Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jack Be Nimble

#2951 Re: Manchester City FC

Post by Jack Be Nimble »

Zabij ga Dzeko pa makar bio auto-gol!
Jack Be Nimble

#2952 Re: Manchester City FC

Post by Jack Be Nimble »

Protiv koga je sljedeca tekma da se Dzeko moze dokazati?
Cika Lola

#2953 Re: Manchester City FC

Post by Cika Lola »

Ovo bi FC Hrid bolje odigrao nego shity :run:
jeza u ledja

#2954 Re: Manchester City FC

Post by jeza u ledja »

Znao sam da je Dynamo odlicna ekipa i da nece biti lako, ali sam se nadao bar jednom golu, necemu. Ovo je jedno veliko NISTA.
5 0 5

#2955 Re: Manchester City FC

Post by 5 0 5 »

Dynamo je tim a City skup skupih fudbalera.
LSD

#2956 Re: Manchester City FC

Post by LSD »

Dobro je City prošao na kraju, jer su im ukrajinci mogli zabiti još koji gol komotno.
Ovo je skup zvijezda gdje niko nece da grize na terenu...kao da je Barry glavni u vezi (totalno nekreativan igrac) - užas živi...i Chelsea je prije nekoliko godina (kad im je došao Roman) sve živo kupovao, ali su imali na klupi Mourinha koji ih je natjerao da igraju i pobjeđivali su redom.
Baltazar_khan

#2957 Re: Manchester City FC

Post by Baltazar_khan »

Image

bolju je partiju ovaj majstor pružio prije par godina protiv dynama, nego što je to uradio ovaj jadni tim večeras :oops:
D spešl van

#2958 Re: Manchester City FC

Post by D spešl van »

Kad ce kloc Mancini shvatit da Dzeko ne igra na krilu ?!
Bojim se da ce Dzeko zavrsit ko Adebayor.
5 0 5

#2959 Re: Manchester City FC

Post by 5 0 5 »

@D spešl van:

Pa nije Adebayor sišao s konja na magarca nego obratno. Zar mu nebi pala kasika u med da (EDž) zavrsi u Realu.
ganjeta

#2960 Re: Manchester City FC

Post by ganjeta »

D spešl van wrote:Bojim se da ce Dzeko zavrsit ko Adebayor.
:lol: :run:
quasar

#2961 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Dzekson bio dobar. Nemam mu sta zamjeriti obzirom sa kime igra. Tevez dobar, Richards, Kompany solidni. Ostalo srednja zalost, a Silva je bio za izmjenu, totalno je kvario akcije. Od ovoga bi se mogao i napraviti tim kad bi se nabavio jedan veznjak sa vizijom, i mozda jedno klasicno krilo koje zna pogoditi covjeka u glavu.

Mozda za rodjendan zabije koji gol.
LSD

#2962 Re: Manchester City FC

Post by LSD »

Pa oni koji su predviđeni kao neki glavni igraci koji drže igru : Barry i Toure ništa, jedna velika nula.
Gdje ce Toure biti playmaker :? :shock: onda forsiranje onog nafuranog Balotelija, Bože sacuvaj kakav lik...isto ko da mu Mancini tetak, pa hajd mali i ti nešto odigraj...presmiješno, ekipa Citya je na papiru skuplja i vrijednija od Dynama jedno tri puta sigurno ,a na terenu ukrajinci bolji od njih tri puta.
D spešl van

#2963 Re: Manchester City FC

Post by D spešl van »

505sCrtom wrote:@D spešl van:

Pa nije Adebayor sišao s konja na magarca nego obratno. Zar mu nebi pala kasika u med da (EDž) zavrsi u Realu.
ma ne mislim na to, nego cijelu svadju izmedju Adebayora i Mancinija. Mancini je optuzio Adebayora da je izmislio povredu. Bojim se da kloc ne pocene izmisljati optuzbe protiv Dzeke kako bi opravdao zasto mu igrac od 25 miliona funti sjedi na klupi.
Bosanski_kralj

#2964 Re: Manchester City FC

Post by Bosanski_kralj »

Hajde razumijem i ako se odluči igrati sa 8 igrača koji su orijentisani na odbranu i da se neko brani, ali ne razumijem kako onda mogu primiti ovako glupe golove. :roll:

Nadam se da će Manćini ubrzo otići sa klupe Citya i da će na njegovo mjesto doći trener koji zna šta želi.
ala7

#2965 Re: Manchester City FC

Post by ala7 »

prevrnuo mi se zeludac gledajuci amatere napacene koji primaju astronomske sedmicne plate a na terenu se vuku ko tetkice kakve.. toure ceka da se igraci Kieva vrate u odbranu da bi tek dodao suigracu svom, ono sto sam vidio veceras je cista nula.. pretrcavaju ih ko malu djecu...
dzeko je odlican igrac ali ne moze igrati u ovakvom timu..nema sanse, propasce ako ne promjeni klub ili ako ne kupe kakvo dobro pojacanje odbrane i veznog reda .. djaba sto na papiru pisu milionske cifre a na terenu nista.. vjerovatno se necee mnogi samnom sloziti.. pozdrav svima
north

#2966 Re: Manchester City FC

Post by north »

Taman kad čovjek pomisli da City ne može gore od onoga što je u zadnjoj utakmici pokazao, oni to demantuju i pokažu da ima gore od goreg....ovo je jedno veliko smeće od ekipe, za koju mi nije nikako jasno kako se ne bore za opstanak u Premiershipu-u :-)

Katastrofa neviđena.....tolika količina nedovoljnog zalaganja, nekreativnosti, neuigranosti, bezidejnosti..... ja odavno nisam vidio kod ekipe koja se smatra kao "velikom"......Kiev za klasu bolji i moralo bi se pravo čudo desiti da ne prođu, ustvari gotovo sam siguran da je večeras sve riješeno.....Kijev svijetla obraza može zabiti u Manchester-u i onda će sve biti gotovo, a i da ne zabiju dovoljno su dobra ekipa da mogu sačuvati dva gola prednosti.....

Još jednom bože sačuvaj....bojim se da i Džeko već razmišlja "đe dođoh kukala mi majka"......
MrSejo38

#2967 Re: Manchester City FC

Post by MrSejo38 »

Trebali su oni kupit Luiza al jbg sad gotovo,nek se onda potrude da kupe Pepea iz Reala a nez ako mogu i modrica da kupe ili Kaku pa bi mozda i bilo sta od njih :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2968 Re: Manchester City FC

Post by Chmoljo »

sve se to odlično vidjelo u utakmici protiv Wigana :-)

da Silva nije zabio onaj jadni gol :-) rezultat bi bio realniji :roll: i jedino dobro što bi bilo je to da bi Mancini bio bliže otkazu :roll:
LSD

#2969 Re: Manchester City FC

Post by LSD »

ala7 wrote:prevrnuo mi se zeludac gledajuci amatere napacene koji primaju astronomske sedmicne plate a na terenu se vuku ko tetkice kakve.. toure ceka da se igraci Kieva vrate u odbranu da bi tek dodao suigracu svom, ono sto sam vidio veceras je cista nula.. pretrcavaju ih ko malu djecu...
dzeko je odlican igrac ali ne moze igrati u ovakvom timu..nema sanse, propasce ako ne promjeni klub ili ako ne kupe kakvo dobro pojacanje odbrane i veznog reda .. djaba sto na papiru pisu milionske cifre a na terenu nista.. vjerovatno se necee mnogi samnom sloziti.. pozdrav svima
Ja se prvi slažem sa tobom...odbrana i nije toliko loša koliko je vezni red ocajan, pa oni ne mogu iskombinovati akcije kako treba za 90 minuta...Kolarov se trudi koliko može, svaka cast momku trci na lijevoj strani ali on je bek.
Mislim, ovakve ekipe poput Citya su mi odvratne svakako, ali eto pratim ih cisto radi našeg Džeke i bezveze se nerviram... misli šeik Mensur kupiti sve sa parama, a igre nigdje...Dynamo im je ocitao lekciju iz fudbala.
zilla_

#2970 Re: Manchester City FC

Post by zilla_ »

ture i kolarov nisu ni za nulu odigrali... ne kontam ulogu onog turea pa se pitam dali je on zadnji vezni, klasični MC ili AMC... definitivno ne odrađuje ni jednu od tih uloga kako treba... kolarov isto tako, koja je njegova uloga u timu? pa majka mu stara ako za 80 minuta ne možeš ubacit bar 2 lopte kako treba da idu u šesnesterac ja ne znam koja je onda njegova vrijednost... ne znam ko mu povjeri i one kornere da izvodi... svaki put sve gore od goreg...

krivio sam slivu al sad malo shvatam da momak i da hoće nema s kim da igra... da je kojim slučajem u barsi mali bi čuda činio... ovi debili u city ne znaju 2 pasa sastavit...

džeko je sasvim solidno odigrao partiju... da je imao više dugih lopti i malo bolju podršku u napadu možda bi i bio koji gol...
splend

#2971 Re: Manchester City FC

Post by splend »

ovdje poslije svake utakmice, ista prica. pa kako vam vise ne dosadi :oops:
5 0 5

#2972 Re: Manchester City FC

Post by 5 0 5 »

City je trebao kupiti i Misketa uz Edina u paketu. Izgleda da mu samo on zna dodati kako treba.
dzeno123

#2973 Re: Manchester City FC

Post by dzeno123 »

I naravno, navijaci Citya nemaju vise strpljenja prema Dzeki. Citam po njihovim forumima da su ogorceni igrama naseg reprezentativca. :(

Momak ne primi jednu ili eventualno dvije upotrebljive lopte za 90minuta. Katastrofa City, dugo nisam gledo losiju ekipu.
ala7

#2974 Re: Manchester City FC

Post by ala7 »

LSD wrote:
ala7 wrote:prevrnuo mi se zeludac gledajuci amatere napacene koji primaju astronomske sedmicne plate a na terenu se vuku ko tetkice kakve.. toure ceka da se igraci Kieva vrate u odbranu da bi tek dodao suigracu svom, ono sto sam vidio veceras je cista nula.. pretrcavaju ih ko malu djecu...
Ja se prvi slažem sa tobom...odbrana i nije toliko loša koliko je vezni red ocajan, pa oni ne mogu iskombinovati akcije kako treba za 90 minuta...Kolarov se trudi koliko može, svaka cast momku trci na lijevoj strani ali on je bek.
Mislim, ovakve ekipe poput Citya su mi odvratne svakako, ali eto pratim ih cisto radi našeg Džeke i bezveze se nerviram... misli šeik Mensur kupiti sve sa parama, a igre nigdje...Dynamo im je ocitao lekciju iz fudbala.
upravo to.. a dzeki je ovo solidna partija.. jedna je grreska bila sa njegove strane..u prazno je pruzio loptu ..ostalo je uredu bilo.. nema podrske sto se ticee dodavanja od strane veznog reda.. u par situaciju je htio vrsiti pritisak i sazivao suigrace ali uzalud nihabera ,niko nista.. na kraju odustane i on.. sto gubiti energiju kad nema teamwork-a..
ala7

#2975 Re: Manchester City FC

Post by ala7 »

dzeno123 wrote:I naravno, navijaci Citya nemaju vise strpljenja prema Dzeki. Citam po njihovim forumima da su ogorceni igrama naseg reprezentativca. :(

Momak ne primi jednu ili eventualno dvije upotrebljive lopte za 90minuta. Katastrofa City, dugo nisam gledo losiju ekipu.

citam i ja njihov forum.. vec im je dotuzilo gledati dzeku na terenu ..
Post Reply