delirium.sa wrote:Koliko kosta otprilike nadogradnja kose u Sarajevu?
450-500 KM, prava kosa
Moderator: anex
delirium.sa wrote:Koliko kosta otprilike nadogradnja kose u Sarajevu?
terra_incognita wrote:Da li je neko koristio kanu Lush ?
http://www.lush.ba/shop/product/product ... -caca-noir
da ne listam, ako su već svi zadovoljniLounge Act wrote:terra_incognita wrote:Da li je neko koristio kanu Lush ?
http://www.lush.ba/shop/product/product ... -caca-noir
malo prelistaj temu, bilo je govora o tome, sjecam se da su svi samo tu preporucivali i da su bili zadovoljni
slicno je i moje iskustvo.male_okice wrote:koristila sam tu kanu...mada u zadnja dva puta nisam zadovoljna...boja nece haman nikako da se primi a i kosa nije bas onako kako je znala biti...da li je mozda preskupa pa se manje kupuje pa vise stoji...ne znam ni sama ali uglavnom za onu cijenu nisam trenutno nimalo zadovoljna.
VenomousV wrote:aaaaa fkt kredu koriste![]()
patim za tim praaaaavo dugo, kontala sam da imaju neke posebne "krede"
pogodite ko ce sutra da kupi krede![]()
crvenkapica555 wrote:Ja svoju bijednu kosicu kad svezem, izgleda kao neciji jedan pramen kose (tj. debljine kaziprsta) :dong: Uvijek sam imala tanku kosu, ali zadnjih 6 godina je bas bas tanka. Ne znam vise sta da koristim, patim od toga, da imam dugu kosu, pomalo gubim i samopouzdanje zbog togaZelja mi je da mi kosa naraste do pola ledja i da bude gusca ali ja to izgleda necu docekati nikada
Koristim ricinusovo ulje u zadnje vrijeme i pocela sam da pijem fitoval kapsule pa cemo vidjeti hoce li biti nekog napretka. Da li neko od vas ima slican problem? Pozz za vas sve!
blesava wrote:za tanku kosu dobro je ricinusovo ulje. Ja ga nanesem na kosu jedno dva sata prije pranja i nekako mi kosao bude bujnija i punija...a kazu da podpomaze rast kose. Treba samo redovno koristiti.
e ovo bas zvuci nezahvalno...reality checkmini2 wrote:svi se žale na tanku kosu, šta bih ja dala da mi nije gusta i pomalo kovrdžava
kad je meni opadala kosa, ricinusovo ulje mi nije pomoglo ama bas nikako. operem kosu i nakon 4-5 sati bude masna i sljepi se...nije moglo da se ispere kako treba.Nisrin wrote:blesava wrote:za tanku kosu dobro je ricinusovo ulje. Ja ga nanesem na kosu jedno dva sata prije pranja i nekako mi kosao bude bujnija i punija...a kazu da podpomaze rast kose. Treba samo redovno koristiti.
Ja ne prilazim uljem kosi:D:D Za volumen kose trik: kada susite kosu sagnite glavu prema dole, susite fenom u isto vrijeme izvlaceci kosu okruglom cetkom i tako dok se skroz ne osusi
:D:D
Ovo mi je malo bezveze, ne bih ja dala svoju grivu ni za sta... Kod mene jeste tanka kosa, ali je zato ima za 6 ljudimini2 wrote:svi se žale na tanku kosu, šta bih ja dala da mi nije gusta i pomalo kovrdžava
Taman kontam mazaću se uljem, kad uleti Michun klizećiMichun wrote:kad je meni opadala kosa, ricinusovo ulje mi nije pomoglo ama bas nikako. operem kosu i nakon 4-5 sati bude masna i sljepi se...nije moglo da se ispere kako treba.Nisrin wrote:blesava wrote:za tanku kosu dobro je ricinusovo ulje. Ja ga nanesem na kosu jedno dva sata prije pranja i nekako mi kosao bude bujnija i punija...a kazu da podpomaze rast kose. Treba samo redovno koristiti.
Ja ne prilazim uljem kosi:D:D Za volumen kose trik: kada susite kosu sagnite glavu prema dole, susite fenom u isto vrijeme izvlaceci kosu okruglom cetkom i tako dok se skroz ne osusi
:D:D
pomogle mi samo tablete iz US. od tad uvijek pijem nesto za kosu. ili te ako ih nabavim ili neke druge preparate.