Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- iz dna duše
#2951 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je nivo

- Better Man
#2952 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nisu to propagande SDA, već je prije više godina to objavila Slobodna Bosna i potkrijepila slikama. Trebali spominjati čuveni telefonski razgovor između Gašija i Šaje i njihovog spominjanja Radončića i kako će im on kroz Avaz pružiti podršku i zaštitu.
- iz dna duše
#2953 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
P.S. I ugledan i pošteniz dna duše wrote:Fahro je nivo![]()
-
privremeni
#2954 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Chmoljo wrote:samo Fahro nije kod mene ugano ruku
Sreca pa ce i ovo danas, kao i sutra, biti jucer.
Za branitelje "lika i djela" pomenutog, mogu samo reci, kao u onom vicu kad je Mujo branio Sulju: ne branite ga vise!
Mora biti da je velika stipsa kad misli da su mu bljuvotine dnevnih novina i njihovi uposlenici dovoljni u izbornoj trci, umjesto da angazuje nekoliko profesionalaca da mu prefarbaju nedostatke i malo uglancaju (ako je to uopce moguce) imidz.
-
Gmaster300
#2955 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mislim da je to samo jos jedna suplja, narodski receno. Kao bivsi uposlenik TVAlfa, ciji je ovaj vlasnik, mogu reci da jos ni svoju avliju nije pomeo a zeli da petlja prste u sami vrh drzave. Ne vjerujem da posjeduje kvalitete koji trenutni foteljogrijaci nemaju. O cemu govorim znaju uposlenici koji su pod njegovim "okriljem" blokiranih racuna i neisplacenih placa, laznih obecanja prljavih mu saradnika kao npr. Ekrem Milic koji nije ni za zute stampe a ne za direktora tv programa.
- aerosa
#2956 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja prvi molim boga da Fahro pobijedi na izborima ili da makar skupi 25% glasova.
Obećao sam sebi da iste sekunde odlazim iz ove države ako se to desi jer je očito prevelika koncentracija glupana na malom prostoru, a trenutno se nekako lomim i dalje i svaki put kad poželim otići nešto me u srcu zadrži ovde.
Ako on dođe do vlasti onda samo mozak slušam, i odoh u tri lijepe materine daleko odavde....
Obećao sam sebi da iste sekunde odlazim iz ove države ako se to desi jer je očito prevelika koncentracija glupana na malom prostoru, a trenutno se nekako lomim i dalje i svaki put kad poželim otići nešto me u srcu zadrži ovde.
Ako on dođe do vlasti onda samo mozak slušam, i odoh u tri lijepe materine daleko odavde....
-
ibizza
#2957 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jel istina da se imena Silajdzica i Heće ne smiju ni u sali spomenuti??Gmaster300 wrote:Mislim da je to samo jos jedna suplja, narodski receno. Kao bivsi uposlenik TVAlfa, ciji je ovaj vlasnik, mogu reci da jos ni svoju avliju nije pomeo a zeli da petlja prste u sami vrh drzave. Ne vjerujem da posjeduje kvalitete koji trenutni foteljogrijaci nemaju. O cemu govorim znaju uposlenici koji su pod njegovim "okriljem" blokiranih racuna i neisplacenih placa, laznih obecanja prljavih mu saradnika kao npr. Ekrem Milic koji nije ni za zute stampe a ne za direktora tv programa.
Fahro demokrata
- sylar
#2958 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ljudi su fascinirani brzinom kojom se ljudi učlanjuju u SBB. Ali većina ljudi nije svjesna činjenice da ostale stranke imaju velike "zalihe" članova i simpatizera, ukratko rečeno, svojih glasača. ako uzmemo za primjer neki grad u kome recimo SDA ima 20 000 birača, SBBBiH prvo mora stići taj broj pa tek onda pričati da je ispred te stranke tj najbolja. Uzimajući u obzir da veliki broj građana BIH u SDP vidi spas, teško će SBBBiH za 5 mjeseci skupiti dovoljan broj glasača i simpatizera da prestigne bilo koju od "jačih" stranaka u BIH a kamo li da bude na vlasti.
Ali to je samo moje mišljenje, izbori će da pokažu svoje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2959 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
samo će malo zgrabih da popuši
ali dooovljno su se nahapili a i nekolicina će prijeći u taj novi škbbbobbbb
elem poslije izbora isto...
sve je isto samo će njih biti manje
njih = novaca
ali dooovljno su se nahapili a i nekolicina će prijeći u taj novi škbbbobbbb
elem poslije izbora isto...
sve je isto samo će njih biti manje
njih = novaca
- bosanski
#2960 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ovo si skroz u pravu. Ja prođem gradom, sretnem ljude i pitam ih šta rade, čim se bave i to... Gotovo svi mi kažu "evo fasciniram se brzinom učlanjivanja u SBB".sylar wrote:Ljudi su fascinirani brzinom kojom se ljudi učlanjuju u SBB. Ali većina ljudi nije svjesna činjenice da ostale stranke imaju velike "zalihe" članova i simpatizera, ukratko rečeno, svojih glasača. ako uzmemo za primjer neki grad u kome recimo SDA ima 20 000 birača, SBBBiH prvo mora stići taj broj pa tek onda pričati da je ispred te stranke tj najbolja. Uzimajući u obzir da veliki broj građana BIH u SDP vidi spas, teško će SBBBiH za 5 mjeseci skupiti dovoljan broj glasača i simpatizera da prestigne bilo koju od "jačih" stranaka u BIH a kamo li da bude na vlasti.
- Real Khan
#2961 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Chmoljo wrote:samo Fahro nije kod mene ugano ruku
P.S. Ovdje Crnac, pardon, "Crni"
-
Bice bolje
#2962 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Niko ne odgovori na pitanje koliko kikirez(joj sto mi se svida kako ga nazva,a vala si nasao pravo poredenje)naplacuje za objavu sjecanja na poginule borce.I za ostale smrtovnice masno naplacuje.Ispade da su to jedine novine u kojima svi objavljuju.Kako mu smanjiti ili ukinuti ove ogromne prihode.Akciji 1KM za Avaz-1 KM protiv BiH dodati i ovu(hajde moje drage pametnice,skontajte nesto pametno).
Nemoj da sada neko me proziva da navodim vodu na mlin Selimovica,ali stvarno ne znam kako mu zavrnuti ovu slavinu,ali znam ja da ovdje ima prave i pametne omladine,pa bujrum u nove pobjede.
Nemoj da sada neko me proziva da navodim vodu na mlin Selimovica,ali stvarno ne znam kako mu zavrnuti ovu slavinu,ali znam ja da ovdje ima prave i pametne omladine,pa bujrum u nove pobjede.
-
dariomiamigo
#2963 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

-
stidljiv
#2964 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nisam glasao do sada, ali cu sada glasati za Radnocica. Covjek ima sve u zivotu, nije ko ovi polupismeni politicari koji dvije ne znaju da sastave. To sta je, ko je i odakle je nije bitno. To moze biti bitno samo kompleksasima.
Nikad me politika nije zanimala nesto posebno, ali mozda bude pomaka sa njim...covjek zna posao...zato ima sve ovo sto ima sada...iza sebe ima neke rezultate za razliku od ovih sadasnjih lopova koji su se obogatili na nas racun (ne svojim radom)...
Nikad me politika nije zanimala nesto posebno, ali mozda bude pomaka sa njim...covjek zna posao...zato ima sve ovo sto ima sada...iza sebe ima neke rezultate za razliku od ovih sadasnjih lopova koji su se obogatili na nas racun (ne svojim radom)...
- aerosa
#2965 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa koristimo domaće....dariomiamigo wrote:
a zašto baš Jana
Blago tebi sa takvim razmišljanjem....stidljiv wrote:Nisam glasao do sada, ali cu sada glasati za Radnocica. Covjek ima sve u zivotu, nije ko ovi polupismeni politicari koji dvije ne znaju da sastave. To sta je, ko je i odakle je nije bitno. To moze biti bitno samo kompleksasima.
-
stidljiv
#2966 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jaki ti argumenti, nema sta. Ako nemas sta pametnije reci nemoj me ni citirati onda.
-
udrch
#2967 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Samo naprijed..imaš našu podrškustidljiv wrote:Nisam glasao do sada, ali cu sada glasati za Radnocica. Covjek ima sve u zivotu, nije ko ovi polupismeni politicari koji dvije ne znaju da sastave. To sta je, ko je i odakle je nije bitno. To moze biti bitno samo kompleksasima.
- aerosa
#2968 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nekom ko u njemu vidi spas i nema fajde bilo šta objašnjavati....stidljiv wrote:Jaki ti argumenti, nema sta. Ako nemas sta pametnije reci nemoj me ni citirati onda.
Uzalud traćenje vremena....
-
stidljiv
#2969 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Moje pravo da glasam za koga zelim...Ne vidim spas u njemu nego je jedna od rijetkih opcija bar za mene za koju vrijedi glasati...ako se ti ne slazes sa tim, daj neke argumente ili slicno, bezveze u prazno lupas i citiras, provociras itd..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2970 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ko god da dođe idemo ka dnu kao društvo
stoga je sasvim svejedno
stoga je sasvim svejedno
-
ajdin.kahrovic
#2971 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vidi se da te politika ne zanima.Nisam glasao do sada, ali cu sada glasati za Radnocica. Covjek ima sve u zivotu, nije ko ovi polupismeni politicari koji dvije ne znaju da sastave. To sta je, ko je i odakle je nije bitno. To moze biti bitno samo kompleksasima.
http://www.sbbbh.ba/index.php?option=co ... &Itemid=55
Toliko o pismenosti.
A da nije dobio prvi milion od SDA i da svaka kancelarija u drzavi gdje je sjedio clan SDA (a znas, to je mnogo kancelarija) nije bila pretplacena godinama na Avaz, vraga bi on ista postigao u zivotu, pogtovo sa onim polupismenim pamfletom.
-
stidljiv
#2972 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Svojim je radom i svojom kompanijom stekao ono sto ima sada...ne koristi pare naroda kako bi promovisao sebe i svoju stranku kao sto to rade drugi..
Mislim, nisam niti clan njegove stranke ili bilo sta, samo gledam iz ugla nekog ko do sada nije imao politicku opciju. Jednostavno mi se svidja kada biznismeni koji imaju REZULTATE iza sebe, pa se priklone politici i osnuju stranku iz nevazno kog razloga.
Znaci covjek je decenijama radio, stvorio biznis i posao, zaposlio ljude i sada osnovao stranku SVOJIM parama.
Sigurno ima bolju viziju od onih sto su radili kao maticari ili kao kvazi profesori na faultetima kojih nema nikad nigdje...to je bar moje misljenje.
Mislim, nisam niti clan njegove stranke ili bilo sta, samo gledam iz ugla nekog ko do sada nije imao politicku opciju. Jednostavno mi se svidja kada biznismeni koji imaju REZULTATE iza sebe, pa se priklone politici i osnuju stranku iz nevazno kog razloga.
Znaci covjek je decenijama radio, stvorio biznis i posao, zaposlio ljude i sada osnovao stranku SVOJIM parama.
Sigurno ima bolju viziju od onih sto su radili kao maticari ili kao kvazi profesori na faultetima kojih nema nikad nigdje...to je bar moje misljenje.
-
veiz
#2973 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
komentar na ovu gflupost stidljivog nije ni potreban.
Svojim parama?
Svojim parama?
-
ajdin.kahrovic
#2974 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vec sam ti rekao kako je stvorio taj biznis. Daj i meni milion da osnujem novine i nek sve institucije u drzavi od opstina do drzave citaju moje novine, jos nek koju lijepu o meni kaze Reis, pa cu i ja dizati kule po Sarajevu. A necu spominjati korupcijsku aferu Dzaferovic.stidljiv wrote:Svojim je radom i svojom kompanijom stekao ono sto ima sada...ne koristi pare naroda kako bi promovisao sebe i svoju stranku kao sto to rade drugi..
Sto se tice maticara, maticar je zavrsio pravni fakultet. Da li je Fahro zavrsio osmoljetku?
-
stidljiv
#2975 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bar je uradio nesto, stvorio posao, radna mjesta, biznis itd...
Mislim nebitno, postujem tudja misljenja, samo mi je malo zanimljivo buduci da cu prvi put dati nekome glas...1000 ljudi 1000 cudi...
Mislim nebitno, postujem tudja misljenja, samo mi je malo zanimljivo buduci da cu prvi put dati nekome glas...1000 ljudi 1000 cudi...