Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris033 wrote: ↑12/02/2022 19:43
U petak draga i ja pojeli pizzu i lignje u PM. Jedva mjesto našli.
Ne znam šta je bolje, pizza ili lignje..
Savršenstvo okusa
Haris033 wrote: ↑12/02/2022 19:43
U petak draga i ja pojeli pizzu i lignje u PM. Jedva mjesto našli.
Ne znam šta je bolje, pizza ili lignje..
Savršenstvo okusa
Koliko ti plaćaju za reklamu, delegat?
Molim bez vrijeđanja.
Mogu i ja tebi reći koliko tebi plaćaju za antireklamu?
Tebi je odron, meni je savršenstvo. O ukusima se ne raspravlja..
Molim bez vrijeđanja.
Kad god neko uputi kritiku prema tom restoranu, ti se pojaviš da ih grčevito braniš. Moje pitanje je na mjestu. Ili te plaćaju za reklamu, ili si uposlenik ili običan troll.
Ponavljam, sa njima sam završio za sva vremena, a oni nek hvataju na foru druge levate.
Molim bez vrijeđanja.
Kad god neko uputi kritiku prema tom restoranu, ti se pojaviš da ih grčevito braniš. Moje pitanje je na mjestu. Ili te plaćaju za reklamu, ili si uposlenik ili običan troll.
Sorry, ali meni se gadilo jesti u PM. I to zbog stare zgrade u kojoj su. Ne znam doduse da li su jos tamo. Pizze su jos i ok, cak i dobre, ali sama pomisao sta je sve u zidovima i instalacijama te zgrade, odvracala me da jedem tamo.
Sto se tice PM ja sam odlučio tamo da odem nakon dosta preporuka sa foruma i pitam prvo jarana jednog, ma kaze išao ništa posebno i nije mu se svidjela.
Ja otišao i fina je bila, a sad da sam bio odusevljen, jok. Vrijedi jedno 5km. Bolja mi je u Suncu na chwilli duplo.
Plavo-bijeli wrote: ↑14/02/2022 16:50
Sto se tice PM ja sam odlučio tamo da odem nakon dosta preporuka sa foruma i pitam prvo jarana jednog, ma kaze išao ništa posebno i nije mu se svidjela.
Ja otišao i fina je bila, a sad da sam bio odusevljen, jok. Vrijedi jedno 5km. Bolja mi je u Suncu na chwilli duplo.
Ja skoro uzeo u suncu nesto odvratnije odavno pojeo nisam.
Plavo-bijeli wrote: ↑14/02/2022 16:50
Ja skoro uzeo u suncu nesto odvratnije odavno pojeo nisam.
Koju si uzeo? Meni otprilike 3 od 4 budu dobre, nekad se potrefi da je prosjek...al da je odvratna..ne znam sta moze bit odvratno ?