konektovan wrote:Cijenjene u kojem krugu??? Ako iko pise gluposti, ti ih pises druze. Ne kontam, postavis slike kosarkaskih modela, i sad je to neka subkultura, modni hit, a ti si neki sneakermaster, ono, neka si referenca u tom imaginarnom svijetu. Je li u ovim patikama izlazis u grad??? Ako izlazis, siguran sam da te lahko prepoznati?!Njanjavi wrote:Kralju lik nije iznjeo svoj licni stav, svoj pogled na to, svoj sud, vec je izvalio glupost da su ovi modeli u TOME SVJETU ekvivalent kichu i turbofolk smijurijama.Tomahawk11 wrote:Legendo, ti navalio sa subkulturom ko pokvarena ploca....nosim ono sto mi se svidja, ne zato sto je to neko rekao da valja i da tako treba.
Sta treba, imati doktorat za sneakerhead kulturu da bih nosio patike?!
Opusteno....ja mogu shvatiti da je mozda tebi bezveze sta ja nosim i obrnuto, ali ne mogu shvatiti da je to neka nauka.
Sto samo po sebi ni u kojem slucaju nije istina.
Vecina modela sa slika su jako cjenjeni u tom krugu, i to je fakt.
Samo to sto je izvalio dovoljno kaze o njegovom poznavanju materije.
Nikakav problem nije kad neko poput tebe fino normala i kulturno kaze i iznese svoj stav, ali kad neko krene trkljat onako o necemu o cemu nema pojma i izvali da su u TOM SVJETU ti modeli sljam, e to je vec za crknut od smjehaja u ovim patikama igram kosarku, i samo im je to namjena, ne idem ni u granap u njima. Sprdas se sa klasikom, nazivas zepicama modele koji jesu predstavnici jedne kulture, ali je ocito ti ne poznajes, ili si premlad, ili ne izlazis iz svog imagibarnog svijeta petog elementa.
Nemam ata polemisat i dokazivat liku koji i dan danas djeli patike na kosarkaske i ostale.
Sta ja imam pricat o sneakerhead kulturi sa tako ogranicenim umom koji smatra i stavlja kao jedini ispravan stav da se kosarkaske patike nose samo kad igras basket a cim ih u grad obuces ti si seljo i debil.
Sta sa takvim insanom da pricam liche.
Ja cjeli zivot nosim kosarkaske patike gdje mi je klincu cejf.
Nikad, ali nikad nisam dozivjeo lose iskustvo zbog toga, i to je druze moj realni svjet, a za tvoj fakat nemam rjeci ali sa takvim stavovima mi se cinis zesce odsjecen od reale nego ja
I izvinjavam se jos jednom ako ti poljuljah nesto ego ili te uvrjedih svojim licnim stavom, bice bolje mojne se srkletit bezze.
Pozdravlja te sneakermaster