Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
stari grad Visegrad

#2951 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by stari grad Visegrad »

hogar_strasni wrote: Sa Klintonom je razgovarala i nana Fata Orlovic pa sta:D Cuj raja sa UN :lol Nemam komentara vise,previse si pametan da bih mogao dalje da te pratim :run:
Zelen si ti i nemas veze. Nana Fata nikad nije razgovarala sa Clintonom. Da je nana FAta razgovarala s Clintonom culo bi se. Idi citaj veselu svesku, zauzimas prostor i vrijeme.
7cokanja

#2952 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

Inace ograniceni umovi tesko da mogu da razlikuju Istinu od pristrasnosti,tako da tvoja prica o Kokardama dovoljno govori o tvom koeficijentu inteligencije
..deder, 'ogare, ispravi ovo jos jednom.. :lol: :lol: ..ama dje ces ispraviti kad ti je kokarda znamenje najsvetije..
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#2953 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

hogar_strasni wrote:
7cokanja wrote:..vid' 'ogara, jebote, sto se raspuc'o..laje ispod kokarde, gore neg sef mu celavi majmun..ja da mu je lanac duzi, i dzigere bi vadio, k'o sto su mu mentori cetnicki vadili ne tako davno..fuj..
Nisi ti izgleda dovoljno inteligentan da uopste shvatis sta sam ja tu napisao tako da mi tvoje misljenje ne znaci mnogo.
Hajde jos jednom procitaj text koji sam napisao i dobro razmsili jesam li ja bilo sta slagao od ovoga sto sam rekao?Cetnik sam ako ukazujem na kriminal i nesposobnost vlasti koja je vodila Bosnjake u protekle 4 godine?
Taj celavi majmun na koga ti mislis je svjestan cinjenice da narod u drzavi zivi jako lose,da ljudi nemaju hljeba da jedu,novca da se lijece(vjerovatno ga ti imas i previse pa te zato zaboli neka stvar),da nakon Aprilskog paketa imamo sve manje drzave a sve vise Entiteta, i naravno da je za to najvise kriv Haris Silajdzic koji je svojim nerealnim i rigidnim stavovima 4 godine zaledio stanje u drzavi a svojom politikom nas je vratio u 1991 godinu.Sto je najtuznije Haris Silajdzic je i Medjunarodnu Zajednicu okrenuo protiv BIh.Zato Dragan Cavic i kaze da je Silajdzic ujedno bio i najveci saveznik R srpske.
.Ne zanima tebe ni BAnja Luka,ni Bijeljina,ni Zvornik,tebe zanima vjerovatno Sarajevo sa okolinom gdje ces ti moci da ostvaris svoje materijalne interese na ovaj ili onaj nacin i gdje ces da glumis velikog Bosnjaka.Ti si toliko ogranicen da ljubav prema sopstvenom narodu manifestujes mrznjom prema druga dva.InaNisu svi Srbi Cetnici ograniceni umu,da su svi bili Cetnici u 2 svjetskom ratu ko bi se borio upravo protiv Cetnika.ce ograniceni umovi tesko da mogu da razlikuju Istinu od pristrasnosti,tako da tvoja prica o Kokardama dovoljno govori o tvom koeficijentu inteligencije.Cetnik je svako onaj ko optuzi mene kao Velikog Bosnjaka da sam lopov iako sam pokrao i unazadio drzavu 20 godina ,jeli tako?:DNacionalizam je upravo postao zastitna maska sa najgoru vrstu kriminala,a nacionalizam i jeste najvisi stepen Kriminala. Kod tebe je vjerovatno ljubav prema podjeli Bosne i kriminalu Harisa Silajdzica prevelika tako da zaboravljas da u ovoj drzavi zive 3 konstitutivna naroda koji trebaju da nadju neku vrstu kompromisa da bi zivjeli zajedno.Ali ti i slicni tebi niste nista bolji od Cetnika koji su rusili ovu drzavu , jer zajedno radite na njenoj podjeli .Ali doci ce vam kraj jos malo,u to sam uvjeren.
Ono boldirano i podvuceno je vrlo interesantna tvrdnja. A jesu li se samo Srbi borilili protiv cetnika ili i oni drugi, kojima su isti cetnici najvise zla i cinili ? E, sad, ako mislis na one Srbe sto su '43 i '44, naziruci pobjednika, masovno zamjenili kokarde za petokrake pa onda navalili na onu preostalu saku jada razvaljenu od Titovih partizana, moze biti da si u pravu. :-) Eno, u slavu toga Srbija im je izjednacila status sa onima koji su se i istinski borili protiv njih. Vrlo je interesantno zakopati se u dostupnu istorijsku literaturu( ne onu izdavanu pod okriljem SANU) i dokuciti koji su to sve bili sto su se borili protiv cetnika do '43. Bilo bi to veliko iznenadjenje za tebe. ;-)
Last edited by Ima Bosne_Bice Bosne on 16/10/2010 08:36, edited 1 time in total.
NightSkyWalker

#2954 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by NightSkyWalker »

Doci ce dan kada cemo zaliti za Harisom! :|
zonbirile

#2955 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

dobar je Lepi Hari,a još bolji "rođak" mu Sefo Oručević.Ja divote i "rođaka".
hogar_strasni

#2956 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hogar_strasni »

stari grad Visegrad wrote:
hogar_strasni wrote: Sa Klintonom je razgovarala i nana Fata Orlovic pa sta:D Cuj raja sa UN :lol Nemam komentara vise,previse si pametan da bih mogao dalje da te pratim :run:
Zelen si ti i nemas veze. Nana Fata nikad nije razgovarala sa Clintonom. Da je nana FAta razgovarala s Clintonom culo bi se. Idi citaj veselu svesku, zauzimas prostor i vrijeme.
Ne mogu da vjerujem da nana Fata Orlovic nije razgovarala sa Klintonom a opet Haris jeste :D Mora da mu je u tom razgovoru upravo Klinton dao zeleno svjetlo da koci sve reforme na putu Bih ka evropskim intergracijama.Ali upitacu ja to Klintona,nece to tako da prodje :lol:
Last edited by hogar_strasni on 16/10/2010 13:09, edited 1 time in total.
hogar_strasni

#2957 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hogar_strasni »

NightSkyWalker wrote:Doci ce dan kada cemo zaliti za Harisom! :|
Vec smo poceli da zalimo za njegovim mudrom politikom kojom je uspio da ukine entitete u Drzavi :D ,velikim investicijama kojima je u protekle 4 godine poboljsao standard zivota u Federaciji,povecao penzije,ojacao zdravstvo,skolstvo i posebno to sto nas je vratio u 1991 godinu.Hajde sto mi vec zalimo,ali zali vec i citava R Srpska i ne mogu nikako Dodik i drustvo sebi da oproste sto su izgubili tako kooperativnog koalicionog partnera kakvog su imali u Harisu Silajdzcu.Vjerovatno se sada pitaju ko ce Dodiku u naredne 4 godine da nabacuje lopte za volea a Dodo da u stilu Marka van Bastena :D te centarsutove pretvara u pogodke. :D
zonbirile

#2958 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

za onaj gaf je trebao biti bijen,kada mu donose telefon fol hanuma Hilari na vezi,a vamo Tadić i Erdogan čekaju.Javlja mu hanuma da je dobila,šta li.Za Zenicu i Unitiv treba mu podići spomenik,po streljanju.
hogar_strasni

#2959 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hogar_strasni »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
hogar_strasni wrote:
7cokanja wrote:..vid' 'ogara, jebote, sto se raspuc'o..laje ispod kokarde, gore neg sef mu celavi majmun..ja da mu je lanac duzi, i dzigere bi vadio, k'o sto su mu mentori cetnicki vadili ne tako davno..fuj..
Nisi ti izgleda dovoljno inteligentan da uopste shvatis sta sam ja tu napisao tako da mi tvoje misljenje ne znaci mnogo.
Hajde jos jednom procitaj text koji sam napisao i dobro razmsili jesam li ja bilo sta slagao od ovoga sto sam rekao?Cetnik sam ako ukazujem na kriminal i nesposobnost vlasti koja je vodila Bosnjake u protekle 4 godine?
Taj celavi majmun na koga ti mislis je svjestan cinjenice da narod u drzavi zivi jako lose,da ljudi nemaju hljeba da jedu,novca da se lijece(vjerovatno ga ti imas i previse pa te zato zaboli neka stvar),da nakon Aprilskog paketa imamo sve manje drzave a sve vise Entiteta, i naravno da je za to najvise kriv Haris Silajdzic koji je svojim nerealnim i rigidnim stavovima 4 godine zaledio stanje u drzavi a svojom politikom nas je vratio u 1991 godinu.Sto je najtuznije Haris Silajdzic je i Medjunarodnu Zajednicu okrenuo protiv BIh.Zato Dragan Cavic i kaze da je Silajdzic ujedno bio i najveci saveznik R srpske.
.Ne zanima tebe ni BAnja Luka,ni Bijeljina,ni Zvornik,tebe zanima vjerovatno Sarajevo sa okolinom gdje ces ti moci da ostvaris svoje materijalne interese na ovaj ili onaj nacin i gdje ces da glumis velikog Bosnjaka.Ti si toliko ogranicen da ljubav prema sopstvenom narodu manifestujes mrznjom prema druga dva.InaNisu svi Srbi Cetnici ograniceni umu,da su svi bili Cetnici u 2 svjetskom ratu ko bi se borio upravo protiv Cetnika.ce ograniceni umovi tesko da mogu da razlikuju Istinu od pristrasnosti,tako da tvoja prica o Kokardama dovoljno govori o tvom koeficijentu inteligencije.Cetnik je svako onaj ko optuzi mene kao Velikog Bosnjaka da sam lopov iako sam pokrao i unazadio drzavu 20 godina ,jeli tako?:DNacionalizam je upravo postao zastitna maska sa najgoru vrstu kriminala,a nacionalizam i jeste najvisi stepen Kriminala. Kod tebe je vjerovatno ljubav prema podjeli Bosne i kriminalu Harisa Silajdzica prevelika tako da zaboravljas da u ovoj drzavi zive 3 konstitutivna naroda koji trebaju da nadju neku vrstu kompromisa da bi zivjeli zajedno.Ali ti i slicni tebi niste nista bolji od Cetnika koji su rusili ovu drzavu , jer zajedno radite na njenoj podjeli .Ali doci ce vam kraj jos malo,u to sam uvjeren.
Ono boldirano i podvuceno je vrlo interesantna tvrdnja. A jesu li se samo Srbi borilili protiv cetnika ili i oni drugi, kojima su isti cetnici najvise zla i cinili ? E, sad, ako mislis na one Srbe sto su '43 i '44, naziruci pobjednika, masovno zamjenili kokarde za petokrake pa onda navalili na onu preostalu saku jada razvaljenu od Titovih partizana, moze biti da si u pravu. :-) Eno, u slavu toga Srbija im je izjednacila status sa onima koji su se i istinski borili protiv njih. Vrlo je interesantno zakopati se u dostupnu istorijsku literaturu( ne onu izdavanu pod okriljem SANU) i dokuciti koji su to sve bili sto su se borili protiv cetnika do '43. Bilo bi to veliko iznenadjenje za tebe. ;-)
Ko je rekao da su se samo Srbi borili na strani antifasista u 2 svjetskom ratu?Zasto iz kontexta svakog texta izvlacite samo ono sto vama odgovara?Cinjenica je da ih je veliki broj 44 i 45 kokardu zamijenio petokrakom i to su upravo oni Srbi koji su i izazvali ovaj rat od 1992 do 1995 u Bosni, ali to ne znaci da Srbi opet nisu ponijeli najveci teret u 2 svjetskom ratu u oslobodjenju bivse drazve od Hitlera i fasizma.Postoje podatci o bitkama na Neretvi,Sutjesci,Igmanu,Kozari i drugim ofanzivama gdje se jasno vidi da su upravo Srbi dali najvise svojih zivota za slobodu naroda i narodnosti na prostoru bivse SFRJ.To nije nimalo iznenadjujuci podatak imajuci u vidu da su Srbi bili ujedno i najbrojniji narod na ovim prostorima.Naravno da je tu bio i odredjeni broj Bosnjaka ali ih je takodjer ogroman broj podrzavao politiku Ante Pavelica ili su bili neutralni cekajuci da vide ko ce na kraju da odnese pobijedu.
hogar_strasni

#2960 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hogar_strasni »

zonbirile wrote:za onaj gaf je trebao biti bijen,kada mu donose telefon fol hanuma Hilari na vezi,a vamo Tadić i Erdogan čekaju.Javlja mu hanuma da je dobila,šta li.Za Zenicu i Unitiv treba mu podići spomenik,po streljanju.
HAHAH :thumbup:
Diogen_iz_Sinope

#2961 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Diogen_iz_Sinope »

[quote="hogar_strasni]
Zasto iz kontexta svakog texta izvlacite samo ono sto vama odgovara?[/quote]

Samo da se osvrnem na ovo citirano. Ne bih da ulazim u diskusiju o cetnicima i partizanima.

To se zove (ne)kultura dijaloga. Svi (ukljucujuci i mene) cesto zapadamo u stanje gdje sagovorniku trazimo "dlaku u jajetu" pa iz cijelog posta izvucemo samo ono sto nam odgovara (cesto i van konteksta) cisto iz razloga da kontriramo diskutantu. Sto u 100% slucajeva dovodi do dalje konfrontacije i gubi se konstruktivan dijalog. Jeb'ga. Moramo se uciti i trenirati dijalogu.
zonbirile

#2962 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

e jebo ga sada se u priču uključili i Sanja I Ugo o kulturi dijaloga.Kakva bolan kultura dijaloga sa šibicarima,sa spodobama tipa Sado Bahtić,gdje izborna noć u štabu stranke Lepog Hareta liči na Noć vampira.Ocvala ministarka obrazovanja,kao madam bordela sa Pigala u društvu sa progom sa Ekonomije,kojoj niko ne zna ni gdje ni špta radi i Cenički ne bi mogla ni gaće prati,pomenuti Sado,sitni lihvar i kockar Alkalaj,Belkić i ostala bulumenta ludako na brodu koji tone.Najgore što lešinari svakih izbora opet mogu zatrebati nekom za većinu u Parlamentima i eto ih opet.Jadna ova naša zemlja.
Diogen_iz_Sinope

#2963 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Diogen_iz_Sinope »

Vozda zonbirile

Izvinjavam se ako nisam bio dovoljo jasan. Mislio sam na dijalog ovde, medju nama, na forumu.
zonbirile

#2964 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zonbirile »

Diogen_iz_Sinope wrote:Vozda zonbirile

Izvinjavam se ako nisam bio dovoljo jasan. Mislio sam na dijalog ovde, medju nama, na forumu.
-----------------------------
ma kontam ja tebe,ali kako ostati hladne glave,kada se radi o gore navedenim likovima
hogar_strasni

#2965 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hogar_strasni »

zonbirile wrote:
Diogen_iz_Sinope wrote:Vozda zonbirile

-----------------------------
ma kontam ja tebe,ali kako ostati hladne glave,kada se radi o gore navedenim likovima
Mozda se sjecas i atmosfere u stabu Stranke za Bih nakon proslih lokalnih izbora!Kada su shvatili da su porazeni,"inteligentni" Haris Silajdzic je naredio :D da svi napuste prostoriju u kojoj su cekali rezultate i odu kucama ,pa su Novinari koji su dosli da obave zadnji interwiu i da cuju misljenje Silajdzica i Hajduka :D u vezi sa rezultatima,naletili na sablasnu praznu prostoriju.To se vec desilo oko 22 sata navecer.Time je Silajdzic jos jednom pokazao koliki je Djon obraz,koliko ne postuje ni svoje glasace,koliko je psihicki labilna i nestabilna osoba koja ne moze da podnese poraz.Da sam bio najveci poklonik njegove politike poslije te noci bi promijenio misljenje o njemu kao covjeku.Te odustajanje da gostuje u bilo kakvim tv emisijama tipa Dijaloga,kontakt emisijama gdje gledatelji postavljaju pitanja dovoljno govori koliko Silajdzic ima problema sam sa sobom i koliko nije siguran sam u sebe a ni u ono sto govori.Pa kada bas mora da se pojavi onda on redovno salje DAmira Arnauta da ga vadi koliko moze.Ali ima on sada ovaj TV1 i novinare koji ce da ga zovu da gostuje da bi nam drzao prazne monologe i da odgovara na pitanja koja je on sam sebi pripremio i postavio :D Ko god ovo do sada nije shvatio mora ili da nije dovoljno inteligentan ili se pravi lud.Sredine nema.
Bloger

#2966 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bloger »

Silajdžić dakle nije uradio ništa pa je sasvim opravdano izgubio izbore. A znači li to da je Željko Komšić uradio puno pa je zato dobio izbore?
ibizza

#2967 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

Bloger wrote:Silajdžić dakle nije uradio ništa pa je sasvim opravdano izgubio izbore. A znači li to da je Željko Komšić uradio puno pa je zato dobio izbore?
Silajdzic je uradio milion puta vise posla od Komsica.
Ali,Harisa je ukopala njegova stranka,pa ga povukla sa sobom.
Bloger

#2968 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bloger »

Silajdzic je uradio milion puta vise posla od Komsica.

Ni ta teza nije posve tačna: SBiH nije bila ništa gora od SDA, pa je ipak pretrpila brodolom, a SDA se izvukla. Može li iko navesti barem jedan argument u korist SDA? Šta je Tihićeva stranka uradila u protekle četiri godine? Duplo ništa!!!
kiky

#2969 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by kiky »

dok je silajđić galamio okolo po svijetu, vadio ganića iz govana, organizovo dostavljanje dokumenata jurišičevoj odbrani, odgovaro na dodikove napade na bosnu, klempo je radio ono što jedino dobro zna ....
glumio gljivu ...
:D
spreca

#2970 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by spreca »

Bloger wrote:Silajdzic je uradio milion puta vise posla od Komsica.

Ni ta teza nije posve tačna: SBiH nije bila ništa gora od SDA, pa je ipak pretrpila brodolom, a SDA se izvukla. Može li iko navesti barem jedan argument u korist SDA? Šta je Tihićeva stranka uradila u protekle četiri godine? Duplo ništa!!!

SDA prakticno od svog postojanja nije nista uradila za BiH osim sto joj je nanosila nepopravivu stetu.
drndalo

#2971 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by drndalo »

ibizza wrote:Silajdzic je uradio milion puta vise posla od Komsica.
Jest, al' za Milorada posla...

A stranka je srecom njegova, pa kad ga ukopase njegovi, sam pao sam se ubio...

Pardon, ispao...
hogar_strasni

#2972 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hogar_strasni »

kiky wrote:dok je silajđić galamio okolo po svijetu, vadio ganića iz govana, organizovo dostavljanje dokumenata jurišičevoj odbrani, odgovaro na dodikove napade na bosnu, klempo je radio ono što jedino dobro zna ....
glumio gljivu ...
Znas koliko nekoga zaboli za Ganica!imbecil je poslao Arnauta da brani Ganica nebi li mu narod na taj nacion oprostio sav kriminal koji je on sa svojim kriminalcima iz stranke provodio.Mislio maloumni Haris da ce narodu da bude drazi Ganic od cinjenice da narod nema hljeba da jede.
Sto se tice Jurisica za njega su se borili Tuzlaci i Sdp mada je i tu Silajdzic htjeo da ispadne kako je upravo on najzasluzniji za njegovo oslobadjanje.Pa i za izrucenje Veselina Vlahovica Batka je htjeo nesto slicno i da Komsic nije javno rekao kako je doslo do tog izrucenja vjerovatno bi i tu Silajdzic htjeo da ispadne glavni i kljucni :D Silajdzic se ponasa kao nekada centarfor Crvene Zvijezde i Vardara Darko Pancev,svi drugi urade sve a on se samo postavi tamo gdje treba i zabije gol.Steta za Silajdzica sto je za razliku od Panceva Hare uvijek u Ofsajdu. :D
Nista Haris Silajdzic nije dobroga uradio za ovu drzavu,kako se pojavio na politckoj sceni.Apsolutno nista,a bilo bi suludo i ocekivati da uradi sta dobro kada se vidi da covjek ne zna sta prica,da je tuta mozak,nije ni cudo imajuci u vidu da je bio ugledni profesor Univerziteta u Pristini. :D
palermo

#2973 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by palermo »

hogar_strasni wrote:
kiky wrote:dok je silajđić galamio okolo po svijetu, vadio ganića iz govana, organizovo dostavljanje dokumenata jurišičevoj odbrani, odgovaro na dodikove napade na bosnu, klempo je radio ono što jedino dobro zna ....
glumio gljivu ...
Znas koliko nekoga zaboli za Ganica!imbecil je poslao Arnauta da brani Ganica nebi li mu narod na taj nacion oprostio sav kriminal koji je on sa svojim kriminalcima iz stranke provodio.Mislio maloumni Haris da ce narodu da bude drazi Ganic od cinjenice da narod nema hljeba da jede.
Sto se tice Jurisica za njega su se borili Tuzlaci i Sdp mada je i tu Silajdzic htjeo da ispadne kako je upravo on najzasluzniji za njegovo oslobadjanje.Pa i za izrucenje Veselina Vlahovica Batka je htjeo nesto slicno i da Komsic nije javno rekao kako je doslo do tog izrucenja vjerovatno bi i tu Silajdzic htjeo da ispadne glavni i kljucni :D Silajdzic se ponasa kao nekada centarfor Crvene Zvijezde i Vardara Darko Pancev,svi drugi urade sve a on se samo postavi tamo gdje treba i zabije gol.Steta za Silajdzica sto je za razliku od Panceva Hare uvijek u Ofsajdu. :D
Nista Haris Silajdzic nije dobroga uradio za ovu drzavu,kako se pojavio na politckoj sceni.Apsolutno nista,a bilo bi suludo i ocekivati da uradi sta dobro kada se vidi da covjek ne zna sta prica,da je tuta mozak,nije ni cudo imajuci u vidu da je bio ugledni profesor Univerziteta u Pristini. :D
Mislim da ovu temu treba pod katanac, jer odlaskom Harisa Silajdžića sa politčke scene i ova tema gubi smisao, ali moram ti reći da si ovdje napisao baš gomilu gluposti. Al eto, papir trpi svašta pa može i ovo tvoje
Hodidid

#2974 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Hodidid »

hogar_strasni wrote:
glumio gljivu ...

Ti si momak previse ostrascen svojim ideoloskim opredjeljenjem da bi mogao racionalno sagledati ulogu i djelo Harisa Silajdzica. I omalovazavanje Pristinskog univerziteta ti nije korektno ako nista drugo prema albancima. Ispade da su oni pohadjali i pohadjaju banana univerzitet koji moze svaki levat zavrsiti.

Malo ti je to previse s obzirom da se pozivas na gradjanske vrijednosti i socijaldemokratiju.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2975 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Chmoljo »

Hodidid wrote: Ti si momak previse ostrascen svojim ideoloskim opredjeljenjem da bi mogao racionalno sagledati ulogu i djelo Harisa Silajdzica. I omalovazavanje Pristinskog univerziteta ti nije korektno ako nista drugo prema albancima. Ispade da su oni pohadjali i pohadjaju banana univerzitet koji moze svaki levat zavrsiti.

Malo ti je to previse s obzirom da se pozivas na gradjanske vrijednosti i socijaldemokratiju.
na stranu pisanje od strane korisnika hogara, nego mi ovo zapade za oko. hoćeš li mi molim te reći kakve veze ima socijaldemokratija i ljudska prava i slobode sa tvrdnjom da li valja ili ne neki univerzitet? :-) :-) :-)

njemačke socijaldemokrate nisu prave socijaldemokrate jer su smatrali da je trabant rinaka od auta? :-)

još malo pa će po nekima socijaldemokrate morati biti ko Amiši... :roll: ništa ni na koga ne smiju, da se ko ne naljuti... ne da im ideologija :-)
Post Reply