O jebo te, nisam ni znao da je prešao. Ja gledao par minuta utakmicu, onako preko oka, da sam znao bio bih pažljiviji.M.Laktasenko wrote:Otpisani Subasic dere Bochum
Golemo, dva gola
Moderators: Charuga, Tomahawk11
O jebo te, nisam ni znao da je prešao. Ja gledao par minuta utakmicu, onako preko oka, da sam znao bio bih pažljiviji.M.Laktasenko wrote:Otpisani Subasic dere Bochum
ma daaaajBHF_Manijak wrote:Cocalic ovog vikenda za razliku od vecine nasih defanzivaca odigrao svih 90min, i sasvim dobar bio prema pisanju medija! Kad li cemo docekati njegov poziv, stoji u zvijezdama...Odlican bi bio sa Zahirovicem na zadnjem veznom ili sa Spahom na stoperskom poziciji, siguran sam bolji od Borisa ili Mravca!
Bešić? Valjda Subašić. I to nije Bundesliga već 2. Bundesliga.ajaca wrote:Pratim fudbal, istina strani više nego domaći, pa zato i ne znam za Bešića da je u Bundes prešao, ali drago mi pravo, kako je krenulo moraćemo dvije repke praviti
Nama treba jos jedan zadnji vezni. Medunjanin je ofanzivni igrac a Rahimic je u 36. godini.Eborg wrote:Joj što bih volio da ovaj Cocalić više dobije poziv, probiše glavu s njim više.![]()
Na zadnjem veznom nema teorije, tu igraju ili Medunjanin-Rahimić ili Zahirović-Rahimić. Od ove trojice najupitniji, tj. sa najmanje staža i kredita je Zahirović tako da može uletiti samo umjesto njega, nikako pored njega. S obzirom na njegovu solidnu predstavu u zadnje tri utakmice, sumnjam da je to vjerovatna opcija.
Dakle, Cocalić može samo da računa na poziciju drugog stopera umjesto Mravca i Pandže. Mravac je veliki Sušićev ljubimac, Pandža se malo k'o ustalio u ekipi a Bešić je tu kao neka konkurencija isto.
U svakom slučaju, Cocalić će vjerovatno zaigrati na stoperskoj poziciji kada iz nekog razloga dvojica od ove trojice (Mravac, Pandža, Bešić) ne budu mogli dobiti poziv pa onda da pokuša da se nametne na treningu i slično. Naš selektor inače ne voli praviti velike eksperimente tako da mu je to jedina šansa. Sad da uleti direktno u ekipu, mislim da nema teorije, pa čak i da bude igrač utakmice deset kola zaredom. Haman Balja ne obraća previše pažnju na tu ligu.
Ma ja, upravu si vala, sad nam je odbrana ko beton(armirani), sad se mozemo ka napadu okrenuti...jeza u ledja wrote:Fakat vise smoriste s Cocalicem.
Umjesto da pricamo o cinjenici da nemamo nijednog napadaca kako treba pored Dzeke.
Zvaćemo Topića.jeza u ledja wrote:Fakat vise smoriste s Cocalicem.
Umjesto da pricamo o cinjenici da nemamo nijednog napadaca kako treba pored Dzeke.
Eborg wrote:On mora proći proceduru promjene sportskog državljanstva kod FIFA-e kao Pjanić, Begović, Medunjanin, Mujdža i ostali a to traje nekih mjesec-dva, tako da ne možemo računati na njega sada čak ako bi odmah i prihvatio poziv (pretpostavimo da ne bi trebalo biti puno "ubjeđivanja").
Uostalom, ovo je sve pod pretpostavkom da već ima naše državljanstvo i pasoš, ako nema trebalo bi onda i to ganjati što bi odužilo proceduru još više.
Zato ponavljamo svi kao idioti, već SADA treba početi ganjati Seferovića i Vučkića, prvo malo "diplomatijom" a onda i s tim papirima kako bi ih imali tamo nekad u martu. Ako misle pozvati te momke nekad kada bude kriza u ekipi kao protiv Grčke, onako 2 dana prije tekme, grdno se varaju. Niti će htjeti tada igrati, niti pravno moći.
Znači gori i od Zeca.Eborg wrote:Po 100-ti put, Mahmutović nije za reprezentacije. Godinama sam ga gledao u Čeliku i frajer je fulao čitavu tribinu, ne samo gol, promašaj od napadača, više je za krila. Nije u nekoj formi, nema dobru statistiku tako da, barem u ovom trenutku, ne treba ni da se razmišlja o njemu.
Što se tiče Vučkića, prenijet ću svoj post sa druge teme, valjda ćete jednom shvatiti.![]()
Eborg wrote:On mora proći proceduru promjene sportskog državljanstva kod FIFA-e kao Pjanić, Begović, Medunjanin, Mujdža i ostali a to traje nekih mjesec-dva, tako da ne možemo računati na njega sada čak ako bi odmah i prihvatio poziv (pretpostavimo da ne bi trebalo biti puno "ubjeđivanja").
Uostalom, ovo je sve pod pretpostavkom da već ima naše državljanstvo i pasoš, ako nema trebalo bi onda i to ganjati što bi odužilo proceduru još više.
Zato ponavljamo svi kao idioti, već SADA treba početi ganjati Seferovića i Vučkića, prvo malo "diplomatijom" a onda i s tim papirima kako bi ih imali tamo nekad u martu. Ako misle pozvati te momke nekad kada bude kriza u ekipi kao protiv Grčke, onako 2 dana prije tekme, grdno se varaju. Niti će htjeti tada igrati, niti pravno moći.
Zašto ne protiv Luxemburga?komeba wrote:Treba obavezno zvati Seferovića i Vučkića za sljedeću prijateljsku.
Zato što treba vremena da se srede papiri (ukoliko prihvate poziv).udrch wrote:Zašto ne protiv Luxemburga?komeba wrote:Treba obavezno zvati Seferovića i Vučkića za sljedeću prijateljsku.
Bosanski_kralj wrote:Jel ono Seferović sad igra za neki tim u Švicarskoj? Je li standardan?
Na posudbi je u Neuchatel Xamaxu. Inače je član Fiorentine.Bosanski_kralj wrote:Jel ono Seferović sad igra za neki tim u Švicarskoj? Je li standardan?
Ako se ne varam, zabio je i za mladu reprezentaciju Švicarske.hali gali halid wrote:Dao je gol u nedjelju protiv Grasshoppersa.