Edit: Fali mi
Sent from my ZP998 using Tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ima dosta divljihsorcerer wrote:@said5 svi su fabricki...
@hopi nisam ga nikad vozio pa ti ne bih znao reci ,znam samo da je postojala i normalna verzija s pogonom na 4 tocka zvala se golf synchro .takodjer znam da su country i synchro imali 1.8 motore.synchro sam vozio jednom u zivotu ,na kracoj relaciji,nisam ga bas testirao....
mozda vidi esso_sa pa ce ti on znat vise reci o golfovima ...
hopi wrote:da, dosta ljudi ne zna za taj country i ja sam to primjetio, mada se može tu i tamo vidjeti vozilo
a čarobnjače kakav je ta kantri na terenu jel može poslužiti off road ili je samo "šminka"
A i pride je šasija različita kod prednjepogonaša golfova i ovih 4x4.goran16v wrote:Preraditi obicnog Golfa u Countrya je prilicno zahtjevan, skup i neisplativ posao da bi se neko time bavio. Zbog malog broja proizvedenih Countrya dijelova prakticno nema.
hopi wrote:da, dosta ljudi ne zna za taj country i ja sam to primjetio, mada se može tu i tamo vidjeti vozilo
a čarobnjače kakav je ta kantri na terenu jel može poslužiti off road ili je samo "šminka"
Evo vidio i essosorcerer wrote:@said5 svi su fabricki...
mozda vidi esso_sa pa ce ti on znat vise reci o golfovima ...
Meni ruzan taj golf pravo530i wrote:Imam osjećaj da samo ide osjetno sporije i da puno više troši od običnog golfa...pretača današnjih šminkerskih kvaziterenaca, doduše bar ima pogon na sva četiri...