505sCrtom wrote:@semir: Istina je da Mourinho ne zna drukcije nego destrukcijom. Ali ni to mu ne ide od ruke protiv Barcelone. Ako je tako veliki trener sto ne pokusa nesto novo. Igra istu igru jos od Chealsea (protiv Barce). Ferguson je probao igrati svoju igru. A kako bi drukcije? Pa United je najbolji engleski tim. Jedan od najboljih u svijetu. Sta je trebao, da klekne pred Guardiolu? (Usput, istina je da je i ManU mogao udarati i faulirati u finalu a nisu. Treba se zapitati zasto je to tako i zasto Mourinho uvijek odabere grubu i prljavu strategiju protiv jacega).
Jesi lisiguran da je bas tako? Ako se ne varam lani ih je izbacio iz LP, ove godine ih je dobio u Kupu, ni u Prvesntvu ga Barca nije dobila prije mjesec dana, a sam Bog zna kako bi se dalje odvijala igra u polufinalu da nije (neopravdano) ostao bez Pepea? Dakle u četiri utakmice ovog proljeća, ima učinak od po jedne pobjede i jednog poraza, te dva remija.
Necu da me se pogresno razumije, neki me ovdje izgleda gledaju kao navijaca Reala, pa mi odmah odgovaraju "Real ovo, real ono". Da se razumijemo, ja nisam navijac Reala, ne volim taj klub, nit sma ga ikad volio, čak šta više Barca kao klub mi je bila draža (do prije godinu-dvije, ali duga je to priča

), ja sam navijač jednog u evropskim okvirima malog kluba, ali za mene najvećeg na svijetu i svu ovu priču oko Reala, Barce, Lige bogatih, pardon Lige prvaka, gledam onako neutralno, bez nekih emocija i bez sekiracije/oduševljenja/esktaze, pa stoga i pokusavam dati neko svoje mišljenje, za kojeg smatram da je ipak puno objektivnije od mišljenja simpatizera jednog od ova dva španska kluba.