki_choko
#2968 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
more biti bidne, a ovo otadzbinkss nesto je smuceno na krajuSasvim_Obican wrote:zajebao ih google translatesmoki_choko wrote:sta im ovo "THE" predstavlja,
-
Ripicipi
#2969 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Da igraci nisu bojkotovali Susica
Onakva indolentnost je za zapitat' se
Onakva indolentnost je za zapitat' se
-
LSD
#2970 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
E jbg, ako ne možemo pobjediti Albaniju na svom terenu onda nismo ni zaslužili da budemo drugi...nemamo se cemu dalje nadati.Edin H. wrote:Ma da, samo da nam voda sada ne udje u usi protiv Albanije, jer smo mi skloni tim fizickim padovima (Litvanijahz__semir wrote:1. Francuska 13
2. Bjelorusija 9
3. Rumunija 8
4. Albanija 8 (-1)
5. BiH 7 (-1)
6. Luksemburg 1
Utorak:
BiH - Albanija
Bjelorusija - Luksemburg
1. Francuska 13
2. Bjelorusija 12 (+1)
3. BiH 10
4. Rumunija 8
5. Albanija 7
6. Luksemburg 1 (+1)
Ništa nam buka, galama, tjeranje selektora i najboljih igrača iz reprezentacije ne može donijeti dobrog. Bolje smiriti situaciju, spustiti loptu, neka nam ovo bude otriježnjenje, dobiti slastičare u utorak, pa onda sjesti i analizirati kakve su nam šanse za jedno od prva dva mjesta, te traziti krivce.).
-
Frankyee
#2971 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Van Halen wrote:1 France 6 4 1 1 7 13
2 Belarus 6 2 3 1 2 9
3 Albania 5 2 2 1 0 8
4 Romania 6 2 2 2 2 8
5 Bosnia 5 2 1 2 -1 7
6 Luxemb 6 0 1 5 -10 1
Po ovome se vidi da je fakat ova tekma u Zenici protiv Albanije utakmica vijeka, ako dobijemo drugi smo
Tek sada se vidi koliko smo mi tu propali, jedino je LUX iza nas. Ova ekipa je morala da uzme jos dva boda Albaniji i da veceras uzme bod Rumunima. Sa ta tri boda i pobjedom protiv Albanije mogli smo imati 13 bodova i biti sigurni za drugo mjesto. Ovako ostaje da se vadimo kod bjelih Rusa i u Parizu.
Poslije ovakvog debakla 3 boda protiv Albanije su tesko ostvariva. Moguce je da se desi totalni raspad i da jos puknemo protiv Albanije koja je trenutno bolje plasirana ekipa od nas.
Ostaje gorak ukus propustenih prilika.
- Edin H.
#2972 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
dobro si ovo smoki iskopao.
Uglavnom svaka cast BHF
, nista drugo nisu mogli uraditi.
I proslijedi ovu sliku smoki ovim nasim glupanima u Savezu, neka salju UEFI.
Uglavnom svaka cast BHF
I proslijedi ovu sliku smoki ovim nasim glupanima u Savezu, neka salju UEFI.
Last edited by Edin H. on 03/06/2011 23:07, edited 1 time in total.
- madFlava
#2973 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
denimb wrote:smoki_choko wrote:
Eo, lik sjedi i ceka kako ce oni odigrati...njemu nesto nije jasno, pa jebo te zivot!!!
Hodi da ti ja objasnim kad si idiot!
pa ovaj Susic je kreten kretenski,vidi mu samo ovih usta jedva nesto prica! on je nesto razocaran,sto ih nisi nalozio debilu da uzmu taj bod,a ne izasli da se suncaju pod reflektorima!
- vee-jay
#2974 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
izbaci ih i dovedi druge!smoki_choko wrote:
- smoki_choko
#2975 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
sto ste toliko pesimisticni ljudi, odracemo albaniju ko nikoga prije. estonija ce biti mila majka sta cemo uraditi sa shiptari