opa22 wrote:ma meni je to najmanje zbog kanala slabo svakako gledam tv, ja to sve preko neta tekme filmove itd, vise me interesira kako ste zadovoljni adsl-om ta brzina downloada od 2mb mi se cini pravo malo, mada nije ni kod mene nesto extra spektakularno ovih 5mb
Cekaj malo...idemo redom...
Ne gledas tv, vec preko neta pratis tekme i filmove. Ok razumijem jer ti je tuta kvalitet signala na HS, zelis da mozda snimis neke detalje itd, ali na MojaTV je to totalno druga prica. Ovdje imas visokokvalitetan signal koji do TV ide preko HDMI komponente sa max rezolucijom, tako da ti ovo sto si naveo nece vise trebati.
Svi kanali i filmovi su sa autorskim pravima i to je razlog zbog cega je neki film 3 KM. I u videoteci je DVD originalni 3 KM i vise...
Konstantna je tendencija dodavanja novih kanala. Slika je odlicna kao i sve dodatne komponente ove usluge (TV internet,videoteka,radio,igrice i dosta drugog)
Sto se tice ADSL-a, fundamentalne razlike su sljedece:
Kod tebe imas malo vecu brzinu ali nestabilnu. Malo nek je nevrijeme i tuta odmah sve. U ovom slucaju imas malo sporiju brzinu koja ti realno ne znaci nista tj.odredjena je brzinom tacki kojoj pristupas po sadrzaj (dzaba da imas 150mbps, bit ce ti ona brzina koliko pristupna tacka to dozvoli). Dakle, ti prije mene snines film mozda 3-4min ranije. Ako je to o glavu bitno onda...
U cijenu MojaTV imas 10KM za mobilni saobracaj ukljuceno, imas neogranicen fiksni telefon i jos dosta drugih pogodnosti poput kupovine telefona i dr.
Traje malo duze procedura jer kako je meni objasnjeno, moraju se svi mrezni elementi ispitati prije nego se korisniku pusti usluga, i to vise puta u razliticim vremenskim intervalima i uslovima...
ako je ko voljan da vidi uzivo, rado primam goste...mozda i snimim klip pa me zapole dole